106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • winnie
    hidd el, én is tudok szavazni, bármikor:) (az ilyen szavazásokon, sok a fake szavazat is), de aműgy nekem shyamalan-tól eddig magasan a sebezhetetlen tetszett - sz tényleg nagyon eredeti volt, sajnos a village hiába nagyon szép - meg sem közelíti:(
  • Ramza
    Elfogadom ezt a magyarázatot, ennek ellenére nekem nem tetszett túlzottan a film.
    Ha már képregények: megnéztem a Pókember 2-t, és legnagyobb meglepetésemre nagyrészt élveztem is. Sokkal jobban tetszett az első résznél, csak egy-két komolyabb gondom volt vele:
    - túl hosszú, minimum fél órával lehetne rövidebb
    - túl sok benne a tipródás (jajj, most mi legyek?)
    - az utolsó tíz perc teljesen felesleges és értelmetlen.

Ettől függetlenül eléggé meg voltam vele elégedve (6,5/10)
  • CSOCSO
    Tomie c. filmet ismeri valaki?? japcsi film...
    csak a dobozat lattam de nagyon tetszett a rajta levo ket japcsi picsA:)
  • Kolbasz
    Megnéztem a Kék bársonyt is Lynchtől. Jó kis mozi. Ha egy mondatban kéne leszűrni a film tanulságát, talán úgy fogalmaznék, hogy: a naiv valóság mögött, félelmetes dolgok rejtőznek. Az az érdekes, hogy teljesen abszurd és groteszk dolgokból indul ki a cselekmény, és ezeket az abszurditásokat egy bájos, nyugodt kertváros mögé bújtatja, melyek aztán a felszínre törnek. Mik is ezek a dolgok? (SPOILER leszek) Például az, hogy srác csak azért jön a kisvárosba vissza az egyetemről, mert a faterja eltörte a nyakát locsolás közben egy hirtelen mozdulat miatt. Ez eléggé groteszk. (Egyébként a nyaktörés után közvetlenül a kamera a fűbe kezd mozogni, és előtűnnek a föld alatt rejtőző férgek és bogarak. Ez is azt jelképezi, hogy a látszat mögött egészen más dolgok rejtőznek.) A srác megjön és talál egy levágott fület a fűben. Abszurd. És elkezd nyomozni, a rendőr lányának segítségével. Érdekes, hogy a csaj, csak úgy előjön a qrva nagy sötétből, az utca végén, és ekkor imserkednek meg. Miért a sötétből jött? Van ennek jelentése?
    Szóval sok kérdést fölvet a film, amin érdemes elgondolkozni, de csak a megnézés után!
  • PetruZ
    Nekem azért tetszett jobban, mint a másik kettő (jöhet a kőzápor :) ), mert a képregények világát kifordítva mutatta be, hétköznapi emberekkel és hétköznapi hősökkel, afféle "veled is megtörténhet" stílusban. A '60-as, '70-es évek képregényeiben még nem tobzódtak a szuperhősök, amelyek még a s*ggükből is villámokat szórtak, akkoriban a hősök "csak" emberfelettiek voltak egy-két apróságban, de sokkal inkább emberek voltak, mint szuperlények. A film főszereplője sem különösebben hőstípus, megvannak a maga problémái (mint még jónéhány tízmillió hasonló státusban élő - inkább lézengő - amerikai átlagembernek) és a képregénygyűjtő figurája a képregények eredeti gonosz figuráját testesíti meg, nem az újhullámos "csakazértis gonosz mer' ő gonosz" alakját. Nem érdeklik a mellékes dolgok, hogy emberek százait pusztítja el, ő a saját elméletének igazolását akarja látni. A képregényes forgatókönyvek okán elkerülhetetlen a konfliktus közöttük és míg eleinte megvannak egymással (bár a hős még kerülni is akarja és a fiát is kivonja a fickó befolyásolóképessége alól), a film végén már szembekerülnek. És innentől kezdve mindenki továbbgondolhatja a történéseket a klasszikusok nyomán... :)
  • Hentes Bill #14922
    nekem az is nagyon tetszett
  • Kolbasz
    A Keresztapa I.: Igazából semmi extra nincs benne, de ezt nem rossz értelemben kell venni: bemutatja a család életének egy szakaszát, DE azt KIVÁLÓAN. Nagyon egyben van az egész, a hangulat, a színészi játék, a rendezés, a zene, a képek. Marlon Brandoról sugárzik a tekintély.
    A Keresztapa II.: Ez némileg gyengébb, mint az előző rész, de még mindig kiváló.
    Shrek II.: Nagyon király! Ezerrel rámentek a poénokra. A Csizmás Kandúr nagy fazon. Baze, az a nézés! :-D Egyedül az "ostromnál" (mikor Shrek nyomul a nagy mézeskaláccsal, meg mindennel a várba befele) éreztem, hogy ez már kicsit sok. Amúgy tényleg jó.
  • Blasta
    Jaaaaaaa, olyan nyugisan, megfontoltan UNCSI :-DDD

