106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ha ez a Tom Hanks-es,akkor láttam,amúgy tényleg marhajó! -
Nekem is! Hatalmas film, a szereplők pedig 

-
Ramza #15245 Végítélet-re gondolsz? Az elég jó, de akkor a legjobb, ha valaki a könyvet is olvasta.
Jók még:
Az eminens
Stand by me
Atlantisz gyermekei (mondjuk ennek a felét nem érti, aki nem ismeri a King "univerzumot")
A remény rabjai
és még van néhány, ami középszintű, nézhető, de nem nagy durranás -
az.... 1ik kedvencem
-
uhh Green Mile - Halálsoron...tényleg... Nagyon jó film!!! -
Az evszazad vihara
Langolierek
Shining
Rose Red
The Green Mile
es vegul az a vilagvege film de nem emlekszem a cimere :)
-
pl a Sorvadj el nem rossz film szerintem. -
Egy kis off:
A Stephen King-es filmek közül melyiket ajánljátok? -
6 filmet vettünk ki az elmúlt 4 napban,de eléggé gyenge volt a felhozatal:
Az elvarázsolt kastély,Darkness Falls,Álomcsapda,Félelem.com,JasonX,Mag
Ezek közül a legrosszabb a Mag volt,de pár üveg vodkával elég türhető volt:D
Érdekes volt még a filmben,hogy a ruhák mindössze 4500 fokot bírnak ki,de a 9000 fokos föld belsejében szaladgáltak.Szóval ultragagyi a film,mondjuk megnéztem volna a moziban,szerintem röhögött rajta mindenki!Életem egyik legrosszabb filmjei közé sorolom!
Álomcsapda úgy,ahogy bejött,csak nem tudom mi köze a címhez.A film hatására azért vettem a siófoki parton egy álomcsapdát.
Az elvarászolt kastély(Eddie Murphy) vígjátéknak volt feltüntetve,hát nem nagyon tudtam röhögni,de 1-2 hanghatástól be lehet szarni.
A Félelem.com-ot mindössze fél óráig néztük,aztán kikapcs,mivel olyan szar volt.
A JasonX-et a futottak még kategóriába sorolnám,nem volt annyira rossz,de jó sem! -
szerintem nem volt olyan hubazz film de azert jo... ha japanozni akarsz akkor anime.. ajanlom a berserket... meg ftp-t is tudok ahonnan leszedhetitek.. bar csak eleg benezni az anime topokba...
-
király;) -
Nyiri #15236 ALAP! Ennyi eleg is... -
Most töltök egy jó kis japó szamurájos filmet(Zatoichi). Valaki látta esetleg? Vélemények? -
nahja... -
dc -
Mentol #15232 Az Immortalhoz tud valaki egy linket? -
hehe nekem horusz "beszólásai"/jelleme tetszettek :))) -
G_ArchAngel #15230 crystal player - sokkal jobb és kultúráltabb..., de nekem a WMP is automatikusan behozta a felíratot...
John-nak volt egy mókás megjegyzése: "pármillió életet elszórtam az univerzumban" - vagy Ő a legerősebb Jedi vagy Ő az Isten:) -
tudom megvan a felirat is de nemtudta lejaccni wmp :P -
Ramza #15228 oké, felirat nélkül mondjuk én sem értettem volna tisztán, az biztos.
de amúgy már van! -
okés angolverziobol ez NEKEM nem jött le tisztán ;) De akkor jól tippeltem ;) -
Ramza #15226 Nem teljesen értem a kérdést: ment tovább végezni a dolgát a világegyetembe. -
upppppsz helyeN sryz -
NA megsasoltam az IMMORTELT. 1 dolog van amit nemigazán értettem. John a végén végülis hovament vissza? Az az egyetlen pont homalyos, amugy nagyon jó kis film. A világot is jól eltalálták, ha nem is egyedi de eszméletlenül hangulatos. :)
9/10! < nehany helyett nemtetszettek a CG reszek ezt leszamitva bejövős. -
Monster:
Olyan embereknek ajánlom akiknek apuci a segge alá pakolt mindent. Ebből a filmből kiderül milyen jó is -10-ről kezdeni az életet. Kötelező film.
Hellboy:
unalmas...(Hellboy jól néz ki:P) 5 punkt -
Ramza #15222 ok
igazán gratulálok, hogy tudtad, hogy a kisfiú helyett az apa a célpont és azt is tudtad, hogy a saját lánya fogja megölni ilyen körülmények között.
én meg 1983-ban tudtam, hogy Natalie Portman lesz Leia hercegnő anyja. -
ja
de szerintem meg semmifele fordulat nem volt, amit ne lehetett volna tudni :)) -
figyelj, ne menjünk bele abba ki mit lát, és az mióta objektív
mi vagy tán, Réz András?
akkor meg? -
Ramza #15219 Én:
"egyébként én is vágtam a film felénél, hogy ki áll a háttérben"
Te:
"siman tudhato volt, hogy a tata all a solgok mogott"
Szerinted nem ugyanezt írtam én is? :I
Csak éppen ezután még volt két fordulat, amit viszint aligha lehetett tudni. -
G_ArchAngel #15218 kicsit más kategória a két színész, csak nehéz objektíven látni a dolgokat, nemde?
Michael Schumaher hiába lesz 7×es világbajnok, Grönholmot soha nem veri meg rallyban - pedig autósport mindkettő... -
akciófilmekben játszott
ennyit tud
persze azért aki oda van érte, tegye -
ne állj ki, senki nem kérte
vannak normális alakításai
több mint a Kovács Vilmos nevü "szinésznek" -
jaj de izgalmas!
-
szerintem is az idősebbeknek szólt -
-
Pedig jó lett volna. :-) -
G_ArchAngel #15211 Will Smithnek, ha jól emléxem nem csak komikus szerepei voltak:
Enemy of the State
Ali
és az I, Robot-ban sem poénkodja szét a filmet...
szerintem a srác, azonkívül, hogy nem kell megjátszani magát, mert szerintem a hétköznapokban is sík idióta, eddig minden szerepben megállta a helyét - legfeljebb a film volt szar (WWW)...:)))
És nem csak színészként, hanem az élet más területén is kiemelkedika többi felkapott színészecske közül: nincsenek botrányai, nem dug meg minden nőt, és foglalkozik a rajongóival - ez mostanában nagy szó, mert néhány elszállt sztárocska, le sem szarja azokat, akiknek a karrierjüket köszönhetik...
Érdekes, hogy a afroamerikai színészek között több szimpatikus egyén is van: Cuba Gooding Jr. Halle Berry, Will Smith... -
Lolez! -
Nem, May néni szerepét utasította vissza. -
winnie #15208 persze - nem csinálnak egy ilyen volumenű filmet 2 afroamerikai lead-del