106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bandew
    A poén is jó, azzal mi bajod volt?
  • CSOCSO
    leheteltre en is gondoltam de az sehol nincs 21 gramm...
  • Bucser
    Most néztem meg a Kontroll-t.... Lehet, hogy most meg fog kövezni sok néző és fanyalgó de szerintem zseniális alkotás... Üvegtigris után a kedvencemmé lett... A Bulcsú tipikus mániás depreszióban szenvedő topmenedzser aki otthagy csapot papot, és elmegy metróellenőrnek, hogy megtapasztalja a másik végletet... Az egész film csak egy illuzió.... A metró is csak egy jelkép egy zárt rendszer ami körbe körbe fut csakúgy mint az emberi elme, ha nem képes kiszakadni a környezetből és a Béla bának (a részeges metróvezető) a lánya seít neki kiszakadni a depresszióból azaz a Metróból... Szerintem oriási film volt... Ha végig a lélektanra figyelsz és nem az ökör poénokra és thriller oldalra zseniális film.... Határozottan teszett... 10/10
  • Nyiri
    Day After Tommorow - Oszinten szolva nemtom mit mondjak. Nem vartam nagy dolgokat, de ez a film kesz. Ertekelhetetlen. Story nyista. Tele van klisekkel, de annyira, hogy 6 eves gyerekek kulonbet irnak. Az effektek nem roszak, de a farkasok az gaz. 2/10 ez is Dennis Quad miatt, mert a Frequency jo volt :)
  • Sephi
    Eurotrip -

Vegyes elmenyek. Rohogtem is de egy ket dolog eros tulzasnak tunt. hulye amarikai megnezi ezt a filmet es olyan ebnyomasa lesz Europarol hogy jaj...

Mar igazan latnek egy olyan Europai filmet ahol porig alazzak Amerikat...
  • Bandew
    Az ELveszett Jelentést már megint nem tudtam megnézni, mert megint elmaradt a vetítés. Tök gáz.
  • Ramza
    Pedig jó!!!4!4444!!!

(csak viccel :)
  • Jano
    Egy ultrafos.
  • FREAK
    A KAPTÁR

Pffffffffffffffffffff LOL!!!!!!!!!!

(Milla-t megfenyegették, hogy elvállalta ezt az RTL Klub Szerda esti szuperfilm szerepet? :D )
  • Sephi
    Roviden arrol szol hogy egy titkos foldalatti laborba bezarnak valami kockakba negy gyilkost es megolik oket. A Kockak valami olyan anyagbol vannak amik viszatartjak a lelkeket. Mondanom sem kell hogy azok kitornek :)
  • Sephi
    Olvasd el a The Archangel Project -et :)
  • Jano
    Hogy bírna annyi információval tömeg nélkül? :)
  • Dynamic
    Miért ne?Amíg nem tudjuk, hogy mi is az meg létezik-e egyáltalán, addig akár egy zöld háromszög is lehet:)
  • Takezó
    de ha a lélek, akkor mié lenne súlya? ;)
  • Dynamic
    Az, hogy az ember veszít a súlyából rögtön a halála után az tény, legfeljebb az lehet vita tárgya, hogy ez vajon tényleg a lélek-e.
  • CSOCSO
    hjaaa akkor sargasuti!
  • Sephi
    21 gramm ha elotte evett egy kis halaszlevet.
  • Loál János #13265
    Kutatják, de jóval kevesebb, mint 21 gramm.
  • Laalee
    persze, amugy micimacko meg malacka együtt szokott sétálgatni.
  • CSOCSO
    amugy ez komoly?
  • CSOCSO
    ERTREM!!! kiraly koszi!!
  • Ramza
    ÁZ!
  • Loál János #13260
    Beyond Re-Animator.
  • Ramza
    Ennyivel lesz könnyebb egy ember teste a halálának pillanatában. Éppen ezért terjedt el az az elképzelés, hogy ez a lélek "súlya".
  • CSOCSO
    bazzeg nem mondjatok???:) LOAL..... majd meglesem a veget megint.. es odafigyelek!!!
  • Sephi
    Baker ha' figyejed azt a filmet vegig ha ma' elezdted!
  • Blasta
    Vazze Csocso pont a végén mondják el, hogy mi az!!!
  • CSOCSO
    21 gramm...
    erdekes volt... az allando ossze vissza ugralas az idoben nem tetszett! es a vegen lehet nem figyeltem de milyen 21 gram??? pontosabban nemtom mirol volt szo.. mi 21 gramm? 21 gramm fika?? ver??
  • CSOCSO
    sajna nem emlexem es nem is nagyon neztem az eredetit... valaki mondja mer me.. mennyire figuraztak ki a regi sorozatot?...
  • CSOCSO
    Starsky es Hatch nekem bejott:) szerintem ari film volt... a vegen nagyon cool volt mikor megjottek az igaziak:)
  • Waterhorse
    Én nem tudom, bele-bele lestem, még nem néztem végig, hallgattam a negatív kritikákat, véleményeket. De nekem például szintén szoktak tetszeni az ilyen "marhaságok":)) Az a világ meg egyenesen, baromira bejön.
    Vmikor megnézem, már tervezem 1 ideje...
  • PResident Evil
    okés megvan
  • PResident Evil
    megvan a szám... mire kéne emlékeztetnie ? :)
  • Jano
    Áláp!
  • Sephi
    The Cat In Tha Hat -

Nem tudom mire fel lett ez a legroszabb 100 film kozul a 56-odik. Vendegsegbe volt nalunk ket csalad a gyerekekkel es beraktam nekik ezt a kis filmet. En is vegig neztem es rohogtem is par poenon... igaz azt nem ertem hogy akkor ezt a filmet kinek is szantak mert volt benne gyerek poen de volt benne felnot is boven. Legyeg az hogy lattam mar ennel sokkal roszabbat is de aki Mike Myers rajongo (Austin Powers) annak kotelezo mert a huror egyedi :)
  • GregSB
    Ezt a számot ismered? Boogie Pimps - Somebody to love

Az elején ismerős lesz a szöveg :D Meg az a szám is, aminek ez a remixe.
  • a.carkey
    Egyik kedvenc filmem!
  • precision
    The day after tomorrow

Nem tetszett, sztem sux, egy két látványos jelenet azt azon kivul semmi - 3/10
  • Jano
    :D

Megvan szinkronosan, asszem a napokban megint megnézem. Terry Gilliam roolz.
  • GregSB
    Ha nem lenne 250 kar. a limit már rég ez lenne az aláírásom:

We had two bags of grass, seventy-five pellets of mescalin, five sheets of high powered blotter acid, a salt shacker half full of cocaine, a whole galaxy of multi- colored uppers, downers, screamers, laughers. Also a quart of Tequila, a quart of Rum, a case of beer, a pint of raw ether, and two dozen emels. Not that we needed this for the trip but once you get locked into drug collection the tendency is to push it as far as you can.