106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bandew
    ...és mi lett belőled!
    :-D
  • Hentes Bill #15328
    hú, az ilyen filmeken nőttem fel... Predator, Kommandó, Terminátor 2... Svarci rulez
  • Alien
  • Bandew
    Ja én is így voltam vele. A célnak megfelel, de semmi több. Azért a Coen tesóktól többet mondó filmet vártam.
  • Sephi
    The Ladykillers -

Hat ez egy tipikus szobat delutani muvi. Kellemes szorakoztato de semmi tobb. Tom Hanks nagyon teccet benne :)
  • Alien
    Ja oksi, így már értem :)

na hogy ne legyen off, elmondom ide is, hogy megnéztem a Predator első részét, természetesen nem most láttam először, de most dvd-n néztem meg, és elég jók benne a hangok :)
    Hamarosan meglesz a második rész is dvd-n :)
  • Hentes Bill #15323
    kezdődik az olimpia... na meg megyek esküvőre a 7végén. de ez már off
  • Alien
    de kedvelem a thrillert :) talán a misztikus részét nem, bár ez sem feltétlenül igaz :)

Különben a Játsz/ma is thriller :))) na már kiváncsi vagyok a véleményedre róla , várom a hétfőt :)))

de miért csak akkor nézed meg? :P :DD
  • Hentes Bill #15321
    ház pedig szvsz az az 1ik legjobb misztikus thriller

lehet, hogy nem kedveled a műfajt, nem?
  • Alien
    enm=nem

emgnézzem=megnézzem

...
  • Alien
    Hmm nekem nem igazán tetszett a Hatodik Érzék, úgyhogy ezek után enm tudom emgnézzem-e :)))
  • Hentes Bill #15318
    A szem: kellemes ázsiai thriller(horrornak nem nevezném), para zenével (vagy inkább hangokkal), vége király volt. azért a hatodik érzék egy kicsit jobb volt, de ez sem volt rossz :P
  • Sephi
    -Sanka , meghaltal?
    -Ja

Vagy valami lilyesmi :)))))))))))
  • CSOCSO
    Jeg veled/Cool Running...
    kovezzetek meg de szerintem uberzsir ez a film:) eleg fiatal korom ota imadom:) most volt a tv ben es uberrulez:) JA MANN!:)
  • Dynamic
    ??
    Miért, ő mást írt?
  • Sephi
    Az Dzson Karpenter te birka!

(ejjen a feherbor) :)))
  • Alien
    A linkből megtudod :) Különben a John Carpenteresről, 1982-es, Kurt Russel-el.
  • winnie
    na most melyik thing-ről beszélünk. az eredeti überpata 50-es évekbeli filmről, vagy a john carpenter-féle újrafeldolgozásról?
  • CSOCSO
    LOL
  • Alien
    áááá én már elfelejtettem, de most miért kellett újra előhozni?

Amúgy komolyra forditva a szót, hallani sem akarok arról a filmről :)
  • Bandew
    Hát a dolog. :-D
  • Alien
    Na megnéztem a The Thing-et :) Egész jó film, tetszett! Pedig nem egy mai darab a film:) de tényleg jó, ahogy itt mondtátok már páran. Tetszik az is , hogy nem igazán lehet rájönni, hogy most úgymond ki kicsoda is valójában :)
  • Bandew
    Én már rég elfelejtettem. :-)
  • Kolbasz
    Magyar vándor: felejtsétek el!
  • PetruZ
    DunaTV-n adták egyszer, én ott csíptem el. :)
  • Sephi
    Te jo eg azt aszem en is lattam :))
  • PetruZ
    A The Thing-gel szerencsére nem az a "baj", ami a jobb adaptációkkal. Ilyen esetben valami ilyesmit mondanánk, hogy: "jó benne, hogy nagyon jól követi a könyv cselekményeit, a legtöbb dolog egy az egyben megegyezik, ugyanakkor néhol itt-ott elszáll egy kicsit a látvány érdekében (és ezért "cserébe" kihagy részeket, mint pl. a kiszabadult kutyák üldözését a jégmezőkön)." De nem ezt mondjuk. A film ugyanis nem adaptáció, hanem remake, és a könyv később készült el, ergo érthető, hogy ez utóbbi részletesebb és bővebb.
    Egyébként mint remake, egy '30-as években készült fekete-fehér film felújítása. Volt szerencsém az eredetihez is és meglepően jó (már az akkori ingerküszöbhöz mérten adagolt horror-szinthez képest).
  • PetruZ
    Én még azt is olvastam vhol, hogy Morpheus szerepére is valaki mást akartak először, de nem ért rá. Nem fogjátok kitalálni: Kurt Russell lett volna a nyerő ember. :)
  • Sephi
    The Thing - horror (nagyon utos)
    Hidalgo - adventure (ha ize)
  • Alien
    Mivel nem akarok csalódást okozni, ezért el is kezdem most a The Thing-et :)) Hidalgo-t meg hagyom máskorra, talán holnap, majd meglátjuk :)
  • Alien
  • Ramza
    Ha igazi Alien vagy, akkor egyértelműen The Thing :)
  • Alien
    Oksi, meglesz! :)
  • Hentes Bill #15296
    nem tudom, de röviden írd le milyen volt amit megnéztél, én is meg szeretném nézni ezeket a filmeket
  • Alien
    Szerintetek melyiket nézzem meg este?

Hidalgo vagy The Thing ?
  • Takezó
    igen, ez a másik dolog...
  • Ramza
    Na igen :D
    Amúgy nem tudom, hogyan lehet összehasonlítani a kettőt...
    (az egy dolog, hogy mindkettő Jézusról szól, csak éppen teljesen mást mutat be)
  • Bandew
    A Passió amúgy is elbújhat.
  • Takezó
    Kolbasz: azért annyit még, hogy keresztények ne nézzék meg...
  • Kolbasz
    Most láttam a Krisztus utolsó megkísértését. 1988-as Scorsese film. A passió elbújhat a föld alá. Krisztus életét mutatja be a keresztre feszítésig, és ekkor jön a csavar, amit nem árulok el. Aki kíváncsi rá, az keresse ki a Mozinetetn! És nézzétek meg!