106882

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
ez ok volt de a Re-Animator /ami a Herb.West az ujjáélesztö-adaptácioja/ az gagyi lett...dc-n amugy 5-6 lovecraft film van....ma kezdtem el a From Beyond/Onnan Tulrol letöltását -
Takezó #13660 egyszer én is kezdtem egy lanosró tölteni, de sajna nem sikerült... még nem láttam Lavkraft adaptációt, pedig angyon kíváncsi lennék rá, hogy sikerül átadni a fílinget :) -
de amugy dc-röl van nekem is 1 Lan-os tagrol 5 ora alatt lejött -
dc?...ja nincs hun feliratom csak valami angol-spanyol keverák de anélkűl is jo volt -
Takezó #13657 megvan neked???????????????????????? :D KELLLLLL :D -
DAGON.....akinek ismerös H.P.Lovecraft annak ismerös lehet.. -
Scarface
10/10
Ui: A megnézése közben döbbentem rá, hogy a GTA: Vice City alkotói csapata egyszerűen egy tolvaj banda... :)
-
A pokolból (From Hell)-Johnny Depp
Jó volt...7/10...(lehetett volna kicsit brutálisabb
)
-
Van Helsing...
Szeretem a műfajt de ez... :I
3/10 a látványos jelenetek miatt... -
Kapitány és katona... 

Nekem nagyon bejött... ten! -
50 első randi - 50 first dates
Jópofa, aranyos film, egy kis könnyed szórakozásra tökéletesen megfelel. Ajánlom mindenkinek :) -
Nyiri #13650 Welcome to Colinwood: Reg nevettem ennyit. A vege nem tetszett, de amugy kurva jo film. Alakitasok es a szikron a helyen van. Nagyon ajanlott. -
Dühöngő bika: pfff, talán De Niro 1ik legjobb alakítása, nem semmi, hogy mennyit készülhetett a szerepre. azé kicsit furcsa volt látni 30+ kilóval :) nagyon tetszett a film, múltkor m1 lenyomta, de elfelejtettem megnézni, most is majdnem elfelejtettem, első 5 percről lemaradtam, biztos szétb*szott volna az ideg, ha ma is elfelejtem megnézni a filmet... -
:P
jó neked, én tényleg azt hittem, h a Shooter 1 másik faszi... -
Takezó #13647 igen, de a szívébe se szúrta a tűt... ez így nagyon szar volt... -
Jaja, azt is kihagyták amikor az utolsó katonávak megmérkőzik és benyomja a szájába a gyöngyöt. EZt az egészet kivágták!!! -
Arrol nem is beszelve hogy Ubul nem is Jon kutyusa (egyik ismerose hagyta nala)eredetileg a filmben pedig o kapja szal ez is furi na... -
Reménykedni? Manapság? HÁLIVUDBAN? Loál. -
Ha teccik Bill Murray hangja es Garfield stilusa nezd meg de ugy ugy neki hogy nem fogod megkapni a kepregeny fiilinget! -
lál -
LOÁL
Pedig reménykedtem...
Akkor ez is kuka. :-( -
Garfield -
Nos akkor. Aki imadja a kepregenyt tegyen maganak egy sziveseget es ne nezze meg a filmet. Semmi de semmi koze nincs a kepregenyhez. Csakis a nevek es maga Garfield viselkedese.
Vegyuk a Film - Kerpegeny leirast.
Jon nem is egy luzer(egy tok ertelmes jol kereso fiatalember) pedig mindeki tudgya hogy az.
Liz szerelmes Jon-ba (tejesen szerelmes mar fiatal kora ota) pedig tudgyuk jol hogy ki nem alhatja.
Ubul egy okos kutya (meg is nyer egy dijat) pedig ugye egy idota buta kutyus.
Nermal tok hulye (es nem is pici macska) pedig igazabol bajos es ertelmes.
Mindennek az ellentetje! Egyedul Garfield adta az igazit.
A story csapnivalo baromsag volt.
Egyedul Bill hangja es Garfield stilusa az ami jonak mondhato. Semmi mas.
Hajjon meg aki ilyet rendez! -
az pedig szanalmas... bar azhem ugy mar en is lattam evekkel ezelott!! ha jol emlexem az sincs benne mikor szivenszurja magat a szuroval meg ilyenek.. rohadtul elbasztaka filmet!!! alenyeget kihagytak belole -
lol -
nem baj, legközelebb is hidd el, hogy hülye vagyok, amikor úgy csinálok, mintha az lennék :) -
A filmet! :) RTLK! -
:)
Pedig ahhoz komoly felszerelés kell :) -
Megvágták a Sziklát is ... :=( -
Hellboy-egész fasza film volt. Összevetve pl. a Van Helsinggel/mint utóbbi idők ilyennemű durranása/, szvsz annál sokkal jobb volt. -
nagyon fasza film volt, én is láttam, Kevin Spacey meg hatalmas színész -
emlexem a filmre.. azert annyir anem volt jo mint az AI.. de azert cool volt elegge! -
pppfff.. most neztem meg tegnap este az AI-t...elegge zsir volt!!!!! -
A jövő kezdete
Akinek bejött az AI, annak ez a film se fog csalódást okozni, a kissrác ugyanis a főszereplő és megint egy hatalmas drámai alakításnak lehetünk szemtanúi. Nekem nagyon tetszett
TEN!!! -
De azért thx:))
-
Duel (Párbaj). Steven Spielberg vizsgafilmje...
-

-
Hát magyarázd meg! :-) -
Iszonyatjó múvi -
Volt szerencsém 2 HP filmhez, tehát a képbekerülési együtthatóm a teljes egészhez képest 66%!!!
Kicsit talán több is :-))))))))))) -
Ramza #13622 Duel - Párbaj
Imhol van