106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
nemegészen az ilyenekért tettszett ;) -
Kolbasz #15168 - Semmi baj. Gondolod, le is hugyozhatsz. Nyugodtan hányd le a vállam is.
- Ajjaj, jön a Gestapo.
- Már csak ez hiányzott! Majd azt mondom nekik, hogy leszart a madár.

-
biony biony a kontroll volt az A FILM ami után még vagy öt percig ültünk a teremben és bámultuk a stáblista utolsó sorát is. 
-
Negatív előítélet nemszabad!
Szerintem is nagyon jó film a Kontroll, várom Nimród következő filmjét. -
Most bámultam meg a Kontroll-t szerintem iszonyat jó lett pedig én nem nagyon csipem a magyar filmeket.
Ennek a Csányi Sándornak nagyon nagy karaktere van ,néha a sötétebb részeknél úgy tünt mintha a Holló következő részét nézném ,le a kalappal a rendezőnek.

-
Ramza #15164 Hát...mások vagyunk :)
Ha a Darkness kiszámítható, akkor mi a Falls? (egyébként én is vágtam a film felénél, hogy ki áll a háttérben, ugyanakkor az utolsó negyed óra történéseit nem hiszem, hogy bárki is ki tudta volna találni előre) -
Ramza #15163 Bezonyám! -
Nem! A Pikula Jozsi jott fout tengerit arulni de elzavartam mert nem volt so. -
És jött a Fogtündér? -
En ippeg hogy Tv-en neztem ejszaka fel haromkor:) Aszonypajtas atment masik szobaba alszani mert felt :P -
szvsz a Darkness felejthető volt
minden annyira kiszámítható volt
a Falls-t éjjel monitoron nem mertem megnézni :))
érdekes tv-n már egyáltalán nem volt ijesztő -
Az a film megarulez volt! -
Nalam az a jelenet tett be amiko a kolok ul a furdoszobaban es tavolodik a kamere... meg most is kiraz a hideg baz. -
a virus c. film eleg jo.. most lestem meg a gi jane-t nekem nagyon bejon...
-
jaja jó film -
Wong Foo kössz mindent! julie Newmar című filmet nézem...
Qrva jó... Wesley Snipes Patrick swayze és John Leguizamo 3 transzvesztitát alakít... Lerobbannak egy koszos kisvárosban úton Hollywoodba... Kifekjezetten tetszik... -
Most néztem meg a Vírus című filmet(aki nem tudná a szereplőket: Dustin Hoffman, Rene Russo, Morgan Freeman, Patrick Dempsey, Cuba Gooding Jr., Donald Sutherland és Kevin Spacey). Már vagy 3-4 éve nem láttam, és tök jó volt újra látni, mert sztem tök jó ez a film -
Ez a Laura Palmer faterja!!! -
megvettem 1 ezrese az eredeti godzilla dvd-t
vegre megenn lattam a mozi trailert... kb azota keresem a neten de sehol nem talaltam ( a t-rexes) -
G_ArchAngel #15150 I, Robot - jó kis film volt, bejönnek az ilyen kicsit "mélyebb" Will Smith filmek is, de ha a srác sokáig így folytatja, akkor beskatulyázzák ügynök/zsaru szerepkörre...
8,5/10 -
21 Gramm
Érdekesen volt vágva a a történet. A 3 főszereplő nagyon jól játszott, végül is tetszett a film. Többször nem hiszem, hogy megfogom nézni, de egyszer érdemes megnézni. -
G_ArchAngel #15148 Old boy - koreai thriller, koreai felfogásban - nagyon agyas film, semmi poén nincs benne, depressziós zene, koreai szinkron magyar vagy angol felírattal...
ázsiai thrillert még nem láttam, így 5.5/10, csakhogy jobb legyen, mint az átlag...
-
Hát én amikor megtudtam, hogy Denzel Washington játssza a főszerepet és mexikói maffia lesz benne, rögtön kiakadtam. -
Ramza #15146 
-
Ray Wise megafákinroolz. -
Ramza #15144 ;)
Nem gond, mondjuk ez sem szokott mindenkinek tetszeni, Blasta fiú pl. a Wrong turn-t (törnöt - loál)tartotta nézhetőnek és a Dead end-et szarnak, én fordítva.
Itt amúgy a linkje jól:
Dead end
Ja, és amiben Ray Wise szerepel, az már eleve kap plusz egy pontot (kivéve Jeepers 2), mert beszarok tőle, mióta elénekelte azt, hogy:
"Ó, a nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lenél épp te szomorú?!"
:) -
Sry, hogy meggyanusítottalak, most jöttem nyaralásból és
vagyok.
-
Ramza #15142 Ja, az fos kegyetlenül :) -
Zsákutca, Rosszkanyar, seggemet! :D -
Bocs bazz, Wrong Turn. ..C -
Ramza #15139 Próbálok rájönni, hogy mivel kevered :)
Ugyanis a Harvesteren nincsen Dead end kritika. -
Maszkír, nekem tök8. :D
Szerintem kb. olyan a vége, mintha fogyóban lett volna a filmszalag (vagy a pénz 1 új szalagra), és gyorsan befejezték, ahogy tudták.
De még mindig jobban örülök a Te 6 pontodnak, mint a Harvester-es 8, azaz NYOLC, veszettül irreális pacának. -
Ramza #15137 Milyen maszkokról beszélsz? Az a Texasi láncfűrészes :)
Amúgy a vége szerintem korrekt. Sok fasza belezőshorroral szemben :D -
Azért, mert se eleje, se vége, a maszkok egyenesen loálok, plusz amit írtál. :D -
Man on Fire
Egy szívszorító és könyörtelen történet a mexikói maffiáról. A mostanában megjelent 100% akció, semmi történet típusú megamoviek után egyenesen felüdülés volt. Nincs teleaggatva fölösleges lövöldözésekkel, robbantgatásokkal, a történet is elég nagy szerepet kap. Denzel Washington szokásos jó játéka jellemzi, de közel sem olyan jó, mint pl. a Kiképzésben. A film legnagyobb hibája a teljesen kiszámítható végjáték, de azért próbáltak 1-2 csavart vinni a történetbe, ami néhol talán már túl erőltetettnek tűnik. De mindent összevetve egy nagyon jó krimi-akció, kellemes szórakozást nyújt mindenkinek, és azért az agyat sem erőlteti meg túlságosan :))
8/10 -
Ramza #15134 Mert nincs benne belezés elég? Nem erészakolnak meg halottakat? :)
A Dawn kritikádat légyszi keresd elő megint, mert annak idején nem olvastam el
-
Kolbasz #15133 Igaz, ha minden igaz.
Mozinet idézet:
"A Trier által eltervezett „Amerika-trilógia” első darabja csodálatos illúziókat épít fel..."
(http://www.mozinet.hu/display.php?tablename=mozifilm&film_id=1512)
-
Jaja a Darkness falls a banyás , a sima Darkness meg amikor az a ház van és ilyen gyerekek jelennek meg benne. -
az a banyás? -
Izé, nagyjából ja, okés.
Emlékszel még az én véleményemre, vagy bekopizzam háromszor? :D