106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Galy
    ennyire megfogott a film???
  • Ramza
    Szerintem abban az állapotban, ahogy én kijöttem a filmről, egy ilyen plázacicás beszólásra kaptam volna hat-nyolc évet minimum (nem tudom nyilvános darabolásért mennyi jár)
  • Ramza
    Ha jól emlékszem, akkor benne van a imdb bottom 100-ban, és tényleg: akinek lehetősége van megnézni, az mondja vissza vagy valami :)
  • Sephi
    Te meg nem lattad? Hat szigyeld el magadat hallode?!?!?
  • Tikal #12477
    elég lassu film, szal ne pörögjé :D
  • Blasta
    Naezmár én is leszedem akkómá :-D
  • Tikal #12475
    Lost in Translation
    5/5
    a végén figyeltem csak hogy ki rendezte, látszik is a filmen.
  • Sephi
    :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
  • Bandew
    Ez a másik csaj válasza akart lenni.
    Az alatta lévő smiley pedig az, amit én gondolok róluk.
  • Sephi
    Ohm... most ugye viccelsz? Kerlek mond hogy viccelsz!
  • Bandew
    -Bocsika de rosszul tudod te kis csacsi, a pilátus az a fazon volt a mellette lévő kereszten, nem?
  • Sephi
    Ezt el kell meselni...

Eppen a plaza bejaratnal altam es cigiztem amikor latom hogy jottek ki az emberek a Passion Of the Crist c. filmtol es hat mindeki holt sapadt volt meg minden... mire hirtelen kijon ket csaj (plaza cicak) es megszolal :

-Ugyan de buta vagy! A Pilatus az a pap volt aki az elejen szembe kopte!!!

Na nekem keves hianyzott hogy ne vagjam ott helyben pofon... baaazzz....
  • CSOCSO
    jajman ezt nem mondod komolyan??? szerintem itt 100 emberol 110 tudja hogy nekem miert jon be az fnf!!!!
  • Bandew
    JA ÉS AZ ISTEN SZERELMÉRE!
    NEHOGY A SZINKRONOSAT NÉZZÉTEK!!!
  • Bandew
    Akik Nicola Kidman miatt nézik meg a filmet, azoknak felkopik az álluk, mert ez nem épp egy könnyen lenyelhető film.
    Amúgy istenkirály, szal mindenkinek ajánlom. Az eleje unalmasnak tűnhet, de csak bele kell rázódni, és utána mát maga a kőkemény valóság, amit a vásznon láthatunk.
    Oszt még a VV-re meg a BB-re mondják, hogy valóságshow!
    Pfff...
  • I.C.ram
    Hogyhogy? Pedig neked bejönnek ezek az elmebeteg 2F2F szarságok. :)
  • CSOCSO
    latvanyos?... meg az se volt szerintem
  • I.C.ram
    Kettőt sajna nem láttam. Az 1-et is csak nagyon régen.
  • Sephi
    En az elso reszt csak aze' neztem vegig mert Mike Oldfield zene szolt :)))
  • Loál János #12462
    A 3. rész szerintem gyengébb, mint az első kettő. Jó film, de az elődei mégjobbak.
  • I.C.ram
    Nemrég láttam elöször az Ördögűző 3-at. Istentelenül király film! Baromi izgis, és méltő az örökklasszikus nevéhez.

Másoknak hogy tetszett?
  • I.C.ram
    Az!
  • HuAn82
    Torque Egy látványos baromság.
  • Tikal #12458
    bolero, most már csak meg kéne szerezni :D
  • Tikal #12457
    ööö izé, bevallom muveletlenségem, de a femme fatale nyito és zározenéje kinek a muve és mi a cime?
  • shaba23 #12456
    sok-sok türelemmel megnézhető valszeg :)

Majd mond el milyen volt .)
  • Sephi
    Huha.... 250 vilag legjobb filmjeibol a 101-ediken csucsul. Te azert ennyire rosz nem lehet. Ugyertem ha mar jobb pontozast kapott mint a Lost In Translation....
  • Sephi
    Meg kell neznem en is... harom ora nem lehett annyira szar vaz..
  • shaba23 #12453
    Elkezdtem nézni a Dogville-t. de amikor bele"tekerve" láttam, hogy végig olyan lesz, mint ahogy kezdődik (bár rendhagyó) úgy döntöttem, nem éri meg azt a három órát, amibe kerülne a megtekintése :)
  • CSOCSO
    :))
  • shaba23 #12451
    ez igaz :)
  • Punker
    ááá Bond kemény :)
  • shaba23 #12449
    Tegnapvolt a 007 a tv2őn asszem :)

A legjobb az volt, amikor azt próbálták imitálni, hogy Bond egy rakás nyálkás féregben turkál könyékig. Aki szokott horgászni, az felismerhette a férgekben a 30Ft/db áron kapható gumicsalit :)

A másik meg az volt, amikor a tenger alatt 30 méterrel megfogta a felszálló repülőből lelógó kötelet és "kitépette" magát a vízből :)
    Asszem kb 1, 1,5 napja lett volna amíg a keszonbetegség megöli :)
  • a.carkey
    Saints and Soldiers

Egy újabb II. VH-s film. Amerikai. Kézikamerás felvételek a harcokban. Kb., mint az Elite Alakulat az action részek, de ez túlzottan amerikai ...

Amúgy nem rossz a sztory sem.
  • Sephi
    The Haunted Mansion -

Kerem ez Eddie legesleggyengebb filmje amit valaha lattam. Meg gyerekmesenek sem jo. Ezt a storyt mar vagy 5 haonslo muviban elottek mar. Meg az efektek se jok es a humor is elavult. Senkinek sem ajanlom!
  • Dynamic
    Egyetértek!Alapmű.
  • Takezó
    nem tetszett? sztem qrva jó volt :)
  • CSOCSO
    hulye kerdes: hol forgattak a vissza a jovobe elso reszeit?
    leginkabb az erdekelne amikor a deloreant bemutatja martynak es a hatterben a JcPenny felirat lathato:)
  • CSOCSO
    jut eszembe.. sajnos amit leszedtem back to the future-t az ujraszinkronizalt.. eleg ramaty:(
  • CSOCSO
    [email protected]

hat ez mennyire kaki volt:(