106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nem lesz, mert tényleg nagyon szar. :-) -
Ebből flém lesz, de nem velem, mert én nem láttam. :D -
Érdekes, mégis ő hozta meg a film itthoni sikerét. -
Farkasok szövetsége: elvett 2 órát az életemből a film, nekem qrvára nem tetszett, utolsó fél óra siralmasan szar volt, alig vártam, hogy vége legyen a filmnek -
speciel a ford szinkronja életem egyik legrosszabjaként van számontartva. amit fero művel az kb a felolvasom ami a lapra van irva -
Kicsit bővebben???
Vagy nem találod a szavakat? :)) -
Van Helsing -
Ehh baz :))) -
Ez így nem helyes. Eszed megáll faszod feláll. :-) -
Jaja. Érdekes, hogy Amerikában iszonyat bukás volt, itthon viszont szinte kultusza van, loál. A magyar szinkron néha csodákra képes. -
Ma napra egy Ford Fairlane van betervezve, ez is alapmu szamomra, eszem faszom megall. -
A FEKETE LOVAG MINDIG GYŐZ! -
-Fut a gyáva.... -
Gyalog galopp , hat ez a film meg mindig alapmu szamomra, szerencsere mar dvd n is.Legjobb a fekete lovag os resz. -
Na, megnéztem DVD-n az Underworld-öt.
érdekes a film képivilága, ez a sötét árnyalat végig jópofa lett, bírtam azt is, hogy itt forgatták, a főszereplő csaj jól néz ki, a történet alapjában véve nem túl bonyolult, van benne pár marha jól megcsinált jelenet, és ahogy a vámpírok és a vérfarkasok átalakulása el lett készítve, az valami eszméletlen jó, hibátlanul eltalálták azokat a részeket.
Kiváncsi vagyok a Van Helsing-re, bár az talán másabb tipusú egy kicsit a bemutató alapján. Mondjuk egy közös dolog biztos lesz, a főszereplő csaj ott is a Kate Beckinsale :) -
Ja, így van! -
Ramza #12628 Mer rendes!!!!!
A Blasta meg nem az.
Amúgy meg akarom majd nézni, de sok rossz 20-30 éves olasz horroron kell még átverekednem magamat addig -

-
Szójjá neki Te, a Te haverod, horroröcsi! :-DDDDD -
Szójjá Darkó Ferkónak is! htx -
The Butterfly Effect
Marha érdekes film!
Donnie Darko rajongóknak ajánlott!!!
Kissé popcorn íze van, de mindenképpen nagyon jó film!
-
-
Értem.
(De nem értek egyet. :D)
-
Én nemrég néztem meg, de mivel eddig nem érdekeltek az ilyen gyilokhorrorok, meglepett a befejezés, és tetszett a film. :D -
A Magasfeszültséget néztem meg tegnap. Ölég gagyi volt. A befejezése olyan tiz évvel ezelőtt marha jó lett volna, de igy már a felénél tudtam, hogy mi lesz. Üres, sz*r szecskahorror, amiben a sztori hiányát ketchuppal pótolják. -
Pl a Halál-Nagyi, vagy amikor irodalom órájuk volt, és Donnie elkezdett okoskodni az elméletével, az nem volt jó.
Tipikusan az amerikai erőlködést érzetme benne, de ezeken kívűl tényleg nagyon jó volt. -
Mint az eddigi összes 'időzavart' sztoriba, ebbe bele lehet kötni.
Erőltetés alatt mit értesz? -
Donnie Darko
Tetszett a film. Jó sztori, nagyon jó zenék, kellemes hangulatot ad. Viszont a néhol ellentmondásos a sztori, és van pár erőltetett rész benne.
8/10 -
Takezó #12616 szegény te... akkora rakás...-t :) -
en most nezem a texasi lanfureszest dvd-n -
én is megnéztem most a T2-t (szintén az SE változatot) házimozin, sztem is még mindig hatalmas film, és az is marad. nekem a terminátor filmek közül a 2 jött be a legjobban -
húúúbázmeg :) -
Miemlxik-e vki mi volt annak a lenygel filmnek a címe, amit kb. A ravasz az agy mintájára csináltak, egy fickó állandóan sírt ásott magának, a haverjai folyton kábitoztak, egyszer éppen rendőrautót is húztak. Vmilyen pénz körül forogott a dolog, a sírt ásó srác szemüveges volt, a vége felé akik ki akarták nyirni, összevesztek a ruhájukon és a piros pulcsis lelőtte a jól öltözöttet
HBO-n ment -
Hátfő este Interjú a vámpírral volt a TV2-n. Még mindig a legjobb vámpíros film. -
Tegnap este a Terminator 2 SE volt a dvd lejatszoban.Meg mindig nagyon kira film, bar az 1 jobban bejott, valahogy a terminator nekem gonosznak maradt meg. -
tv-je válogatja. 16:9 esetén van amelyik a 4:3-mat összenyomja, van, amelyik csonkítja. Visszafelé irányban garantált a fekete csík szvsz, de ha ügyes a tv-d, vagy a lejátszód, akkor torzítva, de többet fogsz látni. -
a múmia, a múmia visszatér -
thomson panasonic JVC, ezek között gondolkodom, és nem olyan sokat dvd-zunk, szoval ha más nincs, akkor marad a hagyományos :) -
Nyiri #12606 ha sokat dvdzel akkor 16:9 -
egy 16:9-es TV-n a rendes tv musor 4:3 milyen? ugy értem elnyujtja a tv?
és forditva egy normál tv-n ami tud 16:9-et, mikor átkapcsolok rá, tesz csikot fentre és lentre?
csak mert most nem tudom eldönteni melyik lenne a jobb TV... :) -
huuuuuuuuuuu da majer vagy ocsisajt... ezentul csak hupikek torpikeket fogok lesni..bar lehet hogy 1 napig gondolkoznom kell majd azon hogy ki volt akkor a gonosz...