106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bandew
    Akkor olvasd el a könyvet is ha annyira tetszett, mert az (természetesen) sokkal jobb.
    De könyvnek az a címe, hogy A Zsoldos.
  • Sephi
    Apropo akinek ez megvan az jelezze mert naon kene :)
  • Sephi
    Mel Brooks filmek nalam a tuti bejovok. Egyet sem lattam ahol ne rohogtem volna konnyekkel.

Kedvenc muvim :

TO BE OR NOT TO BE
  • Glpetyus
    A Bad Boys 2 egy iszonyat béna film lett,persze szigorúan SZVSZ :)
  • Glpetyus

A tűzben edzett férfi

Hát ez qrva jó volt,hihetetlenűl tetszett....
    Számomra ez az év egyik legjobb filmje...
    D.W. megint Isten volt

9/10

Hellboy

Hát nem vártam ettől sokat,nem a kedvencem ez a stílus...
    Ettől függetlenűl látványos és egy percig nem untam.
    Szal végülis jól szórakoztatott...

7/10 mondjuk

• CSOCSO
    hat nahja.. a brian elete azert utos elegge:)
  • Ramza
    Na jó, de az életművük legrosszabb darabját nem szép dolog példaként hozni, ami kb. a 0,5%-át jelenti munkásságuknak...
    (bár hozzáteszem, még az Élet értelmében is voltak nagyon jó jelenetek - nekem még mindig jobban fekszik, mint a szanaszétlazulós feka poénkodások).
  • Blasta
    Bad Boys 2-vel kapcs. egyezik a véleményünk.
    Egyszerűen végig unatkoztam azt a filmet.
    Iszonyat fárasztó, uncsi az egész.
  • CSOCSO
    nah azert mar a monti fijuk se olyan hudejok...
    pl meglestem az elet ertelmet.. hat osszesen 1 ertelmes polyen volt benne...:(
  • VinylToy #16014
    Ez így szokott lenni. :(
  • Ramza
    Nem lenne akkora gáz (főleg, hogy tulajdonképen szeretem Will Smith-t), de messze van az első résztől, ráadásul csalódás volt, mert sokan mondták, hogy jó, és úgy látszik nagyok voltak az elvárásaim.
  • VinylToy #16012
    Jójóó megértelek. Csak azért reméltem tudtál egy-két dolgom mosolyogni a filmen, és nem kínodban :D
  • sigmavirus1
    Én is birom a Rock-ot, főleg a Mumia 2-ben meg a WWF játékokban de maga a film nem egy nagy szám, csak valami Connan utánzat!:/
  • Ramza
    132 perc alatt az öt poén, amin nevettem, kevés.
    Gyalog galoppban 3 másodperc alatt van annyi.
  • Sephi
    Az naon allat volt :)))
  • VinylToy #16008
    Azért a:

"- Hány éves vagy? - Tizenhét! - Harmincnak nézlek cula!" résznél sem mosolyodtál el egy kicsit se :D
  • Blasta
    Itt főleg a királynőre gondoltam.

(nameg a facehuggerek lassított jeleneteire... :-D)
  • Thrill
    Most néztem csak meg a Vanília Égbolt-ot és iszonyúan tetszett!

Természetesen a cspv rendesen lehúzta, mint látom és a jegyeladási adatok sem a film sikeréről árulkodnak, de mégis...nekem hatalmas élmény volt. Persze látni kellett volna az eredetit is, de így jött össze.:)
  • CSOCSO
    en is igy vagyok vele.. majd johet a 8 pontos ra ha kiadtak DVD-n az R verziot:)
  • Nyiri
    Hat ebben a filmben nincs sok 3D.
    A nagy resze modellekkel lett leforgatva.
  • Blasta
    AVP
    --------------

Mivel elég nagy fannak számítok a témában, így kissé elfogult a véleményem.
    Nyilván egy percel sem képvisel magvasabb mondanivalót mint egy tucat marvel-movie.

De nekem mégis nagyobb élvezet volt a két régi kedvenc párbaját látni 3D-ben.
    A film amúgy látványilag nagyon rendben van és itt nem a CGI-ről szólok, bár kétségkívül nem volt rossz a királynőt látni a maga roppant erejével és gyorsaságával együtt, amit a gumi babák nem igazán tudtak visszaadni.
    Ami bejött azok a díszletek.
    Egy az egyben felismertem az AVP játékból egy DM pályát. És az Alienek "látása" is olyan volt mint a játékban láttuk. Korrekt! Figyeltek a részletekre.

SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!
    A vége egyértelmű volt, bár szerintem kissé későn kelt ki a kiscsávó végül, hisz a hordozója elvileg már halott volt vagy ha nem akkor is HASBA lett szúrva jól.

Na ennyi.
    Egy 7-est megadok neki, kizárólag az elfogultságom miatt...

