106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
mert szar:) amennyire bejott a Battle Royale ez annyira nem.. -
már láttam... -
Biker Boyz...
Nemtom, ti hogy vagytok vele, de engem nagyon idegesített, hogy a sportmocikkal ugratgatnak, meg földesúton versenyeznek...szerintem nagyon gáz, meg nem is olyan látványos...szvsz a hangokat is elbaszták...pl a temetőben.
gázcibálásnál jól felerősítették a zenét, nehogy a mocikat lehessen hallani...Pedig azt hittem, motoros film lesz...:((((( nagy csalódás... -
Akkor nézd meg a Kontrollt, mert abban is benne van:D -
Mert? -
Ichi The Killer : hat ezt senki ne lesse meg:) folosleges letolteni:) eleg fosadek szerintem:) -
viszomt az elejen mikor koszon neki a swarci az komoly:) nem lestem meg ujra a jelenetet de azhem arni koszon be neki mintha valami utodnak szolna be:) -
A Kocka elso resze fasza volt szvsz mig a masodik nagy kalap... de lesz haramdik es az mar a szar lesz :))) -
Roll #12272 Én a héten az Én és én meg a tehén c. filmet néztem meg.
Szerintem jó,de csak egyszeri megézésre.
-
A moszkva teret láttam az imént. Elég jól eltalált, elsőfilmes rendezőtől. Jól nézett ki benne a csaj. :D 7/10 -
A másodikban jól nézett ki a szőke csaj. Ezért 3/10 :D -
Váá, ha az első tetszett neked, ami nálan 2/10,
akkor a második meg mennyi pontot kapna ? -3/10
Lol. -
Augustus Gigo #12268 A kocka nem egy kanadai film remakeje? MErt az HBon ment pár éve, és a sztori ugyanez volt. -
én is láttam a Kockát, illetve a második részét is a Kocka 2-t. Szerintem az első része nem volt rossz, viszont a második már nem nagyon tetszett.
-
Tegnap néztem a Kocka c. filmet. 2/10
Nagyon gagyi thriller/ sci -fi.
Egyszer elég megnézni, de úgyis nagyon gagyi, amit arendező el is ismert.
Emberek be vannak zárva valami kockákból álló börtönbe, teli van csapdákkal, és egyre csak halnak meg sorban.
-
Regota nem lattam aranyos jelenetett hat most megtortent :)
A pasi bemegy a satorba es ott van ket japan hapi akik amikor meglatjak eleje ugranak es 2 perces karete es mindefele tai harcmuveszetett eloadnak mire a pasi beint hogy varjanak kicsit majd benyul a kabatjaba kivesz egy ultra violas szemuveget felrakja a fejere . mosojog , majd egy ropke mozdulattal lekapcsoja a villanyt es csak utesek hallatsznak majd egy kis ido mulva viszakapcsoja a villanyt es a ket japan agyba fobe verve fekszik a foldon.
:))))) -
[Walaki]D`Lair #12264 Underworld
hmmm...jó film, de engem nem fogott meg annyira...10/7 -
Es hamarosan jon a masodik resz !!!
Meet the parents volt az elso resz es a masodik meg Meet the Fokers :))) -
Jack Nicholson hozta a formáját.:) A Ragyogás-t látta valaki? Na abban se semmi amit alakít!
-
jaja, nekem is tetszett :) -
Ma az Anger Management (Ki nevel a végén?) című filmet néztem meg, jó kis szórakoztató film, tetszett. -
Apádra ütök
basszus ez nagy film volt :D -

-
bocs, de nem neked válaszoltam, hanem csocsonak, hogy igen jol tudja, plusz decens-nek aki megleőodott a billion.
Senki nem ragadt le sehol, csak megbeszéltunk valamit, és igy már mindenki okosabb egy kicsit.
-
Tegnap láttam a VAS című filmet....
Jó volt de a vége felé már hihetetlen dolgok történtek -
Jaja a Rundown nekem is tetszett.Egyszerű de mégis szórakoztató film volt.
Ez a Rock gyerek egész yo fej!:-) -
Ahm en a film szerint ideztem. Mit erdekel engem hogy az milliard?
Mit kell ezen a teman igy leragadni? Megorultetek ?:)))) -
DecenS #12253 De-de. Pontosan így gondoltam én is.
Million = Millió
Billion = Milliárd
Anno vagy 2 olimpiával ezelőtt Knézy sütötte el, hogy az olimpia játékok utolsó napja előzetes becslések szerint kb. 2,8 billio nézőt vonz majd a képernyők elé. Na mondom, köszi haver ezek szerint te máris megtaláltad a földönkívülieket, mert ez többszázszorosa a Föld jelenlegi lakosságának. Uff!
(Gondolom valamelyik amerikai kollégától hallotta a szöveget, aztán nem kapcsolt, hogy a billion, az milliárdot jelent.) -
USA-ban a billio a milliárdnak felel meg... hiába ezek még számolni sem tudnak
-
viszont a Rundown egesz jo kis movie lett!!! 6.5/10 -
meglestem a thirteen c. filmet.. eleg nagy szarsag volt... volt egy ket erdekes dolog benne.. ami inkabb idegesitett.. de...mindegy.. nme tetszett.. 3.5/10 -
hja.. azhem nalunk van millio meg milliard.. naluk meg millio es billio.. vagy nem?:) -
hat eddig ket jasonos filmet lattam ... a vas c. film szar volt de meg mindig jobb mint a jason filmek -
Jaaa akkor b@szok elmondani bármit is! Nézd meg figyelmesen. -
Ne agodj. Mar van olyan projekt hogy egy sima mezei szines arcat digitalizajak es egy szintiszta Herrison Ford-ot kapsz.
A gond meg csak az hogy egyenlore kinem van arra penze hogy egy szinesztol megvegye az arc jogot ... -
nagyon--->tetszik<---hogy -
Csak előzeteseket láttam és nagyon hogy olyan morbid az a nyúl(szerüség) brr....kiráz tőle a hideg -
Jaaaa! Hát akkó nézzed má meg! :D -
Ja én még nem láttam csak kérdem....(izgat a dolog) -
Nézd meg egy párszor még a filmet, és rá fogsz jönni.