106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Jano
    :D

Megvan szinkronosan, asszem a napokban megint megnézem. Terry Gilliam roolz.
  • GregSB
    Ha nem lenne 250 kar. a limit már rég ez lenne az aláírásom:

We had two bags of grass, seventy-five pellets of mescalin, five sheets of high powered blotter acid, a salt shacker half full of cocaine, a whole galaxy of multi- colored uppers, downers, screamers, laughers. Also a quart of Tequila, a quart of Rum, a case of beer, a pint of raw ether, and two dozen emels. Not that we needed this for the trip but once you get locked into drug collection the tendency is to push it as far as you can.

• Sephi
    The Good Girl -

Baromsag.
  • Jano
    Úgy van!
  • GregSB
    Tegnap láttam:

Félelem és reszketés Las Vegasban

Telitalálat film, 10/10 :D
  • Bandew
    THX!
  • Sephi
    Ja az nagyon jo volt :)))
  • Dynamic
    Love Actually
    Romantikus vígjátékot nem nagyon szoktam nézni, de ezt nem bántam meg.Kellemes kis angol film, rengeteg közismert szereplővel és jó poénokkal.Az énekes Billy (Underworld/Viktor) meg egyenesen csúcs volt:DD
    8/10
  • Dynamic
    Pl.
    http://www.mega-search.net/
    cd/dvd borító kereső.Én ezt szoktam használni.
  • Bandew
    Tud nekem valaki olyan oldalt mondani, ahonnan le lehet képben tölteni a filmzenék CD borítóját? Fontos lenne. Előre is thx.
  • LezLee
    Kösz a tippet, mindenképpen megnézem. Sokan mondták már hogy jó a Korcs szerelmek, úgyhogy mostmár sort fogok rá keríteni:)
  • winnie
    akinek tetszett a 21 gramm, az feltétlenül nézze meg a rendező előző, oscar-ra jelölt filjét is, ami az imdb top250-en 150. címe: amores perros (angolul olykor 'love's a bitch', magyarul pedig 'korcs szerelmek') - az az igazán nagy film!
  • Bandew
    Ok, csak mert holnap megtekintem. :-D
  • Sephi
  • Sephi
    Hogy jo e? Nekem a masodik kedvenc filmem... es sokaknak is. NEzd meg ha egy igazi pofont akarsz kapni :)
  • Glpetyus
    Mondtam,hogy jó!
  • LezLee
    21 gramm
    Hmmm, hihetetlenül jó dráma, de főképp a színészi teljesítmények miatt érdemes megnézni. Mondjuk ilyen színészekkel,mint Sean Penn, Naomi Watts, meg Benicio Del Toro nem is nehéz jó filmet csinálni. Benicio színészi játékát egyszerűen mindenkinek látni kell. Zseniális a fickó. Naomi Watts is nemkülönben. A megvalósítás is elég egyedi, és ötletes. Különböző idősíkokban játszódik és folyamatosan, lépésről lépésre derül fény mindenre. Maga az alapötlet nem mondható eredetinek, de a színészek és a rendezés kiemelik a tucatfilmek közül. Mindenkinek ajánlom.
    10/8.
  • Nyiri
    Fonokom lanya - Vegen a stablistanal tudtam meg hogy a David Zucker altal jegyzett film. Igy mar nem furcsalok benne nehany beteg poent. Egyszer megnezheto.
  • Bandew
    Elveszett Jelentés jó?
  • Sephi
    Shade -

Nos hat mit is mondjak... nemvolt egy rosz film de jo sem. A vegen a csattano sem lepett meg. Egyszer nezheto de felejtheto muvi.
  • Sephi
    Tudod en mennire vartam mar azt a filmet? Te lehet en nalam van a baj de mondom hogy oten ultunk le megnezni es mindeki unta :(
  • Milka
    je
  • Blasta
    Nálam Cameron Diaz itt bizonyított, hogy nem csak egy X-edik szőke hálivudi liba...
  • Blasta
    Iszonyat kúl múvi ez is!!!!
  • Bandew
    Magyar cím: Ronda ügy

Jó kis silm volt.
  • Bucser
    Én mostanában (vagyis tegnap) az 1984 film változatát néztem meg. (Gondolom mindenki tudja, hogy ez eredetileg egy Orwell regény és totális diktatúráról , Gondolatrendőrségről és a Társadalom tudatmanipulálásáról szól) Csak javasolni tudom mindenkinek aki szeretei a komolyabb hangételű nyomasztó társadalomproblémával rendelkező filmeket. Ja és előre közlöm, hogy akárcsak a könyvnek ennek sem Happy End a vége...

Másik dolog: Jimm Carrey a MAszkban nagyon jó volt az Ace Ventura 1 tetszett a 2 viszont már verte az izlésficamot... Akárcsak a Cool Túra... Az idétlen izléstelen poénokat nem szeretem.....