De a többi
  • Ramza
    Az nekem sem tetszett annyira, mint a másik kettő, ez tény.
    Ugyanakkor szarnak azért nem nevezném. (olyan erős közepesnek mondanám)
  • Blasta
    Azért valljuk be, a Sebezhetetlen eléggé KÖHHÖMM... :-D
  • Ramza
    benne,na
  • Ramza
    Nem vagyok bene biztos, hogy érted, mire céloztam.
    A bemutató előtt belinkeltem az állást, száz-valamennyi szavazat volt és kb. 5 ponton állt a film. Valószínűleg a sajtóvetítések nézői szavaztak ennyien (és az alacsony pontszám egybevág azzal, hogy az amerikai újságírók nagyon elégedetlenek voltak a filmmel), és még beszéltünk is arról, hogy jó eséllyel fog az még feljebb menni. Ment is.

Blasta: nem, de ugyanakkor elfogult vagyok Shyamalannal, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy szart csináljon.
  • winnie
    ?? a village-et már 4 napja nyomják, és már lel lehetett tölteni a netről is.
  • Blasta
    Te már láttad?
  • Ramza
    Már 6,6-on áll a Village

A filmet premier előtt látó és elsőként szavazó kétszáz filmkritikus megnyalhatja a makkomat.
  • G_ArchAngel #14912
    de Jessica Alba-t szeretem:)))
  • winnie
    a king arthur egyszerűen csak érdektelen, ellenben ha a nyálazást nem szereted, akkor a honey-t ne nézd meg, az egész az. az egész egy nagy nyálazód videóklip
  • winnie
    mindkettőnél nagyobb bukás (sőt a legnagyobb bukás a thunderbird), ráadásul a macskanő elég szépen teljesített, ahhoz képest, hogy még ennél is lejjebb várták
  • CSOCSO
    ja.. tenyleg azt le kell toltenem... en imadom jackie-t
  • G_ArchAngel #14908
    ezek olyan dolgok, hogy én kedvelem Jackie boy újkori filmjeit is, így nekem pozitív élmény volt, éppígy Halle Berry is pluszt jelent számomra, ezenkívűl a Catwoman nem volt annyia túllihegve, mint az X-men, vagy a Spiderman...
    Minden ízlés kérdése...

Én pl. a Troy-t a mai napig nem láttam, és nagyon nem is érdekel, szintén nem bírtam sem a Titanicot, sem Ben Afflek Pearl Harbour-i nyáladzását végignézni...
    Ellenben a Honey-ra kíváncsi lennék, de azt meg sehol nem találom...
  • G_ArchAngel #14907
    Ízlés kérdése, nekem idén a Catwoman tetszett az összes film közül a legjobban, a King Arthur-t majd este nézem meg...
  • Hentes Bill #14906
    év 1ik legnagyobb bukása (Catwoman, és az Artúr király után)
  • G_ArchAngel #14905
    én a Steven King könyv után után néztem meg, úgy jobb volt...
  • Blasta
    Hát ennek a Titkos ablaknak télleg nemsok értelme volt.
    SUX!

