106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bucser
    Nem vagyok valami horrorrajongó, de a Thrillereket imádom...

Jelek Hatodik érzék szerintem elsőrangú... A sebezhetetlen szar volt...
  • Zool
    Akkor legalább Prince? Csak ne legyen már udvari bolond.
  • Alien
    28 days later: láttam, klassz hangulata van a filmnek, bejött :)
    Alien, Aliens : gondolom a nevem miatt nem kell mondanom semmit, hogy mit gondolok róluk :)))
    Hellraiser 1: nem láttam
    Seven
    Hatodik érzék: én azon kevés emberek közé tartozom akinek nem tetszett ez a film, ez van :)
    Jelek: jó film!
  • Zool
    Van Stephen Kingnek egy (ill. sok) novellájából készült film, amikor a híres írót a hegyekbe fogva tartja egy rajongója. Vazze, nem jút eszembe a címe!!!! Na az nagyon király.
  • Roll
    Nem mindenkinek. Mondjuk nekem se. Pl. nekem a Kill Bill-ek se jöttek be. De nagyon nem.
  • Zool
    No, akkor elmondhatjuk Tarantinó is King!
  • Alien
    Azért olyan kiemelkedően nem jó film az tény, de nekem nem volt gondom vele, ellenben ahogy említettem, a második rész már nagyon nem tetszett.
  • Mike at home
    Jeleken en elaludtam :)
  • Roll
    Megnéztem a Hős c. filmet, hát ez nem az én világom, de végignéztem, szerintem nagyon eltúlozták azokat az ugrálásokat.
    Nektek tetszett?
  • Blasta
    Hát igen.
    A háttérben (nem is annyira a háttérben) a pap tragédiája, a hite elvesztése ami azért a film végére (azért ez mégiscsak hálivúd) visszatér a fia megmenekülése folyományaként. Nem egy egyszerű rémisztgetős, para film. Több annál.

Viszont mikor Gibson kinéz az ablakán a sötétben és 0,57 mp-ig mutat a kamera VALAMIT állni a csűr tetjén, hát attól felállt a szőr a hátamon (most is ahogy írom :-DDDDD)
  • Zool
    Stephen King? King!
  • Ramza
    Izé.
    Jelek jó film. Elsőre közepesnél jobbnak tűnt, másodszorra pedig már erős jónak.
    Nem attól jó, hogy az idegenek/búzakörök témában újat nyújtana, hanem a szereplőkben zajló belső folyamatoktól, a nagyon jól megírt párbeszédektől, a végig sejtelmes hangulattól és a nagyszerű színészektől.
    A legjobb mégis a hit kérdésének boncolgatása volt (hasonlítsuk csak össze a loálos Alkonyattól pirkadatig papjának belső vívódásaival) - és az ezzel kapcsolatos személyiségfejlődés bemutatása.
  • Zool
    Én a Gothika-t jómultkor megnéztem. Annyira nem ratyi, szerintem megéri megnézni.
  • Blasta
    Hát mivel a 6. érzéket is Ő rendezte ezért kijelenthetjük (függetlenül a Jelektől) hogy ehhez ért.
  • Galy
    [NÉZETELTÉRÉSE VAN]
  • Ryleh
    A Jelek nagyon tré volt!a végefelé kitettem a médialejátszo paneljét a képernyöre,mert tudni akartam mennyi van a filmböl még!!!!!mert a 90 szézalékában nem történt semmi,aztán gyorsba kitalálták a forgatokönyvirok hogy a genyo idegenek paráznak a viztöl.Pont!ennyi
    Értékelésemminusz 1000/10
  • Zool
    Mielőtt megvitatnánk ki mihez ért, én végiuntam magamat rajta. Lehet én ehhez értek, vagy lehet valamiért nem fogott meg. Miért? Mert nekem kaka volt. Persze ha más végigizgulta, hát tegye, nincs megtiltva.
  • Blasta
    Vazze, az a film rendben van.
    Alig mutatnak benne valamit az idegenekből, mégis parás szinte végig.
    Shyamalan ehhez azé ért!
  • Blasta
    Mostanában tény, hogy nincs a műfajban semmi új/jó.
    Ezek a vérszegény próbálkozások amik mennek (gothika, sötétség leple (vagy mi), tinihorrorok, szörnyes fasságok) nem érik meg hogy beülj rájuk.
    A kör még kivételt képez, mert a fényképezése a filmnek csillagos ötös volt, és a vége az kivételesen parás volt!
  • Galy
    Jelek???? menymá'
  • Zool
    Jó. 28 days later-t még nem láttam, pedig meg van. - Este megnézem. - Aliens klasszikusnak számít, méltán megérdemli helyét, még akkor is, ha a legutóbbi nemtudom már hanyadik extrakiadást adták ki dvd-n ami már a könyökönöm jön ki. A film ennek ellenére Go. Hellraiser 1 hát végül is kinek a pap, kinek a papné. Thrillerben a Jelek volt nekem nagy csalódás, egyszer végigkínlóttam, legközelebb csak majd a sitten nézem újra.
    Akkor erről ennyi, amit kihagytam jó.
  • Blasta
    Horror: 28 days later, Alien, Aliens (ezmá csak súrolja a műfajt), Hellraiser 1,
    Thriller: Seven, Hatodik érzék, Jelek

