106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Pörgés van!! :)) -
AVP....hát bazzzzzeeeee!!!!!!a "kor szellemének"megfelelöen félvér picsa a föszereplö........:(((((((((((((((((((((((((
Mellesleg a predik állitolag a meleget jobban csipik mint a sarki klimát......bár volt 1 regény amiben szibériában randarilozott 1 példány és nagyon ideges volt. -
Ramza #14565 - Filmek, amiket most láttunk... (88 új üzenet)
Mi történt itt? :) -
Ez az -
Lehet, csak már a saját stílusukat is jó lenne belevinni. Nem mindig a nagyokat utánozni, mert az gegg (vagy hogy írják, bocs!) -
AvP filmet nagyon várom, remélem jó lesz! :) -
Magyar filmek közül még jó kritikákat kapott a Boldog születésnapot!, de szerintem egy nagy rakás fos. Egyedül Ónodi Eszter miatt érdemes megnézni, mer jó csaj :)) -
Lesz majd az Árpa Attila filmje , Argo címmel, állítólag belevisz egy kis Blöff-ös stílust is, kiváncsi vagyok, hogy ez mennyire sikerül majd neki. szerintem megnézem majd a filmet, lehet, hogy jó lesz. -
Én megölném azt aki ezt a filmet betenné elöttem a videoba,dvd-be,stb......Mellesleg mostanában csináltak jo filmet a honi mesterek?hhmmmmmm? -
Jaja.
Viszont kíváncsi leszek az Alien vs. Predator-ra.
Azé van bennem egy kétség is, hogy mit hoznak ki belőlle? Ajaj. -
Ha eleged van a komcsi nyavalygásokból akkor nézd meg a Good bye Lenint, nagyon nagy arculcsapás a kommunizmusnak, igaz nem magyar, hanem német film, de nekem tetszett. -
Én láttam, kicsit gagyi, rengeteg pénzt ráköltöttek szerintem fölöslegesen, de talán 1-szer érdemes megnézni, ha az ember nagyon unatkozik. -
Én nem láttam -
Jaja a Kontroll is bejött -
A Kontroll szerintem nagyon jó. Tetszik az ilyen újfajta stílusú magyar film. Kicsit megcsömöltem már a sok komcsi nyavajgásokból. -
Tedd azt, jó kis film :) -
Hellboy-t láttátok? -
A Miniszter félrelép tényleg jó volt annak idején, az újabbak közül egyedül talán a Kontroll jött be egy kicsit. -
Na azt még nem láttam. Pedig már Tv-ben is volt, de valahogy nem vitt rá a lelkiismeret. Pedig be fogom pótolni. -
:)) -
Magyar filmek közül ami nekem nagyon bejött az például a Miniszter Félrelép :) -
Jajj, ezt jó lehúztad! :DDD -
Messze kerüld el!!!
Ha vki engem egyszer kínozni akar, akkor az berakja a filmet és újra végignézeti velem.... -
Nem:) Inkább a Barátok közt akkormár :))) -
Ez tényleg jó döntés volt! Én sem akartam megnézni, csak a többiek erősködtek, hogy jó lesz az, na mondom persze.... -
The punishert kéne megnézni, úgy hallom nem rossz. -
Akkor se volt reális. A lényegen nem változtat. -
Ez nem az IMDB túlreagálása, hanem a regisztrált nézők véleménye... -
Szerintem a legjobb magyar film az Indul a bakterház.
Ezt még semmi nem szárnyalta túl. -
Azé ne alapozzunk az IMDB-re, mert volt már nem egy túlreagálásuk. -
Én finnyás vagyok, ez tény. :-D
Az IMDB meg nem szempont nálam már rég.
Ezek a "tucatfilmek" az imdb-n majdnem mind egész jó minősítést kapnak... -
Hát a Magyar vándort szinte mindenki szídta, úgyhogy én is kihagytam. Szerintem nem vesztettem sokat. -
Hát igaz ami igaz, van egy két jó poen benne, oszt kész. De még mindig jobb mint a Barátok közt, vagy nem? -
Nem lehet annyira idióta film, ha 6.5-ön áll az imdb-n. Lehet hogy te vagy túl finnyás :)) -
Én voltam oly okos, hogy kihagytam az életemből :))) -
Hát ezaz, ahány ház, annyi szopás :-D -
Na én a Magyar Vándorral voltam így. Arról a filmről SOHA többet nem akarok hallani....... -
Ja,ja.
-
Ízlések és pofonok, nekem bejött, és nekem csak ez számít :)) -
Kb. fél éves lehet.