106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • The Garrett
    nemegészen az ilyenekért tettszett ;)
  • Kolbasz
    - Semmi baj. Gondolod, le is hugyozhatsz. Nyugodtan hányd le a vállam is.
    - Ajjaj, jön a Gestapo.
    - Már csak ez hiányzott! Majd azt mondom nekik, hogy leszart a madár.
  • The Garrett
    biony biony a kontroll volt az A FILM ami után még vagy öt percig ültünk a teremben és bámultuk a stáblista utolsó sorát is.
  • Loál János #15166
    Negatív előítélet nemszabad!

Szerintem is nagyon jó film a Kontroll, várom Nimród következő filmjét.
  • CalebJoe
    Most bámultam meg a Kontroll-t szerintem iszonyat jó lett pedig én nem nagyon csipem a magyar filmeket.
    Ennek a Csányi Sándornak nagyon nagy karaktere van ,néha a sötétebb részeknél úgy tünt mintha a Holló következő részét nézném ,le a kalappal a rendezőnek.

• Ramza
    Hát...mások vagyunk :)
    Ha a Darkness kiszámítható, akkor mi a Falls? (egyébként én is vágtam a film felénél, hogy ki áll a háttérben, ugyanakkor az utolsó negyed óra történéseit nem hiszem, hogy bárki is ki tudta volna találni előre)
  • Ramza
    Bezonyám!
  • Sephi
    Nem! A Pikula Jozsi jott fout tengerit arulni de elzavartam mert nem volt so.
  • Loál János #15161
    És jött a Fogtündér?
  • Sephi
    En ippeg hogy Tv-en neztem ejszaka fel haromkor:) Aszonypajtas atment masik szobaba alszani mert felt :P
  • Mike
    szvsz a Darkness felejthető volt
    minden annyira kiszámítható volt

a Falls-t éjjel monitoron nem mertem megnézni :))

érdekes tv-n már egyáltalán nem volt ijesztő
  • Sephi
    Az a film megarulez volt!
  • Sephi
    Nalam az a jelenet tett be amiko a kolok ul a furdoszobaban es tavolodik a kamere... meg most is kiraz a hideg baz.
  • CSOCSO
    a virus c. film eleg jo.. most lestem meg a gi jane-t nekem nagyon bejon...
  • Alien
    jaja jó film
  • Bucser
    Wong Foo kössz mindent! julie Newmar című filmet nézem...

Qrva jó... Wesley Snipes Patrick swayze és John Leguizamo 3 transzvesztitát alakít... Lerobbannak egy koszos kisvárosban úton Hollywoodba... Kifekjezetten tetszik...
  • Bandee1987
    Most néztem meg a Vírus című filmet(aki nem tudná a szereplőket: Dustin Hoffman, Rene Russo, Morgan Freeman, Patrick Dempsey, Cuba Gooding Jr., Donald Sutherland és Kevin Spacey). Már vagy 3-4 éve nem láttam, és tök jó volt újra látni, mert sztem tök jó ez a film
  • fifi
    Ez a Laura Palmer faterja!!!
  • CSOCSO
    megvettem 1 ezrese az eredeti godzilla dvd-t
    vegre megenn lattam a mozi trailert... kb azota keresem a neten de sehol nem talaltam ( a t-rexes)
  • G_ArchAngel #15150
    I, Robot - jó kis film volt, bejönnek az ilyen kicsit "mélyebb" Will Smith filmek is, de ha a srác sokáig így folytatja, akkor beskatulyázzák ügynök/zsaru szerepkörre...

8,5/10
  • Alien
    21 Gramm

Érdekesen volt vágva a a történet. A 3 főszereplő nagyon jól játszott, végül is tetszett a film. Többször nem hiszem, hogy megfogom nézni, de egyszer érdemes megnézni.
  • G_ArchAngel #15148
    Old boy - koreai thriller, koreai felfogásban - nagyon agyas film, semmi poén nincs benne, depressziós zene, koreai szinkron magyar vagy angol felírattal...

