106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
loool! annal nem hogy meghatoa vege! engem ugy kellet rangatni mert elaludtam jol! :) -
Viszont Szarumánnak jó volt. :-D -
ÚRISTEN!!!
-
ha szomorút szeretnétek nézzétek most az m2-n az Egerek és Embereket. J. Malkovich és m.h. Reviczky Gábor valami félelmetes. -
"Emiliooooooooooooo" -
igen!! az meg olyan! -
Nyiri #15617 "Ismerem a trukkjeidet" -
"Hé Te fogtad meg a seggem?!" -
Roll #15615 Megnéztem ma egy régi klasszikust a Bronxi mesét, már láttam de ma újra megnéztem. A filmben többek között Robert De Niro szerepel. -
Nyiri #15614
-
Ismét Diszkópatkányokat néztem...jókat röhögtem ismét :D -
E.T -
Miért? A filmek többségét nem tinédzsereknek csinálják. -
nem lassan, ez már évek ota igy van, hisz őket lehet a legjobban kihasználni a kapitalizmussal :D -
Sajnos van benne valami. Pedig nem csak tinédzserek járnak moziba... -
én úgy érzem lassan filmeket is csak tinédzsereknek csinálnak (mint ahogy mobiltelefont, és minden más egyebet) -
Szerintem a Miss Daisy sofőrje (Driving Miss Daisy) a befutó erre a kategóriára. Gyönyörű és rendkívül emberi film.
-
Arra meg várhatunk még jó ideig :( -
és várjuk a rendezői vágatlan DVD-t -
Igen, sajnos mostanában ez a tendencia. Ugyanez volt a Van Helsinggel és a Chronicles of Riddick-el is :((
Ez van, pénz beszél.... mi meg ugatunk :) -
ha visszaolvasol rájösz hogy azok a barmok megvágták hogy 13+ korhatáros legyen :( -
Ja, az osztályozás lemaradt :)
6,5/10 -
Alien vs Predator
Hát igazából nem is tom eldönteni, hogy tetszett-e a film, vagy sem. Voltak benne jó jelenetek, amik tetszettek, de ennek ellenére a film végén óriási hiányérzetem volt. Egyrészt attól, hogy szerintem túl rövid, másrészt attól hogy ebben a filmben, és ebben az ötletben sokkal nagyobb lehetőségek rejlettek, amiket kihasználatlanul hagytak. A film első 40 perce dög unalom, az utolsó 40 perce pedig tiszta akció, fight. Én hiányoltam azt a sejtelmes, feszültségteli hangulatot, ami megvolt az Alien filmekben. Továbbá nem igazán voltak benne horroros, ijesztgetős jelenetek, amik nekem nagyon hiányoztak. Az emberi karakterek, szereplők egytől egyig gyengék, felejthetőek, még a főszereplő csaj is teljesen középszerű, érződik a filmen, hogy a hangsúly a predatorokon van, ezért ezek elég jól meg lettek csinálva, volt 1-2 egész pofás fight az alienek és a predatorok között. A film története sem fogott meg igazán, ez a film egyik legnagyobb gyenge pontja. Mégis azt mondom, hogy a film végi jól sikerült akciójelenetek miatt nyugodt szívvel ajánlom minden Alien és Predator fannak, akik pedig a tömör akciót szeretik, azok nyugodtan tekerhetnek 40 percet előre, semmit nem vesztenek :)) -
Igen, és még párszor megnézni a filmet. -
Ha így állsz hozzá a megnézése után az már régen rossz! Neked kéne elgondolkodni azon, amit láttál! Hidd el érdekes dolgokra fogsz rájönni! -
A Rettenthetetlen (bazze mennyi e) és a Gladiátor szvsz inkább felemelő, mint megható, mint a háborús filmek többsége. -
ha meghatót akarsz, akkor valami romantikusat inkább, nem?
pl. Angyalok Városa.
gondolom nő miatt.. :) -
Nyiri meg Sephi akkor elmagyarázhatnátok Donnie Darkot :) vagy kérek egy linket, ahol elmagyarázzák :) -
Szvsz a Big Fish is. -
jolvan.. en nem sirtam rajta..
amugy nem egy hepi muvie.. de nem olyan gaz mint a masik 3 amit mar emlitettem... -
Kusse'! Miert nem alszol ilyenkor ?:)
Szerintem meg igenis siros muvi! -
szerintem az nem annyira olyan film. persze a film alladek! -
Engem speciel vagy 5 helyen kerulgetett a siras szal :P -
Egy Csodalatos Elme! -
SZIKLA ROXX!!!:)
eszmeletlenul bejon ez a film... leginkabb a zeneje miatt:)
no meg majdnem MGS film:)
nem is ertem miert nem MGS filmkent cisnaltak meg ezt... sean helyere siman be lehetne tenni az oreg sneaket -
akkor.. halalsoron!!!
-
Őket láttam, de köszi azért :) -
gyk: ket kulon film:) -
rettenthetetlen
gladiator
-
Tudtok nekem olyan filmet mondani, ami nagyon megható és a film végém már a sírás kerülget? köszike :)