106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ramza #14647 Ez tényleg elég fos film volt, bár egyszer azért meg lehetett nézni.
Na szerintem ez a tipikus középszintű átlagszar thriller. -
jha imdb link: A gödör -
A gödör (2001) [The Hole]: egyszer érdemes megnézni. Thriller 4 fiatalról, akik egy LégÓ pincében töltenek el pér napot. Olyan film, h a végén a főszerepet játszó Thora Birch (Amerikai Szépség) fejét addig ütném, míg mozog.
1x érdemes.
7/10 -
Na ha már fikáztok, ezzel mi a pálya: Starsky & Hutch. Én a régi sorozaton nőttem fel úgymond, de ezzel a mostani két majommal (Ben Stiller és Qwen Wilson) nam méltó movie. Én keményebb krimire számítottam. -
Én is. :)
Unalmas, ezredjére felmelegített sztori, teljesen kiszámítható az első perctől az utolsóig, a karakterek meg olyan laposak, mint egy papírlap. A pszihomókus nénit meg nem tudom, honnan szedték, de mikor Reeves (Da Evil Serial Killah') mondja neki, hogy "nem lehet, hogy azért keresik fel a páciensei, mert csinos?", hát kibukott belőlem a röhögés.
-
Ramza #14642 Blasta haver, nem kell félni :)
Jó gyerek, csak nem ért a filmekhez :D -
gyerekek!!!!!....ne itt veszekedjetek......:))))))))))))))) -
Nem is értem minek vitatkozol velem
-
Sg a világ közepe, ezért az számít amit itt mondanak a filmekről! :-D -
Ramza #14638 1. Ezt már néhányszor megbeszéltük, hogy ezt a filmet nőügy miatt nem tudtad objektíven értékelni 
2. Sehol a világon nem kap annyi negatív kritikát az a film, mint ebben a fórumban. Nem tudom, hogy miért divat itt fikázni, de miközben elég jelentős szakmai és nézői sikert aratott, úgy látszik az SG közönsége nem érett rá
3. Várom a listát. -
yesssssssssssssss:))) -
Az azonosságnál?????????
Nemá Rámzá! Abszolut középszintü film. Az elmúlt 5 évben elég sok thriller megüti... -
Ma este 21:30-kor az EUROPA/korábban Le Europa/mozicsatornánlesz az Elveszett gyerekek városa.... rendezte az aki az Alien 4.-et is elkövette:)))nagyon szűrreál film...info:http://www.odeon.hu/kat.phtml?id=1314 -
Én nem láttam,de ez nem elgondolkoztato?
http://www.odeon.hu/kat.phtml?id=4556
nem mérvado,de 1-re értékelték a nézök... -
Monthy Python's Quest for the Holy Grail, Meaning of Life, és a The Life of Brian.... Ez mind a 3 alapmű.... És nagyon jó a magyar szinkron!!!! -
A Ronda ügyet már betettem egyszer:) -
az nekem is tetszett -
Erről van szó: The Watcher (2000)
-
Ronda ügy, ez se rossz. -
Ramza #14628 De az biztos, hogy ahelyett, hogy leállnék itt most vitatkozni erről, inkább megnézek egy filmet :) -
Ramza #14627 Úgy gondolom, hogy ennyi ötletet kb. öt éve nem láttam más thrillerben, azt pedig leszarom, hogy irreális ennyi személyiség.
Én az elmúlt két évben biztosan nem tudok jobb thrillert mondani. (vagy csak nem jut eszembe) -
IIIIÁÁÁÁÁÁÁ....ez kell nekem!!!!!!kár hogy feka...na mind1....thx a linkért!)))...NA DOBOK 1 HÁTAST...BY -
Nézd meg, annyit megér. -
nemtom.....sajna nem láttam.. -
nem lehet rossz....és igy belinkelve kpben is vagyok miféle lehet....:))))) -
A szereplők kiírásával. - Bocs, ne vedd komolyan. -
Nyiri #14621 Hela!
Ha mar alternativ befejezes. Akkor meg tudna mondani valaki, hogy a Kikpezes cimu film DVD kiadasan van egy alternativ befejezes. Az mivel fejezodik be? Koszi. -
Valamelyik nap néztem meg a Matchstick Men filmet, nekem nagyon bejött, ajánlom mindenkinek. -
SZERINTEM AKI FILMET BEIR (EZ RÁD IS VONATKOZIK: HALLOD?RYLEH!) AZ CSAVARJON MÁ MELLÉ LINKET IS,OK? IGY AKINEK NEM TISZTA ,MIRÖL IS VAN SZO AZ IS KÉPBEN LESZ,ÉS GYORSAN RÁJÖN A HOZZÁSZOLÁSRA...THX... -
Egyetértek! -
ennek a vége/jogtiszta dvd volt/ már 10 személyiséget mutatott...nehogymááá 2,3 x ...neeeemm 10x.....Tudvalevö,hogy a plussz személyiségért 1 bizonyos megélt,átélt trauma a felelös,na ez a faszi kurva,gyerek,szinész,anya,bűnözö,stb volt....bazzeeee ehhez valo traumaadaghoz ,minimum 5 háborut és 15 Auswitz-ot kell végigélnie.....tiszta agyrém,vagy?..:ÖTLETHIÁNY!!!!! -
Az ígéret megszállotja
Szomorú,hogy ilyen szar filmet egyáltalán ki mertek adni:(
0/10
Semmi értékelhető nem volt benne!Ráadásul 2 órán keresztűl ment a nagy semmi! -
Szerintem ennek a filmnek elqrták a végét. Jól tudom a műsoros dvd-n két féle variáció végződéssel van meg???? - Ezt vhol hallottam, bocs ha hülyeség! - -
Identiti(Azonosság)ekkora faszságot régen hoztak össze...:( -
Egyszer láttam valamikor (Viasat?), de már igazán nem tudom miről is szól. -
Monthy Pytont vagy nagyon szeretni lehet, vagy nagyon utálni, de köztessel még nem találkoztam. -
The Watcher (A leskelődő)
Azzal kezdeném, hogy ne nézzétek meg. És ezzel is fejezném be. :)
1/10
-
Roll #14610 Én egyszer láttam és bőven elég volt. -
Brian élete. Nem tudom hanyadjára, de nagyon király. -
Kou #14608 Buffy - The Vampire Slayer Season 01 ;))))