106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tikal #12803
    Elefant elég naturalista :D csávo sportpályárol átsétál a suli tulvégére, ez kb 10 perc, és a kamera végig követi :)
    szerintem jo, tetszett ez a stilus
  • Tikal #12802
    finale-sas.limited-xvid, ehhez van vkinek felirata, egyáltalán létezik, mert feliratok.hu nem nagyon megy mostanság...?
    amit találtam feliratot azt nem játsza le hozzá ?!
  • Tikal #12801
    paychecket is csak uma thurman miatt néztem meg, de végulis ő se tudott sokat lenditeni a filmen, mert eleve gagyi volt.
    John Woo: nos face off tényleg jo, de csak mert john travolta is nyomul benne :D
    de ott legalább voltak jelenetek, paycheckben meg semmi, szerintem gyenge rendező.

Dogville: elkezdtem nézni, de amint megláttam mi lesz a helyszin, meg hogy ilyen szinház stilus lesz, abba is hagytam, talán majd ha egyszer ilyen hangulatban leszek. :D
  • Tikal #12800
    igeeeen, mondtam hogy nicolas cage a kedvence, az ilyen hulye filmekben mindig ő szerepel..... amit nem birok ezekben az aza hogy probál durva akcio is lenni, irreális jelenetekkel, de közben bemutatja a főhöst aki irto szerény lélek joformán terézanya, csöpög a szerelem, pffff....
  • Sephi
    Dehat ott ritka a sushi!
  • Loál János #12798
    Biztos nem szokja a gyomra az ottani kaját. :(
  • Ramza
    Az Ál/Arc tényleg rendben van, de ezen kívül mióta áttette Hollywood-ba a székhelyét, szinte csak fos kerül ki a keze alól.
  • Ramza
    Nem az egészet adták le, csak egy (kb.) öt perces részletet egy az egyben.
  • Ramza
    Nem, annyira azért nem durva, itt inkább arra helyezték a ahngsúlyt, hogy miként élik meg a diákok azt, hogy néhány lúzer közülük elkezd ölni egyik pillanatról a másikra.
  • Blasta
    Detto ez volt a véleményem anno
  • CSOCSO
    ez igy nagyon jol hangzik.. face off nagy kedvencem!
  • Nyiri
    Utananeztem ennek a Woo gyereknek. Most keszit egy filmet. Nicholas Cage es Chow Yun-Fat lesz a foszereplo :)

Land of Destiny

Az iroja pedig Michael Colleary,Mike Werb akik a Face/Off-t irtak.

Remelem jo cucc lesz.
  • Nyiri
    Paycheck: Most fejeztem be es szvsz jo film! John Woo-ra biztos raszoltak, hogy fogja vissza magat. Vegre van fizika a filmben.

8/10

Tikal: Rossz rendezo Woo? Al/arc az egyik legjobb akciofilm !!!
  • Tikal #12790
    nem találtam feliratot...
    szoval a Paychecket néztem meg, de elég gyenge, alapstorti még jo is lenne de ez a john woo nagyon gyenge rendező....csodálkoztam is hogy nem nicolas cage szerepel a filmben ő szokott az ilyen szirupos akciofilmekben nyomulni :D

2.5/5
  • Takezó
    :egyetért: ;)
  • I.C.ram
    Nemrég láttam az előzetesét a Belleville-i Rendez-Vous-nak, és nagyon megtetszett. Valaki látta már?

Mintha egyszer láttam volna, hogy az MTV-n leadják az egészet, de sajna, akkor nem tudtam megnézni. Lehetséges, hogy leadták TV-ben?
  • I.C.ram
    Akkor jóra gondoltam.

Jó a film? Olyasmi mint Ken park, tehát ugyanolyan naturalista?
  • I.C.ram
    Nem :)

Kontrollal is pont az volt a bajom, hogy két nem nagyon összeillő stílust vegyítettek, rosszkor, rossz helyen.

