106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A szem
Nézzétek meg. Jó kis film. Nem lövök le semmilyen poént.
Egy biztos: A főszereplő csaj nagyon tetszett! Gyönyörű! -
Lépéselőny (Confidence)
Hú nagyon jó kis film volt, olyan "mindenki átver mindenkit" film csavaros történettel. Talán túlságosan is agyoncsavarták a sztorit, különben még jobb osztályzatot adnék rá. Talán a Trükkös fiúkra hasonlít a legjobban, svindlerekről szól akik véletlenül pont egy nagy fejes pénzét lopják el, majd pedig ahelyett hogy visszaadnák neki a zsozsot, inkább mégegy melót felvállalnak, hogy vissza tudják adni a pénzt, és mellesleg nekik is maradjon. Nekem személy szerint nagyon tetszett Dustin Hoffmann játéka, bár nem kap igazán nagy szerepet. Szóval egy estére nagyon jó kikapcsolódást nyújt a film:
10/7. -
Takezó #14043 jajjj neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :) most mé kell elbaszni? :'( -
winnie #14042 készül már az amerikai verzió is -
öööööööööö sakkó? -
Takezó #14040 imdb -
Takezó #14039 tegnap éjjel volt egy filmaz HBOn, A kilenc királynő. Szvsz érdemes megnézni, 8/10. Csalókról szól, akiknek a kezébe jut kilenc igen értékes hamisítvány-bélyeg :) -
Ramza #14038 Robert Englund Freddy a rémálom sorozatból. -
Nightmare on Elm Street -
öööööööööööööööö és? -
EZ király! Corvin honlapján volt a bemutatók közt:
Film cím: Akár egy rossz álom
Szereplő: Robert Englund
:-DDD
-
Nekem bejön ogrénak is a kisagyszony ! :DDD De mivel ugyanolyan természet embernek is, úgy is bejön ! :DDD -
Ja, pl Sir Justinnal. :-D -
Ramza #14032 Ez jobban bejön. A másik úgyis csak félrekúrna, szóval minek kockáztatni? :D -
After:
-
Khmm...khmm...
Oszt ha bövöröm a képöd, akkó' mi van hö?
:-DDD -
Before:
-
Abszolút osztom.
1 és 2 is ULTRASZÁKSZ!

-
Sztem a Shrek 1 és a 2 egy szinten vannak. -
azért az durva túlzás, hogy az animációs filmek csúcsa, de tényleg nagyon jó volt
csak csomó poénra már számítani lehetett az 1 után, így nem röhögtem akkorákat, talán háromszor röhögtem fel hangosan -
winnie #14025 csak egy sima "uncredited" szociális munkás a felújított Ladykillers-ben?
ez egy cameo volt, amit a rajongóknak szoktak csinálni, kis belső poén, amit szívességből tesznek a színészek a rendezőnek. az ilyen nem pénzért megy, hanem szívességből, belső poénként. -
jo volt nagyon de nem volt olyan jo mint az 1.. -
Néhány napja láttam a mozikban a Shrek 2-t. Nagyon király volt! Szerintem az összes animációs filmet maga mögé szorítja,és jobb volt mint az első,nem egy gyenge fojtatás ahogy azt megszokhattuk... 

-
láttam,jó volt... -
Én is így gondolom. Pláne egy ilyen szintű Bubba Ho-Tep főszerep alakítás után csak egy sima "uncredited" szociális munkás a felújított Ladykillers-ben? Elég valószínű, hogy még mindig az a megélhetési színész, aki volt, azért vállal ennyi mindent, pedig nem egyszer bebizonyosodott már, hogy van benne tehetség is. Bár azért már ő is 46 éves, szóval kitörési esélye már nem nagyon lehet.
-
Nekem egyik kedvenc szineszem es nagyon sajnalom hogy nem olyan hires aminek lenni kellene. -
Nem láttam, de rákerestem az imdb-n a további fellépéseire. Hát, ahhoz képest, hogy milyen kult-név bizonyos körökben (ld. "Sam Raimi az isten és Bruce Campbell az ő prófétája"; az Evil Dead trilógia kapcsán kialakult kultstátusz alaptézise, amit jómagam is híven vallok ;) ), elég noname szerepei is voltak, még jelenleg is készültek vele olyan filmek, amelyekben egyszerűen kihagyták a stáblistáról. Ja, és rengeteg játékban is szerepelt, mint szinkronhang. :) Akit érdekelnek a részletek, kattanjon ide.
