106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mihez kepest? -
SPOILER -
Amiko bent ull a gardrouban es hija a a felesege :
-Dragam bisztos minden ok? -kerdi a felesege.
-Ura vagyok a helyzetnek! Minden a legnagyobb rendben van! -mondja o mire egy balta csapodik be az ajtoba.
En majdnem leestem a szekrol :) Komolyan ... ugy rohogtem ezen a hulye jeleneten hogy azonyt-nak kellet befognia a szamat :)
-
Cvd #13722 Pont ma néztem meg. Egyszer megéri, de nem egy nagy szám. -
Cheaper by the dozen
egesz ari kis film volt:) -
úgy-úgy
-

Pedig az Intacto egy nagyon jó kis film! -
Akkor is LOL az értékelésed!
"ennél jobbat mégh nem"
"megnézem vagy 100-szor"

Látatlanban megmondom, hogy egy középszintű akció/sci-fi és semmi több. (trailert láttam csak)
Ha netán -1:26756475637567 az esélye, de- mégis igazad lesz akkor ünnepélyesen bocsánatot kérek!
-
Jo most ma' nem kell mi? Tagadod a tegnap estet? -
??????????????????????????????????????????:) -
Lord Zax #13715 El. Láttad már? MErt ha nem ne ird le a filmet addig.
NAgyon jol eltalált fantasy/askico film, aki szereti a témát, annak nagyon fog tetszeni. Meg aki látta az első részt annak is.
Nekem jobban tetszett a lotr trilogiánál, és a matrixnál is.
-
én még nem, de sztném már nagyon meglesni, csak még nincs hozzá magyar felirat asszem
-
Érdekes, én jókat hallottam róla. -
Bogar! Van meg neked az a jo kis motor elado? Mert adok erte , ha erdekel csere, egy tokeletes alapotban levo vagodeszkat...? -
Intacto -
Ujjab film ami a "Kar volt megnezni" listamra kerult. -
??????????????????????????? -
Aha.
És Te elmúltál 18????????? -
Hideghegyet ki látta? Jó film? -
Roll #13707 Most néztem meg egy régi filmet, Az asszony illatát (Al Pacino). Szerintem nagyon jó film. -
Lord Zax #13706 Én most néztem meg a Chronichles of Riddick-et.
Eszméletlen király volt, ennél jobb filmet még nem láttam.
majd ha adják moziba megnézem vagy 100-szor.
amugy most nézem ujra másodjára. :) -
Hány volt!
ÉRTED!!!!!! MEGRÁZÓ -> VOLT!!!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHIHIHIHIHIHOHOOHOHOHOHO!!!!!!4
-
Kolbasz #13704 Most néztem meg a 21 grammot. Nagyon súlyos film. Megrázó. -
Én láttam a Taxisofőrt.
Milyen fiatal volt akkor a Robert de Niro
jó film volt. -
thx........ -
Pill #13701 Na itt van. -
Pill #13700 Én is szenvedtem.
WMA codec kell hozzá. Most egyből nem jut eszembe hol van de minnyárt adok linket -
Fúúúúúúúúúúúúúú ezt a fost, anyááááááááááám -
hi...én naon régen láttam a taxisofört,viszont a napokban huztam le a dc-röl,de nincs hangja...avi-s....nálam ilyen szar vagy más is szedett le ilyen verziot?...codecek rendben,minden más filmem műxik rendesen... -
Pill #13697 Én tegnap néztem meg. Nagyon állat volt. De a végén sajnáltam. Kicsit olyan volt amikor azzal a nagy géppusgával kaszabolt mint a Milliókért a Pokolba végén Kevin Costner. :)
Taxisofőrt ki látta? -
Láttam a Suicide Club-ot........naggggyon állat,aki szereti a japán filmeket annak kötelezö darab...meg másoknak is.... -
nah vegiglestem az egeszet.. hat most. ez.. mi a fasz?
csajok meg minden... gagyesz.. talan meg jo lenne ha betennek mike mayers.. annak jo az arc mimikaja:)
meg a vegen az az ugratas...???? most ez ugyan az a sztori mint a francia taxinak vagy mi??? mijezafika? -
LOL:)))))ez az amcsi taxi mar kiraly lehet:) a masodik kocsi amit osszetortek benne egy mk3 as Supra:) LOAL
amikor a csako az ut kozepen all.. majd egy fekete camaro atmegy a mellette levo savon bele a parkolo autoba..es a camaro seggebe megy a supra:) -
Ahogy Bandew is írta, azaz a hardwired.hu-n. Itt a közvetlen link: katt
-
Igen. :-) -
.hu? -
Hardwired -
Remake?
Linket! -
esetleg link? had röhögjünk -
És várj csak, én tegnap láttam az amerikai Taxi (1) remake trailerét. Hát az valami iszonyat hullaf*s lesz, ahhoz képest ez a 3. rész maga az Oscar díjesős alkotás... :/
-
Én nem láttam a filmet. De többen, akik látták, azt mondják, hogy nagyon szép filmes trükkök, tkp. összevágások vannak benne, amelyek erősen megkérdőjelezik bizonyos jelenetek hitelességét. Nekem azt mondták, voltak bizonyos riportok, amelyből kihagytak olyan részeket, amelyben a másik oldal is megszólalhatott volna.
Ennyi.
-
Ramza #13685 Két teljesen különböző dologról beszélünk, egymás mellett szépen el.