106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Punisher -
Nalam jeles. Reg nem lattam ennyire remek akcio filmet. Nagyon jol volt megalakitva a story es nem volt benne tul sok amcsi klise. Talan az zavart hogy a pasi kicsit sokat elbirt de na... megis o a foszereplo. Teccet ahogy kibaszot mindekivel es a csata jelenetek is minosegiek voltak. Semmi sem maradt megvalaszolatlanul es mindenek volt ertelme.
Ha megnezem az utobbi idok Marvel adaptaciokat akkor nalam ez nagyon jo helyezest kap. -
Bocsesz a Hidalgo - A Tűz Ócenájáról van szó.
Egy kicsit Indiana Jones feeling-je van de azért nem rossz. -
De a kép az rossz. :-D -
Meg néztem ezt és, nem lett rossz.
-
Roll #14081 Megnéztem a Szép Helénát (Helen of Troy), szerintem, a maga kategóriájában nagyon jó. -
Én mondtam, hogy jó. :)
-
Uhhh bazz de rég láttam már azt a filmet. Nem is emlékszem rá, csak arra, hogy fel voltak véve videóra. :-)
SAjna a bátyám még egész fiatalon rángatott be rá a moziba, így nem nagyon tudtam belemélyülni. :-D -
Kolbasz #14078 Tegnap néztem a Lost Highwayt (Útvesztőben) Lynch mestertől. Negyed óra után kész voltam, annyira nyomasztó a film első fele. Nagyon durva. A második felét meg nem értem. Csak sejtem. Király film, de a Mulholland Drive-ot nem veri. 

-
ong bak.. bazz ez kurvajo volt!!!!
oke nincs egy vilagmegmento sztorija!! de nagyon ott volt! !nekem nagyon tetszett!!
a vege fele volt 1-2 kis dolog amit nem kellett volna.. pl a furesz dolog.. vagy a 8 injekcio egyszerre:)
amugy eszmeletlen komolyan nyomtak a verekedeseket! mondhatni jackie chan-t megszegyenito modon nyomattak:) jo persze nem hasznalt fel annyi minden szarsagot a verekedeshez mint jackie de siman ott van a tronon vele!! eszmeletlen zsir volt!!!! -
winnie #14076 a 24 már ismétlés, bár így pergőbb, hogy naponta van. amcsiban olykor 2-3 hetet is kell várni az új részre:)
-
24
mtv-n most megy ez a sorozat :) még nem kap pontot
meg most megy mozikban vmi denzel washington film, egy latin csajjal... régebben láttam és jo volt, de miért ilyen későn jutott el a mozikba? 4/5 -
HÁTAZKURVÁRA :-D -
De örjöngött benne a bosszúvágy. :-D -
na mah meglesem az ong bakot.. -
Ugye?
Semmi felesleges akrobatika nem volt benne, még azt se mondanám rá, hogy az a TIPIKUS KÉPREGÉNYADAPTÁCIÓ, hisz tényleg szolidra fogták a gunfight-okat és elég véres és brutális ahhoz, hogy ne röhögjek rajta.
Egyedül az nem teccett, hogy haalndó létére tényleg eszméletlenül sokat kibírt, annak a felétől is kipurcant volna jól. -
Megnéztem a Punishert:) Jó volt...
Spoiler:
Az elején kegyetlen ahogy az egész családot legyakják:( viszont nagyon jól megvannak cisnálva a Gunfightok (nincs repülve lődözés meg összevissza ugrabugra). A feltuningolt Colt pedig tetszik benne nagyon:) A vége pedig kifejezetten brutális lett.... NEkem tetszett... NEmtöbb mint egy akciófilm de legalább nincs benne nyálazás, hogy a főhős összejön a szomszéd macával:P (mondjuk én sem akarnék, ha kinyírják az egész családot (nem csak a gyereket meg a feleségét szó szerint az egészet. Apucit anyucit testvéreket unokaöccsöket és unokahúgokat + a nagybácsikat nagynéniket) Ja és Nagyon faján eltalált képregényadaptávió:) Hozzák a borongós hangulatot.... -
ahogy vesszük, sok rajongót veszített ezzel, bár ez dollárban kifejezve biztos nem számottevő -
na megnéztem egymásután a Kill Bill 1-2-t. a kettő nekem jobban tetszett mint az egy, de az egy meg azért volt jobb, mert többet gyilkoltak:-) bár azzal a szanaszét fröcsögő, félóráig folyó vérrel elég érdekes volt, de ez teszi érdekessé a filmet:-))) -
MONTAM!!! -
Nem lett tőle szegényebb, szal... :D -
És kéne egy szaftosabb részvénycsomag ?!!! -
Ramza #14064 Sajnos nincsenek Kill Bill részvényeim, úgyhogy hidegen hagy, hogy megnézi valaki vagy sem :)
De egyébként szigorúan szubjektív véleményem természetesen az, hogy nézze meg mindenki, mer' jó. -
hát ez van, ha egy kiforrott stílusú rendező tévesen azt hiszi, máshoz is ért :)
KÁOSZ!
-
És nem is fog soha egybehangzó választ kapni, az olyanok miatt, mint Te, illetve Ramzabácsi. Ő tuti lobbizna, hogy Nemcsakfeeel nézze meg. :D -
ha nem kíváncsi, akkor sem kérdezi, én is pont így vagyok vele
az 1 után TUDTAM, hogy a 2 nem érdekel
vagyis ha kérdezi, az annyit jelent, hogy bizonytalan, ebben az esetben viszont tök mindegy, ki mit mond, mert úgysem kap egybehangzó választ -
Ahogy vesszük.
Én tuti meg fogom nézni a kettőt, kérdezés nélkül, mert kíváncsi vagyok rá, ebből indultam ki. :) -
Na jó végülis egyik sem. :-D -
Ha kíváncsi lenne, akkor nem kérdezte volna meg. :D -
HA nem lenne kiváncsi, akkor meg se kérdezte volna.
Meg a 2 szinte teljesen másmilyen mint az 1. -
Viszont ha az első után nem kíváncsi a másodikra, akkor minek erőltetni? -
Na azért nem olyan összetett a sztori, hogy ne nézze meg a 2-t ha még nem látta az 1-et. :-D -
Láttad az 1-et? -
kill bill 2 érdemes megnéznem? -
shop stop : | az olyan furtsa : - \
-
12 majom: Iszonyat kircsi!
Shop Stop: Legkirályságosabb!
:-D -
winnie #14050 és, ha jól fog sikerülni? -
12 majom
kirá volt...
shop stop vagymi
az meg fura volt -
:-) majd talán elmesélem a első benyomásaimat:-) -
na az pont jó lesz, én is akkorát aludtam rá, hogy tisztára új ember lettem reggelre :D -
na ma este nézem meg a killbill1-et...... láma vagyok, de eddig nem néztem még meg:-)))))))