106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Egy nagy 0. Nezd meg a The Butterfly Effect-et az a jo film :) -
Timeline jó film? -
Végre! -
The Last Samurai
tetszett, bár kicsit huzot volt az eleje, és szerintem lehetett volna még fényezni a történeten, a végső csatában meg volt egy két taktikai hiba :))
Shougn total warban az ilyen kis lövészeket szétszaggattam :D
4/5 -
Ramza #12316 Csak hogy jót is írjak: Bubba Ho-tep 7/10, ennyire agyament sztorit rég láttam, ha nem is olyan jó, mint Peter Jackson horror-paródiái, azért loálos rendesen.
Spoiler:
Arról szól, hogy Elvis annak idején megunta showbusiness-t, ezért szerepet cserélt egy Elvis imitátorral (így az halt meg annak idején).
Most hetven évesen az öregek otthonában rákosan tengeti napjait, de rájön, hogy egy ősi múmia rabolja az öregek lelkeit. Természetesen a rock&roll királya összeméri erejét a halottak királyával.
Terraloál :D
Spoiler vége.
Mivel vannak bőven drámai részei is a filmnek, ezért simán kijelenthető, hogy Bruce Campbell kibaszott nagy színész lehetett volna, ha nem (amúgy a maga kategóriájában zseniális) Evil Dead-ekben kell megmérettetnie magát rendre :DDD -
Ramza #12315 utóbbiból a második rész, de olyan mindegy... -
Ramza #12314 Kígyó a sas árnyékában (Mao-n Kobra néven is fut) - 79-es Jackie Chan film - 2/10, ez nem film, legalábbis én nem nevezném annak, harcművészeti bemutatónak lehetne 8 pontos, de én filmet szerettem vona nézni
Doktor Szöszi - 3/10 - jajj vazz, miért baszom el ilyen filmekkel a hétvégémet? -
switch #12313 Most láttam:
Saints and Soldiers
egész jó,a végén majdnem könnybe lábadt a szemem
Official IMDb
-
Sajna ez van...
Száksz szerintem is. -
Gothika
Reménykedtem, hogy nem egy sablonhalmaz, persze feleslegesen. Attól lett csak jó kedvem, hogy Rudit zabáltam a film alatt...
Nem pontozok, ezt kapják a film készítői:
-
Izlések és pofonok
-
Ezzel én is így vagyok.
3.5-nél nem több -
Timeline
elég gyengus ahhoz képest amire számitottam...3.5/5 -
SPOILER!!!!
Jaja! Megjelenik a két eredeti szinész, (nagyon megöregedtek azóta) :) -
SPOILER VESZELY
Bar en meg nem lattam de meg vagyok rola gyozodve hogy a vegen megjelenik a ket eredeti Starsky es Hutch es valamit beszolnak :))) Ha nem is az de ez tok jo poen szvsz :) -
Na azt en is alig varom mar ... birom azta fajta humort :) -
Nekem is! Tok jok csak rovidek bazze... -
Megnéztem a Starsky és Hutch-ot. Hááát nem sok köze volt az eredeti sorozathoz, de nem is volt olyan rossz. Vége volt a legjobb, de nem lövöm le a poént :) -
Clone Wars-ból megvan mind a 20. :) -
A ló képe a műszerfalon az egyik legjobb benne
-
Pofa Be! na ezt a filmet néztem meg,és tök fasza! baaazdmeeeg!!!
-

-
Hát ebben fröcsög. Szex-horror-vér-bél... 
No akkor megnyugodtam... -
Ha fröcsög a vér, mint az állat, akkor az a vágatlan. :D -
Mi a különbség a 2 verz között?
Mert nekem van 1 de akkor nemtom melyik. -
Love Actually
Hugh Granttel (többek között) ...
Nagyon jó kis film. Nagyon érdemes megnézni. Üdítő jópofaság. :) -
Nem. Láttam a trailert belőle. :) -
A Hálozat csatornán egy riport Maya Goldal
:) -
Ez ugye csak vicc. ..C -
Ez qurva yoo lesz! -
nem o beteg mert a battle royale nekem is rohadtul bejott..de valahogy nem jott be.. nemtom miert... talan tul sokat vartam tole...
amugy meglestem a Basic c. filmet..travolta, samuel...
egesz jo kif film volt..erdekesen csavartak a dolgokat..megis vhogy ugy erzem kicsit nyers volt... nem ereztem azt hogy hubazze.. erre nem szamitottam....
de azert jo film volt..
Pofa be!: nah ez egesz jo volt:)
Szakitoproba: nem nagy cucc.. de vegulis nem egesz jo..
Nem ferek a borodbe: erdekes...de tetszett..butasag az egesz.. nem is hiszem hogy megfogom lesni meg egyszer de azert jo volt.... -
kösz
-
Roll #12288 Most néztem meg a Robbanáspontot. Nem új, de szerintem jó.
Akciófilm, jó poénokkal. -
Ramza #12287 Persze!
http://www.boxofficemojo.com/ -
Ramza: még tudnád adni a címét újra annak a lapnak, ahol a jegybevételekről lehet olvasni? töröltem véletlenül a kedvencekből, a címére meg már sajna nem emléxem... :( -
Vad vágyak 2 : Szerintem is túl sablonos, már előre tudtam mi fog történni, de azért jó film 5/10 -
Ramza #12284 Fikázások jönnek (többnyire)
Tremors 4 - teljesen döbbenten állok az imdb pontszám előtt, nálam 3/10, mert jó a szívem
Vad vágyak 2 - fogtak 2 kivénhedt, dagadt, rosszul szilikonozott, magát színésznek nevező nőt, aztán leforgatták az amúgy nagyszerű első részt kicsit megváltoztatott forgatókönyvvel - minek??? 4/10
Underworld - nagyon rosszra számítottam, ahhoz képest kellemesen csalódtam, bár millió dolgot fel tudnék sorolni, ami nem tetszett (de minek?). Szerencsére a Pengét 3-4 pottal simán agyonveri (na nem mintha nehéz lenne...) 7/10, mert rendes!
-
-
De te beteg pípöl vagy :-) -
Én is láttam mind2t, és rohadtul tetszettek.
Konkrétan mi bajod volt a filmmel? Esetleg nem a vágott verziót láttad?