106866
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • winnie
    persze - nem csinálnak egy ilyen volumenű filmet 2 afroamerikai lead-del
  • CSOCSO
    igy mar oke.. de itt ugy van behirdetve hogy most lesz a mozikban meg minden.. azert nem is kerestem 2002 kornyeken ezt a filmet..
  • Dynamic
    Ez már majd' 2 éves film.Nekem annyira nem jött be, szép meg minden de unalmas.Számomra a mondanivalója is kicsit nevetséges.
    Egyébként meg ott van az imdb-n is.
  • CSOCSO
    Jeti Li - Hero

szerintem ez erdekes lesz...
    a tv ben mar a bemutatoja megy de az imdb-n nem talalom...
  • CalebJoe
    Hát baszki te aztán nagy filmes szakértő vagy ,én biztos nem állok ki azért a köcsög Keanu Reeves-ért egy normális filmje sincs ,Will Smith eddigi alakításai szerintem jóbbak.
    Amúgy meg a tököm ki van már ezzel a képpel lehúzod a topicot szarsággal azt szúrok be amit akarok és kész.
  • Bucser
    A Johhny a Jóarcú és a Saints is jó film... Bár szerintem kifejezetten 16-on felül élvezhető.... és nem megvágva:)

Jahh és kérhetnénk, hogy ne nyomd tele a topicot képekkel ?? Ide leírások kerülnek vélemények és nem pedig képesmagazin...
  • Bucser
    JA és Keanu Reeves nem homokos, hanem Biszexuális... De ő ezt nyíltan fel is vállalta mikor kiderült így nem csámcsog rajta senki... Másrészt szerintem NEo szerepébe többet nem is lehetett belesajtolni.. ő egy anomália aminek nincs helye a rendszerben ezért nem is reagál úgy dolgokra mint ahogy a többi rendszerben élő és ezt csak éreztetni lehetett.. Szerinted lett volna értelme egy Will Smith féle tejbetökként vigyorgó hülye poénokkal teleaggatott fickónak?? Mert szerintem a közönség ezt várja tőle.. Sőt én mást eddig nem láttam.. Ő komikus... Ez meg nem vígjáték volt... És nagyon más értékét sem láttam soha A Smith gyereknek... Ne kezdjen el nekem komolykodni.. Reeves a rezzenéstelen arcával szerintem jó volt:)
  • Bucser
    A thriller jelentése:
    15 different matching expressions found:

Thrill--->-- borzongás, izgalom
    Thriller----> detektívregény, izgalmas olvasmány, krimi, rémregény
    Thrilling ---->izgalmas, izgató, szenzációs
    to Thrill ---> felvillanyoz, izgalmat érez megborzongat, megborzong, megremeg
    Thrill of joy ------> örömmámor

És ez a film nem volt ezek közül egyik sem.. Igaz volt benne egy Krimi rész a gyilkolászós manus, de valójában ezt inkább volt lélekrajzba burkolt társadalomkritika...
  • The Garrett
    *nagyon*
  • The Garrett
    hehh nekem az AI nagyon nemjött be.. lehet nagy gyerekfejjel néztem 14-5 évesen? :P és akkor valami kínszenvedés votl végigülni. Lehet azóta változott a helyzet, de a rosszemlékek miatt nem is kerestem neten :P
  • CalebJoe
    Most néztem meg vagy századjára!

