106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CalebJoe
    Most néztem meg a Hellboy - Pokolfajzat-ot hát szerintem ez a eddigi legjobb képregény adaptáció.
  • Blasta
    Beza, nagyon rulez múvi!!!!!!!!!!4
  • Bandew
    Sztem nem volt valami nagy durranás.
  • PetruZ
    Erősítlek. :)
  • Robbb
    Most néztem meg a Traning Day(Kiképzés)című mesterművet!Baromi jó kis film ám ez,a színészek,karakterek nagyon jól játszanak.Szerintem a rendezés is ott van a szeren,nincs fölösleges lövöldözés mint a "B" kategóriás akciófilmekben,csak a lényeg.Aki látta erősítsen,vagy mondjon ellent:)
  • Alien
    amik=amíg
  • Alien
    Úgy volt, hogy nem kellett teljesen megvárni amik lemennek a készítők, hanem párat kiírtak és akkor volt:) Fura volt, mert nem kapcsolták fel még a lámpákat, gondoltuk lesz még vmi, és lett:)
  • Sephi
    Azten nem is lattam! Marmint a veget!
  • Alien
    Shrek 2: nagyon tetszett, jó a szinkron (szerencsére maradtak a régi hangok) a szamár megint nagyon nagy :)) A Kandúr ahogy néz ártatlanul a szemeivel,...háát az csúcs:)))) Akit érdekel esetleg Shrek 2 wallpaperitt találhat. Itt van az a cicás is:)) Egy ideig be is rakom magamnak:)

Ja és ugye aki látta, az várt egy kicsit a végénél remélem, mert pár készítőt kiírtak, utána volt még egy jelenet

SPOILER

Nem semmik azok a szamár-sárkány kölykök:)) És a szamár beszólása, hogy: Melót kell keresnem:))) Eszméletlen:))

• G_ArchAngel #13835
    Most néztem meg az "Időzavarban" című filmet, krimi karegóriában nálam ez az év legjobbja...
  • FREAK
    lol ez jó
  • Bandew
    Én nem láttam ezt a filmet. Nem is arról beszéltem.
  • FREAK
    eddig erről volt szó, de mindegy

a film pedig dok. (akar lenni) akkor is ha te nem mondod ki :D
  • Bandew
    "Irak mindig is egy nyomortanya volt, mert hülyék voltak pénzt csinálni az olajból, ami meg bejött, az kellett a Hussein klánnak új palotára, PONT. "

Ez meg nem tom hogy jön ide.
  • Bandew
    "egy dokumentumfilmben ne művészkedjenek"
    Nem mondtam hogy az volt.
  • FREAK
    egy dokumentumfilmben ne művészkedjenek, mert olcsó vészkijáratnak hat (utólag bármire lehet mondani, hogy "jaaaa, hát az csak művészi eszköz volt, nem az a lényeg")

Irak mindig is egy nyomortanya volt, mert hülyék voltak pénzt csinálni az olajból, ami meg bejött, az kellett a Hussein klánnak új palotára, PONT.
  • Bandew
    Ezt egy szóvel se mondtam! Ne adj a számba ilyeneket! A
    zt hiszem ez a két dolog egy kicsit különbözik egymástól. CSupán azt mondtam, hogy egy filmnek valahol van művészi értéke. Egy újságnak (legalábbis a Blikknek) nincs. Tehát ha egy film felhasznál ilyen jellegű felvételeket, azon nem kell feltétlenül kiborulni, mert nem tudhatjuk mit akar a rendező üzenni vele. De ezze nem azt mondom, hogy nem volt ízléstelen ebben a filmben, csak az ilyennel nem kell törődni ha már mindehol ez megy.
  • FREAK
    nem értem, hova akarsz kilyukadni.... én azt mondom, hogy csak azért, mert láttam már embert az utcán pisálni, én nem fogom utánozni, te azt mondod, miért ne, hiszen más is megteszi...
  • Bandew
    Nekem ez nem igényem. Csak egy filmnek többet engedek meg, mint egy újságnak.
  • FREAK
    Szabad. Csak van-e rá szükséged?
  • Bandew
    Félreérted. Ha már a béna bulvárlapok nyomatják mindenkinek a szörnyű haláleseteket mint holmi csemegét, akkor egy filmben miért ne lenne szabad?
  • Loál János #13823
    hi
  • FREAK
    akkor nem értem, miért eleve rossz példát hozol fel
  • Bandew
    De utálom ha kiforgatják a szavaimat.
  • FREAK
    Bush meg azért "rossz" elnök, mert az apja fia, utálja az arabokat és imádja az olajat, és ezért képes háborúzni. 500 éve istenített hős hódító lett volna, a mai világban barbár geci. Ez van, nézőpont kérdése.
  • repro
    igazad van, de ez akkor se egy meggyőző film, nem egy áttörő, aminek láttán az utcára rohanva követlnénk Bush lemondását. Pedig ezt hangoztatják róla.
    Ajánlom pont azért nézze meg mindenki, h mennyire szar.
    Tipikus példája a bárgyú tömegpszichózisnak. Hasonlókkal lehetett elérni, h az elégedetlen tömeg egy kis része nácivá váljon.
  • FREAK
    "Miért, szted a Blikk meg efféle szar lapok mit csinálnak?"