Másik film amit imádok igaz kicsit morbid az egész "Very BAd Things"(nem tudom a címét magyarul sajna) A plakát német de a magyar is hasonló volt.
  • CSOCSO
    naneeeem.. azert jim-et soha!!!!
  • CSOCSO
    ez a ket bula valoban nagyon ott van a szeren.. foleg az elso kiscsaj.. fiona..aki kicsit hasonlit liv tylerre.. legalabbis a kepen a kisugarzasa olyasmi
  • Dynamic
    Unalmas?Biztos, hogy egy filmről beszélünk?:)
    Szerintem k.jó volt, én egy percig sem unatkoztam.
  • Jano
    Rekviem egy álomért

Végre megnéztem. Durva film, elég jó elrettentő példa. Ellen Burstyn játékára no komment, nincs nála jobb színésznő a földön.

Drog sux, hepiend roolz. :D
  • Sephi
    Na azert Jim Carrey-t nem mulja fol senki. Most neztem a TV2-on az Ace Ventura 2 (aszem mar 8-szor lattam) es megis agyon rohogtem magam.

Foleg az a jelenet keszit ki teljesen amikor megkeznek a hazhoz es elojon az a hapi alovon es utogeti majd Ace kiveszi a kezebol a kis ostort (?) es megcsapja :)))))))))))))))))))))))) Jaaaj baaaz :)))))))
  • Sephi
    Ja egyszer meg lehet... en olvastam a konyvet amit talan emlitenni sem kell hogy tejesen mas volt a vege... nos na... konyvrol meg rendes film adaptaciot nem lattam soha.
  • Waterhorse
    Ha már szóba került Ben Stiller, akkor ajánlom azoknak akik nem szeretik őt, a Duplex-et. Rögtön meg fog változni a véleményük. Ha meg nem, kiélhetik perverz hajlamaikat és utálatukat felé, a történetből kifojólag, mivel rendesen szivatják, bár az ő szerepe általában ilyen.
    Aki szereti annak nem ajánlom, mert már úgyis biztos látta:)))
    Én is azt bírom benne többek között, amilyen pofákat tud az vágni, megüti még Jim Carrey-t és Eddie Murphy vigyorát is:))
  • Waterhorse
    Ez az amit még hozzá akartam fűzni. Minden ellenére szerencsére Jonny alakítása szokás szerint nagyot ütött még ebben a filmben is.
    Ha jól tudom Stephen King regény volt az alap, és megint alkottak egy félresikerült adaptációt a mester munkájából. A könyv biztos, hogy klaszisokkal jobb. Azért még mindíg azt mondom, hogy 1x nézhető, még ha nem is feltétlenül.
  • Zatoichi
    [The Butterfly Effect] - A pillangó effektus

Aki még nem látta nézze meg, nagyon ütös film !!!

Evan (Ashton Kutcher - Szakítópróba,A fönököm lánya), barátnője halála után éppen azzal küzd, hogy túltegye magát a traumán és újra felidézze rég elfolytott gyermekkori emlékeit, amikor felfedez egy eljárást, melynek segítségével vissza tud utazni a múltba, egyenesen saját gyermek testébe és ezáltal teljesen megváltoztathatja a jövőjét.

Azt azonban már későn veszi észre, hogy bármilyen apró dolgot is tesz, az komoly kihatással van a jelenre (a film címe egyébként erre utal, vagyis a káosz elmélettel összefüggő pillangó-effektusra, mely elmélet szerint pl. egy pillangó szárnycsapása is okozhat pusztító orkánt mondjuk New Yorkban).

A mozi első trailere sokat sejtetett: egy kitűnően megkoreografált, látványos és lebilincselő sci-fivel lesz dolgunk. Aztán jött a bemutató, a kritikák - melyek inkább vegyesek voltak, mintsem határozottan pozitívak (azt írták, egy bizonyos pontig nagyon élvezhető a Butterfly Effect), Quantum Leap hasonlatok (biztosan emlékeztek erre az időutazós sorozatra arról a pasiról, aki mindig más testében "ébredt" - a tv2 adta legutoljára) és mégis kemény 7.0-ás IMDb értékelés.

Na, persze ha az ember felteszi a kérdést, hogy kinek a véleménye számít, a kritikusoké vagy a nézőké, rögvest nyögjük a választ: persze hogy a miénk, átlagembereké! Demi Moore kölyökképű lovagjának nagy alakításában lesz részünk !
    Aki megnézi nem bánja meg ! Csak ajánlani tudom mindenkinek !!!
  • Sephi
    En kurvara erdekelem Sean-t es a tobbieket de azt a filmet nem birtuk vegig nezni es oten voltunk.... unalmas volt de kurvara.
  • Sephi
    Sajnos nekem ahoz nem volt turelmem :( Jo film aszondod?
  • Sephi
    Ben Stiler nekem nagyon szimpatikus. Maga a pofaja az amiert megnezem a filmjeit:) anyammal imadjuk a filmeket vele.

• Dynamic
    Én meg régen láttam már ennyire jó krimi/dráma keveréket.Arról nem is beszélve, hogy a színészek nagy része hozta is a formáját rendesen.
    Nálam simán 9/10.
  • LezLee
    Akkor javaslom neked, nézd meg a Jóravaló feleség c. filmet (Good girl), és garantáltan más véleményed lesz Jennifer Aniston színészi képességeiről. :))