106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Jano
  • Tikal #12239
    az ilyen sikoly sztárok meg tini muvi köcsögök....
  • Yoz
    Igaz ami igaz nem mai gyerek, csak hozzá nem passzolnak a számítógépes trükkök.
  • shaba23 #12237
    mégiscsak 50 éves...nem mai gyerek már...
    Azt nem tudom, ha meghalnak azok a szinészek, akik már évtizedek óta a jó filmet jelentik, akkor kik lépnek helyükre???
  • Yoz
    A kutyának ízlett
    Nekem nem tetszett ez a felturbozótt Jackie dolog, úgy hatott rám mint Az egyetlenben (Jet Lee), sehogy.
    Az istenek fegyverzete 1-2 az cool
  • Seth
    Annyit árulj el nekem hogy csak képzeli magának azt a nyulat vagy tényleg van
  • fifi
    Donnie Darko
    a mai volt az ötödik alkalom. és még mindig nagyon érdekes!
  • shaba23 #12233
    Medalliont látta már valaki?Amikor az elején eszi a tintahalat...otsmány...nem enném meg
  • Tikal #12232
    ja, ma láttam a 19 és a 20-ast cartoon-on
  • Esrohnoil
    Dc-ről.
    Már fent van az első 20.
  • DecenS
    Billio?
  • Sephi
    Szeretnek idezni a Mr. Deeds c. filmbol egy aranyos jelenetetet.

Oreglany : Udvozlom Deeds! Hogyan van ma?
    Deeds : Hat eppen ma tudtam meg hogy van egy nagybatyam.
    Oreglany : Hat ez igazan csodalatos.
    Deeds : Csak meghalt.
    Oreglany : Ohh. Szomoru...
    Deeds : De ramhagyott 40 billio dollart.
    Oreglany : Hat ez igazan csodalatos! Vigyaz el ne koltsed a pnezed egy cd lejaccora.

ehehehehehehehhe
  • Blasta
    Váááááááááá, honnan szedted le őket?

Amúgy azt hiszem eddig csak 14 rész van!
    Nekem csak 6-ot sikerült lerántanom DC-ről
  • MrSpock
    2 filmet néztem meg,és az egyik roszabb volt mint a másik,bár dönteni nemtudok:-))
    Jason X
    Torque
    Én Jasont birtam mindig is,talán az egyik kedvenc sorozatgyilkosom:-))hatalmas érzelem dúl benne ahogy öl:-))De eza jövőben,és hogy újra,meg újra a semmiből,aztán még acélosabb is lesz.:-))
    A Vas-cimű remek pedig..hááát.itt már sokanleírtátok,hogy..legjobban a vége volt szar,az a sebesség és holvolt a forgalom?,LOL,sőőőt LOLOLOL!Pedig egy jókis pörgős-láttunk már ilyet-akciót lehetett volna kihozni belőle,csak nemkellett volna ennyire eltúlozni a dolgokat.
    Jólenne valami filmet is nézni már.:-(:-))
  • Esrohnoil
    Ez a Clone Wars hány részes lesz, és mennyi van eddig?
    Sikerült letöltenem az első 14 részt.
  • Sephi
    Paycheck -

Na! Latszik hogy John Woo muvi! Remek film! Volt benne egy ket oltari baromsag (azt az idobe lato gepet tartom baromsagnak marmint maga azt hogy le tudgya vetiteni a jovot) de azon kivul nagyon jo kis muvi volt :) Foleg a vegen a csattano volt fasza :)
  • Blasta
    Mert Geciek
  • Tikal #12223
    on line meg csak amcsiban lehet fogni, miért? :(
  • Blasta
    Úgy tünik. Nekem meg nincs beállítva a Cartoon.
    Most nem állok le keresgélni...
  • Tikal #12221
    most is megy éppen, de ezek csak ilyen egyperces szösszenetek vagy mi??? végig kell néznem a he-man-t meg a töbi szat hogy lássak egy kis clone warst? :D
  • Sephi
    Gyerekek... filmekrol van szo nem drogorol :)))

Vagy Jay es Silent Bob megemlekezo delutant tartunk ?:)
  • janos666 #12219
    Én meg alkohollan nem rohasztanám a gyomrom. Persze a füvet se kell túlzásba véve rendszeresen szívni, csak néha-néha, mondjuk havonta 1-et.
  • janos666 #12218
    Tényleg baromság. Szerintem nincs is ezzel vége, hanem 'előkészítik a folytetást' IMTITÁLTAK. De megnéztem, mert több ember is azt mondta, hogy elég jó.
  • SoDI---
    Akkor meg a faszért pofázol bele ISMÉT olyan dologba amihez lövésed nincs?????????????