-
Bruce Campbell -rol beszleve... ti latatok valaha a Brisco Country Jr. nevezetu sorozatokat? Valami eszmeletlen volt. Tini korom kedvence volt :) -
Ramza #14017 
Én is szeretem, szép összefoglaló! -
Takezó #14016 hmmm, szép beszámoló az is lehet, hogy megnézem :)
-
Bubba Ho-Tep
Egy eldugott hely még eldugottabb végében áll egy szeretetotthon. Az efféle idősházak általában afféle "lomtárak", ahová a gyermekek bedugják idősödő rokonaikat, hogy rohanó életükben többé ne kelljen foglalkozni velük. De ez a hely más, nagyon más. Először is az egyik lakó maga John Fitzgerald Kennedy, aki valójában nem halt meg a dallasi merényletben, hanem a titkosszolgálat eldugta: először is feketére festették, és kivettek az agyából egy darabot és egy kis homokzsákkal helyettesítették. :) Egy másik lakó meg... hát igen, maga a Király, azaz Elvis Presley. Persze mindenki egy sikeres, Hoff nevű hasonmásnak hiszi, aki húsz évvel ezelőtt leesett a színpadról és kifordult a csípője, de ő az igazi. Ő csak tudja. :) Mi kell még egy átlagostól elütő filmhez? Hát, kell még egy elveszett egyiptomi múmia, aki az öregotthon lakói lelkét szívja (időnként a hátsójukon keresztül :P) és hieroglifákban beszél, egy szkarabeuszbogár (egy rövid ideig), az ápolók szokásos "jól van, Béla bácsi, csak vegye be a gógyszereit" hozzáállása, két lökött hullaszállító, akik minden reggel más marhasággal állnak elő, és egy olyan közeg, amelyben az ember képtelen eldönteni, hogy most paródiát, vígjátékot, horrort, vagy csak valami elvont marhaságot lát. A két öreg dilinyós (vagy nem is annyira dilinyós? vajon tényleg ők azok, akik?) meg hozzálát, hogy végleg eltakarítsa a múmiát az útból, az ő lelkük és a többi lakó lelki üdvének érdekében. Persze, ez egyáltalán nem lesz könnyű tolószékhez és járókerethez kötve. :)
Elvis/Hoff szerepében a rég látott Bruce Campbell (ő volt pl. Ash az Evil Dead trilógiában) alakít fergetegeset, de a többi színész is nagyszerű (a néger JFK-t játszó színész más filmekből is ismerős lehet, ideje megtanulni a nevét: Ossie Davis-nak hívják). A szövegek nagyon a helyükön vannak, és nem csak verbális poénpuffogtatásokra kell számítani, hanem afféle cinikus, elfelejtett vénemberes odamondogatásokra is, amelyek nem ritkán nagyon ülnek. Különösen Elvis önsajnáló monológjai, melyek időnként a pöcsén növekedő pattanáshoz kapcsolódnak. ;) A sztori egyszerű, de egyszerűen hihetetlen, a néző csak kapkodja a fejét, hogy ez most egy szürreális álom, vagy tényleg a valóság. A film vége szomorkás kicsit, leül a veszett hangulat, de a Király emlékét egy percig sem fenyegeti semmi öncélú parodizálás.
Összességében megér egy 8-ast (a 10-ből). Jó film, csak ajánlani tudom, bár "na, nézek valamit" aggyal nem érdemes leülni elé.
imdb: klikk
-
Takezó #14014 ok, köszi -
Az Ong-Bak kapcsán ld. az előző oldalon a #13896-os hozzászólásomat.
-
bocs.. de legalabb tudjatok hogy mirol beszelek.. de ha az underground jo film akkor majd leszedem.. -
Jo a kep! 
-
-
KERESEM EZT A FILMET!
Summer Of Sam (1999)
nincs meg valakinek? -
Ramza #14008 Arra készülj fel, hogy 3 órás és bizony kicsit vontatott néhány rész.
De ettől függetlenül tartom, hogy durva nagy film, Macskajaj rajongóknak pedig külön kötelező. -
Ramza #14007 :D
Igen, tegnap néhányan elsütötték, hogy klassziklus dráma volt az egész. -
háttőőőizééé...súgd már meg a helyes választ plz...;))