Ha az elején semmi művészi nincs, akkor a végén "elművésziesíteni" egy filmet, az szerintem nem egészséges.
  • Sephi
    Big Fish szerintem azert nem igazan eritentte meg Burton igazi stilusat... tul szines volt es szerintem egyben bugyuta is :( Tobbet vartam tole!
  • Blasta
    a fenépe
  • Bandew
    Mindkettő!
  • Ramza
    nem t'ok róla
  • Blasta
    Vanmá felirat a 2cd-s bigfish-hez?
  • Ramza
    Big fish, ha szereted Tim Burton-t.
    Dogville, ha sok időd van és türelmesnek tartod magadat.

Nekem mindkettő tetszett a maga módján.
  • Tikal #12779
    dogville vagy big fish? :)
  • FREAK
    ja, tipikus hálivúdi huszonhatos-csavar módszer, tipikus karakterekkel, gagyi
  • Tikal #12777
    Runaway Jury az itélet elado

jo szinészekkel probálták eladni a filmet, nekem ez nem jött be, az alakitásuk se vmi nagy, meg a film se :)
    3/5
  • Ramza
    A néhány évvel ezelőtti, Columbine középiskolában történt mészárlásról szól, ugyanarról, amiről a Kóla, puska, sültkrumpli, csak nem dokumentumfilm, hanem "sima", és ez belülről mutatja be a történéseket .
  • Jano
    A valaha volt legjobb Tarantino-film. Etalon!
  • FREAK
    bocs, nem a KB2 miatt, hanem a Kontroll-os filmkritikád miatt írtam

nyilván ott is azt vártad, hogy a végén felrobban a metró, beszakad az alagút, ömlik be a Duna, és a főhős arcáról vízcseppek mossák le az olajos vért, miközben halott szerelme fölött térdelve az égre üvölt: "MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT?????????"

de javíts ki, ha tévedek :D
  • I.C.ram
    Én csak az előzetest láttam

SPOILER:

Az előzetesből nem igazán derül ki, hogy miről szól, de valami olyat vettem ki, hogy bemennek az iskolába, és valszeg valami amerikai stílusú mészárlás rendeznek, igaz ez?
  • I.C.ram
    Jaja! Mátyásnak sok köze van Vladhoz. Mátyás sokszor kérte a támogatását a Török ellenes harcokhoz, de Vlad inkább a saját területét akarta megvédeni, ezért Mátyás megharagudott rá.

Karóbahúzó Vladnak is nevezték, mert a legenda szerint ellenségeit a várához vezető útmentén karóbahuzatta. Innen jött az egész vámpír dolog, hogy véreskezű volt.
  • zaki
    lol Freak: "egyszerű vagy, mint egy vonal?" :)

inkább egyszerű, mint egy vasúti fütty :P

(sry, de nem műxik a válasz gomb Oprea alatt )
  • I.C.ram
    Pfff...

Ne legyél már hülye! Azért mert valakinek nem jön be a kill bill2, az azt jelenti, hogy szappanoperákon nőtt fel?
  • Alien
    Magasfeszültség: most néztem meg, háááát nem is tudom... Elmegy... Egyszer megnézhető, de többször szerintem nem fogom:)
  • Alien
    :)
  • zaki
    Kutyaszorítóban: végén kb ilyen fejem volt: :)

szégyen gyalázat, de még nem láttam Tarantino 1. filmjét...

5/5
  • FREAK
    az nem azért nem tetszett :)
  • Alien
    A Van Helsing arra készült, hogy az emberek beüljenek a moziba /berakják otthon dvd-n, hátradőljenek és szórakozzanak. Ennyi. Se több, se kevesebb. Valakinek bejön , valakinek nem, szerintem nem kell ezt ennyire túlragozni.

Egyébként meglehet nézni természetesen az első helyen van már Amerikában a nézettségi listán, és pont ez volt a célja ennek a filnek, hogy blockbuster legyen. (Elég ha csak a korhatárra nézünk (PG=parental guide) az se magas.) Na egy szó mint száz, nekem tetszett.
  • Alien
    Szerintem neked a mátrix sem tetszett, mert ott meg az lehetett a gondod, hogy kikerülik a golyót, és, hogy akkorákat ugranak az emberek, de javíts ki ha tévedek...

Szerintem már a Van Helsing előzeteséből is kiderült, hogy nem a realitásra fog menni a film, hanem a látványra.