106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bucser
    Nekem nemtetszett...
  • Sephi
    Akkor harom lesz elvitelre!
  • Roll
    Érdemes megnézni az Apám beájulna c. filmet?
  • Dynamic
    Faszság!Az elején a buzi-szétverős résznél már láttam, hogy ez a Gaspar Noél beteg.
  • Blasta
    220/kilója.
    Mé? :-)
  • fifi
    Annál sokkal sokkolóbb a film elején egy dolog/bunyó-leszámolás/ amit nem lövök le...De nagyon kemény...Mindenki nézze meg!
    [a másik nagy horror gyűjtő]
  • Bandew
    Bazzeg soha!!!
  • Sephi
    De akkor mikor eteti?
  • Bandew
  • Loál János #15534
    Utálom az ilyen indokolatlan erőszakot a filmekben. :C

[A HORROR TOPIK HÁZIGAZDÁJA]
  • Bandew
    Ja erről a jelenetről mesélt egy ismerősöm. Azt mondta elég sokkoló.
  • CalebJoe
    Megdugja utána meg meg kétszer fejberúgja, rámászik szétüti a fejét utána megfordítsa és a fejét veri bele a betonba egy párszor aztán meg leköpi, kómába esik a csaj.
    Amúgy Monica Bellucci a csaj.
  • Sephi
    Na neeee
  • Bucser
    Gondolom épp megerőszakolja....
  • Sephi
    A pasi eppen eteti a csajt vagy mit csinal?
  • CalebJoe
    Most néztem meg a Visszafordíthatatlan című filmet, hát mit mondjak brutális képi világot mutat be. Erős idegzetűeknek.

• PetruZ
    Képregénysorozat formájában.
  • Sephi
    Na surgosen szegyejed el magad! Sarokba veled! Bant meg bunodet!

Egyebkent hogy a korte?
  • Blasta
    Így már más a fekvése a leányzónak.
    Én nem néztem ennyire utána :-)
  • Sephi
    Hat figyej. Letezik a trilogia es nem tudom ha konyv vagy kepregenyben (utobbirol halottam valamit).

Sokan fel voltak lazadva hogy a filmben nem melyednek bele a szereplok multjaba es egy nagy kavarodas az egesz amit alig lehet megerteni.

Kulfoldi forumon olvastam hogy kell legyen folytatas (ami lehet hogy elozmeny lesz) mert ez nem maga a story egeszben.
  • Blasta
    Lesz 2?

Nem kéne.
    Az ilyen filmeket meg kell hagyni jó magányosságukban, hogy csak ennyit kelljen mondani.

"MARHA JÓ FILM AZ IMMORTEL"

és ne kérdezzenek vissza, hogy: az 1 vagy a 2?
  • Sephi
    Akkor nezd meg az Immortel-t is :) imadni fogod!
  • Nyiri
    I Robot: Ez kira film volt, most komolyan. Nem vartam sokat, de nagyon kul. CG buntet. Tortenet rendben van. Meg Sonny-t is megkedveltem benne. (Jo beszolasai voltak)

9/10
  • Sephi
    Immortel -

Ez a film egyszeruen magaval ragadott. Teljesen mas vilagba kergetett es amikor vege lett hirtelen hulyen ereztem magama valosagban. Nem tudok rola mit irni csak azt hogy hihetettlen elmeny volt. Minden egyes jelenet megerte a percet.

Alig varom a folytatast de sajnos jo masfel evet kell ra varni meg :(
  • PetruZ
    Már úgy nincs köze, hogy nem folytatás, nem előzmény, de egyébként ez is valami kísértethistóriás film. Még nem láttam.
  • PetruZ
    Ja, ja, magyarul lett ez a címe, egyébként ángliusul Stir Of Echoes (1999) cím alatt keresd. Természetesen a világon semmi köze a Hatodik érzékhez. Újabb magyar címadási lelemény...
  • Sephi
    Mostez komoly?
  • The Garrett
    valamit rosszul csinálsz akkor ;)
  • Bucser
    Search for alternate download locations aztén felhoz egy kereső ablakot ott a kidobott találatokra klikkelsz és szépen hozzáadod a letöltési listádhoz úgy, hogy kijelölöd melyik fájlt folytassa.. ja meg be kell állítani portokah aha tűzfalad és routered van...
  • Jano
    Bizony van egy Hetedik érzék is.
  • Sephi
    Hetedik? :))))

Az nem Hatodik bazz? :)))
  • Mentol
    "...de ez nem ilyen egyszerű." - hát ez az!

