106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Nem vagyok az apukád, hogy elmeséljem a moziban nem értett dolgokat!
    Kérdezd meg tőle, semmi kedvem IQ fightereknek magyarázni az 1*1-et...
  • Takezó
    jaja, de aválasz az lesz, hogy: "ezt nem lehet elmondani" :DDD
  • RelakSfromhome
    Starship Troopers 2
    Hmm... Az első rész sztem jobb volt. Meg hosszabb....
  • Nyiri
    Amugy az osszes haverom lebeszelt arrol, hogy megnezzem, mert mind szerint szar a film. De azert beultem megnezni eloiteletek nelkul.
  • Nyiri
    Egyaltalan nem errol van szo. Ha gondolod magyarazd, el melyenszanto oriasi mondanivalojat ennek a tokeletes filmnek, talan felvilagositod az en nyomorult proli agyamat.
    Koszi!
  • Bandew
    AZért mert nem érted, hogy miről szól egy film, vagy ha valóban nem "szól" semmiről, attól még nem feltétlenül szar.
  • Augustus Gigo
    Most néztem meg a Ken Parkot, most már értem miért lett belőle botrányfilm és sok helyen miért tiltották be:D
  • Blasta
    Ja és ha nem érted h miről szól, akkor nem biztos h a film szar, nem?

ATYA ÉG
  • Blasta
    Legalább ne hírdesd, ha nem vagy képes megérteni!
  • Sephi
    Egyebkent tudom hogy nem ide tartozik de esetleg valaki el tudna nekem arulni hogy mi a cime es ki enekelni azt a szamot ami mostanaba megy a radioba es Mike Oldfield - To France szamanak a remake-je?
  • Sephi
    Love Actually -

Jaj de edes vigjatek volt! Komolyan teccet! Akinek nem jon be a tipikus szerelem mindehol tema meg se nezze :) Meg jo poenok is voltak benne!
  • CSOCSO
    kb:) en is igy voltam vele.. te is a zene nelkuli verziot lested???
    amugy van ertelme a filmnek.. de en mas filmet csinaltam volna belole...
  • CSOCSO
    Famme fatale..
    hat nem volt egy nagy "vaszisztdasz"
    de azert jo volt..
  • Nyiri
    Most rosszat mondtam? :]
  • Bandew
    LoL
  • Nyiri
    Meglestem a Kontroll-t. Mirol szol ez a film bazz? Se eleje, se kozepe, se vege. Szar ugy ahogy van...
  • Robbb
    Ez a Christian Bale gyerek rulzik,elég jó karakter.
  • Sephi
    Amen! Az kurva jo film volt!
  • FREAK
    PASSIÓ

Tökéletes, no comment.
  • Robbb
    A Hóhatár tényleg gagyi volt.
  • Robbb
    Na megnéztem az Equilibriumot.Hát nem semmi egy film,alig kapok levegőt!Volt mondanivalója az tuti,csípem az ilyen múvikat.
  • Alien
    Most néztem meg a Hóhatár-t.Hmm többre számítottam, kicsit csalódás volt, nem nagyon tetszett.
  • CSOCSO
    nincs..
  • CSOCSO
    majd ha talalok hozza feliratot.. nah jol meg is lesem hatha van mar
  • Bandew
    The Big Fish
    EZt a filmet mindenkinek ajánlani tudom!
    9/10
  • Sephi
  • fifi
    Butterfly effect...Hihetetlenül érdekes film volt.Nagyon tetszett a mondanivalója és a végig jellemző kicsit szomorkás kétségbeesett hangulata...
    Pedig a fsz, gyereket eddig nagyon rühelltem! No mától nem.
    Ajánlom a filmet mindenkinek./akit megfogott a Donnie Darko azoknak megkötelező/
  • Blasta
    Az első mondattal fentartásokkal de egyet értek, a másodikkat viszont egy nagy baromságnak tartom.
  • Sephi
    Szerintem pedig az elso resz tok jo Tarantino alkotas volt mint tortenetben ugy alakitasban.
  • I.C.ram
    Én ezt az egész kill bilt egy túlihegett dolognak tartom.

Tarantino szerintem abszolút nem jó rendező, csak egyszerűen kitünt a "másságával", és a naturalista ábrázolás-módjával.
  • Sephi
    Ja es en azert meg vegig nezem holnap... bar nem remelek sokat tole. Ha egy film eleje jo es a kozepe unalmas lehet a vegen lesz valami utos jelenet de attol ez a film nem jo. Majd elvalik.
  • Sephi
    Mystic River -

Nos oten ultunk le megnezni a filmet. A film haromegyedenel ketten elaludtam masik ketto elkezdett kartyazni en meg neztem amig neztem de kikapcsoltam. En megerem hogy a film a 250 legjobb filmbol a 128-adik helyen all meg mindenki dicseri es oscart is kapott... de magyarazza nekem el valaki hogy ebben a filmben mi az erdekes?
  • Blasta
    Kill Bill 2

Én az első részén sokkal jobban szórakoztam!
    Ennek már tényleg vajmi kevés köze volt Tarantino szarkasztikus stílusához és humorához!

Nem volt rossz film, csak az első szerintem sokkal többet hozott mind akcióban, mind sztoriban, mind poénokban, mind ZENÉBEN!!!!!!

Persze egyben kell megnézni a 2 részt, úgy az igazi, de akkor így fogalmaznék:

A film első fele sokkal jobb!!!
  • RelakSfromhome
    Horrorra akadva 3

Még mindig nyihogok :D
  • Roll
    Megnéztem az Igazából szerelem c. filmet, szerintem felejthető egy alkotás. 10/5
  • Sephi
    Fene pofad ... en is akarom!
  • Bandew
    KILL BILL Vol.2

Iszonyat jó film volt ez is, bár sztem az első jobb volt.

9/10
  • Sephi
    Ma nezzuk meg a Mystic Rivert!!! Jaaaj alig varom!
  • Nyiri
    Tegnap en is megneztem a kill billt. Ugy jo ahogy van. Bar en nem rajongok az Anime-t, de az valami uber lett benne!
  • Tikal #12522
    "Nekem egy valami nem tetszett benne, mégpedig a vér ábrázolása, szerintem eltúlozták és túl mű volt, hogy spriccelt kifelé. "
    ezt mindenki leirja? ez volt a lényeg: a tulzás :D

timeline egy fos ahhoz képst amit vártam, nálam 3/5, alig vártam hogy vége legyen :)