106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nem vagyok az apukád, hogy elmeséljem a moziban nem értett dolgokat!
Kérdezd meg tőle, semmi kedvem IQ fightereknek magyarázni az 1*1-et... -
Takezó #12560 jaja, de aválasz az lesz, hogy: "ezt nem lehet elmondani" :DDD -
Starship Troopers 2
Hmm... Az első rész sztem jobb volt. Meg hosszabb.... -
Nyiri #12558 Amugy az osszes haverom lebeszelt arrol, hogy megnezzem, mert mind szerint szar a film. De azert beultem megnezni eloiteletek nelkul. -
Nyiri #12557 Egyaltalan nem errol van szo. Ha gondolod magyarazd, el melyenszanto oriasi mondanivalojat ennek a tokeletes filmnek, talan felvilagositod az en nyomorult proli agyamat.
Koszi! -
AZért mert nem érted, hogy miről szól egy film, vagy ha valóban nem "szól" semmiről, attól még nem feltétlenül szar. -
Augustus Gigo #12555 Most néztem meg a Ken Parkot, most már értem miért lett belőle botrányfilm és sok helyen miért tiltották be:D -
Ja és ha nem érted h miről szól, akkor nem biztos h a film szar, nem?
ATYA ÉG -
Legalább ne hírdesd, ha nem vagy képes megérteni! -
Egyebkent tudom hogy nem ide tartozik de esetleg valaki el tudna nekem arulni hogy mi a cime es ki enekelni azt a szamot ami mostanaba megy a radioba es Mike Oldfield - To France szamanak a remake-je? -
Love Actually -
Jaj de edes vigjatek volt! Komolyan teccet! Akinek nem jon be a tipikus szerelem mindehol tema meg se nezze :) Meg jo poenok is voltak benne! -
kb:) en is igy voltam vele.. te is a zene nelkuli verziot lested???
amugy van ertelme a filmnek.. de en mas filmet csinaltam volna belole... -
Famme fatale..
hat nem volt egy nagy "vaszisztdasz"
de azert jo volt.. -
Nyiri #12548 Most rosszat mondtam? :] -
LoL -
Nyiri #12546 Meglestem a Kontroll-t. Mirol szol ez a film bazz? Se eleje, se kozepe, se vege. Szar ugy ahogy van... -
Robbb #12545 Ez a Christian Bale gyerek rulzik,elég jó karakter. -
Amen! Az kurva jo film volt! -
PASSIÓ
Tökéletes, no comment. -
Robbb #12542 A Hóhatár tényleg gagyi volt. -
Robbb #12541 Na megnéztem az Equilibriumot.Hát nem semmi egy film,alig kapok levegőt!Volt mondanivalója az tuti,csípem az ilyen múvikat. -
Most néztem meg a Hóhatár-t.Hmm többre számítottam, kicsit csalódás volt, nem nagyon tetszett. -
nincs.. -
majd ha talalok hozza feliratot.. nah jol meg is lesem hatha van mar -
The Big Fish
EZt a filmet mindenkinek ajánlani tudom!
9/10 -

-
Butterfly effect...Hihetetlenül érdekes film volt.Nagyon tetszett a mondanivalója és a végig jellemző kicsit szomorkás kétségbeesett hangulata...
Pedig a fsz, gyereket eddig nagyon rühelltem! No mától nem.
Ajánlom a filmet mindenkinek./akit megfogott a Donnie Darko azoknak megkötelező/ -
Az első mondattal fentartásokkal de egyet értek, a másodikkat viszont egy nagy baromságnak tartom. -
Szerintem pedig az elso resz tok jo Tarantino alkotas volt mint tortenetben ugy alakitasban. -
Én ezt az egész kill bilt egy túlihegett dolognak tartom.
Tarantino szerintem abszolút nem jó rendező, csak egyszerűen kitünt a "másságával", és a naturalista ábrázolás-módjával. -
Ja es en azert meg vegig nezem holnap... bar nem remelek sokat tole. Ha egy film eleje jo es a kozepe unalmas lehet a vegen lesz valami utos jelenet de attol ez a film nem jo. Majd elvalik. -
Mystic River -
Nos oten ultunk le megnezni a filmet. A film haromegyedenel ketten elaludtam masik ketto elkezdett kartyazni en meg neztem amig neztem de kikapcsoltam. En megerem hogy a film a 250 legjobb filmbol a 128-adik helyen all meg mindenki dicseri es oscart is kapott... de magyarazza nekem el valaki hogy ebben a filmben mi az erdekes? -
Kill Bill 2
Én az első részén sokkal jobban szórakoztam!
Ennek már tényleg vajmi kevés köze volt Tarantino szarkasztikus stílusához és humorához!
Nem volt rossz film, csak az első szerintem sokkal többet hozott mind akcióban, mind sztoriban, mind poénokban, mind ZENÉBEN!!!!!!
Persze egyben kell megnézni a 2 részt, úgy az igazi, de akkor így fogalmaznék:
A film első fele sokkal jobb!!! -
Horrorra akadva 3
Még mindig nyihogok :D -
Roll #12527 Megnéztem az Igazából szerelem c. filmet, szerintem felejthető egy alkotás. 10/5 -
Fene pofad ... en is akarom! -
KILL BILL Vol.2
Iszonyat jó film volt ez is, bár sztem az első jobb volt.
9/10 -
Ma nezzuk meg a Mystic Rivert!!! Jaaaj alig varom! -
Nyiri #12523 Tegnap en is megneztem a kill billt. Ugy jo ahogy van. Bar en nem rajongok az Anime-t, de az valami uber lett benne! -
"Nekem egy valami nem tetszett benne, mégpedig a vér ábrázolása, szerintem eltúlozták és túl mű volt, hogy spriccelt kifelé. "
ezt mindenki leirja? ez volt a lényeg: a tulzás :D
timeline egy fos ahhoz képst amit vártam, nálam 3/5, alig vártam hogy vége legyen :)