Én eddig azért nem tudtam semmit leszedni, mert mondjuk rákerestem egy fájlra, azt elkezdte leszedni, aztán mondjuk a felénél megállt, és azóta is ott van a letöltési listában...
  • Bucser
    NA megnéztem egy Basic című John Mctiernan filmet (ő rendezte) Főszereplők John Travolta, Samuel L. Jackson. Okos film akart lenni mint a közönséges bűnözők, de ez nagyon Buta lett.. kb mint egy diplomával rendelkező plázacica akin csak röhögni lehet ha megszólal... Vége a filmnek és ülök bután.. ennyi??? hát ez baromság... Még csak nem is volt megdöbbentő.. annyi benne a csavar, hogya végére tök egyenesen megy tovább a story.... 5/10.... Egyszer nézhető,de a végén csak ülni fogsz bután, hogy erre vártam 1 óra 45 percet???
  • Loál János #15510
    A kérdés megválaszolhatatlan. Attól függ, hogy hány embernek van meg a film, hány szabad slot van a letöltésre, illetve milyen kapcsolattal rendelkezik az, akiről éppen töltöd, vagy nem lép-e ki 25x naponta.
    Ideális esetben 3-3,5 óra, ha 60-64k-val számolunk, ami a Te maximális letöltési sebességed, de ez nem ilyen egyszerű.
  • Mentol
    Nem vagyok türelmetlen. Kevés nálam türelmesebb ember van.

Amúgy ebben az esetben szerintetek mennyi idő kell - ha egyszer sikerül elindítani a letöltést -, hogy leérjen a cucc 512ADSL esetében?
  • Bandew
    Bármily meglepő, de én még nem is láttam. :-D
  • BADE
    Bármilyen meglepő,még csak most láttam a Hetedik Érzék című filmet.Nagyon király!Aki még nem nézte meg mindenképp pótolja!
    8/10
  • Bucser
    Tényleg nagyon elvont a film, bár én nem láttam sok értelmét a filmnek.. egy cselekményfolyam.... Folytatást érdemelne... JA és Baromi jól meg van csinálva..:)

SPOILER----------------------------------------------------

A legjobb mikor a csaj A Nikopolos/Horus és a csajnak az oltalmazója (nem jut eszembe a neve) Menekülnek a tiltott zóna felé és megkérdezi a a Fickó:" Van a fedélzeten nem természetfeletti képességekkel rendelkező lény?"

Hát azon röhögtem nem is kicsit:)

Spoiler vége----------------------------------------
  • Bucser
    mert baromi türelmetlen vagy... nekem eddig többszáz giga jött dc-ről és csak egy dsl-em van....
  • Bucser
    Tegnap este megnéztem Oliver Stone-tól: The Doors című filmet.... Val Kilmer nem véletlenül kapott ezért a szerepéért Oscar Jelölést Kyle McLachlan és Michael Madsen valamint MEg ryan nem sok vizet zavart inkább Morrisonról szólt a film, de baromi jó volt a hangulata.. mint egy óriási klipp tele LSD-s füves Kokainos látomásokkal Jim Morrisson önpusztító életmódjáról.... Nekem nagyo tetszett.. bár kicsit elborult.. és megint csak a belsővel foglalkozik baromi jól megteremtett külső atmoszféraba ültetve akárcvsak azt a Platoon esetén tette...

9,5/10 de csak amiatt, hogy ne legyen jobb a Platoonnál:)