106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
...és mi lett belőled!
:-D -
hú, az ilyen filmeken nőttem fel... Predator, Kommandó, Terminátor 2... Svarci rulez 

-

-
Ja én is így voltam vele. A célnak megfelel, de semmi több. Azért a Coen tesóktól többet mondó filmet vártam. -
The Ladykillers -
Hat ez egy tipikus szobat delutani muvi. Kellemes szorakoztato de semmi tobb. Tom Hanks nagyon teccet benne :) -
Ja oksi, így már értem :)
na hogy ne legyen off, elmondom ide is, hogy megnéztem a Predator első részét, természetesen nem most láttam először, de most dvd-n néztem meg, és elég jók benne a hangok :)
Hamarosan meglesz a második rész is dvd-n :) -
kezdődik az olimpia... na meg megyek esküvőre a 7végén. de ez már off -
de kedvelem a thrillert :) talán a misztikus részét nem, bár ez sem feltétlenül igaz :)
Különben a Játsz/ma is thriller :))) na már kiváncsi vagyok a véleményedre róla , várom a hétfőt :)))
de miért csak akkor nézed meg? :P :DD -
ház pedig szvsz az az 1ik legjobb misztikus thriller 
lehet, hogy nem kedveled a műfajt, nem?
-
enm=nem
emgnézzem=megnézzem
...
-
Hmm nekem nem igazán tetszett a Hatodik Érzék, úgyhogy ezek után enm tudom emgnézzem-e :))) -
A szem: kellemes ázsiai thriller(horrornak nem nevezném), para zenével (vagy inkább hangokkal), vége király volt. azért a hatodik érzék egy kicsit jobb volt, de ez sem volt rossz :P -
-Sanka , meghaltal?
-Ja
Vagy valami lilyesmi :))))))))))) -
Jeg veled/Cool Running...
kovezzetek meg de szerintem uberzsir ez a film:) eleg fiatal korom ota imadom:) most volt a tv ben es uberrulez:) JA MANN!:) -
??
Miért, ő mást írt? -
Az Dzson Karpenter te birka!
(ejjen a feherbor) :))) -
A linkből megtudod :) Különben a John Carpenteresről, 1982-es, Kurt Russel-el. -
winnie #15312 na most melyik thing-ről beszélünk. az eredeti überpata 50-es évekbeli filmről, vagy a john carpenter-féle újrafeldolgozásról? -
LOL -
áááá én már elfelejtettem, de most miért kellett újra előhozni? 

Amúgy komolyra forditva a szót, hallani sem akarok arról a filmről :) -
Hát a dolog. :-D -
Na megnéztem a The Thing-et :) Egész jó film, tetszett! Pedig nem egy mai darab a film:) de tényleg jó, ahogy itt mondtátok már páran. Tetszik az is , hogy nem igazán lehet rájönni, hogy most úgymond ki kicsoda is valójában :) -
Én már rég elfelejtettem. :-) -
Kolbasz #15306 Magyar vándor: felejtsétek el!
-
DunaTV-n adták egyszer, én ott csíptem el. :)
-
Te jo eg azt aszem en is lattam :)) -
A The Thing-gel szerencsére nem az a "baj", ami a jobb adaptációkkal. Ilyen esetben valami ilyesmit mondanánk, hogy: "jó benne, hogy nagyon jól követi a könyv cselekményeit, a legtöbb dolog egy az egyben megegyezik, ugyanakkor néhol itt-ott elszáll egy kicsit a látvány érdekében (és ezért "cserébe" kihagy részeket, mint pl. a kiszabadult kutyák üldözését a jégmezőkön)." De nem ezt mondjuk. A film ugyanis nem adaptáció, hanem remake, és a könyv később készült el, ergo érthető, hogy ez utóbbi részletesebb és bővebb.
Egyébként mint remake, egy '30-as években készült fekete-fehér film felújítása. Volt szerencsém az eredetihez is és meglepően jó (már az akkori ingerküszöbhöz mérten adagolt horror-szinthez képest).
-
Én még azt is olvastam vhol, hogy Morpheus szerepére is valaki mást akartak először, de nem ért rá. Nem fogjátok kitalálni: Kurt Russell lett volna a nyerő ember. :)
-
The Thing - horror (nagyon utos)
Hidalgo - adventure (ha ize) -
Mivel nem akarok csalódást okozni, ezért el is kezdem most a The Thing-et :)) Hidalgo-t meg hagyom máskorra, talán holnap, majd meglátjuk :) -
-
Ramza #15298 Ha igazi Alien vagy, akkor egyértelműen The Thing :) -
Oksi, meglesz! :) -
nem tudom, de röviden írd le milyen volt amit megnéztél, én is meg szeretném nézni ezeket a filmeket -
Szerintetek melyiket nézzem meg este?
Hidalgo vagy The Thing ? -
Takezó #15294 igen, ez a másik dolog... -
Ramza #15293 Na igen :D
Amúgy nem tudom, hogyan lehet összehasonlítani a kettőt...
(az egy dolog, hogy mindkettő Jézusról szól, csak éppen teljesen mást mutat be) -
A Passió amúgy is elbújhat. -
Takezó #15291 Kolbasz: azért annyit még, hogy keresztények ne nézzék meg... -
Kolbasz #15290 Most láttam a Krisztus utolsó megkísértését. 1988-as Scorsese film. A passió elbújhat a föld alá. Krisztus életét mutatja be a keresztre feszítésig, és ekkor jön a csavar, amit nem árulok el. Aki kíváncsi rá, az keresse ki a Mozinetetn! És nézzétek meg!