Mi vagyunk pásztorok pásztora az úr isten ostora minden hatalmunk tőle ered az üzenetét most sietve, elhoztuk neked gonosz vért árasztani jöttünk, hogy tiszta lelkekkel egyesüljünk az atya a fiú és a szentlélek nevében.
  • Mike at home
    en megkattanva az A.I. utan ultem

volt szerencsem 3x latni, abbol 1x ugy, hogy beleobegatott a sok taho, de egyszer delelott ugy, hogy voltunk vagy 5-en, es ugye ilyenkor az megy, akit a film erdekel

mozis leg negativabb elmenyem az a Tigris es sarkany volt, amit egy kisebb termben neztem, es volt ott egy tarsasag, akik mindenfikcios jeleneten hangos hahotazasba fogtak :((((
  • Mike at home
    nekem nem kulonosebben tetszett
  • Mike at home
    siman tudhato volt, hogy a tata all a solgok mogott

• Mike at home
    mai napig nem merem megnezni a Kort

de lehet, hogy nem is azt kene nemmerni megnezni, hanem a ringut
  • The Garrett
    Will smith nemvéletlenül nem vállalta el a matrix -neo szerepet. Gondolom felolvasták neki a forgatókönyvet és nemtetszett neki hogy nincs benne elég: atlétában szaladok a robbanó gránátok elöl+ beszolok 2 poénosat mielott lekaratázom jelenet...
  • CalebJoe
    Szerintem tényleg jó lett volna Will Smith a Matrix-ban ,jó állt volna a cucc neki meg kondisabb csávó is.

Fishburne-t meg nagyon eltálálták a szerepre.

Ez a Keanu amúgy is köcsög nem egy helyen olvastam ,hogy még régebben egy másik csávóval élt együtt.
  • Bandew
    Suliban, meg a nevelőszüleivel. :-DDD
  • Sephi
    Ha gondi :) hogy nezet mar volna ki az oreg tata mint Peter ?:)
  • Bandew
    Nézi valaki a Dunát? ELég durva Brad Pitt. :-)
  • Bandew
    Mármint a gonoszt gondolom. :-)
  • Jano
    A Pókembert meg Rob De Niro nem vállalta el, szal...
  • Bandew
    Ugyanaz. Miért szted akkor már neki fehérnek kéne lennie?
  • winnie
    akkor ki lett volna morpheus?
  • Alien
    hoppá kiváncsi vagyok, úgy milyen lett volna
  • Sephi
    Tudtad hogy erdetileg Will Smith kellet volna jacca Neo-t a Matrixba de nem fogadta el az ajanlatot? :))
  • repro
    #15179: akkor egyáltalán csináltak vele valamit? :D
  • Galy
    hű, akkor nem érdekel :D
  • Dynamic
    Én személy szerint nem estem hanyatt Csányi Sándor játékától(tudom, hogy a karakteréről volt szó).Nekem olyan volt, mint Keanu Reeves a Mátrixban.
  • Nyiri
    Csavo csunya mint a bun, valami szuletesi rendellenesseg. Majd nehany orvos Mickey Rourke-t csinal belole :)
  • Galy
    miről szól? tőmondatokban!
  • CalebJoe
    Aki még nem látta a Johnny a Jóarcú az feltétlenül nézze meg nagyon nagy dráma.
    Letölthető http://7-vip.uw.hu/innen.

• winnie
    azt, hogy thriller azt bármelyik user beírhatja az imdb-re
  • Nyiri
    Lehet hulye vagyok, de thriller nem lelektani filmet jelent? :)
  • Bucser
    A besorolása lehet, hogy thriller de ez szerintem inkább egy lélektani film... Az egész a Bulcsúról szólt... a Poénok pedig abszolút mellékesek... Azok csakis azért vannak benne, hogy a 14-15 évesek is tudjanak rajta élvezni valamit...
  • CalebJoe
    De thiller nézd meg az IMDB-n!
  • Ramza
    Talán azért volt "gyermeteg" a thriller szál, mert ez nem egy thriller.
  • Kolbasz
    Nekem meg ezért. A thriller szál eléggé gyermeteg volt. Attól függetlenül a legjobb magyar film a Moszkva tér mellett. Az Üvegtigrist pedig hanyagolnám. Olyan se füle-se farka film.
  • Sephi
    Nekem folegaz alapotlet teccet naon :)
  • The Garrett
    nemegészen az ilyenekért tettszett ;)