106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bandew
    Nem lesz, mert tényleg nagyon szar. :-)
  • Loál János #12642
    Ebből flém lesz, de nem velem, mert én nem láttam. :D
  • Loál János #12641
    Érdekes, mégis ő hozta meg a film itthoni sikerét.
  • zaki
    Farkasok szövetsége: elvett 2 órát az életemből a film, nekem qrvára nem tetszett, utolsó fél óra siralmasan szar volt, alig vártam, hogy vége legyen a filmnek
  • Laalee
    speciel a ford szinkronja életem egyik legrosszabjaként van számontartva. amit fero művel az kb a felolvasom ami a lapra van irva
  • LezLee
    Kicsit bővebben???
    Vagy nem találod a szavakat? :))
  • Sephi
    Van Helsing -

Ehh baz :)))
  • Bandew
    Ez így nem helyes. Eszed megáll faszod feláll. :-)
  • Loál János #12635
    Jaja. Érdekes, hogy Amerikában iszonyat bukás volt, itthon viszont szinte kultusza van, loál. A magyar szinkron néha csodákra képes.
  • Evil
    Ma napra egy Ford Fairlane van betervezve, ez is alapmu szamomra, eszem faszom megall.
  • Bandew
    A FEKETE LOVAG MINDIG GYŐZ!
  • Punker
    -Fut a gyáva....
  • Evil
    Gyalog galopp , hat ez a film meg mindig alapmu szamomra, szerencsere mar dvd n is.Legjobb a fekete lovag os resz.
  • Alien
    Na, megnéztem DVD-n az Underworld-öt.

érdekes a film képivilága, ez a sötét árnyalat végig jópofa lett, bírtam azt is, hogy itt forgatták, a főszereplő csaj jól néz ki, a történet alapjában véve nem túl bonyolult, van benne pár marha jól megcsinált jelenet, és ahogy a vámpírok és a vérfarkasok átalakulása el lett készítve, az valami eszméletlen jó, hibátlanul eltalálták azokat a részeket.

Kiváncsi vagyok a Van Helsing-re, bár az talán másabb tipusú egy kicsit a bemutató alapján. Mondjuk egy közös dolog biztos lesz, a főszereplő csaj ott is a Kate Beckinsale :)
  • Darko Ferkó
    Ja, így van!
  • Ramza
    Mer rendes!!!!!
    A Blasta meg nem az.

Amúgy meg akarom majd nézni, de sok rossz 20-30 éves olasz horroron kell még átverekednem magamat addig
  • fifi
  • Blasta
    Szójjá neki Te, a Te haverod, horroröcsi! :-DDDDD
  • Loál János #12625
    Szójjá Darkó Ferkónak is! htx
  • Blasta
    The Butterfly Effect

Marha érdekes film!
    Donnie Darko rajongóknak ajánlott!!!
    Kissé popcorn íze van, de mindenképpen nagyon jó film!
  • Bandew
  • Loál János #12622
    Értem.

(De nem értek egyet. :D)
  • Loál János #12621
    Én nemrég néztem meg, de mivel eddig nem érdekeltek az ilyen gyilokhorrorok, meglepett a befejezés, és tetszett a film. :D
  • Voltan
    A Magasfeszültséget néztem meg tegnap. Ölég gagyi volt. A befejezése olyan tiz évvel ezelőtt marha jó lett volna, de igy már a felénél tudtam, hogy mi lesz. Üres, sz*r szecskahorror, amiben a sztori hiányát ketchuppal pótolják.
  • Bandew
    Pl a Halál-Nagyi, vagy amikor irodalom órájuk volt, és Donnie elkezdett okoskodni az elméletével, az nem volt jó.
    Tipikusan az amerikai erőlködést érzetme benne, de ezeken kívűl tényleg nagyon jó volt.
  • Loál János #12618
    Mint az eddigi összes 'időzavart' sztoriba, ebbe bele lehet kötni.

Erőltetés alatt mit értesz?
  • Bandew
    Donnie Darko

Tetszett a film. Jó sztori, nagyon jó zenék, kellemes hangulatot ad. Viszont a néhol ellentmondásos a sztori, és van pár erőltetett rész benne.

8/10
  • Takezó
    szegény te... akkora rakás...-t :)
  • DONGUBA
    en most nezem a texasi lanfureszest dvd-n
  • zaki
    én is megnéztem most a T2-t (szintén az SE változatot) házimozin, sztem is még mindig hatalmas film, és az is marad. nekem a terminátor filmek közül a 2 jött be a legjobban
  • shaba23 #12613
    húúúbázmeg :)
  • Mike
    Miemlxik-e vki mi volt annak a lenygel filmnek a címe, amit kb. A ravasz az agy mintájára csináltak, egy fickó állandóan sírt ásott magának, a haverjai folyton kábitoztak, egyszer éppen rendőrautót is húztak. Vmilyen pénz körül forogott a dolog, a sírt ásó srác szemüveges volt, a vége felé akik ki akarták nyirni, összevesztek a ruhájukon és a piros pulcsis lelőtte a jól öltözöttet
    HBO-n ment
  • Davidus
    Hátfő este Interjú a vámpírral volt a TV2-n. Még mindig a legjobb vámpíros film.
  • Evil
    Tegnap este a Terminator 2 SE volt a dvd lejatszoban.Meg mindig nagyon kira film, bar az 1 jobban bejott, valahogy a terminator nekem gonosznak maradt meg.
  • RelakS
    tv-je válogatja. 16:9 esetén van amelyik a 4:3-mat összenyomja, van, amelyik csonkítja. Visszafelé irányban garantált a fekete csík szvsz, de ha ügyes a tv-d, vagy a lejátszód, akkor torzítva, de többet fogsz látni.
  • Adam5
    a múmia, a múmia visszatér
  • Tikal #12607
    thomson panasonic JVC, ezek között gondolkodom, és nem olyan sokat dvd-zunk, szoval ha más nincs, akkor marad a hagyományos :)
  • Nyiri
    ha sokat dvdzel akkor 16:9
  • Tikal #12605
    egy 16:9-es TV-n a rendes tv musor 4:3 milyen? ugy értem elnyujtja a tv?

és forditva egy normál tv-n ami tud 16:9-et, mikor átkapcsolok rá, tesz csikot fentre és lentre?

csak mert most nem tudom eldönteni melyik lenne a jobb TV... :)
  • CSOCSO
    huuuuuuuuuuu da majer vagy ocsisajt... ezentul csak hupikek torpikeket fogok lesni..bar lehet hogy 1 napig gondolkoznom kell majd azon hogy ki volt akkor a gonosz...