106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Najó, én azon picit meglepődtem, mikor Van Helsing a végén vérfarkassá változott és úgy ölte meg Draculát!!!! -
az a helyzet, hogy tök mindegy, még annyira sem izgalmas, mint egy kortárs ballettelőadás
még azon sem lepődtem meg, amikor a főhősnő a végén meghalt... -
:-)))))))))))))))
Íííííííígy van :-D -
akkor ez a film a szokásos adagnál többet kíván
-
Leszarom :-))))
Legalább nem nézitek meg... -
Nyiri #12718 Spoilerezzel nyugodtan, valaki meg nem latta. -
Jaés:
A TEHETSÉG egy T, TE PARASZT!
[HTX JANO] :-D -
És azóta haldokolnak folyamatosan :-DDDDD -
Hát mi az első 50%-ba esünk :-DDDDDDDDD -
ehhez a filmhez, pedig beáztathatták volna a mozijegy sarkát egy kis jófajta meszkalinkba :) én csak addig élveztem, amíg volt a hatása a film előtt elszívott rakétának, aztán úgy 30 perctől 135 percig elkezdtek elhalni az agysejtjeim :) -
erre csak ezt tudom mondani: "A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra." -
Senki!
SENNNNKI NE MERJE AZT MONDANI, hogy a mai ingergazdag világban arra lehet csak erejük/tehettségük/idejük a tisztelt AGYONKOKÓZOTT háklivudi istencsászároknak, hogy úgy készítenek el egy horror/akció filmet, hogy:
-az összes régi horrorfilm által lefektetett szabályokat NYÍLEGYENEST HÁGJÁK ÁT, leszarva a hagyományokat, legendákat (a NAGYONGONOSZ fővámpírt mostmár tényleg semmivel nem lehet megölni KIVÉVE -és itt jön be a tisztelt filmgyárosok MESSTERI FORDULATA- egy vérfarkas EGYSZERI harapásával)
-szintén leszarva a legendákat és hagyományokat, gondolkodás nélkül vegyítik a történelem híres és hírhedt horroralakjait, tönkretéve ezzel a mítoszukat, tönkretéve a régi korrekt mesét.
Gondolom kitaláltátok már, hogy a Freakkel látott csodaműről a Van Helsingről van szó.
Nálam előverekedte magát minden idők legszarabb TOP10-ébe!
A film többi "frappáns" részét Freak már elmesélte, az Ő véleménye az enyém is.
Egyet nem említett asszem:
Ha egy főfő-gonoszvámpír kefél egy nagyonnagyongonosz vámpírcsajjal (ráadásul 3-mal) akkor nászukból kis falról lelógó TOJÁSOK születnek, melyekből ÁRAMMAL (és frankeinstein teremtményének segítségével) felélednek a pici kis gonosz BETMENEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ANYÁTÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓK
-
Ramza #12711 "ahol az a sok öldöklés tette mássá mint a többi film"
A Rambo 2-ben is van sok öldöklés, meg a kereskedelmi adók z-kategóriás akciófilmjeiben, mégsem nevezném azokat "másnak".
Azt hiszem mind az első, mind a második rész értékelésénél nagyon-nagyon elcsúsztál valahol. -
Ramza #12710 Túl filozófikus vagy b-kategóriás horror?
Döntsd el légyszi, akkor talán nem beszélsz majd össze-vissza... -
Akkor sztem ebben nem vetted észre Tarantino poénjait. -
Intolerable Cruelity
Valamilyen szinten szórakoztató volt, de túl átlátszó.
6/10
Cheaper by Dozen
A Szeleburdi család óta vártam egy ilyen vígjátékot. Megkaptam. Nekem nagyon bejött. Érdekes egy szitu. Papa, mama, és 12 gyerek ... (Steve Martin a fsz)
9/10
Bringing Down the House
Ez is Steve martin film volt, de a szarabbik fajtából. Egy két poéntól eltekintve, nem volt jó.
