106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • FREAK
    látvány - gagyi

ilyen szarul összedobált CG jeleneteket rég láttam már, azt leszámítva, hogy a képen történő dolgok 90 százalékára nincs értelmes magyarázat, még csak nem is hiteles

egy korrekt jelmezzel jobban jártak volna a szarul renderelt farkasemberek helyett

• Mentol
    Még a végén kiderül, hogy a VanHelsing egy jó film... :-)

Egyébként én is Aliennel értek egyet. Még nem láttam a filmet, de nincsenek olyan elvárásaim vele szemben. Nekem bőven elég a látvány, és a hangulat amit a mozi nyújt, nem kell hozzá magasröptű filozófia. Csak simán szórakoztasson.
  • Sephi
    Te attol fuggetlenul hogy a story egy nagy nulla aze' a helyszinek es az effektek nem voltak kismiskak. A Draculat jacco szines is szerintem eroset alakitott...
  • Alien
    Hamarosan én is megnézem, kiváncsi vagyok rá.
  • Alien
    Oké, értem:)
  • Alien
    Nem tudom, nekem nagy csalódás volt a Szövetség, ezzel szemben a Van Helsing azt hozta amit vártam, 2 óra szórakozást, állati jó látványt és klassz hangokat nyújtott, se több se kevesebb. Nekem megfelelt.

Ízlések és pofonok...
  • Blasta
    "az meg engem rohadtul nem izgat, hogy így meg úgy felrúg pár lefektetett szabályt, és , hogy nem törődik a hagyományokkal. És?? Kit érdekel.... Akkor meg az lenne a bajotok, hogy csak koppintás :D"

Ha nem lennék baszott fáradt, izomból reagálnék erre a mondatra, de így csupán egy nagy LOL-t tudok rá adni!

Viszont ennek fényében fel nem tudom fogni, mi nem tetszett az LSG-ben????????
  • Tikal #12754
    Elephant
    elég kemény film
  • Augustus Gigo
    én most szedem
  • Alien!
    sikerült megnéznem a The Butterfly effect-et...végre egy nagyon jó kis film a sok szenny között....
  • FREAK
    öööööööö asszem Snagov, de most épp lehet hogy tévedek

pár hete olvastam róla, valahol Bukarest közelében van
  • Esrohnoil
    Hol a sírhelye?
  • Augustus Gigo
    dracula zért dracula, mert vlad apja szolgált Luxemburgi Zsigmond féle Sárkány rendben és innen kapta ezt a családi jelzőt
  • FREAK
    hehe, lehet hogy csak volt Vlad nevű kutyája Visegrádon :)
  • Augustus Gigo
    Nemrég ovlastam, hgoy Vladot Mátyás egy ideig Visegrádon őriztette, hogy ha kellett a török ellen kivitte a harctérre
  • FREAK
    ja kb. így alakult ki a Dracula név, bár románul a drac egyaránt jelent sárkányt és ördögöt, az előbbi valóban a lovagrend címerében szerepel, az utóbbi elnevezésre pedig úgymond rászolgált :)
  • FREAK
    :)))

Különben Tepes sírhelyét megnézném, de az még Erdélytől is kicsit odébb van... Mindenesetre hangulatos lehet.
  • Sephi
    Te nekem aszontak hogy Bran kastelya az valami grofnoje volt es az szadizta a nepet es hogy Vlad az csak egy ejszakat toltott ott...

Nem baj nem is erdekel a lenyeg hogy ez a film olyat kepet fest errol hogy jaj es majd a hulye kulfoldiek ozonleni fognak megnezni es kurva nagyot fognak csalodni. Egyik haverem kiment kanadaba es sok emberel talizot. Na most a nagy reszuk amikor meghalottam hogy Erdelybol van elso kerdesuk az volt hogy jart e mar a Dracula kastelyban meg ilyenek...
  • FREAK
    engem is szórakoztatott, visítottam a röhögéstől, de az a baj, hogy nem vígjátékra ültem be 1150+670 forintért, na ezért kapja be a faszom az egész stáb meg a kiadó
  • FREAK
    miért nem teszed könnyebbé az életed azzal, hogy bevallod: egyszerű vagy, mint egy vonal?
  • FREAK
    nem OTT húzatta őket karóba, hanem ahol éppen megnyert egy csatát, és volt pár túlélő, többnyire délen, a "fronton"
  • Sephi
    Jah engem szabajosan lehulyeztek mult nyaron amikor aszontam hogy a Bran kastely Drakula haza volt es hogy ott huzatta karoba a torokoket es a parasztokat.... en nem is tudtam vaz..
  • Esrohnoil
    Csak az tudja aki ot volt, de nem fogja elmondani szerintem senkinek.
  • Sephi
    Igen de az sajnos nem az igasag... sok varians van ebbol sajnos es soha nem tudgyuk meg mi is az igazsag.
  • I.C.ram
    Ennek a filmnek teljesen más vol a témája, ahhoz, hogy ebből írjuk meg bölcsészkarra a diplomamunkát.