Miért, szted a Blikk meg efféle szar lapok a követendő példák?
  • Bandew
    "Bush azért rossz elnök, mert hülye"

Akár szájbarágós akár nem, de ez így van. :-D

"Mutat pár megrázó felvételt elesett katonákról (szvsz undorító cselekedet a hozzátartozók felé)"

Miért, szted a Blikk meg efféle szar lapok mit csinálnak?
  • repro
    a film magyarra lefordítva kb úgy nézne ki, h Megyó beszédeit fekete-fehérben lejátszanánk és egy narrátor mondaná, h "Hallották mekkora balfasz, még beszélni se tud. monyjon le! követelem, h monyjon le!"
  • repro
    Megnéztem a 9/11-et és ki kall mondanom, h megdöbbentően bárgyú szar.
    Szájbarágó módon adja elő, h Bush azért rossz elnök, mert hülye. ennyi, semmi bizonyíték, semmi érvelés.
    Mutat pár megrázó felvételt elesett katonákról (szvsz undorító cselekedet a hozzátartozók felé)
    Az iraki életet a háború előtt úgy mutatja be, h arab kiskölök játszik az utcán, arab nők kacéran kacsingatnak a kendőjük mögül.
    Nem értem miért istenítik ezt a faszit. Borzansztóan rossz film.
    Egyáltalán nem vagyok Bush párti, de ezzel a filmmel csak az idióta amerikaikat lehet befolyásolni. És ezzel a giccsel akarják Busht lemondatni? nevetséges.
  • FREAK
    hát kábé, így annyira felelős az elnök, mint az az apa, akit hátbaszúr a felnőtt gyereke <- pedig ő etette

ugyanez előfordulhat a jövőben is, most benyomnak pár dollárt Irakba, aztán ki tudja, mi lesz a vége
  • Ramza
    Nincs ezzel semmi gond.
  • Ramza
    Igen, ezt egy kcsit elírta Csocso szvsz, ugyanis nem ez van benne :)
    Arról van szó, hogy tizenvalahány éve (92?) a cia Bin Ladent, és még jónéhány társát képezte és támogatta, hogy jó belső ellenzék legyenek az országukban, csak azon "picit" túlnőtték magukat.
    Ennyi. Ez egyébként kapott publicitást eleget, a wtc tragédia napján pl. a tévében már mondták.
    Úgyhogy ha nagyon-nagyon-nagyon meg akarjuk ideologizálni, akkor tényleg az elnök pénzelte - egyszer, kurva régen, teljesen más célból :)
  • Bandew
    Na jó ez már túl nagy OFF. Sry! :-)
  • Bandew
    Nem kell Bin Ladennek kurvákat küldenie:
    :-DDD
  • FREAK
    nekem mindegy, mindenki azt hisz, amit akar, ha attól jobban alszik....

sőt, szerintem az is valószínű, hogy Bin Laden meg kurvákat küld Bushnak a háreméből, és Mandela viszi a kokaint, miközben Putyin Clintonnal kefél :)
  • Bandew
    Pont ezért! :-D
  • FREAK
    ahol csak a bűnözőnek van fegyvere, ott előnyben van, és bátran "bűnöz", de ha megvan rá az esély, hogy az utcán sétáló békés polgárok ronggyá lövik, akkor azért meggondolja, mikor kit raboljon ki

"miert nincs semmi viszhangja annak hogy az elnok penzeli bin ladent"

Jajmááá..... :)))))))))))))))))))))))))))))) Hagyjuk már az ilyen baromságokat :)
  • CSOCSO
    kola puska sultkrumpli

pppffff ez aztan jo kis dok film volt.. de en mar csak megen nem ertem azt hogy ilyenkor miert nincs semmi viszhangja annak hogy az elnok penzeli bin ladent.. vagy hogy lehet hogy az egesz wtc cuccost bush csinalta ( bar a pentagont minek bantottak es a pentagon miert nem tett semmit vagy oket is lefizettek?
    szal a lenyeg hogy kurvaerdekes ez a fegyver dolog...
    amihez csak ennyit tudnek hozzafuzni:

valamikor... nem.. valahol a foldon vannak tarsadalmak ahol ugyanigy betorhetnek hozzad, bantalmazhatnak.. mivel nincs annyi fegyver ezert megszurkalnak megvernek...ESETLEG lelonek... de megvedeni se tudod magad mert nincs fegyvered...
    de a nagy amerikaban a sok barom faz azthiszi hogyha fegyvert vehet legalisan es milliardnyi toltenyt akkor biztonsagban van..csak a bokkeno az hogy aki ra fog tamadni az is akarmennyi loszert vehet a kis fegyverebe.. mennyivel biztonsagosabb a dolog?? hat szemmel lathatoen rosszabb a helyzet es valoban kitudja hany % al szarabb a helyzet mint a vilagon mashol...
    amugy a K MART ban lattam mas shotgun fele fegyvereket..igaz vitrinben voltak..es talan loszerek is voltak.. nemtom.. nem neztem utanna...
    a lenyeg hogy kemeny a dolog. nagyon varom a fahrenheit 911 et... es rohadtul erdekel hogy egy ilyenre mit tudna mondani a sok amcsi politikus, nagyfejes stb...
  • I.C.ram
    Még mindig a filmekből van a legnagyobb bevételük. Lehet, hogy mondjuk ez a film kellett neki, hogy beruházzon, egy Brad Pitt babákat gyártó gyár megvásárlására.