3/10
  • G_ArchAngel #14903
    80 nap a Föld körül - király kis akció-kaland-vígjáték Jackie Chan-nal:)
  • Bandew
    De az nem Shymalannal, hanem Readley Scott. :-D
  • Nyiri
    A Gladiator-t meg sem emlitik :)
  • Bandew
    "A színész korábban is dolgozott már együtt Shymalannal, a Jelek-ben Mel Gibson egyik fiát játszotta."
    LOL
  • Ryleh
    Holnapután.....na vegyes érzelmekkel vagyok erröl a filmröl....talán nem kellett volna ekkora PR hozzá.....mindenesetre a közepesnél jobb ,viszont a zenéje nekem nagyon tetszett...le is cuppantottam a teljes OST-ot:)
  • Blasta
    Faszasrácok vagytok!
    Asszem csak pár részletet láttam ebből a filmből még régen, de a beszámolóitok alapján esküszöm kurvára kedvet kaptam hozzá, így le is töltöm DVD verzióban!

Köszi!!
  • Ryleh
    Na erre csak annyit mondanék:tegnap éjjel töltöttem le,szerencsére feliratosan......bázzzzzzz....nagyon jo film....5letes hogy az öregfiukat betették 1 jo sztorival ebbe a filmbe,és nem lett rokabör effektusa sem.Amugy aztmondja a fáma ,hogy megtörtén eseményen alapszik a sztori,és Munny valos személy volt.
    //ENG.DiVX-Nincs.Bocsanat.DVDRip.XViD.AC3.HunSub//
  • fifi
    Nekem az tetszett anno, sztem érdekes film volt, főleg a "zsákos futás"...
  • Nyiri
    Unforgiven
    Clint 1992-s filmje. Megint maradandot alkotott. Egy a western korszakban elo "megjavult" brutalis es kegyetlen (noket es gyerekeket is megolo) gyilkosrol szol (Eastwood).

!SPOILER!
    Akit 11 ev puska/pia mellozes utan ujra fegyvert ragad. A filmben vegig benne van a gyotrodes: Az egesz mocskos elete kiserti napjait ennek az oregedo/beteges malacpasztornak. Mar azt hittem azt mutatja be vegig, hogy meg tud kuzdeni az osztoneivel. De nem. Egy regi jo baratja brutalis megolese miatt bepial es ujra megmutatja ki a legeny a gaton. Egyedul olyan meszarlast vegez, hogy aki csak rafogta a fegyvert addig lotte mig mozgott. :) JO FILM!!!
    !SPOILER!

Jah es a szereplok: Clint Eastwood (Munny), Morgan Freeman (Ned, a barat), Gene Hackman (Little Bill).

9/10 Clint apank nehezen tud melle nyulni.
  • CSOCSO
    13 going on 30
    nem is volt olyan rossz:)
  • OPM
    The Girl Next Door 8/10
    50 első randi 6/10 tipikus 1x nézhető poénok vannak benne
  • The Garrett
    Punisher

X+1 akciófilm. Amikor bejött a NAGY OROSZ elkapott a sírógörcs. amugy volt benne 1-2 jo poen.
  • Kolbasz
    Megvolt a Radírfej Lynchtől. Teljesen szürreális, értelme nincs, legalábbis én nem véltem fölfedezni a jelentést. Ettől függetlenül van akinek tetszik. Nekem nem jött be.
  • Roll
    Megnéztem sajnos az Intacto-t, hát ez egy elég furcsa film.
    A szerencséről szól, de elég kusza. Nálam 2,5/10
  • G_ArchAngel #14889
    én is láttam, tényleg jó kis film...
  • Nyiri
    Szigoruan piszkos ugyek: Nagyon jo azsiai film. A Jo/Rossz harcarol. 8/10