106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    1000 szer szori!!! :(
  • Dynamic
    Hero
    Nekem annyira nem tetszett, mint a különböző kritikákban.Pedig nem zavart a sok drótköteles harc és a túlspirázott látványvilág sem.
    10/6
  • Alien
    A múlt héten néztem meg a Kill Bill első részét dvd-n. Érdekes a stílusa , nem rossz film, tetszett, kiváncsi vagyok a második részre. Nekem egy valami nem tetszett benne, mégpedig a vér ábrázolása, szerintem eltúlozták és túl mű volt, hogy spriccelt kifelé.

A Timeline és a Hóhatár milyen? Mert ők a következők amiket megnézek ha minden igaz. Illetve szombaton a moziban Underworld vagy Taking Lives(Életeken át) még nem tudom melyik legyen:)
  • Dynamic
    BAZZEG ÍRJÁTOK MÁR KI NÉHA, HOGY SPOILER!
    KÖSZÖNÖM!!
  • CSOCSO
    akkor megerdemel siman egy 8 ast:))))))))
    amugy a vegen megijedtem hogy valoban nem tortent meg semmi csaj a kolok ugy cinalt mint a hal (hal u cinalt [a hal ugy cinalt])
    de aztan vegulis minden jora fordult. bar azert a meg happy andebb az lett volna ha megszolitja a csaj es elhivja egy kavera vagy valami.. de jo volt ez igy is.. foleg egy NGE sorozat utan.. (megkattantam tole fullosan!!)

aki szeretne megkattani a uljon neki:)) bar nem is tom.. utanna ne engem anyazzatok ha nem azt erzitek amit kell.. es ti is megkattantok mint en
  • Evil
    House of sand and fog
  • Bandew
    Mohácsi vész-t látta valaki? Én ma nézem meg és kiváncsi vagyok kinek hogy tetszett.
  • Bandew
    A Passió topicban hosszan leírtam, de amúgy azért nem mert nagyon erőltetett volt.
  • Loál János #12513
    Módfelett ajánlott!
  • Bucser
    Akkor Mondjuk azt mondjátok, hogy Donnie Darko-t érdemes megnézni????
  • Sephi
    Persze kurva jo muvi az is de mondom hogy meg majig is kodos nekem egy picit ...
  • Loál János #12510
    Már megijedtem, hogy nem láttad azt a filmet. :)
    Én eddig 2x néztem meg, az egyik legistenebb film.
  • Sephi
    Te a Butterfly-t meg az atlag ember is megerti elsore de a Donny-t tobszir kell megnezni hogy megertsed es kodosebb is. Szal en haromszor neztem meg a Donni-et de meg majig sem tiszta ami ott tortent ...
  • Loál János #12508
    Donnie Darko?
  • Sephi
    Hat oszinten en reg nem lattam egy rendes ido paradoxos stilusu filmet. A Butterfly Efect az egyik legjobb.
  • Galy
    hát még te és még!
  • Loál János #12505
    Te ilyen kis...
  • Galy
    jajó, reggel van, még akadozik az olvasás

• Loál János #12503
    Dumb & Dumberer, a "folytatás"...
  • zaki
    persze hogy az, az első része
  • Galy
    ????????

Dumb és Dumber ALAP film!
  • zaki
    tegnap megnéztem a Csokoládét (5/5), hihetetlen hangulata van a filmnek, hatalmas színészek, meseszerű történet, igazi szórakozás. kicsit ideges vagyok, hogy még csak most néztem emg filmet, pedig már megvan hónapok óta dvd-n (dvdmagazin melléklete volt februárban asszem)
  • CSOCSO
    Butterfly Effect

Nah ez egy erdekes film volt... igy szeretek nekiulni egy filmnek: meg nem mondott senki semmit rola es en is alig tudom mirol szol...

jo film volt, erdekes pontozni nem szeretnek mert 8 pontot nem merek ra adni.. de adtam en mar 7.5 ot ennel rosszabb filmekre...
  • CSOCSO
    ami engem most mindennel jobban kikeszitett az a Neon Genesis Evangelion anime sorozat... hat eletemben nem ereztem magam ilyen szarul film miatt:( no a reszleteket hagyjuk....
  • Sephi
    Megtudhatnam miert nem?
  • Sephi
    Ha a 1998-as japan filmre gondolsz nem tudom mire.

Ha a Big Fish-re gondolsz akkor elarulom hogy nem nagy szam.
  • Tikal #12495
    blue fish milyen film? érdemes megnéznem?
  • Tikal #12494
    visszatérve a lost in translation-höz: japán nem semmi kis ország, a film elég jol bemutatta ezt is, néha csak lestem mik vannak a kis japcsiknál :)
  • Adam5
    jaa télleg
    nem dumbs hanem dumb

bocsi :)
  • zaki
    dumbs... lol, az Dumb :P egyébként kegyetlen szar film, olyan gyenge, mint az algopirin. minden6ó viszont jó volt :)
  • Adam5
    Dumbs és Dumber 2 és utána A minden6ó
  • Bucser
    MA néztem meg a PayCheck-et. Hogyhogy nem láttam eddig ezt a filmet nem tudom.. John Woo az egyik kedvenc rendezőm és fantasztikusat alkotott megint.... Csak javasolni tudom... (JA nem a Van Damme film miatt lett a kedvencem inkább a Hong-Kong-i alkotásai után (City Wolf 1-2-3, Assassin, többet nem láttam de ezek bejötek nagyon... Ja és Bulett time nélkül még senki nem tudott olyan csodás lassításokat csinálni mint ő... (Face/Off: Temetői jelenet mikor Nicholas Cage belép a ravatalba galambok vörös selyem a falon gyönyörű az egész kompozíció))
  • Ramza
    Igen.
    Sőt, még ennél is jobban.
  • Tikal #12488
    hogy lehet az hogy a payceck-hez még nincs felirat? bezzeg szerbul meg horvátul meg van, pff...
  • Sir Quno Jedi
    Na ha tanultál volna a filmből, akkor ezután odamész hozzájuk és "SEE NO EVIL !" felkiáltással szorosan megölelgeted őket, persze könnyes szemmel ! Mer' a megbocsátás fontos baze (meg a tűzerő) !
  • Bandew
    Nekem nem jött be a Passió.
  • Sephi
    Na... aze' annyira nem lehet rosz! Kitartas!

Nezzel meg egy Dr. Uwe Boll rendezte filmet es rajosz hogy van roszabb az eletednel pl :P
  • Nyiri
    Engem eppen ezert nem erdekel a film ;)

Eleg ha az eletemre gondolok, mar attol elmegy a kedvem :DDD
  • Sephi
    Ennyire?

En ugy gyuttem ki hogy hirtelen nem tudtam mit kezdjek magammal. Elment az eletkedvem... en meg ekkora sokan nem voltam meg ...
  • Sephi
    Nekem jott hogy felpofozzam.

Egyebkent megkelrek maskor ne irjal ilyen beszolasokat mert majdnem megfulladtam a rohogestol :)))))))