106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ramza #14687 Interjú a vámpírral: minden idők legjobb vámpíros filmje, de az utóbbi évekből akár az egyetlennek is nevezhetném (a Coppola féle Dracula még nagyon jó, csak vontatott).
Hogy ehhez hogyan sikerült Queen of the damned színvonalú folytatást készíteni...? :( -
I, Robot
a film topicjában leírtam róla a véleményem :) -
"de ez nagyon eroltetett"
Nem irtad jol.
"de ez kibaszottu' nagyon eroltetett"
Akkora baromsag volt vaz. -

A film utan negy orajig nem lehetett hozzamszolni! Az egyik legmeghatobb muvi amit valaha lattam!
Nalam a TOP10-ben az elsok kozott van! -
Nyiri #14683 The Whole Ten Yards Az elso resz tetszett, de ez nagyon eroltetett. 4/10 -
Ramza #14682 Ha nem is rühelltem, de nem volt szimpatikus. Ráadásul a Gladiátor az a csúcsfilm, amitől nekem nem áll fel (gyengének, vontatottnak és néhány jelenetét nevetségesnek tartom, ez van sajnos).
De ez nagyon bejött. -
Nohát, nohát, eddig kifejezetten rühellted Crowe-t, ha jól emlékszem. :D -
szpajdi tuuuuuu:))))) laol...
vegulis nem is lett volna rossza film csak sok baromsag volt benne:((( ez a fohos csaj meg ronda mint atom.... nagyon unszimpatikus -
1etértek
-
Nekem nem tetszett.. lehet azért mert valami teljesen ismeretlen nyelven beszéltek benne és semmit nem értettem :D -
Roll #14677 Elírtam: Intacto-t -
Roll #14676 Intactot-t érdemes megnéznem? -
Ramza #14675 Egy csodálatos elme - gyönyörű film, hatalmas alkítás (oedig eddig nem igazán kedveltem Crowe-t), a kedvencek közé kerül -
Eternal Sunshine Of The Spotless Mind -
Hat mit is mondjak. Erdekes az tuti es eredeti az otlet... teccet a megvalositas. Eleg erdekes hogy az IMDB-en hirtelen a 46 odik helyen tartozkodik pedig lattam en mar jobb filmet is... -
Annak mi az angol címe? csak ha véletlenül se szedjem le :D -
Ramza #14672 és végignézed? :) -
Szeress most.....bazzzzzeeeeeeeeeeeee.......veszek dinamitot ,trotilt,stb-magamra kötözöm,és bemegyek az rtl székházba...alkalmi munkára(1x-i)...a többit tudjátok.... -
Ramza #14670 Holtak hajnala, Shrek 2 :) -
Ramza #14669 Így van, bár természetesen jócskán kiszínezték a sztorit.
Az "eredetiben" nem folyt vér, halál meg pláne nem történt (ami azért jelentős különbség).
Egyébként nekem is a kedvenceim között van. -

-
Pill #14667 HI all, lenne egy gyors kérdésem: Meily filmet érdemes megnéznem a moziban, Életeken át vagy Betörő az albérlőm. -
és ez valos eseményen alapszik/aki nem tudta volna/..:)))az USA-beli Stanford 1etemen történt az alapsztori... -
Bizony, nagyon jó múvi. -
Das Experiment - a kisérlet.
Asszem belépett az alltime number1 filmjeim nem tul hosszu listjájára.
imdb link de gondolom ismeritek -
Nyiri #14663 Szerintem jo volt. Direkt poenra szantak a dolgot. Es eleg jol bejott -
Csak azééééé,mert nehogymááááá valaki lemaradjon rola: #14635 -
Bocs ha ismételek. Aki esetleg megnézne a Hellboy-ból egy pát képet, az katt IDE. -
Látta valaki a TITUS című filmet? Én ma néztem meg videón valami szőrnyű!!!! (kb162perc) -
Igen mondtuk már egy páran, hogy a legjobb képregényadaptáció.... -
Bocs, ez nem jött be. Itt képek vannak a filmből. -
The punisher - A megtorló. Nem rossz.
-
öööööö...de ma a Cora-ban betámadom a sörsectiont!!!na az viszont nagyon pozitiv/nem a HIV-Teszetem!/a Legbelső Félelem lejött,ok a minősége!
http://www.odeon.hu/kat.phtml?id=2495
Norton nem viccből lett a Fight Club-ban:))))))))
mellesleg vagy 1 éve tolták a tiviben is.... -
-
Bazzzzeeeeeeeeeeeee!!!12 év után elváltam...Na! ez a horror...ööö vagy eleve "B" volt????....tudja a faxom.. 
...ezt a forgatókönyvet nem én irtam az tutti.....mind1..a nő kap 1 Darwin-dijat!!!!mert nem ember,az tutkó....bázzzzzz!!!!!
-
Ja, ja. Én azért (is) adtam rá csak 7-est, mert a szokatlanul sok nagy név ellenére elég gyenguska lett. De azért jó film.
-
Szerintem tök jó kis film volt, bár Peter Jackson-tól a Meet the Feebles, Brain Dead, Bad Taste után kicsit szoktlanul lájtos. :D -
The Frighteners
(http://imdb.com/title/tt0116365/)
Kellemes kis nyáresti szórakozás nagyon jól berendezett helyszínekkel, de kissé lapos történettel és humorral. Az alapötlet jó, viszont a megvalósítás kevésbé, ebből sokkal többet is ki lehetett volna hozni. A történetszálak itt-ott elég lazák és nem kibontottak (pl. a Judge bölcselkedő figurája sztem többet érdemelt volna, illetve Michael J. Fox figurája is halványka kicsit), máshol viszont kissé erőltetettek (pl. a néger szellem dumája). Ennek ellenére érdemesnek tartom megnézni. A technikai trükkök elég jók és ahogy az elején már említettem, a helyszínek (főleg a régi kórház) berendezése nagyon tetszett (igazán lepusztultnak néztek ki).
7/10
-
ne offój -
Na menny a szobádba! -
bázzág a Jálák, mi?