Ez csak a nagyja, ami hirtelen eszembe jutott
  • Zool
    Nyomhatsz mindkettőből.
  • Blasta
    Horror/thriller palettán?
  • Zool
    Na ha már így fika, mondjál már valamit ami neked bejött.
  • Blasta
    Majd' mindenki látta.
    Egy idiótaság.
    Tucatfilm.
    Megnézed-->letörlöd---->elfelejted

A kör már parásabb, egyedibb ámbár az is egy idiotizmus méghozzá a köbön!
  • Zool
    Igen, ez is tenihorror. Nekem kicsit jobbnak tűnt a többi 11(?) közül, de neked nem. Szerintem aki még nem látta nézze, és dötsön. Go.
  • Blasta
    Oké, tegyük fel nem volt rossz. (az volt, személyes vélemény)
    De mégi mi az ami kiemeli a többi "12egytucat" tinihorror közül?
    Mitől figyelnék oda rá?
    Ezt nem értem zool kommentjében...
  • Alien
    szerintem nem kéne szót ismételnem "szerintem" :)))
  • Galy
    koreai, mit vártál? :D
  • Alien
    Szerintem az első rész nem volt rossz, viszont a második az már nagyon gyenge szerintem
  • Ryleh
    Oldboy..koreai borzalom.Vivaldi zenére cipészkalapáccsal huznak fogakat-a faszi nem kérte a beavatkozást-stb.HMMM!!!elég naturális jelenetek!
  • Blasta
    Dzsípörz Krípörz 1???????
    ERRE ÉRDEMES ODAFIGYELNI????
    OSZT MÉGIS MIÉRT?
  • Alien
    ja jó :)

Ezt a listát én is szoktam nézegetni, valóban "JÓ" filmek lehetnek :))))
  • Loál János #14453
    A Troll 2 mondjuk nem értem miért került ide, ugyanis akkora LOÁL film, hogy iszonyat, úgyhogy meg is kapod! :D
  • Zool
    Fasza.
  • Ramza
    http://www.imdb.com/chart/bottom
    :)
  • Loál János #14450
    Ramza megint a számból vette ki a kommentet.

Sokkal, de SOKKAL szarabb filmek is léteznek az említett műnél.
  • Ramza
    Ha az Alvajárók és a Jeepers Creepers 1 tetszett, akkor nincs :)
  • zaki
    az tényleg valami döbbenetes volt. nincs rá jobb szó. amilyen vigyori b*zi fejjel eltaposta azt a kis kukucot az utolsó pillanatban... belőlem is hasonló reakciókat váltott ki az a jeleent :D