106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    persze
  • Glpetyus
    A Gladiátor egy hatalmas film!
  • Bandew
    Ő a zeneszerző?
  • CSOCSO
    igy van nagyon cool a kis swinger csako:) a harmadik resz egesz jo lett szinkronosan... foleg amikor beszol a genya a legelejen: kujvaanyad!:) Hat kesz.. majd beszartam
    azert angolul is meg kell lesni.. foleg a hulye kicsi en miatt:) annak ahhangja nagyon veszet ahogy uhum ozik:)
  • CSOCSO
    olan moci letezik. mutattak a spektrumon anno par eve.. hat a hangjatol leesett az allam!
    amugy egy kibaszott gyors mocinal azt lehet eszrevenni hogy le se teszi az elso kereket ha egyfolytaban huzod a gazt.. lattam egy turbos hayabusat.. csak valtaskor esett a foldre az elso kerek.. amugy vegig a levegoben volt 10 -20 cm re:)) uberbrutal volt a gepezet
  • CSOCSO
    Gladiator...
    hat.. nemsok film van aminek a vegen ugy faj a torkom mert akkora "gomboc" van benne...

hans zimmer egy isten!
  • fifi
    Pedig olyan motor tényleg van! Persze nem úgy megy...
  • Roll
    Most néztem meg a Vas-at, nekem tetszett, pedig a legtöbb helyen lehúzták, király motorok és jó nők vannak benne.

Egyedül a végét rontották el azzal a hű de gyors mocival, az már nagyon hihetetlen volt.
  • Sephi
    Nekem az a trilogia nagy kedvencem! Az elso es a harmadik az utos de a kettes sem rosz.

Yeah baby yeah! Do i make you feal horny? Do i?

Ohh look at me! I'm sexy! Ya! Feal my sexy boodyy!

Ohhh behave!

Mole! Moulieeee moulieee!
  • hen-tes
    nekem bejött :)
    meg ez a kamera kezelés vagymi .
    huhh :)
    nagyon teccett :D
    persze a film maga is :))
  • Ryleh
    nem kell általánosan a japánokat érteni a kritika alatt.a film iroja/rendezöje-aki az 1.részben a tanár volt...szvsz nem "elkötelezett" usa rajongo.persze ez az én véleményem..
    de tisztelem azokat akik haladnak a korral de nem adnak fel
    bizonyos elveket/értékeket a "trend" miatt.Kitanot mellesleg japán Spilbergjének aposztrofálják,szerintem inkább Oliver Stone -nal lehetne emliteni 1 nivon.:))
  • FREAK
    mi bajuk a japánoknak a legnagyobb szponzorukkal?
  • Ryleh
    amig az 1.rész személyekre bontotta a tragédiákat addig a 2. a csoportot célozza meg a morális dillemmákkal...
  • Ryleh
    nos alapja az 1.rész,de itt már csori csiráknak szabályos háborut kell nyerniűk zuzosabb szabályokkal.Nekem kicsit arra asszociált a film hogy van 1 tetű ország /USA/ami élö példa arra hogy a demokrácia álcája alatt mindent de tényleg mindent meg lehet /kényszerrel is/csináltatni az emberekkel,csak nem mindegy hogyan tálalod.Remélem poént nem löttem le az eszmefuttatásommal.
  • CSOCSO
    az elso eleg zsir.. a masodik mar nem olyan jo nem fontos meglesni...
  • CSOCSO
    austin powers 1.2.3 RULEZ:) foleg a 3.!:)
  • PetruZ
    Az elsőt láttam, de a másodikat többen szidták. Mégis milyen?
  • Ryleh
    Nálam most a Battle Royal 1-2 a favorit...igaz nem ujak de roppant naturális volt mind2.
  • Sephi
    Az sem volt rosz film!
  • hen-tes
    Vidocq :)
  • FREAK
    sima USA múvi kicsit túlzás, szerintem kétszer annyi francia dolgozott benne, mint amerikai

jól megnézve tipikus francia film, a párbeszédek, a dramaturgia, a világítás és az turbo XM.... semmi USA nincs benne
  • Glpetyus
    :(((
  • PetruZ
    Nem csak hogy megöregedett, de teljesen bele is hülyült a "zöld" dolgaiba...
  • Bucser
    Megöregedett....
  • Glpetyus
    Az első filmjei akkoriban tényleg jók voltak,de ezek az újabbak...pfff
  • Loál János #13499
    Steven Seagal,

