106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Még annál is jobb az AviPreview, vagy a Videolan, mert ezekkel nem kell újraindexelni külön fájlba sem, "on-the-fly" bele lehet nézni velük.
-
Najó, haviszont nem szuperhős szupererővel, akkor legyen olyan kedves és ne bírja már ki ha átrendezik az arcával az egész lakást or számting... :-)
Na mindegy, ettől eltekintve fogyasztható. -
Persze a sztori ugyan az mint máskor (megölték a családját, brühü brühü) de legalább nem húz a fejére neonzöld símaszkot és nem gyárt elpusztíthatatlan fémből kampós kardokat meg lézerdeszkát amin repülhet... :-D -
Amit eddig láttam a Punisher-ből (a felét) az lapján azt kell mondjam, hogy elég koolyan vették a dolgot.
Eddig egész kellemes.
Travolta persze sokat dob a dolgon, de nekem ez a főszereplő srác is bejön. -
ezert van a divfix nevu progi.. lejon 10 mega a cuccosbol, meglesed divfix el es kesz... -
:D -
Es meg le is filmeznek :PPPPP -
Indiában a kezit lábát levágnák szerintem :DDD -
16 eves es kaphat egy 1 ev bortont? -
nagyon megérte neki...
egyébként egy csomószor beszoptam az ilyen mozifelvételek miatt,mert mindig ki van írva,h. "DVDRip,és mikor az ember letölti,akkor jön rá,h. mozifelvétel... ráadásul egy csomó olyan szar mozifelvétel van,h. hiányzik az első félóra,meg belelóg az előttelévőnek a válla... -
Ramza #13874 Láma :)
-
Egy picit OFF, de ideillik...
Nem csak a pók kapja el a bünözőt
[2004. július 01. @ 22:18 - G-San]
Ma kezdték meg a vetítését a Spider-Man 2. részének. Fanatikusok ezrei lepték el az amerikai mozikat, hogy megcsodálhassák pókbarátunk legújabb jótéteményeit. A pók mókának nagyon megörülhetett az a 16 éves srác is, aki volt oly bátor, és a kamerájával együtt ült be mozizni. Épphogy elindította a felvételt, rögtön kellemetlen élményben volt része: lebukott. Egy élelmes mozi őr éjjellátó szemüveggel pásztázta a nézőket, így könnyedén kiszúrta a kicsiny szerkezetet. Kellemetlen napok következnek a fiú életében, hiszen akár 1 év börtön és maximum 2500 dollár bírság is kijárhat neki.
:))) -
Ramza #13872 [MÉG SOHA NEM OLVASOTT KÖNYVET] -
én most akarom megnézni... de ha ilyen szar véleménnyel vagy róla,akkor nem pazarlok rá 750Ft-ot -
Szerintem 1az1ben olyan, mint egy Andersen-mesét beszívva olvasni. :O)))
[MÉG SOHA NEM VOLT BESZÍVVA] -
winnie #13869 gyenge halálos iramban parafrázis a németektől. legalább jó autók vannak benne, minden más gagyi -
Hát jól kitalálták az biztos. Még kalandjáték is készült belőle, de sajna azzal nem jáccottam. -
Ramza #13867 Ha nyitott vagy a művészfilmekre, a beteg környezetábrázolásra és az elvont sztorikra, akkor a te filmed.
Ha nem, akkor sikítva fogod kiszedni a lejátszóból 20 perc után.
Amúgy szerintem zseniális film, kiváncsi lennék, hogy a stáb milyen tudatmódosító anyaggal tolta ki ezt a végeredményt magából. -
A Padlógáz című filmet látta valaki?
És ha igen mi a véleménye róla? -
Nagyon kira film. -
Érdekes.
Mindenesetre ezek a filmek nem a szuperhős-fonalat viszik, így szvsz esetükben eltekinthetünk a képregényadaptáció megnevezéstől. -
igaz igaz :-D -
winnie #13862 a from hell és a road to perdition és képregényekből készültek, bizony.From Hell comics
Road to Perdition - DC Comics -
hellboy. nem volt nagy cucc a szereplok okesak voltak de legalabb nem unatkoztam az elmult oracskaban... -
Cat #13860 te buta, tudhatnád hogy normális ember nem száll szembe batmannal
-
Ez meg a másik, hogy Batman csak ilyen elmeroggyant faszkalapok ellen képes küzdeni????
Hát milyen világ ez???? :-DDDDDDD
Az összes ellenfele elmegyógyba való vagy onnan szökött.
Ezt nem értem, de itt úgyse fogja senki elmagyarázni miért van így... :D -
Pedig a 2-nek még talán jobb világa volt! Igaz Pinvin nem fizikai síkon volt kemény ellenfél, hanem szellemin. A serege tényleg elég buggyant volt, de hát melyik Batmanben nem? :-D -
Várható volt.
Az agyzsugorított amcsik özönlenek ezekre a CGI fosokra.
Ezek után senki se várjon kevesebb képregényadaptációt mint az elmúlt éveban volt!!!!!!!
Hülye segg egy nép ez bazeg, de élni azt tudnak :-)) -
Nekem már a Batman 2 se teszett annyira.
Nevetséges volt az a "veszélyes" pingvin mint főgonosz...
Meg a buggyant serege...
Batman 1-gyel nem volt semmi gond, ez tény. -
From Hell és Kárhozat útja, mint képregényfeldolgozás????????? -
Igaz a Hulk is jó volt. -
Iszonyat király film!!!!!!!!!!
LE merem fogadni, hogy Wachowskiék nem egy dolgot koppintottak belőle. Olyan világa van, hogy....NAGYON JÓ! :-D -
MIB1 resze jo volt a masodik nem volt rossz.. deee.. no mind1 -
winnie #13851 ha már spiderman - a 2. rész tegnap nyitott usa-ban, minden idők legjobb napi eredményét 40,4M dolcsit hozva (5 nap alatt kb 160M dollár várható, ami nem rossz:) -
winnie #13850 nekem képregényből talán a man in black és a holló tetszett a legjobban (de a johnny depp-féle 'pokolból' és tom hanks-es 'kárhozat útja' is nagyon jó hangulatú volt) -
nekem a legutobbi hulk is bejot.. nem volt olyan kaki mint a spidermanus... de amugy ja.. a batmanokkal nincs sok baj -
Roll #13848 Elveszett gyerekek városa milyen? Most rendeltem meg. -
Szvsz a legjobb képregény adaptáció a Batman 1-2. -
Mondjuk nekem SPAWN karaktere és sztorija jobban bejött, csak ne kúrták volna el az egészet azzal a szánalmas filmmel... -
Szerintem meg totál közepes mind a sztori, mind a megjelenítés.
Talán Hellboy karaktere volt jobb mint a többi hasonló 12-egy-tucat comic főhősé, de bennem nem hagyott mély nyomot.
Még mindig az X-MEN 1-2 tetszik a legjobban.