Szerintem ugyanúgy elcseszte a filmet a sok duma, mintahogy a Kontroll-t is a végén eröltetett "művésziesség".
  • Alien
    Sokkal jobb film, mint a Szövetség( League of extraordinary gentleman) Nekem az pl nem tetszett, csalódás volt, de a Van Helsing jó.
  • Ramza
    Értem.
    Tehát az a film, amiben nincs akció, csak túlnyomórészt "duma", az csak rossz lehet.
  • Tikal #12734
    vlad tepes létezett, havasföld uralkodoja volt :)
    Mátyás király csukatta börtönbe :D
    stolker rola mintázta drakulát, akit azért volt dracula mert a családcimerében egy sárkány volt (dracula), én igy tudom a sztorit :D
  • Tikal #12733
    egyébként vki találkozott már ezzel? MTV-n szokták adni: Doggy Fizzle Televizzle :DD
  • Tikal #12732
    ez a van helsing tényleg ilyen jo :DDDDDDDd

kb olyan stilus mint az extraordinary emberek? mert akkor csak itthon nézem meg :D
  • Alien
    Hát nem tudom, de nekem tetszett a Van Helsing. Végig akció, rohadt jó látvány, klassz hangok. Szerintem szórakoztató volt, ennek a filmnek különben is ez volt a célja, hogy szórakoztasson. Engem szórakoztatott, az meg engem rohadtul nem izgat, hogy így meg úgy felrúg pár lefektetett szabályt, és , hogy nem törődik a hagyományokkal. És?? Kit érdekel.... Akkor meg az lenne a bajotok, hogy csak koppintás :D
  • FREAK
    nana, a karóbahúzás valóban Tepes nevéhez fűződik, és nem parasztokat, hanem a legyőzött törököket húzta karóba a csaták után

ő maga is így végezte, karóba húzva mutatták meg a szultánnak, inne ered "Drakula és fakaró" története
  • Sephi
    Ja es azt is meg hozza szeretnem tenni hogy most 99% azokbol akik lattak a filmet de meg a budos eletben nem jartak Translivaniaban (erdelyben) most meg vannak rola gyozodve hogy az mekkora egy felelmetes helyszin pedig egy kityafasza falu egy szep kicsi kastelyall megaldba amit Bran-nak hivnak de a poen az hogy majig meg sokan meg vannak rola gyozodve hogy maga Bran volt Dracula (Vlad Tepes) kastelya pedig erosen tevednek mert csak egy ejszakt aludt egyszer ott. Az akastely egy sado idegebteg gorfnoe volt es az huzatta karoba a parasztokat es mesze nem Vlad... na mind1... faszomba ezekbe a kurva filmekbe...
  • Sephi
    Hagyama'! en amikor voltam barom es kiadtam a penzt erre a filmre mar akkor az nem volt stimmel hogy a 90% a nezoknek nem haldta meg a 14 evet!

Aszonypajtas nekem aszonta hogy ha meg egyszer elviszem egy ilyen jellegu filmre akkor bucsut mondhatok a kapcsolatomnak :)))
  • I.C.ram
    Persze most lehet lámázni a másikat, de ha majdnem elaludtam a filmen, mert annyi fölösleges duma volt, és nulla cselekmény, akkor azért nem biztos, hogy annyira jó film lenne.

Poén meg kb. egy nagy nulla volt. Egyedül a Mai Pei-es rész volt poénos, meg néha elszortan lehett taláni egy-kettőt.
  • Blasta
    Sztem csak kamerás van még...
  • Punker
    van már rendes verzió belőle DC-n? lehet megnézem este
  • FREAK
    de HOVA TŰNT DAMON HILL????????????????
  • Blasta
    Najó, én azon picit meglepődtem, mikor Van Helsing a végén vérfarkassá változott és úgy ölte meg Draculát!!!!
  • FREAK
    az a helyzet, hogy tök mindegy, még annyira sem izgalmas, mint egy kortárs ballettelőadás

még azon sem lepődtem meg, amikor a főhősnő a végén meghalt...