106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
jesszus... -
-
Naná hogy!!!
Tom&Jerry a legkirályságosabb rajzfilsorozat az egész galaxisban! -
mázlid van, nekem a SouthPark a kedvencem, de egy sorozat 18-20 rugó, és már van 7 :/// -
Tom.And.Jerry.Classic.Collection , nemtom ti hogy vagytok vele de a tom es jerry orok kedvenc nalam a rozsaszin parduccal egyetemben.Szal most szerzem be az elso 4 dvd t, ezutan meg jon 8. -
tuttam! :) -
tőbb=több -
Pontosan,abból se kellet volna tőbb,dehát a pénz.... -
olyan volt ez, mint a mátrix...
az első még kitűnt furcsaságával a többi közül, de a folytatás már nem hozott semmi újat:( -
Hát a 2 elég száksz... -
:)) -
Nyiri #13070 Elvileg korabbi "nagy" rendezok muvei elott valo tisztelges ez a film, ezert vannak olyan dolgok benne, hogy kibir a ribi egy ilyen lovest. Bar en azt is furcsaltam, mikor kitorte a koporso tetejet. Persze, hogy nem szakadt ra az a 2 meter homok.
Oszinten szolva e mar annak szurkoltam, hogy nyirjak ki a picsat.
Az elso resz tetszett, de a masodik egyaltalan nem. -
azér' oké :)
-
De a szörszálhasogatásért: 

-
SRY 

-
ja de 

-
"Szokásos dráma" -
Kötözköcc??:))
Akkó 5/10 vazzeg
És nem használtam a szokásos kifejezést,szal...
-
Az biztos, hogy láttunk már SOKKAL jobb Tarantino filmet..talán nem is egyet -
tény, elfogadva
nekem egy szarul sikerült vígjáték marad, rendezőtől függetlenül is -
kinek mi jön le belőle!
Nem tudtam, hogy minden idők legnagyobb kardkészítője (H.H.) pont a 21.sz-ban élt, nem tudtam, hogy az ember túléli, ha 30 liter vér kifolyik belőle (képek alapján volt ennyi), és nem tudtam, hogy a vadészpuska lövését (mellbe 2 csőből, 1,5m-ről) simán túl lehet élni, csak egy kicsit köhög tőle az ember!
Izgalom sok nem volt benne, esetleg némi filozófia supermenről..
szóval ez az ÉN saját szempontom szerinti pontozás, hiszen az egyéni vélemény alkotása a topik célja.. -
Nyiri #13060 S&H: Feltem tole, hogy gagyi lesz, de szerintem is jo volt. Bar az eredeti sorozatbol egyetlen egyet nem lattam, meg is tetszett. Snoop jo valasztas volt.
8/10 -
én nem tudtam meg semmit a kardokról, mert japánul beszéltek annál a résznél :)
de nem tartom jogosnak a pontozást ilyen szempontból, ez nem egy dokumentum film
meg különben sem mindenkinek új, amit ott hall, szóval ez nem szempont.... -
azért én adtam volna neki legalább 4 pontot, hiszem ebből a filmből tudtam meg egy csomó mindent a kardokról és az emberi test biológiájáról..szerintem a kill bill 1-2 5/10 -
ha már a "szokásos" szót használod, akkor az már alapból 50% alatt kéne legyen, sőt...
-
ezek után tisztelettel megkérném azokat, akik anno harsogták, hogy milyen király, kezdjék el részletezni, hogy mi is király benne a PussyWagon-on kívül :) -
-
KILL BILL
tegnap megnéztem végre, de küzdenem kellett az ébren maradásért
nem is tudom, sem tartalmilag sem vizuálisan, sem hangulatban nem éri el a minimális szintet, amit az ember elvár Tarantino-tól
hiába, a sok kokó......
3/10 -
Hát annyit talán megér... -
A szövetség
pfff...
szvsz qrva szar 2/10 a szereplők miatt... -
akkor nem értem a 6 pontot....
-
Levity(lebegés)
Szokásos dráma,különösebb történet nélkűl... 6/10 -
Ma este fogom megvizualni a Secret Window c. filmet. Alig varom! Alig varom! 
-
Ramza #13048 Szilya%!
-
Ugye-ugye!
-
Istenem , mekkora igazat szoltal! -
Ha Amerikában egy szép ember csúnyát játszik, vagy egy okos ember fogyatékost játszik, az már kapásbol Oscar. -
The monster-erre kapott Oscart ugye a csaj? Hát szvsz felesleges volt. Nem is illett a szerepre, és a rendezés is gatya volt szerintem. 100% hogy sokkal fogósabbra is meg lehetett volna ezt csinálni. -
Loool! -
Legjobb rész a: Do it, Do it!