106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • G_ArchAngel #14847
    Catwoman 9,5/10

Nálam messze a legjobb képregényhős-adaptáció...:)
    Halle Berry alakja és mozgása iszonyú sokat dob a Macskanőn, nincsen túlvérezve a film, mégis jók a harcjelenetek, az utolsó összecsapásnál nagyon tetszett, hogy nem verték agyon 400 tagú vonós zenekarral, hanem sejtelmes zene ment.
    Arról nem is szólva, hogy pl. a Pókember számítógépes animációja ez a film után vérgyenge...
    Nem sok filmet veszek meg DVD-n, de ez köztük lesz...
  • Sadun Tryst
    holnap nézem meg. reméljük akkor tényleg jó lesz :)
  • G_ArchAngel #14845
    nekem is bejött, a végén volt egy erős célzás a folytatásra...:)
  • Bandew
    Hős

Sztem jó volt. Igaz "kicsit" eltúlzott harcok voltak benne, de szvsz ennek a filmnek jól állt. Szép képek, jól megszerkeztett párbajok és a mondanivalója is jó.

7,5/10
  • VinylToy #14843
    A gépemen :DDD
  • Hentes Bill #14842
    Punishert most néztem meg. kellemes kis akció film volt, kicsit olyan max payne-es fílingje volt, ami nem baj :) 6,5/10
  • Hentes Bill #14841
    hú, nagyon tetszett a film, tegnap megnéztem, köszi még1X a tippet
  • Tikal #14840
    én 5ös skálát, szorozzatok :))
  • repro
    má megin be vagy szívva?! 10es skálát használunk :D
  • Tikal #14838
    kőtutaj 4.5/5

ghotica
    első jelenetnél mikor felébredt hale berry, azt hitem vmi jo kis valoság-képzelgés közti ugrálgatás lesz, aztán átment ilyen szellemes nyomozosba, ilyet meg már láttam egy párat, szoval többet vártam, mert ez gyenge, ráadásul nem is nagyon ilyedtem meg... miért van az hogy az ilyen filmekben mindig a hangerővel meg az idegesitő hegedu vinyogással probálnak megijeszteni? gyenge.
    az igazi ijedtég az lenne ha pl tok normális zene meg párbeszéd közben hirtelen az egyik elő venne egy kést és elvágná a másik torkát :DD na akkor tuti sokkolna a jelenet :)
    2.5/5
  • Sadun Tryst
    Boldog Születésnapot

Magyar vígjáték-szerűség.
    Történet:
    Fazsi 30. szülinapján eltervezi, hogy mivel eddg nem élt (szar élete vol), a 30. szülinapján bepótol mindent. kocsi, egyszerre 2 nővel, feleség, gyerek...
    itt-ott elég poénos a film, de a legjobb része a filmnek az, amikor a srcá szembenéz a legnagyobb félelmével (fut le a lépcsőn, és elalszik a villany), és éri 1 "kisebb" baleset. mentők jönnek, majd a kocsiban majdnem meghal és ott mond kivülről 1 nagyon okosat :)
    de a legjobb az tetszebb benne, hogy addig az utat mutatták. amíg volt pulzusa szaggatott vonal, mikor leállt, folyamatos vonal. mikor újraélesztették, megint szaggatott.

10-ből 7 csillag - ez nálam nagy szó mert a magyar filmeket alapból utálom
    1x mindenképp megéri megnézni. :)
  • CSOCSO
    Girl Next Door
    hmmmm...
    felig amerikai pite kategoria.. felig meg az amikor a vesztes fiuk a legjobb csajokkal maszkalnak a suliba...
    vagy ez egy kategoria???
    valamilyen siznten szanalmas a cuccos... legalabbis nevetseges... de mindettol fuggetlenul szerintem jobb mint egy pite! 7/10 est adnek a filmre...kategoriajaban talan 8 ast is megerdemelne... aranyos kis film volt.. jaaa.. es a fohos kolok kikopott dicaprio!!!!!!!
  • The Garrett
    -á sry
  • The Garrett
    Márá nagyon régóta
  • Cvd
    Tegnap óta megnéztem az Immortelt, nem nagyon lehet mást mondani rá mint hogy "érdekes". A vizualitáson kívül nem sok pozitívum van benne, de ilyen művészien használt CGI-t talán még soha nem alkalmaztak, főleg nem ilyen mennyiségben. Valszeg egyetlen képkocka sincs benne amit ne manipuláltak volna, sokszor pedig csak CGI-t látni percekig. Egyszer szvsz érdemes megnézni, habár klasszikussá nem fog válni.
  • Arch
    Jóravaló feleség hol ment?
  • Dynamic
    Mindenesetre az érdekes, hogy a túlnyomó többség 10 pontot adott(55%), a kisebbik többség 1 pontot(19%), a kettő között alig van valami.Lehet, hogy ez is a Jelek sorsára jut?Vagy nagyon bejön az embereknek vagy egyáltalán nem...
    Persze 148 szavazat még semmi, csak elmélkedtem:)
  • Dynamic
    Hát én azt hittem, hogy minimum 7-8 ponttal fog idulni a The Village:(
    Mindegy, reménykedem.A Jeleket is sokan szídták és mégis az egyik kedvenc filmem.
  • fifi
    Persze én is úgy néztem.
  • Blasta
    Csak többet vártak tőle.

