106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Kész vagyok.
A legszarabb horrorfilmeket ajnározzátok.
Így nem csoda, hogy hálivúd meg ontja a hasonló csokker filmeket.
Sorry, és peace, nem akarok senkibe belekötni esküsz!
-
Ez mennyire régi, hogy elkerülte a figyelmem? -
A folytatást már én is nagyon várom, az első része kicsit hűvös volt, de a 2.-ról már jó kritikát olvastam. Majd látjuk. -
SZó szerint idegesített már a szereplők bénázása, meg ahogy megkattannak.
EGy idióta film, nekem abszolute az egyik legroszabb filmélményam mostanában.
Emléxem, miután megnéztem, egyből írtam is ide, hogy kerüljétek amennyire tudjátok :-DDDDDDD -
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!
Az a megveszekedett qr..*** életbe abba a jó...***!!!!
Beszart az íróm. Azt hittem elrerült az op. mert nem jött be semmi. -
Jááááááááájjjj!
Az az egyik legnagyobb fos amit mostanában láttam!
Sztorija eredeti?
Mi abban az eredeti?
"a nagy fekete autó elviszi az embereket akik arra az útra tévedtek"
GRATULA -
dead end imdb-s link!!! -
Nem hiszem hogy egyre gondolunk.
Dead end sztori dióhéjban: A család igyekszik a szülőkhöz kocsival a karácsonyi ünnepségen. Az apa kitalálja hogy most másik úton mennek, természetesen eltévednek az éjszaka közepén, és egy idő után fölvesznek egy stopos csajt, kisbabával a kezében. Egy idő után észre veszik, hogy bűzlik a csaj. És mikor megnézik közelebbről a bébit, akkor veszik észre, hogy halott csecsemőt tart a csaj a kezében. És innen kezdődnek a problémák, és a halálozások. Igazából semmi látványos nincs a filmben, sőt a gonoszt sem mutatják, de hihetetlen feszültséget gerjeszt végig a film, és a színészek is nagyon jók, bár kevésbé ismertek, és a végén k.rva jó ahogy egyre jobban kattannak be a félelemtől. Szóval nézze meg MINDENKI!!!! :)))
Nálam 10/9 -
jaja
-
Dead end az a hegyiemberes sztori? -
Amúgy sokan szídják, de nekem a Kaptár is bejött, úgyhogy kíváncsian várom a folytatást. -
Szerintem már kész van, csak még nem mutatták be :)) -
Roll #14515 A Kaptárnak már megvan a második része? -
Nézzétek meg a dead endet nagyon állat, és a vége nagyon üt. Szerintem az utóbbi évek egyik legjobban sikerült horrorja, és szerintem a sztori is elég eredeti. -
Én se láttam a régit, csak a remake-t, úgyhogy szintén nagyon bejött. Hú bazz az elején amikor a kamera átmegy a csajszi átlőtt fején keletkezett lyukon az nagyon ász :)) -
A régiek se rosszak, csak mind egy kaptafa. Mondjuk ez a legújabb a legjobb része. -
Roll #14511 Én a régieket nem láttam, úgyhogy nekem ez bejött. -
Dead end? Hmmm. mi is ez? -
Roll #14509 Én a Dead end-et még nem láttam, de majd pótolom a hiányosságomat. Kíváncsivá tettél. -
Ajaj, remélem nem a legújabb részre gondolsz.
Tegnap néztem meg, hát lenyúzott bőr a többiről. Mondjuk mi is lehetne más. Ha az első rész lett volna ez, azt mondanám "de jó!" így azt mondom uncsi. -
Hú nekem is bejött nagyon a texasi remake-je, mondjuk inkább gyomorra ment, mint pszicho-ra. -
Nekem ami mostanában nagyon bejött horror az a Kör és a Dead end.
Húú a dead end az nagyon kira volt, és tiszta depi volt a vége, vagy fél óráig kész voltam utána.
Ti láttátok? Mindenkinek ajánlom. -
Roll #14505 De szerintem nem szabad megfeledkezni A texasi láncfűrészesről sem.
Látom nem csak én szeretem a riogatós filmeket. -
NEm azért hanem azért, hogy írja újra a köyvet:) Katie Bates iszonyatosan jól játszik:) -
Az Event horizon jobban bejött:) -
Roll #14502 Igen az egy gyönyörű jelenet volt, amikor szétcsúsztak az emberek. :D -
Bázzzz!!!az ngyon jo film volt!!!!!A spiné "kicsit" mániás volt a romantikus sorozatért!/Misery-ott mizörinek mondták!/
Rendesen kalapáccsal eltörte a faszi lábát,hogy nehogymá lelépjen!!! -
Egyszer megnéztem. Már nem igazán tudom mi is volt benne, de biztos nem lehetett nagyon rossz, mert az bennem van amikor a drótkötél mindenkit kettényír a hajón. (Vagy az az Alien?) Bocs , vicc volt. -
Roll #14499 Ha már a horror/thriller témánál vagyunk, mi van a Szellemhajóval?
Nektek tetszett?? -
Nem tudom. A Jackie Brown viszont full nem jött be. -
Roll #14497 Hát ha én szerinte az király film. Legalább is nekem tetszett. -
Én ha okos filmet akarok nézni, Duna tv - Mindentudás egyeteme. -
Jó igaz Jackie Brown és a Ponyvaregény ott van, de a Kill Bill nekem sem jött be... Amit meg néha színészként bohókodik.. hát... inkább ne tenné.. 8lásd From Dusk Till Dawn és a desperado -
Roll #14494 Ebből a háromból szerintem a Hatodik érzék a legjobb.
A jelek az alvásra jó. :D -
No-no!
Ponyvaregény? -
Na akkor döntsünk már a Sötétség lepléről is. Ql, vagy Fúj? -
Tarantínót én sem szeretem... buta filmeket cisnál...
okos filmek közé tartozik számomra a Ocean's Eleven a
A 73-as Sting című film (Nagy Balhé), a Guy Ritchie filmek, A közönséges bűnözők... -
" A sebezhetetlen szar volt..."
Na nekem se tetszett igazán, és még finoman fogalmaztam :) -
Micsoda????
A sebezhetetlen jó! Igaz a vége, de akkor is. -
Gothika nem rossz film szerintem.