106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    mert szar:) amennyire bejott a Battle Royale ez annyira nem..
  • cSuwwi
    már láttam...
  • Shan
    Biker Boyz...

Nemtom, ti hogy vagytok vele, de engem nagyon idegesített, hogy a sportmocikkal ugratgatnak, meg földesúton versenyeznek...szerintem nagyon gáz, meg nem is olyan látványos...szvsz a hangokat is elbaszták...pl a temetőben.
    gázcibálásnál jól felerősítették a zenét, nehogy a mocikat lehessen hallani...Pedig azt hittem, motoros film lesz...:((((( nagy csalódás...
  • Dynamic
    Akkor nézd meg a Kontrollt, mert abban is benne van:D
  • Jano
    Mert?
  • CSOCSO
    Ichi The Killer : hat ezt senki ne lesse meg:) folosleges letolteni:) eleg fosadek szerintem:)
  • CSOCSO
    viszomt az elejen mikor koszon neki a swarci az komoly:) nem lestem meg ujra a jelenetet de azhem arni koszon be neki mintha valami utodnak szolna be:)
  • Sephi
    A Kocka elso resze fasza volt szvsz mig a masodik nagy kalap... de lesz haramdik es az mar a szar lesz :)))
  • Roll
    Én a héten az Én és én meg a tehén c. filmet néztem meg.
    Szerintem jó,de csak egyszeri megézésre.
  • cSuwwi
    A moszkva teret láttam az imént. Elég jól eltalált, elsőfilmes rendezőtől. Jól nézett ki benne a csaj. :D 7/10
  • cSuwwi
    A másodikban jól nézett ki a szőke csaj. Ezért 3/10 :D
  • LittleL
    Váá, ha az első tetszett neked, ami nálan 2/10,
    akkor a második meg mennyi pontot kapna ? -3/10
    Lol.
  • Augustus Gigo
    A kocka nem egy kanadai film remakeje? MErt az HBon ment pár éve, és a sztori ugyanez volt.
  • Alien
    én is láttam a Kockát, illetve a második részét is a Kocka 2-t. Szerintem az első része nem volt rossz, viszont a második már nem nagyon tetszett.
  • LittleL
    Tegnap néztem a Kocka c. filmet. 2/10

Nagyon gagyi thriller/ sci -fi.
    Egyszer elég megnézni, de úgyis nagyon gagyi, amit arendező el is ismert.
    Emberek be vannak zárva valami kockákból álló börtönbe, teli van csapdákkal, és egyre csak halnak meg sorban.
  • Sephi
    Regota nem lattam aranyos jelenetett hat most megtortent :)

A pasi bemegy a satorba es ott van ket japan hapi akik amikor meglatjak eleje ugranak es 2 perces karete es mindefele tai harcmuveszetett eloadnak mire a pasi beint hogy varjanak kicsit majd benyul a kabatjaba kivesz egy ultra violas szemuveget felrakja a fejere . mosojog , majd egy ropke mozdulattal lekapcsoja a villanyt es csak utesek hallatsznak majd egy kis ido mulva viszakapcsoja a villanyt es a ket japan agyba fobe verve fekszik a foldon.

:)))))
  • [Walaki]D`Lair
    Underworld

hmmm...jó film, de engem nem fogott meg annyira...10/7
  • Sephi
    Es hamarosan jon a masodik resz !!!

Meet the parents volt az elso resz es a masodik meg Meet the Fokers :)))
  • Alien
    Jack Nicholson hozta a formáját.:) A Ragyogás-t látta valaki? Na abban se semmi amit alakít!

• zaki
    jaja, nekem is tetszett :)
  • Alien
    Ma az Anger Management (Ki nevel a végén?) című filmet néztem meg, jó kis szórakoztató film, tetszett.
  • Adam5
    Apádra ütök
    basszus ez nagy film volt :D
  • Sephi
  • Tikal #12257
    bocs, de nem neked válaszoltam, hanem csocsonak, hogy igen jol tudja, plusz decens-nek aki megleőodott a billion.
    Senki nem ragadt le sehol, csak megbeszéltunk valamit, és igy már mindenki okosabb egy kicsit.
  • Police88
    Tegnap láttam a VAS című filmet....
    Jó volt de a vége felé már hihetetlen dolgok történtek
  • MrSpock
    Jaja a Rundown nekem is tetszett.Egyszerű de mégis szórakoztató film volt.
    Ez a Rock gyerek egész yo fej!:-)
  • Sephi
    Ahm en a film szerint ideztem. Mit erdekel engem hogy az milliard?

Mit kell ezen a teman igy leragadni? Megorultetek ?:))))
  • DecenS
    De-de. Pontosan így gondoltam én is.
    Million = Millió
    Billion = Milliárd

Anno vagy 2 olimpiával ezelőtt Knézy sütötte el, hogy az olimpia játékok utolsó napja előzetes becslések szerint kb. 2,8 billio nézőt vonz majd a képernyők elé. Na mondom, köszi haver ezek szerint te máris megtaláltad a földönkívülieket, mert ez többszázszorosa a Föld jelenlegi lakosságának. Uff!
    (Gondolom valamelyik amerikai kollégától hallotta a szöveget, aztán nem kapcsolt, hogy a billion, az milliárdot jelent.)
  • Tikal #12252
    USA-ban a billio a milliárdnak felel meg... hiába ezek még számolni sem tudnak
  • CSOCSO
    viszont a Rundown egesz jo kis movie lett!!! 6.5/10
  • CSOCSO
    meglestem a thirteen c. filmet.. eleg nagy szarsag volt... volt egy ket erdekes dolog benne.. ami inkabb idegesitett.. de...mindegy.. nme tetszett.. 3.5/10
  • CSOCSO
    hja.. azhem nalunk van millio meg milliard.. naluk meg millio es billio.. vagy nem?:)
  • CSOCSO
    hat eddig ket jasonos filmet lattam ... a vas c. film szar volt de meg mindig jobb mint a jason filmek
  • fifi
    Jaaa akkor b@szok elmondani bármit is! Nézd meg figyelmesen.
  • Sephi
    Ne agodj. Mar van olyan projekt hogy egy sima mezei szines arcat digitalizajak es egy szintiszta Herrison Ford-ot kapsz.

A gond meg csak az hogy egyenlore kinem van arra penze hogy egy szinesztol megvegye az arc jogot ...
  • Seth
    nagyon--->tetszik<---hogy
  • Seth
    Csak előzeteseket láttam és nagyon hogy olyan morbid az a nyúl(szerüség) brr....kiráz tőle a hideg
  • Jano
    Jaaaa! Hát akkó nézzed má meg! :D
  • Seth
    Ja én még nem láttam csak kérdem....(izgat a dolog)
  • Jano
    Nézd meg egy párszor még a filmet, és rá fogsz jönni.