106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Alien
    A gonosz

:)
  • Davidus

Kedvenc SK regényből készült filmem. Egyebet nemtok mondani;)
  • Davidus
    AZt is;) usteam 50%-a megvolt.
  • repro
    OFF: hogy igazán működjön minimum magadnak kell csinálni. Sámánt manapság nemigen találsz :D
  • Punkerwork
    és az Armegaddon jó film volt, a manusszal a Bár-Bajnokok -ból :)
  • Punkerwork
    ááá neked minden gagyi, nem tudod értékelni ezeknek a filmeknek a poénjait, pedig legjobbat röhögni ezeken lehet.
  • BADE
    Citromdíjra kellett volna jelölni,még az Armageddonnál is szarabb:)
  • Punkerwork
    a Mag mikor mennek a magmában hatalmas film :DDD
  • BADE
    Bakker,amióta megvettem az álomcsapdát csak rosszakat álmodok:D
  • BADE
    A Mag még szarabb volt,de azt végignéztük,mert fetrengtünk a röhögéstől:D
  • BADE
    Vegyétek ki DVD-n,azon rajta van az eredeti befejezés!
  • Ramza
    De, jó volt az is!
  • Bucser
    Nekem pl tetszett a Misery is... Nektek nem???
  • Bucser
    Bill és Ted Haláli Túrája nem tetszett?? Szerinte jól adta a hülyét:) mondjuk az nem is nagy szerep volt.. Ördög ügyvédje sem tetszett?? nekem bejött nagyon. Johnny Mnemonic sem volt olyan rossz alakítás és a Féktelen Minnesota Cameron Diaz segítségével is baromi jó film volt. Az egy dolog, hogy az Ízlésünk különbözik...
    És Will Smith-el akkor sem tudtam volna elképzelni Neo szerepét hacsak ki nem hipózzák...

Arról pedig, hogy ne nyomd tele a topicot képekkel ha képeket akarsz vedd a Story-t bammeg és ne a topicot szemeteld.. Max egy linket tegyél a képedről.. asszem eddig is ez volt és mindenki így csinálta...
  • repro
    azt írtam, h egy-két kivétellel :)
    Éjszakai Műszak meg még a Mángorló is elég tré
  • Sephi
  • Sephi
    Ok most ma tiszta!
  • Ramza
    Három nap alatt már a kezedben is van

(én is innen rendeltem amúgy)
  • Ramza
    Egy lányról, aki az anyjával él, elég csokker szegényke, baszogatják is emiatt az iskolában, de mivel kiderül, hogy természetfeletti képességekkel rendelkezik, ezért "visszavág".
    Azon kevés adaptáció, ami talán jobb lett filmben, mint könyvben.
  • Sephi
    Ramza? Neked megvan a Black House ? Te jo eg nem akarod eladni vagy kolcson? Eskuszom harom honapja keresem mindehol es nem lelem :((
  • Ramza
    Nagyjából egyetértek, én is imádom, bár a folytatása szvsz jobb.
    Viszont azt olvastam, hogy 2007 utánra halasztották a készítését :(
  • Sephi
    Carriet soha nem lattam. Vagy igen? Mirol is szolt?
  • Ramza
    Ez azért nem teljesen igaz.
    A Carrie két Oscar-jelölést kapott, a Ragyogás meg ugyebár Ragyogás :)
  • Alien
  • Sephi
    Most keszul a Talizman film ami nekem eddig a NO.1 SK konyv. Mar maga a teny hogy Spielberg a rendezo megdobantja a szivemet!
  • repro
    a 90es évek előtti SK filmek űbergagyik, természetesen egy-két kivétellel. Talán az Kedvencek Temetőjétől kezdtek a színvonal felé menni.
  • Bandew
    Én már onnantól kiakadtam, hogy a fickó kiszar egy földönkívülit.
  • repro
    Az Álomcsapda filmet kérem soha többször ne említsétek meg, mert Lkezd tickelni a szemem.
    Hogy lehet egy jó kis könyvadaptációt az utolsó 5 percben Lbaszni?! addig teljesen jó volt, de amikor Dudits átváltozik... de mééé? neeee ááááááááááááááááááááááááááááááá.

ok. jól vagyok
  • Bandew
    Én eddig egyetlen jó Stephen Kinges filmet nem láttam, igaz nem is láttam valami sokat belőlük.
  • Shan
    Stephen King regények mind k...jók, és a filmek is, amik belőlük készültek...

Nekem legjobban az Évszázad vihara tetszett, nagyon hangulatos...
  • CSOCSO
    akko neon genesis evangelion
  • CSOCSO
    az jooo!!!! ma ideztem is az egyik topikba a filmbol:)
  • CSOCSO
    ha a felelem.com ot kikapcsoltatok fel oranal akkor gondolom az volt a legszarabb... amugy nahja.. felelem.com szertinem is kaki
  • Hentes Bill #15254
    jah... meg ott van még a Kapj el ha tudsz, kárhozat útja, és a 80-as évekbeli vígjátékai, amiken a legjobbakat lehet röhögni :)
  • Alien
    Kitünő szinész!!

Halálsoron, Forest Gump, Philadelphia, Ryan közlegény megmentése, Számkivetett, Apollo 13 stb stb
  • Sephi
    Na aszem hatarozottan az az egyetlen King storyja alapjan elkeszitett mu ami nem teccet egyaltalan. De JD rulez :)

Egyebkent olvastatok a Alomfogot? Akkora konyv vazz hogy olni lehet vele! Haver most olvassa es aszonta messze jobb mint a film :p
  • Hentes Bill #15251
    1ik kedvenc színészem...
  • Davidus
    Már láttam;)
  • BADE
    A Titkos ablak sem rossz tőle!Nagyon jó film!
  • Alien
    Igen, a Tom Hanks a főszereplője!