106869

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Haunted Mansion -
Kerem ez Eddie legesleggyengebb filmje amit valaha lattam. Meg gyerekmesenek sem jo. Ezt a storyt mar vagy 5 haonslo muviban elottek mar. Meg az efektek se jok es a humor is elavult. Senkinek sem ajanlom! -
Egyetértek!Alapmű. -
Takezó #12445 nem tetszett? sztem qrva jó volt :) -
hulye kerdes: hol forgattak a vissza a jovobe elso reszeit?
leginkabb az erdekelne amikor a deloreant bemutatja martynak es a hatterben a JcPenny felirat lathato:) -
jut eszembe.. sajnos amit leszedtem back to the future-t az ujraszinkronizalt.. eleg ramaty:( -
[email protected]
hat ez mennyire kaki volt:( -
gondold el mit csinálna az ORTT, ha benne lennének ?
eljönne az az idő ismét, amikor hétfőn nem lenne adás, sőt ...
milyen "elsötétítés" lenne a csatornákon. -
szólni kéne a kiadóknak.....
-
én már nem csodálkozok ilyenen.
Klub, meg a többi már rég lehúzhatná a rólót, ha a kiadók perelnének, vagy hasonló. -
Most néztem meg a Tökéletes KAtona 2-t:))) Retekl Klubbon.. Szarrá voltak vágva a bunyók:)) Ha valkai követte a zenét akkor 10 MP-enként 5-6 Mp-t ugrott bunyó közben:)) Sőt nem is mutatták, hogyan nyirta ki a főgonoszt:DDDDEZ már extra gáz nem??? Hogy engedhet meg ilyet egy kiadó???? -
hjolvan.. hamar ugyis 3mbites netem van tegnap ota:))))))))
leszedem ha van t3 as a dc-n.. most szedtem le reggel par ora alatt a vissza a jovobe 3 reszet:) elsot meg is lestem:))) ISTENI!!!! csillagos otos!!! -
ja, akkor ne nézz rola tobb elozetest meg infot met ugy már szart se ér :) -
Na ne már! Az annyira ötletes volt, hogy a bemutatóban leatták az egész filmet. :-) -
kurva jo film, nézd meg
-
nemtom nem lattam.. bemutatoja nem tetszett.. -
ööö izé, bevallom muveletlenségem, de a femme fatale nyito és zározenéje kinek a muve és mi a cime?
-
hja vegulis hja... a matrixhoz kepest a masodik resz fika.. de mint feilmek kozott a masodik resz is kb egy 4 es... -
ja, reloaded kicsit fényesebb igy az emlékeikben, szal csak 4 :)
egyébként nem látok nagy összefügést a részek között, ugy értem nincs egy vonal amin a film halad. olyan kusza gondolatilag, tartalmilag. -
nalam kb ez igy nez ki:
matrix :5
reloaded :3
rev: 4
-
matrix revolutions
Mivel egy sorozat része ezért nehéz pontozni, de mind közül a leggyengébb. A 2. rész mondhatni tetszett, de ez a befejezés elég sivár, a többi részhez képest. Végulis a gépek nem pusztultak el, szvsz maradt minden ahogy volt. Remélem 4. részt már nem eroltetnek a fiuk. Tele irreális jelenetekkel zionban...pff, azt hiszem keverték a matrixot a valo élettel :)
matrix 5/5
matrix reloaded 4.5/5
matrix revolutions 3/5 -
Úgy valahogy. Mondjuk van egy csomó szinész, aki igencsak kemény fizikai munkát is végez a forgatásokon (akciófilmek), de mondjuk pl. Hugh Grant csak jól fésült kell legyen, és időnként gentleman-os félmosolyra kell húznia a száját, igy is kaszál jópár millát. Röhej. -
Én még úgy is csak kettőről... -
Furcsa játékot látta valaki? -
Gondolom az eredetivel együtt gondol háromra (nekem is annyi volt) ! -
Utánajárok! -
Három??? Én csak kettőről tudok. -
Szarfaszú színészek baze.
Az átlag ember fel sem képes fogni, mennyi pénz lehet pl. 20 millió dollár, amennyit manapság a top színészek kaszálnak. Ráadásul évente TÖBBSZÖR!!!!