Sometimes Credited As:
    Steve Seagal
    Steven Seagel
    Steven Segal
  • LezLee
    Hát nekem Segal filmjei közül csupán 2 tetszett, pedig láttam vagy 10-et. Az általad is említett Uszó erőd tényleg jó kis film volt, meg még tetszett a karrierje elején készült Ölve vagy halva c. film, nem tudom mennyien emlékeztek még rá. Viszont az utóbbi filmjei olyannyira gagyik, meg egykaptafák, hogy én már nem is nézem meg a filmet, ha látom, hogy Segal bácsi szerepel benne :))
  • LezLee
    David Gale élete

Hú bazz, baromi jó film, nem is tudtam hogy tud ilyen jól is játszani Kate Winslet. Kevin Spacey-ről meg úgyis tudja mindenki, hogy mekkora zseni, de amit ebben a filmben alakít, az szenzációs. Engem a sztori nagyon megfogott. A főhős, Gale egész életét arra szánja, hogy harcoljon a halálbűntetés ellen, és miután elítélik a kolléganője meggyilkolásáért, ő maga is a kivégzésre vár. A film végén pedig hatalmas poén van, szerintem nézze meg mindenki, mert tényleg hatalmas. Nekem nagyon bejött.
    10/9
  • Bucser
    Segal régi filmjei voltak jók... Az első 3-4 mikor bejött a filmvilágba... Pl. az Úszó erőd Erika Eleniakkal tetszett:) Annak a második része már lőni valóan béna volt...
  • Glpetyus
    Hétvégén volt "szerencsém" megnézni Seagal a Professzor c. filmjét...:/
    Hát...mínuszba nem lehet pontozni??...:/
    Iszonyat...nem tom' mikori a film,de nagyon régi nem lehet...
    Bár a legutobb látott Félholt cimü "filmje" után nem vártam sokat,de ez még annál is szarrabb....:/

1/10
  • Nyiri
    Darkness - Mi ez a szar? Haverral most lestuk meg. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ FOS. A lenyeg egyaltalan nem is derul ki. Hogy mitol is kell felni? Sotetseg? Ok de mi az? Vagy ki az? Szar...
  • Sephi
    Who's Your Daddy -

No comment. Haverek akartak megnezni nem en.
  • fifi
    csak ajánlani tudom!
  • Sephi
    Na most ma' en is letoltom... csak jokat olvastam rola.
  • fifi
    Dead end- nagyon jó film volt, még az erkélyre cigizni kimenni is paráztam az éjjel. Pedig semmi monszta/bél/késelés nem volt benne konkrétan. De az egész helyzet olyan nyomasztó volt, hogy ez nálam 10/10. És ajánlom mindenkinek!
  • Sephi
    Egyebkent elfeldtem irni hogy a Belleville-i Randevu -ban megfigyeltem egy kis hibat. Amikor leulnek enni bekakat akkor mutatja hogy a kutya ugatja a vonatot es kozben a hold az egen helyet valt de amikor a ujra mutatja kicsit kesobb a hold ugyanott van ahol elozoleg :P
  • Sephi
    Nem volt rosz de nem is hagyott ely benyomast , mint ahogyan vartam volna.
  • CSOCSO
    Big Fish... eletem elso filmje amit szebbnek, jobbnak talaltam mint elsore nezve...
  • Sephi
    Bazz nekem a humor teccet nem feltetlenul az hogy repul a Taxi! A masodik resznel aszitem behalok a rohogestol amikor mondja a kapitany hogy lehet hogy csaptda erre kitornek a ket kamionbol a cuccok es a pasi megszolal tok mosojogva hogy " Berozsalok ez tenyleg csapda! "

:)))))
  • CSOCSO
    ahaaaa..eeertem...