106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Ryleh
    "halál a májra!"
  • fifi
    Nekem a tegnapi vacsorámat sikerült/most/, de azért mert beadagoltam fél lityi Unájkumot +sört....
  • Ryleh
    én most láttam a Tekila és Bonetti c.magnum utánzatot a "nagyrabecsűlt"TV2-ön....sikerűlt kihánynom a reggelimet,de ezvan..:(((((BRRRRRRR......nagggyon "jo" ez a tv......akik ezeket beteszik a műsorba azoknak leoperálnám a szemhéjukat,és állandoan ezt nézetném velűk!!
  • zaki
    Titokzatos folyó. 7/10 kicsit uncsi volt. SP azért jól nyomta.
  • Jano
    De durván ám4
  • Ramza
    Zatoichi the killer!!!444
  • Ramza
    Végítélet - korrekt Stephen King átirat 4 részben, 1600 oldalról. A lényeg benne van, de igazán azok élvez(het)ik, akik a könyvet is olvasták. De ez mondjuk nem újdonság: a filmtörténelemben kb. háromszor fordult elő, hogy mozgókpépnek sikerült az alapjául szolgáló könyvet felülmúlnia.

Frida - sokkal rosszabbra számítottam, ennek ellenére néhány üresjárattól eltekintve tetszett, végre az első igényes film, amiben SH komolyabb szerepet játszik, ráadásul nagyon jól (Desperadoval kérem ne fárasszon senki...)
  • Jano
    Zatoichi

Spoiler: egyszerűen nem hittem el a végén a Flatley-ünnepséget. Mindent romba döntött. Pedig volt dolga rendesen...
  • Blasta
    nem
  • Nyiri
    Attol meg jo :)
  • Blasta
    Imádtam a Man on the moon-t! Tényleg hihetetlen fickó lehetett
  • Blasta
    Egy nagy rakás nyál az egész film...
  • zaki
    Férfibecsület. szinte hihetetlen, hogy megtörtént eset alapján készült a film. ezek az igaz történetes filmek szinte mind kivétel nélkül nagyon jók. ez is az volt. 8/10
  • zaki
    tüdőrák asszem
  • Dzsini
    Andy Kaufman

Tony Clifton volt az alterego, érdemes elolvasgatni az életrajzát meg az egyebeket a fenti oldalon, hihetetlen fickó.
  • Dzsini
  • Jano
    Nagyon jó film.
  • Serpa
    alteregoját, hogy is hívták ?

végül azt szürtem le, hogy nem akar Andy lenni, hanem az alteregoja.
    van benne vmi ?
  • Dzsini
    sosem fogjuk megtudni.
  • Serpa
    azt hittem az egész pankrátoros rész megrendezett volt.
  • Dzsini
    a "pankrátoros" csávóval tényleg küzdött Kaufman, a 'mit nézel a tv-ben' topicban ott van az eredeti fotó róluk. és hogy miben halt meg? vagy tényleg tüdőrákban, vagy mindenkit nagyon átvert, és még vissza fog térni.

a filmnek nagyon nagy része dokumentum jellegű, majdnem szóról szóra úgy történt, ahogy az újra lett forgatva.
  • Serpa
    hmmm ...
    én nem tartozok közéjük ...
    :)
  • Bandew
    "vénlány elhalálozásánál sejthető volt, hogy egy újabb svindli."

Azt már nem is nekünk csinálta, hanem a közönségnek. :-D
  • Serpa
    Ember a Holdon.

egyedül a pankrátoros csávó volt meggyőző számomra.
    vénlány elhalálozásánál sejthető volt, hogy egy újabb svindli.
    Taxi -s sorozatra még emléxem, jókat röhögtem rajta.
    sajna már csak képekre emléxem, amiket ez a film megerősített.

