106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
mi az a "nett"? -
Jól vagy? 
-
mosley #12879 az igazi hatás: a netten lévő amerikai-iraki movie: A fej nélküli katona -
Hát nem tom, nekem tetszett a Kill Bill 2. Igaz mást vártam, de attól még igenis jó volt. -
szerintem azért moziban hatásosabb -
mindenképp... -
Szerintem nagyon szép és különleges film...
Pedig nem kamázom a repkedős műfajt...
-
érdemes letölteni? -
na látod, akkor ha értelmesen megfogalmazod, hogy ÖNMAGÁBAN, egyedi darabként tekintve, miért nem tetszett, mindjárt közelebb kerülünk a békés igazsághoz -
Hero - 9,5/10
nekem nagyon tetszett, akinek bejött a Tigris és sárkány, a Bábok, és nem kap röhögőgörcsöt a dróton rángatástól, mert képes elvonatkoztatni,és nem a realisztikus koncolásra vágyik egy filmben, az szerintem nem fog csalódni...
nézzétek meg, gyönyörű képek, színek, szimbólumok, sztori is jó.. szóval hajrá -
csalódás mindenképpen, de önmagában sem tetszett a film. -
tehát önmagában tetszett a film, csak az elsőhöz képest csalódás? -
Ha művészi filmet akarok megnézni, akkor legutoljára nézek meg egy Tarantino filmet. -
Te meg rosszul idézel, mert nem ezt mondtma, hanem azt, hogyha Tarainto első része csak a vérről szól, akkor a második ne legyen ilyen filozófikus, mert csak csalódni fognak, akik megnézik. -
te még mindig tévedésben vagy
nem azért lettél leszólva, mert nem tetszik egy adott film, hanem az értelmes kritikát miatt, miszerint "csak dumálnak benne, nincs semmi vér, művészi szarság"
ezt ugyanis önmagában cikinek érezhetnéd, akármilyen filmre mondod -
Ha ezt nem Tarantino rendezte volna kb. 5%-a lenne a felhajtás körülötte /a mostanihoz képest/
Régen megmondta egy TANULT kritikus, hogy Tarantinot most menő szeretni. -
Én is ezt írtam le, de rögtön lemajmoztak, hogy már hogy a fracba ne lenne jó film.
Én se szeretem Tarantino-t. -
Kill Bill2-Sehogy sem értem miért kellett ezt 2 részre osztani. Ez a film olyan két órás, de a hasznos tartalam kb. 50perc, a többi rizsa, kusza párbeszédek, és össze-vissza kavart cselekmény. Tarantinot /ellentétben másokkal/én eddig sem tartottam jó rendezőnek. Ezután még ennyire sem fogom. Az egész olyan mint valami vadnyugaton játszódó 72-es kínai karatefilm...Gagyi. -
Így van
-
BK volt a legjobb abban a filmben!
-
Kill Bill2=
-
Tegnap volt szerencsém megnézni a Ház a ködben c. filmet.
Igaz,hogy tavalyi,de mindenkink ajánlom,aki szereti az igazi drámákat.
Én általában nem szeretem ezt a műfajt,de ez nagyon megfogott...
Egyik kedvenc szinészem:Ben Kingsley sztem qrva jól alakított...
Na mindegy nézze akit érdekel,nagyon jó:)))))
Engem mondjuk elszomorított:(((( -
Knockaround guys
hát...egyszer talán érdemes....talán
-
Roll #12858 Most néztem meg a Túl közeli rokon-t, hát jobbat vártam a rendezőktől a Dumb & Dumber, Én és Én meg az Irén után.
10/5 -
Nyiri #12857 Kill Bill 2: 3-n neztuk meg. Mindharmunknak ugyanaz a velemenye. Dog unalmas volt, nehany parbeszed kiralyos, de amugy nagyon felejtheto. Nem ezt vartam.
5/10 -
Nekem is, de szvsz az 1 a legjobb. -
Szerinted..
Nekem tetszett. -
Takezó #12854 jah :D -
Ez a Kocka 2 milyen gagyi! -
Kövezzetek meg, de Scary Movie 3 lett belőle :)))
De legalább jó sokat röhögtem, majd holnap lesz "odafigyelős" nap :D -
Ugy értettem, hogy agyalni kell mig leesik, hogy mi is történik de utána nem érdemes, mert előjönnek a hibák meg a logikátlanságok, nyilvánvalóan... -
winnie #12850 a butterfly effectben szerintem az alényeg, hogy nem kell benne gondolkodni, csak élvezni. ha elkezd az ember gondolkodnui, akkor, mint az ilyen típusú filmekben általában, biztos talál benne hibákat. szerintem baromi élvezetes film, eddig az év legjobb filmje, csak a dawn of the dead (holtak hajnala) és a jim carrey-féle eternal sunshineof the spottles mind közelítette meg! -
Rendben van. Odafigyelős film, agyat is mozgat, nem csak a szemet... -
Ramza #12848 Itt eddig mindenki el volt ájulva tőle!
Lassan le kellene szednem. -
Ja, világos
ebben igazad lehet
és a #12844-be a főcím helyett a végére gondoltam :)
-
Búterfláj effekt - mit várjak tőle? Délutáni elfoglaltságom lesz!!! -
Ramza #12845 A táncjelenet belerakásával semmi gáz nincs, sőt! Kicsit bepipázott a rendező, nincs azzal semmi gond!
Azzal van bajom, hogy nem spontán mulatság az egész, hanem egyszerre mozog több tucat ember, ráadásul a mozdulatok nagy része Feet of flames nyúlás. Lehet, hogy a műveltségem hiányos, de nem vagyok benne biztos, hogy évszázadokkal ezelőtt pont úgy táncoltak volna a japánok, ahogy Flatley-ék. Ennyi erővel break-et vagy lambadát is betehettek volna, pont ennyire lenne hiteles. -
Szerintem a Zatoichi végén az a dance jelenet nagyot üt!
a főcímzene pedig.....visszatekertem a filmet miattta bazzeg!
ilyet baromi ritkán csinálok!
-
Ramza #12843 Spy Kids 3d - 3/10
Zatoichi 7/10, bár a Michael Flatley-s mókáért szívesen levennék még egy pontot... -
Hát nyugodtan belevonhatjuk Lynch és Lars Von Trier összes filmjét. Tarantinonak is voltak hasonló megmozdulásai. Nem beszélve Hanekeről.