106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
en a tv ben lattam mar ketszer is jo.. mondjuk ez nem jelent semmit..comingsoon.net
azhem azon a cimen fentvan minden trailer -
Még nem láttam, csak posztert. -
artur kiraly bemutatoja nem is rossz -
Most jut eszembe, hogy nemrég megnéztem az Elveszett jelentés-t. Jó kis film volt, de nem hiszem, hogy mégeccer megnézem.
7,5/10 -
ahogy bejön a pénz, csökken az igényesség -
persze, biztos leszarja... :D inkább az a szomoru hogy efelé halad a világ... az ilyen szarok felé mindenben nem csak filmekben. ( pokember2 váááá) -
Jaja. Nagyon sok ilyen film készül most. LEsz Artúr király is meg minden! :-D -
reneszánszát élik a mitologiai/történelmi filmek? remélem jobb lesz mint a troy. -
szerintem sincs rászorulva, de ha belegondolsz, egyszer élünk, talán neked is megérne annyi pénzt, hogy a világ másik felén pár monitorfejű csúnyákat írjon az új filmedről :)
Woody Allen a te embered, ő soha nem fog más csinálni, mint amiben ász :) -
ne hulyéskedj már... szerinted egy ilyen szinész a fizetéséből él???
tuti mindnek van más üzlete, nem hiszem hogy nem fektetik vmibe a lovét, ugyhogy nem ezen mulik lesz a benzin a H2-be.
Szerintem ez bénaság, és igenis válogasson, rengeteg olyan szinész van akik tehetségwsek és nem is vállalnak el szar szerepeket és mégis megélnek. Talán aban igaza van blastának hogy néha kellenek ilyen limonádé szerepek is hogy a lelki szegény tinilányoknak legyen miér sikongatni de azért nem hittem hogy ilyen mumia szinvonalra csokken bradd pitt, ez a film a mumiás csávonak valo :) -
Takezó #13794 szvsz is zseniális :) már kétszer láttam, de elmegyek moziba is megnézni :) -
hat azert a vasalarc ban nagyon is helyen volt a csako!! es kurvare tetszett a film -
a titanik es a romeo es a julia is bejott... foleg a young heart...run freee zenes resz:) -
es az alienes hasrobbantos jelenet?:) -
Shrek 2 -
Nos vegre meg tudtam nezni rendesen. Hat mit mondjak az elso trombitas jelenetnel en mar a foldon fetrengtem :) Nem jobb az elsonel de majdnem utoleri. Kotelezo megnezni :) Eszmeletlen volt baz :) -
Takezó #13789 jó, csak fekázták, hogy nem kéne nagysanyinak :) -
winnie #13788 szerintem abban mindenki egyetért, hogy le dicaprio jó színész, elég csak olyan filmeket említeni, mint a gilbert grape, az egy kosaras naplója vagy a teljes napfogyatkozás (plusz a mostani ismert cuccokat is jól hozta) -
Takezó #13787 nem tom, ízlések és pofonok :) nekem túl romantische volt -
a stohl pici meg lehetne a Klonok háborujában mert éppen reflektorfényben tobzodik a bulvárlapokon,meg a ........na ne,kérem........az amik ugyis gagyi történelmi filmeket produkálnak ...minek ezt tetézni...... -
Miért nem tetszik az embereknek a Titanic? Sztem jó kis film volt. -
Takezó #13784 szvsz Caprio nem rossz színés :$ jó, a Tipánik meg a Rómeó és Júlia nekem se tetszett, de ő még így is alakít... aztán nem csak ezek a filmjei vannak ;) amúgy Nagy Sándor 20 évesen lett király, tehát akár játszhatja is Kaprió -
Huu bazzzz:))))ezt kár volt mondanod,mert most belendűl valami nagyokos kiokitani a népet Dikaprio és Nagy Sándor közotti történelmi párhuzamrol...:)))))).....dikaprio nálam max. egy tűntetés tömegjelenében kapna szerepet... -
Márcsak azért is, mert egy olyan hadvezér aki elfoglalja az egész világot, annak igen sok tapasztalata kell hogy legyen, DiCaprio meg elég tejfölös szájú. :-D -
ebben nem sok logikát látok, bárki hasonlíthat bárkire... várjuk ki a végét! -
Miért a törikönyveket nem írják? :-D
NEm igazán hiszem, hogy a törénelemben akármelyik hadvezér saonlít DiCapriora. :-) -
én nem mondtam, hogy fikáztad, de megjegyzem, Nagy Sándor szerepét nem írták, hanem megtörtént :)
mi a baj vele, nem hasonlít? láttál már fotót Sanyiról? :D -
Bocsika de én nem fikáztam DiCapriot, mert szvsz NAGYON jó színész, de azt te is beláthatod, hogy Nagy Sándor szerepét nem rá írták. -
két szépfiú, akiket divat fikázni
DiCaprio - nagy színész, fiatalabb korában is nagyokat alakított és most is jó, van jövője
Farrell - bevallom őszintén, a Minority Reportban láttam először, és a Fülkében nagyon megkedveltem, ennek ellenére, nem biztos, hogy sokáig fogjuk még látni, pedig ő is nagyon jó
én inkább azon vagyok kiakadva, hogy az elvileg készülő Thief film főszerepét Toby McGuire-nek adják, aki biztos jó pókember volt, de ehhez semmi köze -
Pedig ő lesz. Bár sz amcsik mentségére legyen mondva, hogy Nagy Sándor egy gyenge fizikumú ember volt. :-D -
Di Caprio valami buzi ágyst fog alakitani?...mert ha ö lesz Alexandros akkor amerikában tényleg valami nem ok..:))))) -
Nem csak hogy lesz Nagy Sándor, hanem KETTŐ is lesz. AZ egyikben Colin Farrel lesz Nagy Sándor a másikban pedig (kapaszkodjatok).....Leonardo DiCaprio!!! -
valamikor letöltöttem dc-röl de oan tré volt a minösége ,hogy:megnéz,jovolt,kuka.De csak azért mert kamerás volt...:)))) -
olyasmi :D
jó film -
hááááát lehet.....Frau Plastik Chiken? -
nem "Nexxt" volt a címe? -
NEXT.......magyar film,űbersulyos.....éjjel a tv2-ön.....
a showműsorokat dolgozza fel "Szűletett gyilkosok stilusban"
nagyon beeeteeegggg. -
Egy milliomos színész sem teheti meg, hogy nem válal el ilyen nagy gázsiú filmeket. Nekik is kell etetni a halakat, tankolni a H2-be, gyereket a legdrágább fizetős suliba járatni, stb. -
Hát igen, ez volt a leg LOL-abb rész.
Majdnem felröhögtam :-)))) -
Figy az ilyen ünnapelt milliomos színészeknek MUSZÁJ pár ilyen "szarban " játszania évente 2-szer, hogy a hírneve megmaradjon, ne csak a milliói gyűljenek.
Akkor is többen ülnek be egy Troy-ra mint pl. egy snatch-re vagy egyéb nem túl látványos megaprodukcióba. -
lesz nagy sándor is?
pff, most elkezdik hollywoddban okitani a taplo amcsikat történelemből? :)
egyik nagy poén trojában: hektor küzdelme az áll akhileusszal, több tizezer ember megáll abban a pillanatban és mindenki oket figyeli, majd beszol az egyik miután meghalt a kis unokaöcs: mára ennyi elég, menjunk haza :DDDD