106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    The Punisher -

Nalam jeles. Reg nem lattam ennyire remek akcio filmet. Nagyon jol volt megalakitva a story es nem volt benne tul sok amcsi klise. Talan az zavart hogy a pasi kicsit sokat elbirt de na... megis o a foszereplo. Teccet ahogy kibaszot mindekivel es a csata jelenetek is minosegiek voltak. Semmi sem maradt megvalaszolatlanul es mindenek volt ertelme.

Ha megnezem az utobbi idok Marvel adaptaciokat akkor nalam ez nagyon jo helyezest kap.
  • CalebJoe
    Bocsesz a Hidalgo - A Tűz Ócenájáról van szó.
    Egy kicsit Indiana Jones feeling-je van de azért nem rossz.
  • Bandew
    De a kép az rossz. :-D
  • CalebJoe
    Meg néztem ezt és, nem lett rossz.

• Roll
    Megnéztem a Szép Helénát (Helen of Troy), szerintem, a maga kategóriájában nagyon jó.
  • PetruZ
    Én mondtam, hogy jó. :)
  • Bandew
    Uhhh bazz de rég láttam már azt a filmet. Nem is emlékszem rá, csak arra, hogy fel voltak véve videóra. :-)
    SAjna a bátyám még egész fiatalon rángatott be rá a moziba, így nem nagyon tudtam belemélyülni. :-D
  • Kolbasz
    Tegnap néztem a Lost Highwayt (Útvesztőben) Lynch mestertől. Negyed óra után kész voltam, annyira nyomasztó a film első fele. Nagyon durva. A második felét meg nem értem. Csak sejtem. Király film, de a Mulholland Drive-ot nem veri.
  • CSOCSO
    ong bak.. bazz ez kurvajo volt!!!!
    oke nincs egy vilagmegmento sztorija!! de nagyon ott volt! !nekem nagyon tetszett!!
    a vege fele volt 1-2 kis dolog amit nem kellett volna.. pl a furesz dolog.. vagy a 8 injekcio egyszerre:)
    amugy eszmeletlen komolyan nyomtak a verekedeseket! mondhatni jackie chan-t megszegyenito modon nyomattak:) jo persze nem hasznalt fel annyi minden szarsagot a verekedeshez mint jackie de siman ott van a tronon vele!! eszmeletlen zsir volt!!!!
  • winnie
    a 24 már ismétlés, bár így pergőbb, hogy naponta van. amcsiban olykor 2-3 hetet is kell várni az új részre:)
  • Tikal #14075
    24
    mtv-n most megy ez a sorozat :) még nem kap pontot

meg most megy mozikban vmi denzel washington film, egy latin csajjal... régebben láttam és jo volt, de miért ilyen későn jutott el a mozikba? 4/5
  • Blasta
    HÁTAZKURVÁRA :-D
  • Bandew
    De örjöngött benne a bosszúvágy. :-D
  • CSOCSO
    na mah meglesem az ong bakot..
  • Blasta
    Ugye?
    Semmi felesleges akrobatika nem volt benne, még azt se mondanám rá, hogy az a TIPIKUS KÉPREGÉNYADAPTÁCIÓ, hisz tényleg szolidra fogták a gunfight-okat és elég véres és brutális ahhoz, hogy ne röhögjek rajta.
    Egyedül az nem teccett, hogy haalndó létére tényleg eszméletlenül sokat kibírt, annak a felétől is kipurcant volna jól.
  • Bucser
    Megnéztem a Punishert:) Jó volt...

Spoiler:

Az elején kegyetlen ahogy az egész családot legyakják:( viszont nagyon jól megvannak cisnálva a Gunfightok (nincs repülve lődözés meg összevissza ugrabugra). A feltuningolt Colt pedig tetszik benne nagyon:) A vége pedig kifejezetten brutális lett.... NEkem tetszett... NEmtöbb mint egy akciófilm de legalább nincs benne nyálazás, hogy a főhős összejön a szomszéd macával:P (mondjuk én sem akarnék, ha kinyírják az egész családot (nem csak a gyereket meg a feleségét szó szerint az egészet. Apucit anyucit testvéreket unokaöccsöket és unokahúgokat + a nagybácsikat nagynéniket) Ja és Nagyon faján eltalált képregényadaptávió:) Hozzák a borongós hangulatot....
  • FREAK
    ahogy vesszük, sok rajongót veszített ezzel, bár ez dollárban kifejezve biztos nem számottevő
  • wizy
    na megnéztem egymásután a Kill Bill 1-2-t. a kettő nekem jobban tetszett mint az egy, de az egy meg azért volt jobb, mert többet gyilkoltak:-) bár azzal a szanaszét fröcsögő, félóráig folyó vérrel elég érdekes volt, de ez teszi érdekessé a filmet:-)))
  • Loál János #14067
    MONTAM!!!
  • Loál János #14066
    Nem lett tőle szegényebb, szal... :D
  • Sir Quno Jedi
    És kéne egy szaftosabb részvénycsomag ?!!!
  • Ramza
    Sajnos nincsenek Kill Bill részvényeim, úgyhogy hidegen hagy, hogy megnézi valaki vagy sem :)

De egyébként szigorúan szubjektív véleményem természetesen az, hogy nézze meg mindenki, mer' jó.
  • FREAK
    hát ez van, ha egy kiforrott stílusú rendező tévesen azt hiszi, máshoz is ért :)

KÁOSZ!
  • Loál János #14062
    És nem is fog soha egybehangzó választ kapni, az olyanok miatt, mint Te, illetve Ramzabácsi. Ő tuti lobbizna, hogy Nemcsakfeeel nézze meg. :D
  • FREAK
    ha nem kíváncsi, akkor sem kérdezi, én is pont így vagyok vele

az 1 után TUDTAM, hogy a 2 nem érdekel

vagyis ha kérdezi, az annyit jelent, hogy bizonytalan, ebben az esetben viszont tök mindegy, ki mit mond, mert úgysem kap egybehangzó választ
  • Loál János #14060
    Ahogy vesszük.
    Én tuti meg fogom nézni a kettőt, kérdezés nélkül, mert kíváncsi vagyok rá, ebből indultam ki. :)
  • Bandew
    Na jó végülis egyik sem. :-D
  • Loál János #14058
    Ha kíváncsi lenne, akkor nem kérdezte volna meg. :D
  • Bandew
    HA nem lenne kiváncsi, akkor meg se kérdezte volna.
    Meg a 2 szinte teljesen másmilyen mint az 1.
  • Loál János #14056
    Viszont ha az első után nem kíváncsi a másodikra, akkor minek erőltetni?
  • Bandew
    Na azért nem olyan összetett a sztori, hogy ne nézze meg a 2-t ha még nem látta az 1-et. :-D
  • Loál János #14054
    Láttad az 1-et?
  • nemcsakfeel
    kill bill 2 érdemes megnéznem?
  • hen-tes
    shop stop : | az olyan furtsa : - \
  • Bandew
    12 majom: Iszonyat kircsi!
    Shop Stop: Legkirályságosabb!
    :-D
  • winnie
    és, ha jól fog sikerülni?
  • hen-tes
    12 majom
    kirá volt...
    shop stop vagymi
    az meg fura volt
  • wizy
    :-) majd talán elmesélem a első benyomásaimat:-)
  • FREAK
    na az pont jó lesz, én is akkorát aludtam rá, hogy tisztára új ember lettem reggelre :D
  • wizy
    na ma este nézem meg a killbill1-et...... láma vagyok, de eddig nem néztem még meg:-)))))))