Moziban jobb lett volna tán.
    Jóccakát
  • Blasta
    ROHATTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

• Roll
    Még csak most néztem meg A szövetséget, nem vártam tőle túl sokat mert elég sokan szídták, de nekem egyszer nézhetős kategóriába sorolva tetszett.
  • Jano
    Ték.
  • Blasta
    Igazság szerint nem rossz a film és a robotikából is elénk szórnak némi morzsát, de azért mégiscsak hálivúd...
  • Bandew
    De durván ám! Pont a múlkor ment az HBO-n a Két torony és ahogy véletlen odakapcsoltam, pont az ment amikor Aragorn és Arwen beszélgetnek Völgyzugolyban. Teljesen úgy nézett ki, mintha egy rajz lett volna pl a Szilmarilokból. Abból az egyetlen képből is sugárzott, hogy ez Gyűrűk Ura.
  • Ramza
    Én még nem láttam, de már most nagyon bánt az asimovi cím lenyúlás, úgy, hogy gyakorlatilag 3% köze van az egésznek a asimovi életműhöz.
    A válaszom erre a hozzászólásra az, hogy Tolkien után valóban újabb hatalmas árukapcsolásra készülnek sajnos. A szarabbnál szarabb fantasy-ken és sci-fi-ken felnövő nemzedék alig ismer IA regényeket, így majd fognak.
    Menni fognak a könyvek, és jönni fognak a további filmek is. Igaz, hogy egyiknek sem lesz köze az eredetihez, de majd csinálnak Alapítvány címmel filmet, ami teljesen másról fog szólni.

(ehh, lehet, hogy jó film az I, robot, de nem tudom feldolgozni azt a hatalmas megalázást, amit minden idők legjobb sci-fi írójával szemben elkövettek, Peter Jackson minden képkockájából süt a Tolkien iránti alázat...)
  • Blasta
    Ja és számíthattok a folytatásra:

NAGY VALÓSZÍNÜSÉGGEL We, Robots (Mi, a robotok) címmel :-))))
  • Blasta
    I, Robot.

Nem volt rossz, de többet vártam.

SPOILER!

A végén mikor Spooner beleszúrta a fecskendőt a nanobotokkal a "főgonoszrobotba" az enyhén mókás volt...

Amúgy fasza kis film.

7/10
  • Blasta
    Számomra szánalmas, hogy ezek az agyatlan történetek töltik meg a vásznakat.
    Egyszer-egyszer még csak-csak jó lenne (évente egy Batman 1. minőségű comic adaptáció) de ez a dömping már SZÁKSZ KEMÉNYEN (még ha pár nézhető darab is készül)
  • CSOCSO
    szemely szerint talan a masodik meg a harmadik jobban bejott:)
    az elso utan azok mar jobban kiforrottak:)
  • CSOCSO
    autin powers osszes resze nagyon rulez:)
  • Glpetyus

Én a robot = nagyon tetszett 9/10
  • Sephi
    Azon en is elaludtam pedig birom The Rock-ot...
  • sigmavirus7
    MIndegyik tetszett csak a Skorpió Király nem annyira!:/

Austin 3 viszont még mindig tetszik! Régen moziban néztem és nem csalódtam!:)
  • Sephi
    Az bisztos de melyik teccet es melyik nem ?:)
  • sigmavirus1
    Austin Powers 3
    Alien vs Predator
    Skorpió Király
    Garfield
    Holtak Hajnala
    asszem ezeket néztem mostanában....
  • Sephi
    Kicsit ?:))
  • PetruZ
    Fist Of Legend (1994, http://imdb.com/title/tt0110200/)
    Jet Li egyik utolsó "otthoni" filmje, akkor csinálta, amikor elment Amerikába szerencsét próbálni - és szvsz jobb is lett az utána következők jó részénél.
    1937-ben járunk, amikor a japán hódítások elkezdődnek és a kínai Sanghaj félig-meddig japán irányítás alá kerül. Hősünk kínai, aki Japánban tanul, de származása miatt összetűzésbe kerül az iskola radikálisabb diákjaival. Ráadásul a szerelme is japán, akinek az apja fontos politikai tisztséget tölt be. Megtudja, hogy sanghaji mesterét, nevelőapját megölte egy japán mester, ezért azonnal hazautazik. Kiderül, hogy a mestert a küzdelem előtt megmérgezték. Az események folyása során még saját iskolájával is szembekerül (a japán barátnő és az iskola vezető oktatói pozíciója miatt) és végül komoly döntés elé kerül: a hazáját és a biztos halált, vagy a hontalanságot és szerelmét válassza?
    A sztori nincs túl jól kidolgozva (bár mindenképpen pozitívum, hogy épkézláb a sztori és még némi lelki tusa is van benne), de ezt szerencsére jól ellensúlyozza, hogy inkább csak kitöltő szerepe van a harcművész jelenetek között. Azok pedig vannak és elég jók. Ami nem meglepő egy Yuen Woo Ping koreografálta filmnél. Nem, itt most nem "drótos" filmre kell gondolni, hanem afféle hagyományos-realista, időnként belassítós, különböző stílusokat felvonultató hosszú küzdelmekre, ahol mindenki sérül, szerzi a monoklikat, véres sebeket és csontok törnek darabokra. A rendező pedig Gordon Chan, akinek sok hasonló, viszonylag jó színvonalú hong-kongi (és hollywoodi) filmet köszönhetünk.
    Értékelés: 7 (nekem végül is tetszett)
  • Hentes Bill #15984
    hát ige, kicsit mintha lejáratta volna magát ezzel a szereppel...

ruszkival tényleg lol volt, ahogy verekedett :PPP