106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mindenható
+ Jópofa és még mondani valója is van
- kevés volt benne a poén(ezt nevezhetjük akár negatívumnak is egy filmvigjáték esetében:)
6.5/10 -
én ma nézem meg az én a robotot majd este írok! -
Nyiri #15901 Mekkora baromsag ez az AvP. Most fejeztem be a filmet, de nincs erom irni rola. ÁÁÁÁÁÁ Nagyon elrontottak. Tele van szarvashibakkal. Pedig sokat vartam tole.
-
Persze, tom én is, nem véletlen az a sok smiley a végén :) -
winnie #15899 ó nem, közel sem. utálják persze, de jött már ki mozikban más bush-alázó film/dokumentum film, nem is szólva a durva 'that's my bush' c. sorozatról - egyiknek sem volt tizedennyi nézője sem... -
Valszeg azért keresett ennyi pénzt, mert rengetegen utálják Bush bácsikát :))) -
winnie #15897 így van, ez a lényege. mindkét film erősen egyoldalú, nyilván nem dokumentumfilmek, de szórakoztató filmek.
kevés pénzből kaszált 100M dolcsi felett a f 9/11, ami azért elgondolkodtató. -
Ramza #15896 De.
Csak a kettő esemény között eltelt két hét, ezernyi irat ellenőrzése, stb.
Csak azt "elfelejtette" bemutatni Moore. Ügyes vágója van.
(egyébként ezektől a dolgoktól függetlenül szerintem is jó a film) -
Az nem az amikor bemegyen a bankba es szamal nyit majd a kezebe raknak egy soretest ?:)) -
Hát akkó pótold nagyon gyósan, me az aztán tényleg üt :))
Az még nekem is tetszett, mert az nem egyértelműen Bush ellen szólt, hanem a fegyver ellen. -
Dik en most kapcsolok hogy en aztat nem is lattam es ott rohad a polcon a DVD. -
Nyiri #15892 A Kola, puska, sultkrumpli-nal pedig a negerek es a feherek kozti South Park stilusu rajzfilm meg egyenesen kiraly volt. -
Nyiri #15891 Azt el kell ismernem, hogy Moore nagyon jol valasztotta ki a zenet. -
Egyebkent a uj filmjeben mar szerepel a stablistan Bush neve :))) -
Meglepett? En sokkos alapotban voltam par percik. -
Nyiri #15888 A Kola, Puska nem kozvetlen Bush ellen szolt. -
Nyiri #15887 Az igaz, hogy Moore eliteli Bush-t. Ez nem titok. De mint a Kola, Puska-ban is itt is jo szammal val masik velemeny is. Ugyhogy nem arrol szo hogy csak az egyik oldal velemenye van durva es jol osszevagva hanem megszolal rendesen a masik oldal is.
SPOILER: Azert a szenne egett amcsi katonak holtestet bottal vero iraqiak-t mutato video meglepett. -
A "mindig"-be már az új, készülő filmjét is beleértettem :))
Amúgy elképzelhető, hogy olyan szempontból fogja vizsgálni az egészségügyet, amit te leírtál, de az nem igazán lenne "Moore"-os. Majd kiderül, de szerintem közvetlenül, vagy közvetve, de bele fogja keverni a kormányt is a filmbe. -
Ramza #15885 Tehát a "mindig"=eddig egyszer :D -
Ramza #15884 Az egészségügy téma nem hiszem, hogy Bush lejáratásáról szólna.
Valószínűleg azt fogja körbejárni, hogy miért van az, hogy az ország jelentős része tb-kártya (ill. az ottani megfelelője) hiányában meghalhat egy kórház folyosóján, mert nem segítenek neki, vagy pl. azt, hogy miért zabálnak annyit és sportolnak olyan keveset ezek a jó emberek.
