106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
G_ArchAngel #14887 A leghosszabb nap
a partraszállás 60. évfordulójára felújított régi ff háborús dokumentumfilm - ezt hiszem felesleges szót vesztegetni rá: akiket érdekel a történelem egyik legszörnyűbb hadművelete, azoknak alapfilm - nincs agyonvérezve, mint a Ryan közlegény, mégis hitelesebb képi elemeket használ...
Jah, és ugye ott van az a színészgárda, ami magárt beszél:
Sean Connery, Richard Burton...
Háborús film etalon 1962-ből
10/10 -
Blow - Betépve
A film valós történet alapján készült. A film középpontjában George Yung áll, aki még fiatal korában - látva szánalmas apját, aki napi 14 órákat dolgozik a semmiért - elhatározza, hogy ő más lesz, ő nem fog ennyit gürizni ilyen kevés pénzért. Aztán George 20 éves korában el kezd füvet árulni a nyugati parton. A film azt mutatja be, hogy Yung hogyan lesz egy kis senkiből egy hatalmas drogbáró, majd pedig hogyan veszíti el egyik pillanatról a másikra mindenét: a pénzét, a feleségét, a kislányát. Nagyon megkapó a történet, amit ugye maga az élet írt. A film főszereplője Johnny Depp, aki szokás szerint szenzációsan játszik, szinte a hátán viszi az egész filmet. Nagyon jó kis film, a legjobbak között van, szóval ajánlom mindenkinek, aki még eddig nem látta volna.
10/8 -
ripleyt en nem is lattam a bemutatokban:) -
:(((
mindegy.. nekem a fohos csavesz bejon mint szinesz arc a jelek meg nagyon bejott..szal azert ezt is meglesem.. max nem varok elore tole sokat.. igy max csak csalodni tudok... jo ertelemben:) -
Hm van 1 tippem mi lesz a film vége de nem akarok spojlerezni... -
Kivégezték a kritikusok A Falut (origo)
-
Roll #14881 Megnéztem ma a Dirty Dancing 2-t, az egy jobban tetszett, de ez sem volt rossz. 5/10
És épp most fejeztem be a Fújd szárazra édes c. vígjátékot is, ami egy fodrászversenyről szól, ami újra összehoz egy családot. 3/10 -
Kolbasz #14880 Nekem is föltűnt, hogy mindenhol rendesek hozzá, meg ő szerény marad. De túl kiszámítható az egész, és minden szépen megy. Van egy-két bibi néha, de az se nagy gubanc, és mindig megoldódik hamar. -
azért elég meghato:) a film,az oreg nem semmin ment keresztűl.És amikor a lejtön kicsit kiszalad alola az irányitás...akkor is kellemes fordulat az ,hogy rendesen bánnak vele,afilm elején a makacs fiatal lányt is meggyözi....stb.....nagyon is kellemes film..10/10:)az extra az hogy spontán veszik körűl az öreget kellemes események,élmények..és ö mégis szerény marad....extra mert ezek nem nagyon láthatoak manapság. -
Igazából abban a filmben az a lényeg, hogy vietnám hogy hatott az emberekre.. Nem a képivilág, hanem ahangulat... Az egséz egy szürreális őrület...
--------SPOILER------------
Szörfözés a Frontvonalon, a besoztott azt sem tudja, hogy ki a parancsnok a holott a parancsnok már 2 hete halott erősítést várnak lassan 3 hete és rádión is szóltak holott 4 hete nincs is rádiós... este robbantják a hidat nappal építik... szerintem marha durva az egész film.. nekem tetszett.. Csak vége kicsit vontatott lett... -
biztos bennem van a hiba, de most néztem meg az apokalipszis most c. filmet, és halálra untam magam, szétásítottam az egész filmet szinte. ráadásul a 200 akárhányperces verziót néztem, nem tetszett a film. pedig imdb-n nagyon előkelő helyen van a top 250-ben, és szavazatok alapján is. szal biztos én vagyok alma -
winnie #14876 mint minden neil labute-film, ez is korrekt -
winnie #14875 nem rossz film, csak egy az egyben ugyanarról szól, mint a temetetlen múlt vagy a hetedik érzék:( -
Gothika-t neztem meg épp.
