106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
na jól van, akartam is már kérdezni az egyik nap, hogy mi a helyzet a filmmel
Mondtam, hogy jó :)
a Ne szólj szám-ot még nem láttam, de pénteken lesz az rtl klubon, bááár ott ugye lehet, hogy megvágják........(szinte biztos) -
most néztem meg a játszmát... fasza kis thriler volt 
ne szólj szám-ot látta vki? az is jó film lehet -
uh :) Nem baj, azért teszek egy próbát :) -
A felejtés bére tényleg király,nekem nagyon bejött.
A nap könnyei meg annyira szar,hogy azóta is átkozom azt a napot,amikor megnéztem:) -
Ramza #15699 Na jó, nem kötözködök, elmagyarázom. Arra próbáltam felhívni a figyelmedet, hogy mennyire vicces az, hogy egy hozzászólásodban leszidsz valakit, amiért más emberek összesített véleményével érvel a Te szubjektív ízléseddel szemben, majd egészen pontosan két hozzászólással később leszidsz engem, hogy az én szubjektív ízlésemmel szemben más emberek összesített véleménye mennyire más :) -
Ramza #15698 Nem baj.
Egyszer majd talán menni fog a szövegértelmezés is :) -
Most néztem meg a Paycheck-et (A Felejtés Bére)
Szerintem egész jó film. Jó hangok vannak benne, klassz jelenetek vagyis ajánlom mindenkinek aki szereti az akciófilmeket. :)
A Nap Könnyeit látta már vki? (The Tears Of The Sun) -
Amúgy,igy jobban átgondolva az én hibám,hogy nem tetszett (ki-é is lenne
)...
Én teljesen másra számitottam....vmi kemény horror-ra,nem pedig ilyen paródia jellegüre...én meg azt nagyon nem csípem
Szal,hirtelen felindulásból,jól felb.sztam az agyam hogy "mi ez a gagyi szar" ....
Természetesen a film tényleg jó lehet annak aki szereti a stílust,de mível az nem én vagyok így számomra ez a film nem szórakoztató :/ -
Nah végignéztem az Undeadet. Ígérem ezután nem fogok ítélkezni filmek fölött anélkül, hogy végignézném. Mert az első 20-30 perc tényleg gagyinak tűnt. Viszont a folytatás határozottan jobb, bár nem volt annyira pörgős, mint a Dawn remake. A filmvégi fordulat is jó, bár engem nem taglózott le olyan nagyon, de alapjában véve az ötlet jó. A filmet komolyan véve értékelhetetlen, viszont mint a műfaj könnyedebb paródiája:
6,5/10 -
Baratom! Nekem ujra csak fogalmam nincs mirol beszelsz :))
De kezdem megszokni szal hajra! -
Tudom, sajnos nem igazán volt elragadtatva tőlük senki, de azért megnézném mindet, csak a legjobbal kezdeném. -
Jim Carrey 

-
Undead: nekem sem tetszett ez a film. Ráadásul borzasztóan idegesítően beszél a főszereplőfaszi szerintem, borzalmas ahogyan hangsúlyozza a dolgokat, szóval nekem nagyon nem jött be ez a film.
13 Kisértet: nekem nem volt vele bajom, szerintem nem rossz
Holnapután: nem rossz, de többet vártam -
jónak tünik! :) -

A Donnie Darkot nem láttam még, csak az elejét de valahogy nem akartam továbbnézni...Egyszer talán rászánom magam :) -
winnie #15688 mindegyik felejtős, de ha választani kell, akkor a buszos. abban van két jó. -
Bocsánat...kihagytam = SZVSZ :) -
...pontosabban melyik a legjobb? -
3 magyar film:
Apám beájulna
Getno
Jött egy busz
Melyikkel érdemes kezdeni? -
a pizzás
hááttö. -
Viszont kifejezetten sajnálom, hogy Cary Elves-t nem látni túl sok filmben, szerintem zseniális fickó. A Hanta Boy-ban Jim Carrey mellett iszonyat király Jerry szerepében, mindig hülyére röhögöm magam rajta. :/ -
Jim Carrey, és a filmjei nálam is más kategória. Ben Stiller, vagy bárki más csak a lábnyomait csókdoshatja. Esetleg. Viszont 1-2x el tudtam röhögcsélni a Zoolanderen, Roxbury-n, stb. -
Ha nem is nézted végig akkor áruld már el hogy miért szarozod le?
Én sem láttam pl. a Tróját de nem mondok róla se jót se rosszat, mert nem is érdekel! -
Ramza #15680 Oké, de nekem az a gondom, hogy az idióta vígjátékokat is meg lehet csinálni igényesen és humorosan (pölö Jim Carrey filmek), ami itt nem sikerült.
Na mindegy, téma dobva részemről. -
Ramza #15679 Oké, bár ezek után szerintem már semmiképpen nem fog tetszeni.
Én is voltam úgy filmekkel, hogy az első negyed óra után nem fogtak meg, és utána már nem volt sok esélyük. De ettől függetlenül végignéztem őket, egyrészt mert ha már megcsinálták, akkor ennyit megérdemelnek, másrészt mert máskülönben nem alkothattam volna ítéletet róluk.
