106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • BADE
    Ha ez a Tom Hanks-es,akkor láttam,amúgy tényleg marhajó!
  • Alien
    Nekem is! Hatalmas film, a szereplők pedig
  • Ramza
    Végítélet-re gondolsz? Az elég jó, de akkor a legjobb, ha valaki a könyvet is olvasta.
    Jók még:
    Az eminens
    Stand by me
    Atlantisz gyermekei (mondjuk ennek a felét nem érti, aki nem ismeri a King "univerzumot")
    A remény rabjai

és még van néhány, ami középszintű, nézhető, de nem nagy durranás
  • Hentes Bill #15244
    az.... 1ik kedvencem
  • Alien
    uhh Green Mile - Halálsoron...tényleg... Nagyon jó film!!!
  • Sephi
    Az evszazad vihara

Langolierek

Shining

Rose Red

The Green Mile

es vegul az a vilagvege film de nem emlekszem a cimere :)

• Alien
    pl a Sorvadj el nem rossz film szerintem.
  • BADE
    Egy kis off:

A Stephen King-es filmek közül melyiket ajánljátok?
  • BADE
    6 filmet vettünk ki az elmúlt 4 napban,de eléggé gyenge volt a felhozatal:
    Az elvarázsolt kastély,Darkness Falls,Álomcsapda,Félelem.com,JasonX,Mag

Ezek közül a legrosszabb a Mag volt,de pár üveg vodkával elég türhető volt:D
    Érdekes volt még a filmben,hogy a ruhák mindössze 4500 fokot bírnak ki,de a 9000 fokos föld belsejében szaladgáltak.Szóval ultragagyi a film,mondjuk megnéztem volna a moziban,szerintem röhögött rajta mindenki!Életem egyik legrosszabb filmjei közé sorolom!
    Álomcsapda úgy,ahogy bejött,csak nem tudom mi köze a címhez.A film hatására azért vettem a siófoki parton egy álomcsapdát.
    Az elvarászolt kastély(Eddie Murphy) vígjátéknak volt feltüntetve,hát nem nagyon tudtam röhögni,de 1-2 hanghatástól be lehet szarni.
    A Félelem.com-ot mindössze fél óráig néztük,aztán kikapcs,mivel olyan szar volt.
    A JasonX-et a futottak még kategóriába sorolnám,nem volt annyira rossz,de jó sem!
  • CSOCSO
    szerintem nem volt olyan hubazz film de azert jo... ha japanozni akarsz akkor anime.. ajanlom a berserket... meg ftp-t is tudok ahonnan leszedhetitek.. bar csak eleg benezni az anime topokba...
  • Davidus
    király;)
  • Nyiri
    ALAP! Ennyi eleg is...
  • Davidus
    Most töltök egy jó kis japó szamurájos filmet(Zatoichi). Valaki látta esetleg? Vélemények?
  • CSOCSO
    nahja...
  • The Garrett
    dc
  • Mentol
    Az Immortalhoz tud valaki egy linket?
  • The Garrett
    hehe nekem horusz "beszólásai"/jelleme tetszettek :)))
  • G_ArchAngel #15230
    crystal player - sokkal jobb és kultúráltabb..., de nekem a WMP is automatikusan behozta a felíratot...

John-nak volt egy mókás megjegyzése: "pármillió életet elszórtam az univerzumban" - vagy Ő a legerősebb Jedi vagy Ő az Isten:)
  • The Garrett
    tudom megvan a felirat is de nemtudta lejaccni wmp :P
  • Ramza
    oké, felirat nélkül mondjuk én sem értettem volna tisztán, az biztos.
    de amúgy már van!
  • The Garrett
    okés angolverziobol ez NEKEM nem jött le tisztán ;) De akkor jól tippeltem ;)
  • Ramza
    Nem teljesen értem a kérdést: ment tovább végezni a dolgát a világegyetembe.
  • The Garrett
    upppppsz helyeN sryz
  • The Garrett
    NA megsasoltam az IMMORTELT. 1 dolog van amit nemigazán értettem. John a végén végülis hovament vissza? Az az egyetlen pont homalyos, amugy nagyon jó kis film. A világot is jól eltalálták, ha nem is egyedi de eszméletlenül hangulatos. :)
    9/10! < nehany helyett nemtetszettek a CG reszek ezt leszamitva bejövős.
  • Davidus
    Monster:

Olyan embereknek ajánlom akiknek apuci a segge alá pakolt mindent. Ebből a filmből kiderül milyen jó is -10-ről kezdeni az életet. Kötelező film.

Hellboy:

unalmas...(Hellboy jól néz ki:P) 5 punkt
  • Ramza
    ok
    igazán gratulálok, hogy tudtad, hogy a kisfiú helyett az apa a célpont és azt is tudtad, hogy a saját lánya fogja megölni ilyen körülmények között.
    én meg 1983-ban tudtam, hogy Natalie Portman lesz Leia hercegnő anyja.
  • Mike
    ja
    de szerintem meg semmifele fordulat nem volt, amit ne lehetett volna tudni :))
  • Mike
    figyelj, ne menjünk bele abba ki mit lát, és az mióta objektív

mi vagy tán, Réz András?
    akkor meg?
  • Ramza
    Én:
    "egyébként én is vágtam a film felénél, hogy ki áll a háttérben"

Te:
    "siman tudhato volt, hogy a tata all a solgok mogott"

Szerinted nem ugyanezt írtam én is? :I
    Csak éppen ezután még volt két fordulat, amit viszint aligha lehetett tudni.
  • G_ArchAngel #15218
    kicsit más kategória a két színész, csak nehéz objektíven látni a dolgokat, nemde?

Michael Schumaher hiába lesz 7×es világbajnok, Grönholmot soha nem veri meg rallyban - pedig autósport mindkettő...
  • Mike
    akciófilmekben játszott
    ennyit tud

persze azért aki oda van érte, tegye
  • Mike
    ne állj ki, senki nem kérte
    vannak normális alakításai

több mint a Kovács Vilmos nevü "szinésznek"
  • Mike
    jaj de izgalmas!
  • Mike
    szerintem is az idősebbeknek szólt
  • Sephi
  • Bandew
    Pedig jó lett volna. :-)
  • G_ArchAngel #15211
    Will Smithnek, ha jól emléxem nem csak komikus szerepei voltak:

Enemy of the State
    Ali
    és az I, Robot-ban sem poénkodja szét a filmet...

szerintem a srác, azonkívül, hogy nem kell megjátszani magát, mert szerintem a hétköznapokban is sík idióta, eddig minden szerepben megállta a helyét - legfeljebb a film volt szar (WWW)...:)))

És nem csak színészként, hanem az élet más területén is kiemelkedika többi felkapott színészecske közül: nincsenek botrányai, nem dug meg minden nőt, és foglalkozik a rajongóival - ez mostanában nagy szó, mert néhány elszállt sztárocska, le sem szarja azokat, akiknek a karrierjüket köszönhetik...

Érdekes, hogy a afroamerikai színészek között több szimpatikus egyén is van: Cuba Gooding Jr. Halle Berry, Will Smith...
  • Sephi
    Lolez!
  • Loál János #15209
    Nem, May néni szerepét utasította vissza.
  • winnie
    persze - nem csinálnak egy ilyen volumenű filmet 2 afroamerikai lead-del