106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Traffic -
En nem tudom mit dicsertek ezt a filmet annyira. Nekem harom nap kellet hogy vegig kinlodjam. Attol eltekintve hogy "muveszi" elemeket taplalt ez a film egy szokvanyos drogokrol szolo muvi volt es semmi tobb. Semmi meglepo nem volt benne es en nagyon untam mar a vege fele. -
Nyugi mi is harman neztuk es a vegen egy magyarazott :)) -
Kopps.....haaaaaaat....erdekes.. 4/10 -
Nekem baromira tetszett... Pláne mikor Donnie-ból előbújik az őrült:) -
Nyiri #15579 En ertettem a filmet, de en sem vagyok elajulva tole. -
Jézus Krisztus! :DD -
Megnéztem a Donnie Darkot... hát ha egyedül nézem, 5 percig sem jutok.
Ilyenkor mindig elgondolkozom: vajon csak én vagyok olyan sötét, hogy a film jelentését, mondanivalóját, egészét felfogjam; vagy valóban nincs neki? :/
F*sz egy film, az biztos. -
Nyiri #15576 Immortel: 3 napja kezdtem el es most fejeztem be :) Csak nagyon fanatic sci-fi orulteknek ajanlott. 3/10 -
Egyaltalan nem volt rosz :) -
-
Há nam is volt olyan rossz múvi ez a dán of dö ded. :-) -
Takezó #15572 kúúúúl film :DDD -
Gázul fogalmazok, mi? -
Jeepers Creepers 
Ha jól emlékszem, sokan írták itt a topikban, hogy a film vége van elcseszve.
Nem értek vele egyet. Szvsz az egész film. Jó volt a befejezés, ahogy volt. Végre vége lett.
1 (azaz egy) jelenet tetszett benne, mikor a skac leesik a csőbe, lassítva, ahogy a por szétszáll alatta, és a teste nekiverődik a talajnak. -
Ígyvan ígyvan -
OK, vita lezárva. Most már csak szurkolnunk kell, hogy benne legyen az 5-ben, amire végre kézzelfogható esélyünk van, mert szerintem hosszú idő után az egyik legjobb, és a kritikusok körében is elismert magyar film. -
Én ezt elhiszem, de ez a mondta félreérthető. Az hogy Magyarországot a Kontroll képviseli az azt jelenti, hogy az idei magyar filmek közül a bizottság a kontrollt választotta, de ez még nem jelenti azt, hogy benne is van az 5 jelölt között. Gondolj bele, az Oscar-díj átadás csak jövő év februárban lesz, elég fura lenne, ha már augusztusban eldöntenék, hogy mely filmek a jelöltek. -
Jaja, még nem biztos, hogy ott lesz a jelöltek közt, hanem csak indul a jelölésért és a megmérettetésért.
Hogy bene lesz-e abban az 5-ben, az még nem tuti.
Szurkolás neki -
Jahogy úgy! :DDD -
"A bizottság az Oscar-díj szabályzata szerint a 2003. október 1. - 2004. szeptember 30. között Magyarországon bemutatott magyar filmek közül választhatta ki a 2005. év "Legjobb idegennyelvű film" kategóriájában indítani kívánt alkotást. E kikötésnek megfelelően a Kontroll vetélytársai a következő produkciók voltak: Vagabond; Táncalak; A boldogság színe; Egy hét Pesten és Budán; Apám beájulna; Az ember, aki nappal aludt; Magyar vándor; Mix; A mohácsi vész; Getno; Mélyen őrzött titkok; Montecarlo; Rap, Revü, Rómeó; Rom-mánia; Szezon; Argo."
forrás: cinematrix
Tehát még csak indul az oscar-jelölésért, az hogy benne lesz-e az 5 jelöltben, az csak január végén dől el.