4/10 -
horror a francokat. Még a vérességéből is sokat vesztett... -
Most jöttem a moz'ból. MEgnéztem a Kill Bill 2-t...
Hát ritka szar film volt. Halál unalom volt az egész, túlzott filozófia volt. Olyan volt, mintha egy dokumentum filmet láttunk volna az előzményekről. Eddig sem szerettem annyira Quentin Tarantino-t, de most sokat süllyedt a szememben. Arra számítottam, hogy lesz olyan jó mint az első rész, ahol az a sok öldöklés tette mássá mint a többi film. De ez nem volt semmivel sem jobb, mint egy B-kategóriás horror. Voltak részek, mikor azthittem, hogy még a népköztársaságos korszakából látok egy Jackie Chan filmet, mikor még a régi kínai filmekben játszott.
Bár voltak jó részek benne, az értékelésem csak 2,5/5 -
ettől függetlenül már mesének is gagyi, és nem hiszem, hogy a mai gyerekeknek erre az agyzsugorító szarra van szükségük
mellesleg inkább azokra vagyok pipa, akik azt terjesztik, hogy milyen kemény, fasza film -
hát pont a trailer az, amiből nem derült, hogy ennyire gagyi lesz
a Múmia 1-2 után nem számítottam egy Passióra, de igazán rádobhattak volna a plakátra egy "KIDDIE" plecsnit -
Nyiri #12703 Elore lehetett tudni a trailerekbol hogy sima VAKITOS film lesz. 2 oran keresztul orba szajba kapjuk az akciot es a effekteket. Nemtom mit vartatok ;)
Ami igaz en is sajnalnam a lovet ra :) -
Nyiri #12702 Eloszor is nem ertem miert vagy felhaborodva. Total ugy ki vagy akadva, mintha valami tortenelmi filmet neztel volna ami tiszta kamu es tele van csusztatasokkal.
EZ EGY MESE!!! Nem kell felhaborodni.
Egy masik forumon az baszta a csoret egy arcnak, hogy tele volt hulyeseggel a Helsing, mert minden eddigi tudasat a Farkasemberekrol megcafolta. Kivancsi lennek, eddig hany farkasemberrel talalkozott...
Ui: Nagyon tetszett Back to the Future sorozat, de bazz most hogy mondod az is tiszta hulyeseg mert nem lehet az idoben utazni. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa tonkrement az eletem.
Amugy minden jot :) -
Mintha nem örülnél, hogy egy valag pénzt kifizettél ezért az élményért. -
lol -
mosot=mosott -
Na...
A főgonosz NAGGGGGGYON gonosz! Sármos, jóképű középkorú ex-rocker, aki még mindig elhörögcsél a helyi deathmetal bandában, néha frissen mosot hajtincsei a szemébe lógnak, és még a pizsamája is fekete, kis vörös denevérekkel és ördögökkel. Akkora palotában lakik, hogy az építésénél valószínűleg felhasználták a szomszédos, fagyos hegyvonulat felét. Szeret a falon mászkálni, és jobbára mindig ideges, így persze mindez érthető.
A főhősnő szép, de iszonyat kemény. Bunyó közben lebontja a fél falut a puszta repülő testével, a magasból úgy hulla alá, mint egy darab rongy, de bordája nem törik. KÉT egész pofon kell hozzá, hogy napokkal később felrepedjen a szája, de igazából ez nem okoz neki problémát, mivel fél perc múlva helyén a rúzs, duzzanatnak, foltnak semmi nyoma. Elárulja nekünk, hogy nincs gyorsabb az erdélyi lovaknál, ami be is bizonyosodik, mert később láthatjuk, amint egy hatosfogat szépen kiszámított ballisztikus ívet követve majdnem átrepíti a többszáz kilós hintót egy 20 méteres szakadék fölött.