Az, hogy kibaszottul túl vannak fizetve, igen enyhe kifejezés... -
De hogy nézett volna ki, ha a 70-es évekbeli büdzséből készítették volna ma? :-D
Csak Samuel L. jacksonnak egyedül lehet annyi gázsija mint amennyiből a New Hope készült anno mondjuk :-D -
Az a poén, hogy egy Star Wars filmet sokkal kevesebből csináltak, mégis oda-vissza veri a mai episode részeket. -
És a Játékiparra ugyanez áll.... -
Jönnek a 200 millió dolláros filmek
2004/04/19
1951-ben még rekordnak számított, amikor a Quo Vadis 7 millió dolláros költségvetésből készült, 10 évvel ezelőtt jelentek meg az első 100 millió dolláros büdzséjű filmek, a legújabb szuperprodukciók, a Trója, a Csodálatos Pókember, a Van Helsing és társaik azonban már a 200 milliós határt ostromolják. Hollywoodban senki sem örül a hatalmas summáknak.
„Nem jó így az élet. Egyetlen 200 millió dolláros költségvetésű filmmel már teljes cégek jövőjét tesz az ember kockára. Hatalmasak a tétek, ez már másfajta üzlet” – idéz a Variety egy, a neve elhallgatását kérő produkciós főnököt, aki azonban nem egyedül van ezzel a véleménnyel.
A legjobb példa arra, hogy egyetlen filmen állhat vagy bukhat minden, a Van Helsing. Mint múlt héten beszámoltunk róla, a vámpírvadászos Universal-produkcióra teljes termékcsoport, a Transylvania című tévésorozat, DVD-k, különböző platformokon futó videojátékok és vidámparki látványosságok épülnek, amelyek sikerét nagyban befolyásolhatja, hogyan teljesít maga a mozifilm.
Amennyiben beválik ez a soha nem látott mértékű és integráltságú árukapcsolás, amelyet a Variety „szinergiaszimfóniának” nevez, az elkerülhetetlenül hatással lesz nemcsak a Universal, de az egész filmgyártás és filmmarketing jövőjére is. Márpedig sokan úgy látják, hogy kimondottan negatív hatással: ilyen csillagászati büdzséknél a stúdiók biztosra fognak menni, azaz a filmeseknek nem engedik majd a kísérletezést, ragaszkodni fognak a bevált formulákhoz, ami ahhoz vezet majd, hogy a mamutprodukciók még kiszámíthatóbbá válnak, még kevesebb lesz bennük az eredetiség.
Az egész tendencia paradoxona, hogy minél nagyobb a költségvetés, annál nehezebb behozni egy film árát, ráadásul sokszor nem a drága filmek hozzák a nagy bevételt: elég az első Mátrixra, a Blair Witch Projectre, a Bazi nagy görög lagzira vagy épp A passióra gondolni, de példaként említhetők a Van Helsing szörnyeinek, Drakulának és Frakensteinnek az önálló filmjei is: a Universal 1931-ben kimondottan alacsony költségvetésből készítette a Drakulát, amely akkori mércével mérve – és meglepetést okozóan – kasszasiker lett, akárcsak ugyanabban az évben a Frankenstein. Kérdés az is, vajon a Van Helsinget és társait emlegetik-e majd hetven év múlva?
cinematrix
-
Ilyen stilust figyeltem meg az Evil Dead 3-ba. Ott is volt harom alternativ befejezes :) -
Augustus Gigo #12415 mert annak ez votl a vége, és ez a vég elvileg alternatív, szal az eredeti máshogy végződőtt -
Augustus Gigo #12414 te is a vágatlant láttad? -
Battle royale SPOILEEER!!!!
naszoval a vegen az van hogy elmennek 3 an ehhez a buzerans csavohoz aki a labara bena... aztan azhem lelovik.. aztan elmnennek 3 an egy hajoval.. aztan a fiu meg a lany maszkal a varosban..valami hasonlo volt:) -
Augustus Gigo #12412 meg ez nem a hivatalos eredeti ending:D -
Augustus Gigo #12411 hol beszéltem én spoilerről:D? -
Ehh bazz... es meg te beszelsz spoilerol :))) -
Augustus Gigo #12409 Most néztm meg a Battle Royalet alternative endinggel, azt kérdezném, hogy az eredetinek mi a vége? Itt a csaj meg a fiú élik túl és a végén menekülnek. -
Akkor eriggyé a Zatoichi topicba ! :DDD