106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
persze -
A Gladiátor egy hatalmas film! -
Ő a zeneszerző? -
igy van nagyon cool a kis swinger csako:) a harmadik resz egesz jo lett szinkronosan... foleg amikor beszol a genya a legelejen: kujvaanyad!:) Hat kesz.. majd beszartam
azert angolul is meg kell lesni.. foleg a hulye kicsi en miatt:) annak ahhangja nagyon veszet ahogy uhum ozik:) -
olan moci letezik. mutattak a spektrumon anno par eve.. hat a hangjatol leesett az allam!
amugy egy kibaszott gyors mocinal azt lehet eszrevenni hogy le se teszi az elso kereket ha egyfolytaban huzod a gazt.. lattam egy turbos hayabusat.. csak valtaskor esett a foldre az elso kerek.. amugy vegig a levegoben volt 10 -20 cm re:)) uberbrutal volt a gepezet -
Gladiator...
hat.. nemsok film van aminek a vegen ugy faj a torkom mert akkora "gomboc" van benne...
hans zimmer egy isten! -
Pedig olyan motor tényleg van! Persze nem úgy megy... -
Roll #13517 Most néztem meg a Vas-at, nekem tetszett, pedig a legtöbb helyen lehúzták, király motorok és jó nők vannak benne.
Egyedül a végét rontották el azzal a hű de gyors mocival, az már nagyon hihetetlen volt. -
Nekem az a trilogia nagy kedvencem! Az elso es a harmadik az utos de a kettes sem rosz.
Yeah baby yeah! Do i make you feal horny? Do i?
Ohh look at me! I'm sexy! Ya! Feal my sexy boodyy!
Ohhh behave!
Mole! Moulieeee moulieee! -
nekem bejött :)
meg ez a kamera kezelés vagymi .
huhh :)
nagyon teccett :D
persze a film maga is :)) -
nem kell általánosan a japánokat érteni a kritika alatt.a film iroja/rendezöje-aki az 1.részben a tanár volt...szvsz nem "elkötelezett" usa rajongo.persze ez az én véleményem..
de tisztelem azokat akik haladnak a korral de nem adnak fel
bizonyos elveket/értékeket a "trend" miatt.Kitanot mellesleg japán Spilbergjének aposztrofálják,szerintem inkább Oliver Stone -nal lehetne emliteni 1 nivon.:)) -
mi bajuk a japánoknak a legnagyobb szponzorukkal? -
amig az 1.rész személyekre bontotta a tragédiákat addig a 2. a csoportot célozza meg a morális dillemmákkal... -
nos alapja az 1.rész,de itt már csori csiráknak szabályos háborut kell nyerniűk zuzosabb szabályokkal.Nekem kicsit arra asszociált a film hogy van 1 tetű ország /USA/ami élö példa arra hogy a demokrácia álcája alatt mindent de tényleg mindent meg lehet /kényszerrel is/csináltatni az emberekkel,csak nem mindegy hogyan tálalod.Remélem poént nem löttem le az eszmefuttatásommal. -
az elso eleg zsir.. a masodik mar nem olyan jo nem fontos meglesni... -
austin powers 1.2.3 RULEZ:) foleg a 3.!:) -
Az elsőt láttam, de a másodikat többen szidták. Mégis milyen?
-
Nálam most a Battle Royal 1-2 a favorit...igaz nem ujak de roppant naturális volt mind2. -
Az sem volt rosz film! -
Vidocq :) -
sima USA múvi kicsit túlzás, szerintem kétszer annyi francia dolgozott benne, mint amerikai
jól megnézve tipikus francia film, a párbeszédek, a dramaturgia, a világítás és az turbo XM.... semmi USA nincs benne -
:((( -
Nem csak hogy megöregedett, de teljesen bele is hülyült a "zöld" dolgaiba...
-
Megöregedett.... -
Az első filmjei akkoriban tényleg jók voltak,de ezek az újabbak...pfff -
Steven Seagal,
Sometimes Credited As:
Steve Seagal
Steven Seagel
Steven Segal
-
Hát nekem Segal filmjei közül csupán 2 tetszett, pedig láttam vagy 10-et. Az általad is említett Uszó erőd tényleg jó kis film volt, meg még tetszett a karrierje elején készült Ölve vagy halva c. film, nem tudom mennyien emlékeztek még rá. Viszont az utóbbi filmjei olyannyira gagyik, meg egykaptafák, hogy én már nem is nézem meg a filmet, ha látom, hogy Segal bácsi szerepel benne :)) -
David Gale élete
Hú bazz, baromi jó film, nem is tudtam hogy tud ilyen jól is játszani Kate Winslet. Kevin Spacey-ről meg úgyis tudja mindenki, hogy mekkora zseni, de amit ebben a filmben alakít, az szenzációs. Engem a sztori nagyon megfogott. A főhős, Gale egész életét arra szánja, hogy harcoljon a halálbűntetés ellen, és miután elítélik a kolléganője meggyilkolásáért, ő maga is a kivégzésre vár. A film végén pedig hatalmas poén van, szerintem nézze meg mindenki, mert tényleg hatalmas. Nekem nagyon bejött.
10/9 -
Segal régi filmjei voltak jók... Az első 3-4 mikor bejött a filmvilágba... Pl. az Úszó erőd Erika Eleniakkal tetszett:) Annak a második része már lőni valóan béna volt... -
Hétvégén volt "szerencsém" megnézni Seagal a Professzor c. filmjét...:/
Hát...mínuszba nem lehet pontozni??...:/
Iszonyat...nem tom' mikori a film,de nagyon régi nem lehet...
Bár a legutobb látott Félholt cimü "filmje" után nem vártam sokat,de ez még annál is szarrabb....:/
1/10 -
Nyiri #13494 Darkness - Mi ez a szar? Haverral most lestuk meg. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ FOS. A lenyeg egyaltalan nem is derul ki. Hogy mitol is kell felni? Sotetseg? Ok de mi az? Vagy ki az? Szar... -
Who's Your Daddy -
No comment. Haverek akartak megnezni nem en.
-
csak ajánlani tudom!
-
Na most ma' en is letoltom... csak jokat olvastam rola. -
Dead end- nagyon jó film volt, még az erkélyre cigizni kimenni is paráztam az éjjel. Pedig semmi monszta/bél/késelés nem volt benne konkrétan. De az egész helyzet olyan nyomasztó volt, hogy ez nálam 10/10. És ajánlom mindenkinek! -
Egyebkent elfeldtem irni hogy a Belleville-i Randevu -ban megfigyeltem egy kis hibat. Amikor leulnek enni bekakat akkor mutatja hogy a kutya ugatja a vonatot es kozben a hold az egen helyet valt de amikor a ujra mutatja kicsit kesobb a hold ugyanott van ahol elozoleg :P -
Nem volt rosz de nem is hagyott ely benyomast , mint ahogyan vartam volna. -
Big Fish... eletem elso filmje amit szebbnek, jobbnak talaltam mint elsore nezve... -
Bazz nekem a humor teccet nem feltetlenul az hogy repul a Taxi! A masodik resznel aszitem behalok a rohogestol amikor mondja a kapitany hogy lehet hogy csaptda erre kitornek a ket kamionbol a cuccok es a pasi megszolal tok mosojogva hogy " Berozsalok ez tenyleg csapda! "
:))))) -
ahaaaa..eeertem...