Undead egyébként (pl. az Evil Dead 2-vel együtt) a horror és a paródia határvonalán helyezkedik el, enm szabad tőle rettegéskeltést várni, hiszen önmaga stílusát parodizálja ki. -
Nekem azért tetszett, mert annyira ÉGŐ arcokat nyomtak azok a hülye topmodellek (loál), hogy én égtem helyettük, miközben néztem a filmet. Nálam ez is az "annyira szar, hogy az nagyon jó" kategóriába tartozik. -
Ja, azt hittem, hogy most negyedjére végignézted. Így viszont nem lehet elfogadni a "véleményedet". -
Mentol #15676 A Zoolandert én is láttam kb. egy évvel ezelőtt. Alig vártam, hogy vége legyen. Szerintem egy rakás szemét. -
A hozzászólásodat olvasva most már tényleg megnézem végig az Undead-et, és utána mondok róla véleményt. Eddig azért nem tudtam végignézni, mert egyátalán nem kötött le, és cseppet sem találtam ijesztőnek. Viszont a Dawn remake nekem is határozottan tetszett. -
Ramza #15674 Sajnos nem.
Egyébként a Zoolander a másik jeles képviselője a kategóriának.
Köszönöm, de vígjátékokban maradok azoknál, aminek legalább minimális értelme van (pl. Monty Python jöhet szarásig, Kevin Smith úgyszintén, de sorolhatnám még tovább, mert van rengeteg nézhető alkotás) -
Ramza #15673 Hát lassan én sem tudom, minek járok ide.
Kb. egy éve érzem azt, hogy az ostoba vélemények lenyomnak mindent. Nem arról van szó, hogy valakinek nem tetszik egy film (mert erre mindenkinek joga van), hanem arról, hogy képtelen megindokolni, hogy mi nem jó benne.
De könyörgöm, az Undead-el mi a baj???
Van normális története (nem tudom, hogy a fikázók nem nézték végig, vagy nem értették...), rengeteg olyan jelenet van benne, ami csodálatosan lett fényképezve (néni puskával, háta mögött a lehulló ausztrál zászló klasszikus!), a szereplők általánosságban rendben vannak és ott van a film végi fordulat, ami kiemeli a hasonló alkotások közül.
A Dawn remake érkezéséig el lehetett mondani, hogy az elmúlt évek egyik legjobb zombifilmje volt. -
Pedig azt hittem átérzed a B-mozikat is alulmúló fílinget (annyira szar, hogy rendkívül szórakoztató) a filmből, és értékeled majd, de hát ez van. :C -
Ramza #15671 Ha nem haragszol, akkor saját hozzászólásoddal válaszolok kicsit átalakítva.
"Amugy meg megintcsak nem ertem hogy minek viszonyitod a temat az ismeroseid velemenyehez? En a sajat velemenyemet mondtam."
Szóval bocsi. Lehet, hogy fel tudnál sorolni olyanokat, amik számodra rosszabbak, de az ominózus hozzászólást én írtam, nem Te. -
A szubjektív véleményed bármikor ütközhet akár 1millió másik emberével is, tehát olyat állítani, hogy bármelyik internetes oldal/fórum mérvadó lenne, badarság.
Amúgy meg sajnálom, hogy ez a véleményed a filmről, ugyanis kategóriájában az utóbbi idők legjobbja, és nem csak amiatt, hogy baromi kevés ellenfele van.
Szvsz. -
Tiszta románc (True Romance) Írta: Quentin Tarantino
Hú hát szerintem ugyanaz az eset, mint a Kill Bill-nél, csak itt nem Tarantino volt a rendező. De ha nem ő írja, akkor a sztorit, a fordulatokat nézve, egy tipikus B-movie. Ami kiemeli ezt a filmet a középszerűségből azok a hihetetlen egyedi és furcsa karakterek,és a néhol egész durva jelenetek. És a karaktereket egytől egyig kiváló színészek játsszák. Christian Slater, Dennis Hopper, Christopher Walken, Brad Pitt, Gary Oldman. Szóval már a szereplőgárda miatt is érdemes megnézni mindenkinek, aki szereti a krimit, és nem áll tőle távol Tarantino furcsa, egyedi stílusa.
7/10 -
Hát én eddig 3-szor futottam neki az Undeadnek, egyszer sem sikerült végignéznem, annyira szar. Ennek ellenére az imdb-n asszem 6 pont fölött áll, szóval az imdb sem mérvadó. -
A 13 Kísértet 5-ször jobb, mint az UNDEAD???
[BŐG] -
UNDEAD....pfff,nem is tudom....1/10 (nagy jóindulattal)
13 Kisértet.... 1x elmegy 5/10
Holnapután....semmi extra,de ez legalább szórakoztott 6.5/10 mondjuk -
Mirol beszelsz? Akarkit ismerek aki latta a filmet elrohogi magat. Hogy hogy nem lattal roszabb filmet? Javaslom nezd meg a Gigli-t esetleg a HOTD-et es meg fel tudnek sorolni ugy egy tonnat baz. -
Egyszer lattam de teccet :)