Poén volt.
    A valódi véleményem tömény politika, mivel elveim miatt nem szeretem a drogokat, csak ugye ez itt off lenne...
    Ezért marad a poénkodás.
  • Blasta
    Na nem mintha a 12214-gyel újat mondtál volna. Csupán költői kérdés volt.

De már felkészültem a frankón elterelő és visszakérdező válaszra....
  • Blasta
    Akkor meg a faszért pofázol bele ISMÉT olyan dologba amihez lövésed nincs?????????????
  • SoDI---
    Én vagyok az, aki a társaságból a legkevésbé tudja :)
    Inni iszok bulikon sokat, de soha még egyetlen füves cigit nem szívtam el életemben, se más illegális drog...

VODKÁS REDBULL RULEZ!!! :)
  • Blasta
    Tecsak tudod
  • SoDI---
    És ha beszívva néznéd akkor talán tetszene is.

Egy beszívott embernek még az albán költők felolvasóestje is tetszik :)))
  • SoDI---
    Sztem voltak benne jó poénok

Ez igaz. Voltak benne. Van benne.
    2-3 jó poén.
    De inkább kettő.
    Na most két órát szenvedni nem kell néhány poénért.
    Bármelyik hétvégi MTV1 kabaré ugyanez a színvonal.
  • Tikal #12210
    bazz, a szar film beszivva sem jo :))) a szar az szar!!
  • shaba23 #12209
    nem is értem miért
  • Sephi
    A legroszabb 100 filmbola 41. helyen csucsul...
  • shaba23 #12207
    A vasat már a bemutató alapján elkönyveltem hogy szar lesz...
    annyit láttam, hogy 2 nő száguld a motorral, verekednek, lövöldöznek, szaltóznak meg ilyenek :)
  • CSOCSO
    sajnos nem.. ez a film ugy shit ahogy van.. a kor meg a tobbi szar filmet talan besszivva lehetne elvezni.. de a vas mas
  • Sephi
    Nekem az Ollo Kezu Edward az egyik kedvenc filmem volt. hihetettlen vilagban jaccodott maga a fantazia volt. Latszot pl meg a elso es masodik Batman-en is a Tim fele muveszet. Es a Sleepy hollow is pontosan ilyen stilusu volt. Megvan a misztika bennuk. De a Big fish-ben alig lehetett erzekelni ezt. Talan a boszorkany haza volt az a tipikus meg egy ket jelenet.
  • shaba23 #12204
    te mikre emléxel egy olyan régi filmből
  • Sephi
    Big Fish -

Akarmit mondtak rola a kritikusok sajnos tenyleg nem az a szivetmegrengeto film... en nem tudom... szep volt es tenyleg hihetetlenul ki volt talalva a story de nem volt az a fele ami tejesegel meghat. En ugy ultem neki hogy tuti elsirom magam a vegen de megcsak meg sem lepodtem ugy igazabol. Sot volt par jelenet amit vegep nem ertekeltem pedig jol el voltak talalva.

Egyszer meg lehet nezni de teny hogy ez nem Tim legjobb filmje es hogy szointe legyek alig volt benne par tipikus jelenet.

Az teccet hogy volt egy jelenet ahol a varos egy az egyben megegyezett az Ollo Kezu Edward kicsi varosaval :)
  • shaba23 #12202
    Ne azt írd, hogy a film szar, hanem azt, hogy szerinted szar...
  • shaba23 #12201
    Megnéztem a Jóbarátokból 6DVD-t (első évad) + a mostaniból az első 10 részt :)
    szarrá röhögtem magam :)