106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
ennyire megfogott a film???
-
Ramza #12480 Szerintem abban az állapotban, ahogy én kijöttem a filmről, egy ilyen plázacicás beszólásra kaptam volna hat-nyolc évet minimum (nem tudom nyilvános darabolásért mennyi jár) -
Ramza #12479 Ha jól emlékszem, akkor benne van a imdb bottom 100-ban, és tényleg: akinek lehetősége van megnézni, az mondja vissza vagy valami :) -
Te meg nem lattad? Hat szigyeld el magadat hallode?!?!? -
elég lassu film, szal ne pörögjé :D -
Naezmár én is leszedem akkómá :-D -
Lost in Translation
5/5
a végén figyeltem csak hogy ki rendezte, látszik is a filmen.
-
:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP -
Ez a másik csaj válasza akart lenni.
Az alatta lévő smiley pedig az, amit én gondolok róluk.
-
Ohm... most ugye viccelsz? Kerlek mond hogy viccelsz! -
-Bocsika de rosszul tudod te kis csacsi, a pilátus az a fazon volt a mellette lévő kereszten, nem?
-
Ezt el kell meselni...
Eppen a plaza bejaratnal altam es cigiztem amikor latom hogy jottek ki az emberek a Passion Of the Crist c. filmtol es hat mindeki holt sapadt volt meg minden... mire hirtelen kijon ket csaj (plaza cicak) es megszolal :
-Ugyan de buta vagy! A Pilatus az a pap volt aki az elejen szembe kopte!!!
Na nekem keves hianyzott hogy ne vagjam ott helyben pofon... baaazzz.... -
jajman ezt nem mondod komolyan??? szerintem itt 100 emberol 110 tudja hogy nekem miert jon be az fnf!!!! -
JA ÉS AZ ISTEN SZERELMÉRE!
NEHOGY A SZINKRONOSAT NÉZZÉTEK!!! -
Akik Nicola Kidman miatt nézik meg a filmet, azoknak felkopik az álluk, mert ez nem épp egy könnyen lenyelhető film.
Amúgy istenkirály, szal mindenkinek ajánlom. Az eleje unalmasnak tűnhet, de csak bele kell rázódni, és utána mát maga a kőkemény valóság, amit a vásznon láthatunk.
Oszt még a VV-re meg a BB-re mondják, hogy valóságshow!
Pfff... -
Hogyhogy? Pedig neked bejönnek ezek az elmebeteg 2F2F szarságok. :) -
latvanyos?... meg az se volt szerintem -
Kettőt sajna nem láttam. Az 1-et is csak nagyon régen. -
En az elso reszt csak aze' neztem vegig mert Mike Oldfield zene szolt :))) -
A 3. rész szerintem gyengébb, mint az első kettő. Jó film, de az elődei mégjobbak. -
Nemrég láttam elöször az Ördögűző 3-at. Istentelenül király film! Baromi izgis, és méltő az örökklasszikus nevéhez.
Másoknak hogy tetszett? -
Az! -
Torque Egy látványos baromság. -
bolero, most már csak meg kéne szerezni :D -
ööö izé, bevallom muveletlenségem, de a femme fatale nyito és zározenéje kinek a muve és mi a cime? -
sok-sok türelemmel megnézhető valszeg :)
Majd mond el milyen volt .) -
Huha.... 250 vilag legjobb filmjeibol a 101-ediken csucsul. Te azert ennyire rosz nem lehet. Ugyertem ha mar jobb pontozast kapott mint a Lost In Translation.... -
Meg kell neznem en is... harom ora nem lehett annyira szar vaz.. -
Elkezdtem nézni a Dogville-t. de amikor bele"tekerve" láttam, hogy végig olyan lesz, mint ahogy kezdődik (bár rendhagyó) úgy döntöttem, nem éri meg azt a három órát, amibe kerülne a megtekintése :) -
:)) -
ez igaz :) -
ááá Bond kemény :) -
Tegnapvolt a 007 a tv2őn asszem :)
A legjobb az volt, amikor azt próbálták imitálni, hogy Bond egy rakás nyálkás féregben turkál könyékig. Aki szokott horgászni, az felismerhette a férgekben a 30Ft/db áron kapható gumicsalit :)
A másik meg az volt, amikor a tenger alatt 30 méterrel megfogta a felszálló repülőből lelógó kötelet és "kitépette" magát a vízből :)
Asszem kb 1, 1,5 napja lett volna amíg a keszonbetegség megöli :) -
Saints and Soldiers
Egy újabb II. VH-s film. Amerikai. Kézikamerás felvételek a harcokban. Kb., mint az Elite Alakulat az action részek, de ez túlzottan amerikai ...
Amúgy nem rossz a sztory sem. -
The Haunted Mansion -
Kerem ez Eddie legesleggyengebb filmje amit valaha lattam. Meg gyerekmesenek sem jo. Ezt a storyt mar vagy 5 haonslo muviban elottek mar. Meg az efektek se jok es a humor is elavult. Senkinek sem ajanlom! -
Egyetértek!Alapmű. -
Takezó #12445 nem tetszett? sztem qrva jó volt :) -
hulye kerdes: hol forgattak a vissza a jovobe elso reszeit?
leginkabb az erdekelne amikor a deloreant bemutatja martynak es a hatterben a JcPenny felirat lathato:) -
jut eszembe.. sajnos amit leszedtem back to the future-t az ujraszinkronizalt.. eleg ramaty:( -
[email protected]
hat ez mennyire kaki volt:(