(én még nem láttam. Divx-ben már elérhető?)
  • fifi
    Secret window-nem értem miért fikázták annyian/lehet nem ez a topik volt/. Sztem egy egész jó kis film, bár semmi újat nem mutatott. Nekem tetszett/de törlöm is :)/
    Egyszer bőven nézhető...
  • Blasta
    Kiváncsi vagyok rá!
  • Blasta
    Akkor ma meglessük a zasszonnyal
  • Bandew
    A Tűz Óceánja

Nem volt gáz, egy jó kis egyszer nézhető kalandfilm.

6,5/10
  • Ramza
    Persze, megítélni nyilván csak saját megnézés alapján lehet, én csak sajnálkoztam egy kicsit.
  • LezLee
    148 szavazat alapján kár megítélni a filmet. Menni fog ez még följebb is szerintem :))) (vagy lejjebb is sajnos)
  • Ramza
    Önmagához képest elég rossz kritikákat kap Shyamalan új filmje :(
    Nem vagyok éppen boldog.

The village
  • Cvd
    Ha jól láttam kint van az Immortel. Valakinek volt már hozzá szerencséje?
  • Ramza
    Vazz, annak a kacsamamának minimum 160-as iq-ja volt :)
  • repro
    szegény kacsákon én mindig sírtam
  • Ryleh
    Nekem a "keoma" majmok tetszettek a legjobban:))))))mondtam is!ezek tudnak élni.valamit tudnak:))))))
    nem hiába...az ember is szeret beállni mint az állat(majom)...:))
  • Ramza
    Nem, semmi :)
    Egész egyszerűen imádom az állatokat - nyugi, nem szexuális értelemben (az a Blasta :))
  • Torry
    Donnie Darko

Istenállat film! AKi még nem látta az nézz meg!:D
  • Ryleh
    Naggyonnn jo fil volt!!:))))Ugyanigy Billy Bob Thornton-tol a Monsters Ball c.film is...Magyarul:szörnyek keringője..imhol a linkecske:)))
    http://www.odeon.hu/kat.phtml?id=5507
  • VinylToy #14813
    Lebegés: Elég jó kis film volt, talán 7/10

Jóravaló feleség: (eszembejutatta, hogy én is csináltam ilyet) nem volt rossz, de Jennifer nem való ilyen filmbe. "Donnie" hozta a tőle elvárhatót :DDD 7,5/10
  • Sephi
    Ennek ugye nincs kapcsolata a utobbi temahoz? :))))
  • CSOCSO
    Sporttolvajok
    vagy mi a csocs... egesz jo filmecske.. unalom ellen tokeletes
  • Ramza
    Sivatagi show - nem kívánok különösebb kommentet hozzáfűzni, ezt a témát ennél tökéletesebben megcsinálni szvsz nem lehet -> 10/10
  • Roll
    Megnéztem a főnököm lányát, hát nem volt egy nagy szám.
    Elég gyenge vígjáték.
    2/10
  • Kolbasz
    Megsasoltam a Zatoichit, tetszett, jó kis film.
    Továbbá megvolt a Roncsfilm is. Vannak benne nagy részek. Pölö, mikor Béla bekattan, szétveri a lakást, és összekötözi a feleségét, és rángatja a széknél fogva. Ekkor jön a doktornő, és bekopog:
    - Béla! Én vagyok!
    - Béla én vagyok!!!