106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ramza #12843 Spy Kids 3d - 3/10
Zatoichi 7/10, bár a Michael Flatley-s mókáért szívesen levennék még egy pontot... -
Hát nyugodtan belevonhatjuk Lynch és Lars Von Trier összes filmjét. Tarantinonak is voltak hasonló megmozdulásai. Nem beszélve Hanekeről. -
azért mondtam, hogy ELNÉZTÜK neki, mint apró ballépést :)
Copland, Oscar (de még talán a Rambo 1 is) mind No1 filmek -
Nyiri #12840 Stallone Oscarban is kurva jot alakitott. -
Pláne a Copland-et...
Nekem az nagy kedvencem, és abban a filmben szvsz a játékával sincs semmi baj.... -
pontosan, Stallone-nak is elnéztük a Rambo 3-at :) -
Ramza #12837 Jobban belegondolva szépen csendben körbe is írtam az "elfogultság" fogalmát. -
Ramza #12836 Elképzelhető.
Ha nem ők játszanak benne, akkor valószínűleg az életben rá nem veszem magamat, hogy megnézzem :)
(pedig még csak nem is a legjobb alakítása egyiknek sem) -
szerintem egyértelmű, hogy a színészek miatt -
Ramza #12834 Kösz a "kedvességet"
, sajnálom, hogy megdőlt egy elmélet :)
Nos a válasz: alapból utálom az akciófilmeket. Százból kb. 2-3 darab tud elszórakoztatni, a többi egyszerűen szenvedés. Nem minden esetben tudnám megmagyarázni, hogy az a 2-3 mivel üt el a többitől, talán annyival, hogy jobban szórakoztatnak (ugyanis ennél többet akciófilmtől nem szoktam várni soha).
Igazán sajnálom, de az sem igazán tud felzaklatni, hogy egy bemutatott dolog (még ha a film alapját képezi is) mennyire reális.
Az Ál/Arc nyilvánvalóan loller ilyen szempontból, valamiért mégis elszórakoztatott (elképzelhető, hogy amiatt, mert mindkét főszereplőt szeretem). -
Ugy es mielott ilyeneket irsz talan ala is tudod tamasztani hogy mitol mentem en at bunkoba?
Mert mint irtam az a beszolas meszze nem ide akart menni. -
Jaaaj!!! Nem ide akartam vaazz! Es nem neked!!! Jaaj de hulyen jott ez ki vaaaazz :((
Bocsi de semmi bajom veled! -
Boroskóla #12831 Ahogy elnézem lehet hogy igazad van. -
Nyiri #12830 Arra, hogy az utobbi idoben Sephi baratunk kezd atmenni, a bunko kategoriaba.
Mar ne haragudj... -
Boroskóla #12829 Ezt mire érted?
-
Mekkora allat vagy mar meg ne haragudj... baaz. -
Ovassa' Eric Idle konyvet :))) -
Boroskóla #12826 Ez gyorsan jött.Mondjuk ez igaz, csak a filmben jézus nem ugy van feltüntetve mint aki bármilyen halandó embernél nagyobb fizikai adotsággal rendelkezne (úgytudom ez a bibliában is így van)az egy másik dolog hogy fel támaszt halottakat vagy mint a filmben is vissza teszi az egyik katona fülét. -
ácsi, itt nem a film hibás, az tökéletesen megmutatja, mit ír a Biblia, ha nem hiszel benne, az nem film hibája, akkor a Bibliában nem hiszel
ha viszont hiszel a Bibliában, akkor már az sem meglepő, hogy Jézus "visszavarázsolt" egy leszakadt fület -
Boroskóla #12824 Az első két film tényleg jól megvan csinálva. De a Passió,azmár egy kicsit túlzásba van víve.Nehogy má egy szarrávert fickó akinek már jóformán az egész bőr hianyzik a testéről el cipeljen egy olyan fakeresztet ami minimum 70 kg,föl egy szabadság hegy tipusú hegyre, sportember a javából.Ezt csak azért mondom hogy itt az arc átültetésről meg ilyenekről vitatkoztok,100 ból 95 film biztos ilyen mégis megnézik az emberek. -
Ki mondta, valami beszédhibás külföldi? -
tévedés
van olyan film, amiben nincs hiba, igaz talán 5 évente egy jut el a nagyközönség elé, de ha igényes van, nem adod alább a szintet
az említett film is csak egy a sok tiniknek gyártott popcorn szar közül, a készítők nem erőltették meg magukat, hogy értelmes dolgokat tegyenek bele, mert "szórakozni jó lesz ez is", pármillió dolcsiért minek erőlködni?
