106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"Olyan meg, hogy művészfilm szerintem nincsen"
Na asszem, akkor ezzel a következő 10 évre lezártam a veled folytatott filmes vitákat :)
(azért csak hogy tudd miről beszélsz, nézz meg egy szétlőtt koponyát, és olvass el egy erről szóló hírt, hogy megtudd, melyik sokkolóbb)
-
Pedig ami sejtet az sokkal durvább tud lenni. Pl a Rettenthetetlen. Amikor kínozzák Wallacet nem mutatnak semmit és szvsz mégis sokkolóbb, mint a Passió. Olyan meg, hogy művészfilm szerintem nincsen. -
10 évesen odavoltam értük, de már nem emlékszem, miért :) -
sztem nagy részük tök jó(bár lehet ha ma látnám elsőre őket...:/ -
mondjuk nem a naturalizmus hiánya miatt -
A kedvenc :Az ördög jobb és bal keze 
-
talált, rosszul vagyok az ilyenektől :) -
Az más kateg. abba nem "kell",hogy dőljön a vér:) -
Nyiri #13356 Akkor nem szereted a TH&BP filmeket sem? Sosincs ver meg is szetvernek mindenkit :) -
Hmmm... -
engem megérintett, de nem a bohóc apuka, hanem a gyerek alakítása, nagy hatással volt rám az utolsó negyed óra -
Nyiri #13353 Keresztapa 1-2-3
Star Wars osszes. 1-2-4-5-6.
Vissza a jovobe osszes 1-2-3
Indy oszzes 1-2-3
Mar most tulleptem a 10-s hatart. Eleg hosszu listat irhatnek azokrol a filmekrol, melyeket mar ezerszer lattam es megsem unom meg.
-
Nekem tetszett a Passió 
-
ide:) -
Na ,te se az ő izlését "izéld"...:)
Az élet szép jó film,de...:/ -
akkor már inkább Másvilág vagy 28 Nappal később, de ez csak az én véleményem -
háááát Az élet szép egy remekmű, de nem háborús film, hanem művészfilm
kevered a kategóriákat és azok céljait, valamint eszközeit
igenis attól lesz jó egy HÁBORÚS film, hogy a háborút mutatja be, nem pedig egyes emberek lelki problémáit vagy mások nyűglődését - közelítenie kell a dokumentumhoz
a Passiót is rossz szemszögből nézed, az is tökéletes film, pontosan azt mutatja meg, amit más filmek nem mernek, a NYERS "valóságot" a maga rideg formájában
nekem már elegem van a sok sejtetett, szimbolizált jelenetből, igenis kell olyan film, ami egy az egyben beletolja az arcodba, hogy "EZ VAN, KELL VAGY NEM?"
gyűlölöm az olyan filmeket, ahol pl. nincs seb a lövések nyomán, vagy a szarrá lőtt hullák még egy utolsó akció erejéig feltámadnak, és a gonosz mindig meghal, mert a valóság NEM EZ, pont az ellenkezője -
Nekem is tetszett,az utóbbi idők legjobb horrorja szvsz...de a listámba nem raknám semmiképp... -
Nekem nagyon tetszett a Kör, pedig a horrofilmek 95%-a számomra kaki, de ez bejött. -
Nem érted mire gondolok. Szvsz nem azzal kell "jó" háborús filmet csinálni, ha sok belet lát az ember. Ez az ami miatt a Passiót is nagyon bénának tartom.
Nem beszélve a holocausos filmekről. Mindegyik annyira teatrális, hogy már elegem van belőle. AZ egyetlen jó ilyen film az Élet szép. Az tényleg egy nagyon jó megközelítés. -
én igazából az "A kör" jelenlétét nem értem, ennyi erővel a "Sikoly 1-3" és a "Még mindig sejtem, hogy mindig is tudtam, hogy valaki már említette, hogy mit..." filmek is ott lehetnének -
"Radírfej"
:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
érdekes film lehet...:))) -
Hmmm-hmmm... -
De ez legalább már közelített hozzá...
Tényleg volt még a Sztálingrád is ,azt is szeretem... -
Már írtam. Csak az már jó rég volt, de hogy ne keress vissza (meg lehet változott is azóta):
Mulholland Drive
Táncos a sötétben
Dogville
Gyűrűk Ura 1 és 3
Rettenthetetlen
Harcosok Klubja
A kör
Hatodik érzék
Belleville randevú
Radírfej
Monthy Piton filmek
Intim részek
Meg még sok... -
ezt most nem értem
a háború ennél SOKKAL keményebb volt, ott nem félóránként láthatott az ember kiforduló beleket, hanem évekig folyamatosan ez ment
szerintem meg TÚL finom és visszafogott a film, ha nem Hollywoodban készült volna, sokkal durvább is lehetne, és még akkor sem lenne elég durva
egy igazi háborús filmnek olyannak kéne lennie, hogy a moziból a felénél kimenjen a nép fele, de ez ugye nem cél az álomgyárban........... :/ -
Amúgy nagy háborúsfilm-buzi vok,láttam szinte az összeset amit csináltak:)
De a Ryan előtt=

-
Így van !!
Inkább írj listát,ha akarsz....:) -
Nem kell összeveszni, ez csupán véleménynyílvánítás. -
"nyers, naturalista és nincs hepiend, ezzel nálam már nyerő"
Ezzel a mondatoddal teljesen egyetértek, de én hozzátenném minden jelző elé a TÚL szót. :-D -
Meg a 28 nappal késöbb is kira... -
Az első és az utolsó az én listámba is illik 
-

Isten vagy -
1492
28 nappal később
A Part
Ötödik Elem
és a már említettek
majd ha még eszembe jut valami, beírom -
Na ebbe ne menjünk bele,mert nem akarok veled is összeveszni..:))
De:
Nem hatásvadász(az pl.a kill bill,ami nem rossz egyébként)
Tévedsz,ez azon néhány filmek egyike amelyik maximális élethűséggel mutatja be a háborút...
Szakértők véleménye szerint...
Egyébként sok háborút láttá' má'????
(na csak belementem:PP) -
szvsz ez nem igaz, sokkal tisztább képet ad a háborúról, mint a többi, hősi mítoszt feldolgozó háborús film
nyers, naturalista és nincs hepiend, ezzel nálam már nyerő
akkora történelmi részletekbe meg egyszerűen nem megy bele, hogy bármit is elferdíthetne -
Mert egy szájbarágós hatásvadász film szvsz, ráadásul rosszul mutatja be a háborút, pedig elvileg az lenne a célja. -
Nem fikázott senki. :-D -
Egyébként ne engem fikázzatok,hanem írjatok ti is listát,ha lehet...:) -
lol
Mér utálod??
Fejtsd ki plíz!!