106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Takezó
    "Kusturica pedig az atyaúristen" :) ez jól hangzott. Akkor sztem lehúzom, köszi a tanácsot
  • FREAK
    nekem bejött, végre semmi heppiend, és a vége felé az a szürrelaista jelenet tökéletes volt!
  • Ramza
    Arról, hogy az ex-Jugoszláviában a második világháború idején egy kisebb csoport föld aláv onul védeni magát.
    A háború végeztével a vezetőjük nem árulja el, hogy vége az egésznek, így majdnem 50 éven keresztül ott maradnak.
    Minden idők egyik legnagyobb filmtörténeti alkotása, Kusturica pedig az atyaúristen.
  • Takezó
    :) még nem láttam az Undergroundot. Jó? mirő szó? Amúgy Ong-bakot látta már valaki?
  • Ramza
    Na igen, a két film között van vagy 4 pontnyi különbség, és nem az Underworld javára :)
  • Takezó
    -world
  • CSOCSO
    Underground...
    tele volt magyarral, magyar helyszinek.. gorog zita tekintete nagyon vad... ennyi.. a film rohadtul nem fogott meg...
  • Sephi
    Ugy az egesz kib@szot jo vagy csak az elso 40 percet nezted meg ?:)
  • Sephi
    Khmmmm hahahahahahahahahahahha!
  • ÁjjLe BoBBi
    The day after tomorrow c. filmet még csak most láttam elég gyatra minőségben, de biztos hogy megnézem a moziba is. szvsz kib@szott jó!
    kicsit lemaradtam az érettségi, meg felvételik miatt...
    mostani kínálat mi?
  • Bandew
    :-DDD
  • Sephi
    En nem is merek jelenleg hozza szolni mert megver :))
  • Bandew
    Hát, én ezért nem adom a fejem efféle dolgokra. :-D
  • Sephi
    Bazz... de nem is az a baj hanem a haver a baj aki most valami 100000 Ft felul kellet volna nyerjen... kicsit most maga allat van. Jelenleg is eppen jaccik a konzolon Portulag gorog dontot :))))) Jelenleg 3-1 es itt ordibal hogy mier nem igy volt erdetileg is :))
  • Bandew
    De az csak talán. :-)
  • Sephi
    Meg talan az is zavar hogy most 30000 Ft -al letem volna gazdagabb ha a protugalok nyernek :(
  • Bandew
    Ráadásul felfedeztem benne egy bakit is. Valami Jimmy Jump pólós hülyegyereket a "háttérben". :-D
  • Ams
    loár!
  • Sephi
    Egyetertek. Talan rendezoi hiba az egesz. A helyszin es a szereplok is roszul voltak megvalasztva. Siman elnyeri a citrom dijat. Remelem jovore azert jobb lesz a zuj resz. Trailer meg nincs belole es sajnos a szereplok sem sokat fognak valtozni de remelyuk a legjobbakat.
  • Jano
    Loál!
  • Ramza
    Portugália - Görögország
    4/10, nagyon rossz film volt egyetlen fordulattal, de különösebb izgalmak nélkül, a szereplők nagy része nekem gyengének tűnt.
  • Sephi
    Trombitas resz a legjobb :))))
  • FREAK
    :)
  • PetruZ
    Oké, visszakövettem, hogy ki kinek válaszolt és mire, az nem neked szólt. :)
  • Bandew
    Shrek 2
    Baromi jó kis film. Nekem személy szerint igen kellemes órákat szerzett (még a film után is), régen szórakoztam ilyen jól egy filmen.

9/10
  • FREAK
    nemondd
  • PetruZ
    Izé, spanyol... :)
  • Augustus Gigo
    na most kicsit megjártam dc+al, ugyanis leszedtem a punishert, de ez a régi verzió:D Bár ennél az új cask jobb lehet:D
  • Glpetyus
    TRAFFIC

Most volt szerencsém hozzá...
    Qrva jó volt 8/10 csak azé' mer' lehetett volna 10-15 percel rövidebb...
  • FREAK
    ja, Torrente a magyar filmgyártás gyöngye
  • I.C.ram
    Nyers humorban szerintem a Torrente a legjobb :)
  • Sephi
    Imadtam azt a filmet :)

Izi rajder :))))
  • Ramza
    Azt nem ismerem sajnos.
    Roncsfilm viszont fasza. Nem tökéletes, de igen jó.
  • Dynamic
    Pl. a Dögkeselyű is nagyon jó.Persze az több, mint 20 éves alkotás, így hasonló stílusjegyeket kár is lenne keresni a filmben, és inkább krimi, mint thriller.
  • Dynamic
    Roncsfilm:D
  • Jano
    Csapd le csacsi!
  • FREAK
    Üvegtigrist is végigröhögtem, de nekem jobban beütött a Kontroll nyers humora :)
  • burkusdió
    pl nekem a Csocsó is jobban teccett
    a Tanú meg a kedvencem!!!!
    de ha megépül "Etyekwood",akkor még az amerikaiakat is le fogjuk körözni filmgyártásban :DDD
  • Ramza
    A könnyedebb kategóriában tudnék mondani sok jobbat (pl. Üvegtigris, Tanú), de a komolyabbak között nem nagyon.

Bár tudom, hogy sokaknak ez is egy egyszerű thriller, de szvsz jóval több annál.
  • Ramza
    Az első kettő stimmel, de a harmadik számomra új :D