A főhős természetesen félmeztelen, borostás és csurom víz a haja. Le se tagadhatná, hogy testvére George Of The Jungle, főleg amikor a magasfeszültségű kábeleken tovaszállva száguld a főgonosz felé. Amolyan korabeli Bond... James Bond. Van neki nagyonsoklövetű full automata számszeríja, aminél 2 mp egy tárcsere, ráadásul az új X-2 tárral kétszeres tűzgyorsasággal köpi a nyilakat. Kapcsolható rajta az AUTO és SINGLE elsütési mód, ez utóbbit érdemes használni, mert biztos a találat, de valószínűleg helytakarékosság szempontjából hősünk inkább az AUTO módot preferálja. Ha álarcosbálba megy, akkor is ugyanúgy néz ki, csak több rajta a díszcsík.
Dr. Jekyll = Mr. Hide = Shrek
Dr. Victor Frankenstein olcsón bérli a főhősünk alagsorában lévő laborhelyiséget, ahol jó ideje hegesztgeti XBOXMAN-t, aki tulajdonképpen a Microsoft sunyi reklámstratégiájának szerves részeként mutogatja magát, mellén egy folyamatosan morpholó XBOX logóval. Ő mindenkinek ad áramot mer rendes. A végén eltutajozik a nyílt tenger felé, egyesek szerint egy USA-beli karrier reményében, szerintem inkább lányos zavarában (tudniillik tévedésből le-Frankensteinezik hozzá amúgy közel álló emberek), és előbb-utóbb tuti visszafordul.
A mindig bohókás papnövendék megdug egy vidéki lányt, majd simán elkezd tévézni egy festmény előtt. Íme a szexhiány káros hatásai.
A farkasemberi fajnak két alfaja van, a barna meg a kanfekete. A barna nem olyan erős, de a fekete!! Na az durva. De ami igazán durva, az az ABSZINT, mondja is a főhős, hogy "abszint... kemény...". Kösz, jó tudni.
Történetünk végén a Rammstein klipek rendezőjének, és fellépéseik látványtervezőjének közös munkáját élvezhetjük. Hullanak a szikrák, mint a T2-ben, néha felcsap egy lángnyelv, és a főgonosz éppen NAGGGGGYON gonosz!
Ja, még valami, a vámpíroknak legalább 50 szemfoguk van, és 3 irányba nyíló állkapcsuk.
VAN HELSING, minden 8 éves álma
ezt meg azoknak, akik azt a baromságot terjesztik, hogy HŰDEAZTAKURVAKIBASZOTTKOMOLYFILM:

-
Nyiri #12697 Most lestem meg az Interju a vampirral cimu filmet. Igaz kestem 10 evet. Jo film!
-
Én meg nem. Nézd meg a trailert, elég gagyi, ez felettébb gyanús. :) -
Mi más alapján, vagy ezt hogy érted?
-
Hmmm. Ezt azért fentartásokkal fogadom -
Augustus Gigo #12693 értékelés alapján
-
Jim Carrey új filmjét most mutatták be, és azonnal a 46. az imdb örökranglistáján? Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................. -
Dogma
Ben Eflek, Met Démon, Dzséj és Néma Bob...
istenes téma, idióta poénokkal... 5/3
1szer meg kell viszont nézni... :) -
Hát nem tudom én hülyére röhögtem magam végén.. a 3/4-éig fasza volt tény para meg minden... De a vége egy kész röhej:))) Amikor az egyszál bél csaj rohan a körfűrésszel...... -
Ramza #12689 Mondjuk azt azért tegyük hozzá, hogy a slasher-kínálat nem túl erős :D
(de ennek ellenére szeretem ;) -
:o))))))))))))))999 -
Jé, vele voltam bejeletkezve? :D -
Magasfeszültség: minden idők legjobb slashere, még a csavart befejezés nélkül is az lenne.
Egyébként kb. a film háromnegyedéig szinte egy az egyben egy Dean R. Koontz regény sztoriját lopták el. -
Helyesen ír!!!! -
Nem ugázik!!!! :-D