ázsiai thrillert még nem láttam, így 5.5/10, csakhogy jobb legyen, mint az átlag...
  • Bandew
    Hát én amikor megtudtam, hogy Denzel Washington játssza a főszerepet és mexikói maffia lesz benne, rögtön kiakadtam.
  • Ramza

• Loál János #15145
    Ray Wise megafákinroolz.
  • Ramza
    ;)
    Nem gond, mondjuk ez sem szokott mindenkinek tetszeni, Blasta fiú pl. a Wrong turn-t (törnöt - loál)tartotta nézhetőnek és a Dead end-et szarnak, én fordítva.
    Itt amúgy a linkje jól:
    Dead end

Ja, és amiben Ray Wise szerepel, az már eleve kap plusz egy pontot (kivéve Jeepers 2), mert beszarok tőle, mióta elénekelte azt, hogy:
    "Ó, a nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lenél épp te szomorú?!"
    :)
  • Loál János #15143
    Sry, hogy meggyanusítottalak, most jöttem nyaralásból és vagyok.
  • Ramza
    Ja, az fos kegyetlenül :)
  • Loál János #15141
    Zsákutca, Rosszkanyar, seggemet! :D
  • Loál János #15140
    Bocs bazz, Wrong Turn. ..C
  • Ramza
    Próbálok rájönni, hogy mivel kevered :)
    Ugyanis a Harvesteren nincsen Dead end kritika.
  • Loál János #15138
    Maszkír, nekem tök8. :D
    Szerintem kb. olyan a vége, mintha fogyóban lett volna a filmszalag (vagy a pénz 1 új szalagra), és gyorsan befejezték, ahogy tudták.
    De még mindig jobban örülök a Te 6 pontodnak, mint a Harvester-es 8, azaz NYOLC, veszettül irreális pacának.
  • Ramza
    Milyen maszkokról beszélsz? Az a Texasi láncfűrészes :)
    Amúgy a vége szerintem korrekt. Sok fasza belezőshorroral szemben :D
  • Loál János #15136
    Azért, mert se eleje, se vége, a maszkok egyenesen loálok, plusz amit írtál. :D
  • LezLee
    Man on Fire

Egy szívszorító és könyörtelen történet a mexikói maffiáról. A mostanában megjelent 100% akció, semmi történet típusú megamoviek után egyenesen felüdülés volt. Nincs teleaggatva fölösleges lövöldözésekkel, robbantgatásokkal, a történet is elég nagy szerepet kap. Denzel Washington szokásos jó játéka jellemzi, de közel sem olyan jó, mint pl. a Kiképzésben. A film legnagyobb hibája a teljesen kiszámítható végjáték, de azért próbáltak 1-2 csavart vinni a történetbe, ami néhol talán már túl erőltetettnek tűnik. De mindent összevetve egy nagyon jó krimi-akció, kellemes szórakozást nyújt mindenkinek, és azért az agyat sem erőlteti meg túlságosan :))

8/10
  • Ramza
    Mert nincs benne belezés elég? Nem erészakolnak meg halottakat? :)
    A Dawn kritikádat légyszi keresd elő megint, mert annak idején nem olvastam el
  • Kolbasz
    Igaz, ha minden igaz.
    Mozinet idézet:
    "A Trier által eltervezett „Amerika-trilógia” első darabja csodálatos illúziókat épít fel..."
    (http://www.mozinet.hu/display.php?tablename=mozifilm&film_id=1512)
  • Alien
    Jaja a Darkness falls a banyás , a sima Darkness meg amikor az a ház van és ilyen gyerekek jelennek meg benne.
  • Mike
    az a banyás?
  • Loál János #15130
    Izé, nagyjából ja, okés.

Emlékszel még az én véleményemre, vagy bekopizzam háromszor? :D