összeségében jó film.

a Fülöp-szigeteken lévő "csoda" kamu volt ha jó láttam, igaz ?
    miben halt meg Andy Kaufman ?
  • Dzsini
    talán azért Cruz játszik benne, mert ő szerepelt az eredeti spanyol filmben is. (Abre los ojos - Open your eyes) - ennek a remake-je a Vanilla Sky... (az eredeti szerintem sokkal jobb)
  • Nyiri
    Vanilia Egbolt: Nem volt rossz. 6.5/10. Bar Cruiz kisasszony helyett talalhattak volna valaki mast. Lehet hogy sok mindenben tehetseges, de biztos nincs koztuk a szineszet.
  • Roll
    Na egye fene megnézem én is, előítéletek nélkül.
  • zaki
    Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi. 8/10. nagyon tetszett, 1 percig nem unatkoztam rajta, pörgős kis múvi volt, várom a folytatását :)
  • winnie
    dán film. és dogma film, ezért nincs benne semmi rátett zene, díszlet, fényforrás stb.
  • Bucser
    Azért furcsa mert holland alacsonyköltségvetésű kézikamerás filmecske asszem:)
  • Nyiri
    Olasz nyelvlecke kezdoknek: Erdekes egy film. A kamerakezeles eloszor furcsa volt, de utana mar nem zavart. Sot illett a filmhez. 7/10
  • Ramza
    A Vanília égbolt tesztett, de nem tartozik a kedvenceiom közé.
    Korrekt átirat volt a spanyol eredetiből, úgy gondolom ennél többet nem is lehetett volna (el)várni tőle. Egy icipicit nekem sok volt a romantika benne, de ettől függetlenül bejött. Ha nem utálnám annyira TC-t, talán még egy kicsivel jobban tetszett volna :)
  • Bucser
    Nekem a Vanília Égbolt is tetszett:) Kedvesem útálja, mert nem érti a végét és különben is baromság:) Én szeretem nagyon:)
  • winnie
    ja, az viszont súlyos éretlenségre vall, hogy valaki úgy minősít egy filmet, hogy nem nézi végig. lehet valami nézhetetlen, de ha véleményt akarunk alkotni, normális véleményt, akkor meg kell végig nézni.

biztos volt olyan film, amit az utolsó pár perc dobott fel, egyébként elsüllyedt volna a posványba. haverom is elaludt a közönséges bűnözőkön, de a végét látva azt mondta, hogy azonnal nézzük meg újra, és azóta a kedvenc filmje - ha egyedül van és elalszik, akkor kikapcsolja a dvd-t, és soha nem nézte volna meg a filmet, és soha nem lenne a kedvence...
  • winnie
    bakker, életem legnagyobb filmélménye volt a lola, hihetetlenül jó. 2 példányban is itt csücsül dvd-n (fakk, hogy most 999ft a boltokban:) - beültem, és ritkán rúg pofán ennyire film, de a 20. percben, amikor újra elkezdődött a sztori, akkor már tudtam, hogy nagyon ott lesz a szeren (természetesen nem tudtam, hogy a film szerkezete ilyen lesz)

(heh, azt most látom, hogy roll még idáig sem jutott el, szegény - pont lemaradt a lényegről. nem tudom miért gáz egy film, ha futnak benne. vannak filmek, amikben lőnek, mégis jók:)

kíváncsi lennék ramza véleményére roll aktuális kedvencéről, a tom cruise-féle vanília égbolt feldolgozásról. ez lenne csak az igazi csörte:)
  • Ramza
    Nézd, ez a film több ember egybehangzó véleménye szerint zseniális. Ők végignézték. Te nem.
    Akkor miről vitatkozunk?
  • Roll
    Nézhetetlen filmet nem nézek meg, ezek szerint Te igen.
    Ebben a csaj csak fut és fut a pénz miatt. Egy ilyet szenvedés megnézni.
  • Takezó
    Ahogy Camfort mondta: Il y a á parier, que toute idée publique, toute convention recue, et une sottise, car elle au convenu au plus grand nombre, tehát biztosra vehetjük, hogy minden általános elfogadott nézet... ostobaság: mert a többség véleménye :DDD
  • Takezó
    ezután már nekem is meg kell néznem :D
  • Ramza
    Gyanítom, hogy veled van a baj.
    Azt a listát pedig több tízezer ember "csinálta".
    De esetleg legköüzelebb nem ártana úgy véleményt alkotni egy filmről, hogy meg is nézi az ember és megpróbálja értelmezni.