-
"Az Oscar-díjra nevező bizottság 2004. augusztus 26-i ülésének döntése értelmében Magyarországot a 2005. évi "Legjobb idegennyelvű film” kategóriában Antal Nimród Kontroll című játékfilmje képviseli, jelentette a Magyar Filmunió."
filmhu
-
"Amerika legnagyobb filmes megmérettetésére minden ország évente egy-egy játékfilmet nevezhet, melyek közül a Los Angeles-i Filmakadémia képviselői választják ki január végéig azt az öt szerencsés jelöltet, akik végül a legjobb idegennyelvű filmnek járó aranyszobrocskáért versenyre kelhetnek. A jelöltek listáját 2005. január 25-én hozzák nyilvánosságra, és az Oscar-díjak ünnepélyes átadására február 27-én 77. alkalommal kerül sor a hollywood-i Kodak Theatre-ben."
Forrás: www.cinematrix.hu -
Oscar-jelölt a Kontroll -
OTT A LINK A #15555-BEN. -
Hát szerintem még nincs az Oscar-jelöltek között. Minden évben kiválasztanak a legjobb magyar filmek közül egyet, ami majd indul az Oscar-jelölésért. Az idegennyelvű film kategóriában az összes közül mindössze 5 filmet választanak ki a Filmakadémia januári ülésén, tehát még közel sem biztos hogy a Kontroll Oscarra lesz jelölve. Bár nagyon szurkolok neki. -
Cofee and Cigarets -

-
NA EZ MÁR IGEN!
Gratula! Megérdemli -
Dawn of the Dead (2004)
Hát mostanában már annyian fikázták ezt a filmet, hogy nem vártam sokat tőle. Ennek ellenére kellemesen csalódtam. Volt a filmben pár jó ötlet (nem tudom, hogy ezek az eredetiben is benne voltak-e mivel nem láttam), pl. nagyon tetszett amikor a bevásárlóközpont tetején a másik háztetőn lévő csávóval sakkozott a rendőr. A zombik viszont szerintem nem sikerültek túl ijesztőre, bár volt egy-két ijesztgetős, szopatós jelenet, szóval én sokkal rosszabbra számítottam. Szerintem minden horror fannak legalább egyszer érdemes megnéznie.
7,5/10 -
Voáv, tényleg. -
Nyiri #15554 A Kontroll-t Oscar-ra jeloltek. -
Spiderman 2:Nemvolt rossz,néha gonosz,néha érzelmes,kicsit más mint az első.
Punisher:Egy jó akciófilm,a bosszúról. -
Én attól voltam kiakadva ahogy beszélt az a két csaj:) órákig tudok rajta röhögni:) Jól megnyomnak minden magánhangzót:D -
Csinibaba -
Hat oszinte legyek engem ez a film pontosan a multba vezetett hangulatilag. Mionden a helyen volt es a zenek is eszmeletlenek voltak. Le sem lehetne tagadni hogy ez magyar film. Egyszeruen jobb nem lehetett volna.
Kalozok -
Azt hittem ez valami vigjatek lesz de kiderult hogy egy nagyon kellemes muvi. Ugy mint a szeeplok , a zene is ott volt es nem hianyzott semmi belole. -
Roll #15550 Holnap a Getno-t fogom nézni, arról mi a vélemény? -
:) -
Roll #15548 Meglestem az Apám beájulna c. filmet. Hát a csaj az isteni, de a film az szörnyű.
-
Kosaras Naplója!!!!!!!!!!!! Mindenki nézze meg!!!!!!!!!
Istenkirály egy film+ Igaz törénet... -
nem eppen te allat:)
ez a van egy szebb es egy csunyabb csaj es a csaj elszedi a csunyatol apasikat...
ah.. ez a szemem elott jatszodott le egy tesopar kozott... -
Felizguta' mi? Te elvetemult! :))))) -
haaat... nekem a tema ismeros volt egy kicsit.. felig tetszett felig meg felbaszta az agyamat amik tortentek:) amugy egy kozepes film