7/10 jól szórakoztam rajta! A végefele volt 1-2 erőltetett hülyeség. Nem akarom lelőni a poént annak aki nemlátta... véletlenül egyedül maradtak a sötét rendőrősön és senki nem hallja a sikongatást stb... Minden "őrültet" kiengednek az intézetből csak ugy... stb. ennél szebb vége már csak az lehetett volna ha az összes szereplő karöltve szaladgál 1 virággal borított tavaszi réten. :P
de azért volt 1-2 rész amin ugrottam 1 jónagyot. -
Ramza #14873 A Pókemberes macsaklány nem Catwoman, hanem Black Cat és máshogy is néz ki. -
MÉG csak Telesync van belőle majd biztos megnézem... Megvárom a dvd ripet... -
Na bazz ha ennyire isteníted már megnézem én is.... Egyébként a macskanő 2 változatban is létezik... Egyik a Batmanes a másik a Pókemberes... Egyikben egy tolvajnak a lánya(pókember) a másikban pedig a volt titkármaca...(Batman) -
Kolbasz #14870 Megnéztem Lynch mester The Straight Storyját. Igaz, Disney film, de a gyerekek nem nagyon értékelnék komolysága miatt. Viszont a felnőtteknek meg kevés. Egy öreg, makacs, konzervatív farmer hegeszt egy utánfutót a fűnyírójához, és elindul meglátogatni vele a bátyját, hogy kibéküljenek. Ezen kívül semmi extra nincs benne. Viszont az operatőri munka és a rendezés nagyon jó. Szépek a képek, és a zene is édes-szomorkás. Badalamenti munkája. -
Faragjunk Férfit!
Nagyon tetszett, tanulságos sztori, nincs a végén elcseszve, így jó ahogy van! 7/10 -
G_ArchAngel #14868 24 órán belül most néztem meg 2× a Macskanőt:)
szerintem hétvégén még1× megnézem:) -
-
szerintem sux film.. bar engem valakire emlekeztet a film szal leginkabb ezer nem jon be -
Thirteen:
1 lányról szól, aki trendi akar lenni. azaz 1 lázadó tiniről szól, aki mindennel szembe megy ami tilos (azaz mindent kipróbál ami tiltott)
a film inkább érdekes mint jó (témáját nézve), de nagyon elgondolkodtató, amit én 1 filmben imádok.
10es listán 9 pont :)
-
ja es nemtom miert kell magyarozni ezt az egesz brigadot.. tiszta orosz beuteses volt az egesz... -
Whole ten yards
meg mindig bergyilkos a szomszedom.. vki aszonta nagyon szar a film.. szerintem kozel sem olyan szar...6.5/10 est nekije...
a magyar anya meglepett:)
-
Ramza #14862 Legényanya: kb. 12 éve olvastam a regényt, így nem volt akkora meglepetés, de azért jól szórakoztam.
Iszonyatosan durvák ezek a késő szocializmusban készült vígjátékok :) -
Zongorista: no comment. 10/10 -
hát ja, nem is kicsi
-
G_ArchAngel #14859 jó-jó, ízlés kérdése, nálam nem sok szőke nő kezdi előítéletek nélkül... -
Roll #14858
-
Na ne vicclej, sztem nagyon szép nő! -
G_ArchAngel #14856 Mondom: nézd meg, és röhögni fogsz Michelle Pfeifer vérgyenge alakításán...
Az meg egy buta beskatulyázás, hogy fehérnek kell lennie, azért mert ezt látták az emberek először, azért még lehetne kicsit nyitni a világra...
(mondjuk szerintem M.P. nőnek is gyenge nemhogy macskának...) -
Én nem láttam a 2-t, de az 1 tetszett nekem. -
Roll #14854 Megnéztem az Ideglelés 2-t, pff mit mondjak nem volt nagy szám. Az elsőt nem láttam, az jobb??
És félig megnéztem a Dirty Dancing 2-t, eddig az a benyomásom, hogy az egy jobb volt, de majd holnap meglátom.
A Garfield-ot érdemes megnéznem? -
Pedig sztem is jobban állt Michelle Pfeiffernek. Különben is a Macskanő amúgy is csak mellékszereplő. -
G_ArchAngel #14852 Igazából meg kell nézni, mert Halle Berry macskanőt játszik, a macskák szokásait felvéve, míg M.P. inkább csak egy mellékszereplő némi nyávogással és nyalogatással...
Így mivel nincs nagyon más Macskanő:
H.B. 10 - 0 M.P. -
G_ArchAngel #14851 Hát, ízlés kérdése, a fekete latexhez jobb a fekete bőr...
Ugyebár közhely, de a fekete macska maradt meg az emberben jobban...
Michelle kisasszony pedig annyira volt jó macskanő, hogy elis feljettem melyik Batman-ben játszott, talán a Pingvinesben?
Arról nem is beszélve, hogy a két nő alakja közül Berry kisasszonyé inkább a macskatest...:) -
én ennél a 6.5/10-nél kicsit többet adnék rá... Mondjuk 8/10-et:) -
én is így vagyok vele... :( -
Nem néztem még de nekem egy néger nő nem tudja a Michelle Pfeifer hófehér arca által A Batman Returns-ben adott hangultát visszaadni... Berry kissasszony inkább maradjon a A viharboszinál az X-men 3-ban és koncentráljon annak leforgatására:)