106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Me' szar!
-
mert azóta csak WWII FPS-ek jönnek ki, mi? :DDDDDDDDDD -
Nyiri #13320 Na es miert? -
Nekem ezek közül a Ponyveregény, a Rettenthetetlen, meg az Alien sorozat jön be. A Ryant meg utálom. -
az is csak a kivétel, ami erősíti a szabályt :D
az első kettő nálam is top10 meg az Aliens is -
Ezek közül az Ördögűző az egyetlen film, ahol nem lőnek. :-) -
Kinek mi a kedvenc filmje??
Illetve melyik gyakorolta rád a legnagyobb hatást?
Annyit írsz amennyit akarsz de modjuk 10 alatt..:)
Az enyéim a következők(nem sorrendben,és a teljesség igénye nélkűl):
Apokalipszis most
Ryan közlegény megmentése
Az őrület határán
A rettenthetetlen
Ponyvaregény
A sólyom végveszélyben
Alien-sorozat
Az ördögűző
A szakasz
Úgyis mindjá' eszembe jut egy csomó,szal nincs vége:)
-
ezekrol mondom hogy a shogun filmben jobban meg voltak csinalba egyes dolgok:( pedig az van vagy 30 eves film..hajol emlexem -
Ramza #13314 Amin én csodálkoztam, hogy az állandóan repülő véren _nagyon durván_ látszott, hogy utólag van odatéve számítógéppel, és ez elég illúzióromboló volt. (had ne említsem, hogy a nyolcvanas évek eleji olasz horroriskola milyen jól meg tudta oldani a repkedő vért :D) -
Zatoichi .. hat egesz jo film volt.. bar nehany jelenetnel az jutott az eszembe hogy a tovv evtizedes Shogun film is jobban meg volt csinalva... ( neha nagyon latszott hogy rajzolt kard volt a csako kezeben...) de azert jo volt..es erdekesek voltak ezek a zenes reszek is:) -
mar van sajat okossagom szal nem kell varni a haverra..szal johet a menet.. -
:)
majd ebay ügyben dumáljunk privátban, neked már van tapasztalatod -
minal: minap -
lol kepzeld ebayen talaltam egy hasonlo allvanyt mit amit adtak a cuccosodhoz.. megrendeltem (20 dolcsi ) erre minal latok egyet az egyik boltban 30 dolcsiert.. es hozza volt csomagolva 4 db toltheto ceruzaelem meg a tolto is.. :(...ppff... azt hittem letekerem a nyakam... -
most arra akarsz ravilagitani hogy atmentek valami pocsolyan franciaban es ott is volt egy dagi szabadsagszobor? :) -
igen, meg azt is mutatják, hogy vizibiciklivel átmennek az óceánon, de ugye nem hitted el? :) -
szabadsagszobrot mutatjak... -
n.y. nem rémlik a filmből :) -
erzelmileg engem a neon genesis evangelionnal semmi nem tudott jobban kiboritani!! -
ja es erdekesseg: 5 even keresztul rajzoltak!!!!!!!!!!!!!! -
meglestem hat ez kurva erdekes volt:)
tenyleg eleg jol nez ki! es neha kemenyen fikazza az amerikat.. mondjuk kcisit tulzas is az a sok "olyan" ember... no mindegy azert coolos volt.. a hid alatti resz nagyon bejott:)
az utcso mondat? mikor szolt a mamanak vagy a szuleimnek? -
Ahogy látom, ennek ellenére mindenhol lehordják a kritikusok.
Támadják, mert szokatlan.
Nem tartják valósághűnek, hogy létezhet ilyen beteg motiváció.
Pedig egész szépen bele van a forgatókönyvbe a folyamat. -
A Gödör...
Hát, nem tudok szóhoz jutni...
Kevés olyan film volt az utóbbi időben, ami akármennyire is fel tudott volna kavarni érzelmileg.
Ebben a tekintetben ez egy mestermű, mert a hatása alatt vagyok.
Ebben a pillanatban tudom érteni azt a nőt, aki odament egyszer Larry Hagman-hez, hogy autogrammot kérjen tőle, és a végén - maga sem tudta miért - megpofozta...
Azt a csajt a végére annyira meg tudja szabályosan utálni az ember... Szabályos gyűlölet.
Valami mesteri... :) -
Én láttam! Nagon király film, főleg a hajók ! :-DDD -
Újságosnál vettem meg DVD-n, annyit megér szerintem. -

Az utsó mondat mondjuk rohadtul felkeltette az érdeklődésemet! :) -
Háááát izé. Ha leírom, nem kapsz kedvet, pedig megasüti télleg!
Egy gyerekkorától biciklistának nevelt srácot elrabolnak a tour de trance-közben és az anyukája és a kutyája utánamegy n.y.-ba hogy kiszabadítsák.
De iszonyat kúlosak a rajzok és a karakterek!
Ja és nem beszélnek a filmben, csak 1-2 mondatot! -
Na mind1, szal nem hiszem, hogy valaha megkedvelem az animációs filmeket, egyestés rajzfilmeket (bár, ha mutatna valaki valami jó kis zombisat...), a Macskafogót pedig nagyon sajnálom, mert tényleg rohadt jó lenne, csak a burkolt üzenetétől hányok.
Ez a izé miről szól egyébként? -
-
Öröm volt veled beszélgetni! -
Pöcshenger! :-)
Na húzás a ZS film topigba! :-))) -
Ok.
A Macskafogó zseniális - lenne, ha nem egy undormány propagandafilm lenne. -
Az is nézze meg ezt!
(Macskafogód láttadteccett?) -
És aki rühelli az animációs filmeket, az micsináljon???
-
Jut is eszembe!
MINDEN ANIMÁCIÓS FILM RAJONGÓ NÉZZE MEG A BELLEVILLE-I RANDEVÚ (Les triplettes de belleville) C. FILMET!
6ALMAS!!!!!!!!!! -
Ezt mondják azok akik képtelenek megérteni a film ama lényegét amit Te leírtál...
Ez van. :-) -
Takezó #13286 tényleg nem rossz film, most hogy mondod... lehet letöltöm -
Gyilkosság lólépésben Christopher Lambert-tel, nem volt rossz nosztalgiázni. -
Veszett Vad....egesz jo volt.. 6.5/10 -
Semmi bajom a poénokkal csak minden ismerősöm azt mondta mielőtt megnéztem volna, hogy jók a poénok kicsit idétlenek de jók, de a vége totál összefüggéstelen... Szerintem nagyon is egyben volt az egész film.. NA mind1 lépek aludni...
Jóéjt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4