Ezek évtizedes problémák, közük nincs a Bokorhoz. -
Azért nem véletlenül van az, hogy mindig olyan témát választ, amelyben jól lejárathatja Busht, szóval valszeg azt a filmet sem fogom megnézni, ugyanúgy ahogy a Fahrenheitet sem. Az előző filmjét is csak azért néztem meg, mert az nem arról szólt, hogy hogyan járassuk le Bush bácsit, hanem arról, hogy vajon mi miatt lehet az amerikai népnek ekkora fegyverszeretete. -
Most olvasom hogy a kovetkezo muvi az az alamokban levo egesegugyel fog foglakozni! Mar alig varom! :) -
Valszeg úgy hogy kapott érte pénzt. -
nekem is. 1ik kedvenc filmem
-
En csak azt nem ertem hogy hogyan volt hozza mersze ezt a muvit igy megcsinalni.... -
Bár elismerem, hogy Moore előző filmje, a Kóla, puska, sültkrumpli, az nagyon ütött, legalább is nálam, nagyon durva, és megható jeleneteket használt a filmjében, és ezáltal talán kicsit szenzációhajhászásnak tűnhet. De annak a filmnek is a valóságtartalmát megítélni szinte lehetetlen, pláne sokezer kilométer távolságból. Úgyhogy én sem nevezném Moore filmjeit dokumentumfilmnek. Olyan "áldokumentumos, játékfilmeses" :))) -
Mindenki tudja, hogy Moore élesen elítéli, sőt ellenszenvvel viseltetik Bush iránt, szóval nem lehet tőle elvárni, hogy objektív legyen ebben a témában. Ez majdnem olyan, mintha Orbán Viki csinálna egy "tényfeltáró" filmet Megyessyről :))) -
Fahrenheit 9/11 -
Nos be kell vallanom hogy ez a kisfilm engem nagyon meglepett. Olyan dolgokat tudtam meg amirol fogalmam sem volt. Ijeszto es szorakoztato is egyben. Szertintem ezt mindekinek latnia kell es dontse el maga hogy mi igaz es mi nem.
America - Mike Moore 0-2 ! -
hét pont? : o )))))))))))))) az nagyon sok!!!!!! -
Rain Man - esoember
szerintem nagyon jo film.. nekem tetszett!! -
Ramza #15873 Ez tény, mint ahogy az is, hogy Moore nem dolgozik tiszta dokumentarista eszközökkel.
Ugyanakkor szórakoztató filmeket csinál, és jó témákhoz nyúl hozzá - néha nem szerencsés eszközökkel.
Fahrenheit-et amúgy még én sem láttam, de nem is sietek vele. -
Én se vagyok oda a Moore filmekért. Az a vicc, hogy ugyanannyira lehet manipuláció, mint bármi más.
De nem igazán vagyok oda ezekért a "feltárom az igazságot és a fejedbe verem" filmekért. -
Ho'! En most keszulok haverel megnezni. Felirat megvan mar csak legyen vege a hulye mecsenek es akkor nezzuk. Majd irom hogy mivan :) -
de kézművestáborba jártál!!!!!!!!!! :-)) -
Ramza #15869 Mások véleménye SOHA nem elég önmagában egy ítéletalkotáshoz - legalábbis ez az én véleményem. Na jó, néha :)
És nem, nem vagyok buzie, nem eszem kefiret, a barátnőm sem néger és kutyát sem séltáltatok :) -
Mások véleménye elég volt Moore és "művei" látatlan elitéléséhez.
Igazából leszarom a témát.
Nem tüntetek ellene, és nem is dicsőitem :-)
Amúgymeg buzie vagy! :-DDD -
Ramza #15867 LOÁL.
Büszke vagyok Rád, hogy elfogulatlanul tudsz fikázni olyat, amit nem láttál :D -
Jaés nem láttam.
Elvből nem nézek Moore filmeket -
Énse.
Mégis játékfilmként indul... -
Nyiri #15864 Te lattada filmet?
A filmben Hiradok altal leadadott felvetelek es kormany tagok / kulonbozo szervezetek interjuja talalhato.
Nemtom miert lehet jatekfilmnek tekinteni.