106866

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nyiri #15368 Legelo hosei... Tipikus mar unalmas Walt Disney film. Inkabb aranyos, mint vicces. Mar megint meg kell menteni valakit/valamit. 4/10 -
Ramza #15367 Szóval megjöttél!!!
Akkor tudod, mi a dolgod :) -
Áz. -
Csokkerek vagytok, totál felismerhető volt a faszi szerintem... :-) -
Alien.VS.Predator.INTERNAL.CAM-NOX
na ezt ne szedje le senki aki nem akarja elrontani a film-élményt :P én inkább töröltem az első 5 perc után. Majd moziba :) -
MEgneztem poke ember 2-t
TÉnyleg ég és föld az 1 hez képest le a kalappal 8/10!
(lesz 3 is ^^)
-
En meg majig nem lattam a Taxi drivert :( -
Kicsit HBO-ztam. Szal volt:
JASON X
Iszonyat gagyi szar horror (amúgy sem tartom sokra a Péntek 13 sorozatot, de ez...), még akkor sem lett volna jó, ha a rendező direkt viccnek csinálja. De egye fene, a látványért, meg a díszletekért kap 2 pontot (végülis végig bírtam nézni :-D).
2/10
TAXI DRIVER
Hát sajna nekem ez a film eddig kimaradt az életemből, de ez most végre bepótolásra került. A film nagyon jó, végig leköti az embert, a színészek zseniálisak és a helyzetek is igen eredetiek. Igaz a film '76-os, de a téma amit feldolgoz, még ma is aktuális (sőt!).
9/10
FROM HELL
Nekeb bejött a film látványvilága, olyasmi mintha a Sleepy Hollow és a Vidocq világát kevertük volna (igaz ez a film előbb volt). Tetszett, hogy benne volt az eleféntember és szinte egy az egyben úgy nézett ki, mint Lynch klasszikusában. Sajna félelem ügyileg igencsak alulmarad, de ez engem nem nagyon zavar, bár jó lett volna egyes részeken kicsit félni.
SPOILER
Sajnos a vége sem növelte a félelem érzetet, amikor is kiderül, hogy Hasfelmetsző Jack nem más, mint Ian Holm (a kis Zsákos Bilbó :-D), de azért tetszett ahogy suttog.
6,5/10 -
Nyiri #15360 Oszinten szolva en mar nem emlekszem, de azt tudom, hogy csak ugy porognek az evtizedek :). Szokesi kiserlet miatt eloszor 10 utana meg 20 ev maganzarkat kap. De a vegen egy kis tutajon megszokik McQueen. Hoffman megorul. -
na akkor legyszi osszd meg velem, pliz... (a film vege epp az is lehetett volna, hogy ottmaradnak, es meghalnak :P) -
Érdemleges? Hát, ha egy film befejezésére mondhatjuk azt, hogy érdemleges... :DD -
Sziasztok! Tegnap neztem a Pillango c. filmet (Dustin Hoffman es Steve McQueen) es a vege hianyzott neki. Addig lattam, hogy a szigetrol kidobtak egy zsak kokuszdiot, hogy vajon merre sodrodik, s az szetkenodott a sziklakon...ezutan tortent meg valami erdemleges?? Koszi -
Óvatosan a spoilerezéssel, köszi. -
nekem bejott mint alien rajongo!!
szerintem cool volt es kesz.. a kiralyno megmutatasa is az elejen.. a lassitott felveteles facehugger ugras meg a verekedesek..szal minden.. a vegen is kiraly volt a kiralynos resz.. szal szerintem rednben volt az egesz... a hulyeseg csak az volt mikor a csaj felfegyverkezett.. nah az lol volt elegge...meg 1 ket reszlet.. de nem veszes kozel sem! -
Te mond csak.... csorog annak a nyala eleget mi ?:) -
Ramza #15353 én inkábhb attól félek, hogy pont az Alien rajongóknak lesz nulla a film, de ezt vedd hangos gondolkodásnak, ne ítéletalkotásnak - az majd csak megnézés után jön :) -

-

-
:) menj mar aludni!!:) -

-
AvP 

!!!!:)
nem vot ez olyan rosz... sokan fikazni fogjatok kozuletek.. aki nem alien vagy predi rajongo az meg se nezze.. mert kettojukon kivul nulla a film.. visoznt mint alien rajongo 8/10!!!! -
-
Ramza #15346 Hős -
hát pázzé ettől a filmtől kész lettem. Az agyonhájpolt Tamagochi-t és a Bugris és Páfrányt agyonüti kb. 20 perc alatt (nem kell megijedni, mindkét film jó, szeretem őket, csak éppen szerintem túl vannak dícsérve), és a lendület simán kitart a végéig.
Nem emlékszem, hogy láttam-e valaha szebb filmet, a fényképezés, a rendezés és a vágás egyszerűen tökéletes. Kicsit féltem a sztoritól, azt nem szokták megnyomni annyira az ilyen filmekben, de a végére teljesen elégedett voltam azzal is. Persze sokan lesznek, akik számára ez csak egy közepes film, nekem azonban bevonult a kedvencek közé.
Szerintem emberemlékezet óta nem adtam 10 pontot, úgyhogy ez most megkapja. -
Ramza #15345 Egy veszedelmes elme vallomásai - megmondom őszintén, nem vágtam hanyatt magamat tőle, pedig szeretem az ilyen életrajzi filmeket. Ráadásul a főszereplőnél antipatikusabb színészt keveset lehet találni szerintem.
Persze azért rossz se volt, csak a neve alapján jobbra számítottam (6,5) -
Betörő az albérlőm... Nem értem, hogy Tom Hanks hogy adhatta a nevét ehhez a filmhez... -
Roll #15343 Megnéztem a Swat-ot és a Londoni csapást, mindkét alkotás elnyerte a tetszésemet.
10/7 mindkettő -
Van Helsing: Ökörség de nagyon feelinges:) Egyszer meg kell nézni.
6 punkt -
Imdb-ről mióta lehet képet linkelni, hmmm? 
Én sem hittem el, amikor egy werk-filmben mutatták maszk nélkül. :) -
Ramza #15340 Na most akkor behalt a képbeszúrás vagy én csokkerkedek? :) -
Ramza #15339
-
Ramza #15338 Hát vazz, ha ötvenszer látom a Hellboy-t, akkor sem jövök rá, hogy ő játssza :)
-
Ramza #15337 Vidocq - Jó volt a képi világa, tetszett a sztori is, bár hasonlókat azért már lehetett látni többször (még ha most nem is tudnék mondani :)
6,5/10 -
-
Ööööö.....
Én azért inkább maradnék a jó öreg Svarcinál.
-

na meg van damme, és seagal filmek rulez
-
Ramza #15333 Hellboy - eddig magasan a leghumorosabb és legszimpatikusabb szuperhős, akiből filmet csináltak.
Ugyanakkor a sztori elég sovány, mondjuk pozitív, hogy kalandfilm irányba próbálták terelni a történetet.
Összességében 6/10 -
Ne félj én is Svarcin nevelkedtem. :-) -
jövő 7en George Clooney hetet tartok. ezeket nézném meg: Sivatagi cápák, Viharzóna, Ó, testvér, merre visz utad?, Az őrület határán
ha kb 100 ezer ember szavazott erre a 4 filmre az imdb-n, akkor biztos olyan alkotások, amit illik megnézni :) -

-
...és mi lett belőled!
:-D