106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Shrek 2 -
Sokkal de sokkal tobbet rohogtem , nehol konyekkel , mint az elozo reszen. 10 pont a humornak es 10 a megalkotasnak. Isteni lett :))))) -
jáá, akkor azis benne volt vmi előzetesben, annyit láttam hogy az egyik ház villámsebességel fagy be mint a terminátor :DD
aktivban a kis csaj be is harangozta: 10 év mulva a tudosok szerint világvége lehet. majd felrakja a mosolyt és el kezd mesélni vmi más baromságot :DDDD -
Várjál, az hagyján, hogy a víz elől futnak, de elmenekülnek FUTVA a hirtelen lehülő levegő elől is!!!!!!
Megalol lehet (kolegám mesélte). Mögöttük fagy meg minden mert hirtelen hőmérsékletváltozás van és hőseinek rohannak a fagyás elől...
Ennyi nekem elég is volt ebből a filmből.
És hálivúdban csakkokóznak tovább.... :-DDDD -
néhány hős megmenti a földet és elfutnak a viz elől lol, bemutatobol ennyi jott le... majd megnézem, de a függetlenség napja után mit várjak egy ilyen béna rendezőtől :D -
meglesz ;) -
hehh:) az szep:) potold be. bar azert akkortajt coolosabb volt:) -
-
én azért többet vártam tőle... a Dante poklát pedig még nem láttam. de majd akkor bepótolom. videótékákban még bent lehet? -
A kis sunyi
-
Marmint micsoda? :)))))))))))) -
ÁÁÁÁÁÁ! Az a leggagyibb volt, amit valaha láttam.
-
Egyértelmű volt, hogy az lesz. Sztem az eddigi "legjobb" katasztrófafilm az a Dante pokla. -
megnétem a Holnaputánt ma, és azt kell, hogy mondjam TELJESEN sablon a film. de minden téren. viszont a kataszrófa filmek között az eddigi legjobb volt szvsz :) -
:))) lol...
de a csak a szex c. film nezhetetlen:) en a kozepeig lestem aztan meguntam azt a szart... -
bobo megint érthetetlen vagy :D
probáld angolul ha a magyart már ennyire töröd :D szerintem többen megértjük -
Meg csak a rock! Pff.
-
Pahh! Ez a mai fiatalsag! Csak a kurvak.... paahh! -
eurotrip
kezdem unni ezeket a filmeket..foleg hogy csak a rockot ismerik.. mondjuk a dizsis resz mar nezhetobb volt de ott is benyomtak a rockot.. hat bazzeg ezek hulyek.. nehol rendesen lejarattak europat.. de azert elment a film.. fogjuk ra hogy jo volt.. egyszeri nezesre tokeletes:)
bar a jenny csajszi az dog volt...:) mieke nem rossz.. a legjobb pedig az elejen a kis kurva:) no mindegy:) -
Secret Window -
Aszem ez ev legnagyobb csalodasa volt szamomra. En mar nagyon vartam ezt a filmet es sajnos egy nagy 0 lett. Jonny nagyon jol jaccot es majig a kedvenc szineszem de maga a story borzalmas volt. Igaz a konyvet nem reg olvastam es tudtam hogy a film nem lesz olyan jo de akkoris vazz. Meg a vege sem volt az ami kelett volna. Ez nem is horror volt hanem egy thriller... paahh :((( -
Sziasztok,
folyamatosan "előremegy" a hang videófájl (AVI, MPEG mindegy) lejátszásakor, és a lejátszás is akad. Már egy rakás playert kipróbáltam.
Mi lehet a gond?
Köszi!
Rosco -
Miert is nem mesz el Hollywood-ba Castingesnek?:)))) -
de annyira nem volt veszélyes nem?
csináltál már kést? -
Augustus Gigo #13099 Most néztem meg a HUnted című filmet , elég Rambo I ízű volt:
Tommy Lee Jones Richard Crenna helyett
Benicio del Toro Sylvester Stallone helyett
Oregon Washington helyett
Alexander MacKenzie Brian Dennehy helyett
Kosovo Vietnam helyett
De a sztori tök hasonló... -
Jó akkor legyen Buzz+! :-D -
különben meg simán "BAZMEG" :) -
HÁT TE SEMMIT SE TUDSZ???
...ne gyere erre EL!!!
SZégyelheted magad!!!
-
Hat nem megmondtam hogy ne gyere ide meg ne gyere erre? Aszta puszta baszdmeg akkor :()))) -
Nem bazdmeg hanem baszdmeg, hányszor mondjam még!!!!!
:-D -
50 First Dates - Hat oooo... aranyos volt de nem egy olyan film amire harom nap utan emlekezni fogok.
-
De csunyan beszelsz!
Legyszives moderald mar magad bazdmeg! :)))))))))))))))
-
lool erre kijon carmen electra megtepazott hajjal.. gecc milyen csocsei vannak ennek a picsanak:) -
LOOOL most meg vegszoken osszeesett az egesz diszlet:) meg leegett meg hasonlok:) dehulyek:) -
Spike tv-n most osztogatjak a stunt okert jaro dijakat.. elobb volt alegjobb harcjelenet.. ott leesett az allam.. matrix 3... jackie chan legutobbi filmje elol a karib tenger kalozai vitte el a dijat.. hat miert nem mennek el az anyjukba?? egy sima kis kaki vivas jelenet miatt ??? hulyek..viszont a legjobb stunt team dijat a rundown nyerte... amit vegulis megertek.. abban eleg sokat estek a csavok:) -
FARKASOK IDEJE
Nagggyon kira film, igaz kell hozzá idegrendszer, mert néhol kicsit vontatottnak tűnhet (csak tűnhet, de nem!!!).
Egy furcsa fiktív világban élő emberek szenvedései, amik igen könnyen elkerülhetőek, ha az ember nem lenne begyöpösödve!
Zseniális!
7,5/10 -
kill bill szerintem király volt, zene, jelenetek stb.. ellenben a második rész gyengécske lettt, kivéve az öreg embert, ő jofej csávo volt :D -
állok elébe :D -
én megnéztem DVD-n a Wonder Boys-t (Pokoli hétvége)
na azt nem értem, hogy ebbe mi volt a jo? olvastam a DVD- dobozon, hogy milyen jo, vicces film meg minden...... megmagyarázná nekem annak a filmnek a lényegét, már ha van? végül a felénél eluntuk rajta a fejünket, és kikapcsoltuk, de eddig max. 2/10-et kap........... -
Vigyázz, engem ilyennemű véleményem miatt majdnem veréssel fenyegettek :) -
külföldről lehet rendelni, németektől, ausztráloktól, angoloktól
van 4 epizódos kiszerelés is, az is kb. 4 rugóra jön ki
én is leszedtem mindet, de egyrészt az hullafos minőség, másrészt letöröltem :D -
Nahat en se a boltba veszem, toltom lefele yoool.South Park nekem is bejon, csak sajna dvd n meg nem lattam, marmint a nagyobb, hosszabb, vagatlanon kivul.