ellenpéldának ott a Ryan közlegény, az 1492 vagy a Passió, ezekben figyeltek a részletekre, és nem látványos, de olcsó trükkökkel "szórakoztatták" napjaink kultúrharcos közönségét...
-
kinek mi a szorakoztatás... vkinek az arcpakolás szorakoztato, vkinek meg nevetséges... -
Pontosan, a szórakoztatás a lényeg. Hibát bármelyik filmben találok ha akarok. -
A levitalas-nak nagy koze vana humor ertelmehez szal :)
Es ezt nem akarki mondta! -
Az arc-áttátel szerintem is elég gagyira sikeredett.
Meg az amikor Travolta, arc nélkül felébred, cigizik, és arra kényszeríti az orvost, hogy tegyen fel neki valami arcot. DDD -
Egy filmet nem szabad úgy megnézni, hogy folyamatosan azon gondolkozol, hogy amit látsz az vajon megvalósítható-e. Ez hülyeség. A film, az azért film, mert nem a valóságról szól, pusztán az a célja, hogy szórakoztasson. És az Ál/Arc szórakoztatott. Ennyi erővel minden filmben lehet hibát találni. -
ezt erősen kétlem
példa: mi tűnik nagyobb dolognak, elrepülni a holdra, vagy meggyógyítani a náthát? és melyik sikerült?
szvsz varázslók már ma is léteznek, én a levitálást is annak tartom, ami létező dolog, a fény képes fénysebességgel utazni :), de olyan soha nem lesz, hogy minden egyéb műtét nélkül, arcbőr-cserével megváltozik a koponyád alakja és felépítése
na tökmindegy, akinek ez jó, az nézze, nem beleszólni akartam, csak meglepődtem Ramzán, akit ennél igényesebbnek tartottam -
Hidd el, hogy elöbb fogjuk tudni megváltoztatni a fejformát, minthogy varázsolni, vagy fénysebességgel utazni tudjunk :) -
ekkora csomót nem kell keresni -
ez a kákán is csomót keresek esete
nem csak a bőrt tették át, hanem tettek alá vattát hogy kúl legyen a fejforma :) csak azt nem mutatták :) -
"se fénysebességgel utazni se varázsolni nem lehet"
Se rá, se ellene nincs bizonyíték. De az arcbőr cseréjétől nem változik meg a fejformád, a fogsorod, az orrod stb stb stb. Ez így egy összecsapott, befejezetlen ötlet, ez bassza el a filmet. Mission Impossible 2 álarcaival van egy szinten, ami "no.1 lol".... -
pl? melyik klasszikus után? -
úgy lehet jó film, hogy nem azzal foglalkozom, hogy lehetséges-e a dolog amit csinálnak, hanem azzal, hogy szórakoztassam magamat egy film megnézésével...
ezzel az erővel minden sci-fi és fantasy film baromság, hoszen se fénysebességgel utazni se varázsolni nem lehet
[na jó ez elég sarkított vélemény volt] -
na de könyörgöm, hogy lehet jó film, ami egy banális elszállt ökörségen alapul? -
Ál/Arc tényleg okés. Egy jó akciófilm, ennyi. -
Starsky es Hutch-hoz kene angol nyelvu vagy magyar felirat pliz! -
"Az Ál/Arc tényleg rendben van"
Most meglepődtem. Mivel jobb, mint mondjuk egy Jet Li szar? -
van másik feliratos oldal is
Feliratok
itt is nézd meg -
Pfff...
Én meg utálom, hogy ez is sablon lett az amcsi filmekben egy-két klasszikus után.