106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Takezó #14005 "Kusturica pedig az atyaúristen" :) ez jól hangzott. Akkor sztem lehúzom, köszi a tanácsot -
nekem bejött, végre semmi heppiend, és a vége felé az a szürrelaista jelenet tökéletes volt! -
Ramza #14003 Arról, hogy az ex-Jugoszláviában a második világháború idején egy kisebb csoport föld aláv onul védeni magát.
A háború végeztével a vezetőjük nem árulja el, hogy vége az egésznek, így majdnem 50 éven keresztül ott maradnak.
Minden idők egyik legnagyobb filmtörténeti alkotása, Kusturica pedig az atyaúristen. -
Takezó #14002 :) még nem láttam az Undergroundot. Jó? mirő szó? Amúgy Ong-bakot látta már valaki? -
Ramza #14001 Na igen, a két film között van vagy 4 pontnyi különbség, és nem az Underworld javára :) -
Takezó #14000 -world
-
Underground...
tele volt magyarral, magyar helyszinek.. gorog zita tekintete nagyon vad... ennyi.. a film rohadtul nem fogott meg... -
Ugy az egesz kib@szot jo vagy csak az elso 40 percet nezted meg ?:) -
Khmmmm hahahahahahahahahahahha! -
The day after tomorrow c. filmet még csak most láttam elég gyatra minőségben, de biztos hogy megnézem a moziba is. szvsz kib@szott jó!
kicsit lemaradtam az érettségi, meg felvételik miatt...
mostani kínálat mi? -
:-DDD -
En nem is merek jelenleg hozza szolni mert megver :)) -
Hát, én ezért nem adom a fejem efféle dolgokra. :-D -
Bazz... de nem is az a baj hanem a haver a baj aki most valami 100000 Ft felul kellet volna nyerjen... kicsit most maga allat van. Jelenleg is eppen jaccik a konzolon Portulag gorog dontot :))))) Jelenleg 3-1 es itt ordibal hogy mier nem igy volt erdetileg is :)) -
De az csak talán. :-) -
Meg talan az is zavar hogy most 30000 Ft -al letem volna gazdagabb ha a protugalok nyernek :( -
Ráadásul felfedeztem benne egy bakit is. Valami Jimmy Jump pólós hülyegyereket a "háttérben". :-D -
loár! -
Egyetertek. Talan rendezoi hiba az egesz. A helyszin es a szereplok is roszul voltak megvalasztva. Siman elnyeri a citrom dijat. Remelem jovore azert jobb lesz a zuj resz. Trailer meg nincs belole es sajnos a szereplok sem sokat fognak valtozni de remelyuk a legjobbakat. -
Loál! -
Ramza #13985 Portugália - Görögország
4/10, nagyon rossz film volt egyetlen fordulattal, de különösebb izgalmak nélkül, a szereplők nagy része nekem gyengének tűnt. -
Trombitas resz a legjobb :)))) -
:) -
Oké, visszakövettem, hogy ki kinek válaszolt és mire, az nem neked szólt. :)
-
Shrek 2
Baromi jó kis film. Nekem személy szerint igen kellemes órákat szerzett (még a film után is), régen szórakoztam ilyen jól egy filmen.
9/10 -
nemondd -
Izé, spanyol... :)
-
Augustus Gigo #13978 na most kicsit megjártam dc+al, ugyanis leszedtem a punishert, de ez a régi verzió:D Bár ennél az új cask jobb lehet:D -
TRAFFIC
Most volt szerencsém hozzá...
Qrva jó volt 8/10 csak azé' mer' lehetett volna 10-15 percel rövidebb... -
ja, Torrente a magyar filmgyártás gyöngye -
Nyers humorban szerintem a Torrente a legjobb :) -
Imadtam azt a filmet :)
Izi rajder :)))) -
Ramza #13973 Azt nem ismerem sajnos.
Roncsfilm viszont fasza. Nem tökéletes, de igen jó. -
Pl. a Dögkeselyű is nagyon jó.Persze az több, mint 20 éves alkotás, így hasonló stílusjegyeket kár is lenne keresni a filmben, és inkább krimi, mint thriller. -
Roncsfilm:D -
Csapd le csacsi! -
Üvegtigrist is végigröhögtem, de nekem jobban beütött a Kontroll nyers humora :) -
pl nekem a Csocsó is jobban teccett
a Tanú meg a kedvencem!!!!
de ha megépül "Etyekwood",akkor még az amerikaiakat is le fogjuk körözni filmgyártásban :DDD -
Ramza #13967 A könnyedebb kategóriában tudnék mondani sok jobbat (pl. Üvegtigris, Tanú), de a komolyabbak között nem nagyon.
Bár tudom, hogy sokaknak ez is egy egyszerű thriller, de szvsz jóval több annál. -
Ramza #13966 Az első kettő stimmel, de a harmadik számomra új :D