106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • VinylToy #16063
    Elefánt

Inkább kihagytam volna :(
  • Roll
    Megkukkantottam a Getno c. magyar filmet, hát mit mondjak, nagyon nem tetszett.
    Mostanában ez a második magyar film ami nem tetszett.
  • PetruZ
    A Spawn képregényben nagyon sötét, nagyon cinikus és nagyon gonosz is néha. A film gyakorlatilag csak az első néhány füzet tartalmát meséli el, egyébként már lassan 200 felett jár a kiadott lapszám. Bitang jól meg is van rajzolva, kb. úgy, mint az újhullámos képregények többsége (pl. Chastity, Darkness, Witchblade).
    A film... hát olyan szódával és jóindulattal elmegy kategória, de a képregény látványvilágához képest borzasztó gyenge.
  • Waterhorse
    Közben aztán rájöttem, hogy félrebeszélek én is. Hiszen a Hulkon kívül ott van még a Macskanő, a Schumaher-es Batman-ek és a Spawn, bár ez utóbbi nekem bejött, viszont képregényváltozatát nem olvastam, aki pedig ismeri azoktól viszont negatív véleményeket hallottam.
  • Waterhorse
    PS-re nem tudom, de PC-re olyan 4 éve jött ki, gondolom, a konzlos sem tér el időben sokkal.
  • Waterhorse
    "bár ilyen mangákat még nem nagyon néztem :)"

Indításnak ez nem volt rossz, bár manga helyett inkább az anime szót használd, a manga ugyanis inkább a japán képregényekre értendő. Ha ennyire tetszett, akkor ajánlom az ilyen anime-okat, mert általában a legtöbb movie hasonló mély gondolatokat tartalmaz.
  • Tikal #16057
    Ghost in the shell
    japán animácios rajzfilm :)

komoly gondolatok egy rajzfilmben, jo zene, tetszett, bár ilyen mangákat még nem nagyon néztem :)
    4,5/5
  • Ramza
    (bár lehet, hogy tévedek)
  • Ramza
    Az a PS-es játék 3-4 éve jött ki :)
  • sigmavirus1
    Bocsesz, mostantól jobban fogok vigyázni!
  • sigmavirus1
    Nemtom, csak úgy jött, nekem tetszett az X-Men két része, a Pókember 1-2 és a Hulk is, sőt még a Daredevil is bár azt csak a Pókember képregényekből ismertem, viszont pl. a Megtorlóról viszont sok rosszat halottam, igaz erről majd lesz saját véleményem is, mer tmár régóta megvan de még nem néztem meg....
    No d ea lényeg, a Hellboy-ról én elöszőr kb 1 éve halottam az 576 Konzoolban mikor megjelent egy PS-es játék róla, azóta meg úgye kijött a film de még mindig nem tudtam semmit a témáról, ezért eleve kevesebb lelkesedéssel vágtam bele...de aztán megláttam a[SPOILERS] nácis témát[SPOILERS VÉGE] és végül elégedett voltam!:)

Amúgy a Daredevilt érdemes megnézni mert szerintem egész tűrhető, mégha nem is olyan kira mint a Pókember!:)
  • Glpetyus
    Nekem megvan DVD-n,de én is megnéztem tegnap...
    Hát vaduljak meg,ha nem hiányzott belőle 1-2 jelenet
    (mondjuk nem meglepő,ismerve a retket)
  • Bandee1987
    Tegnap este néztem meg a sakált a retekklubbon. Tök jó film volt
  • Dynamic
    még csak most vetítik = most fogják vetíteni
  • Dynamic
    Azért a SPOILERT nem ártana kirakni a végével kapcsolatban.
    Főleg, hogy moziban még csak most vetítik.
  • Sephi
    Szerintem sem kurtak el. En kivaltkeppen elveztem az egeszet.
  • Waterhorse
    fdelégwet=feléget
  • Waterhorse
    -Talán a rövidsége zavart még, máris érdekesebb lett volna a sztori mondjuk 2 részben.
    -A sárkányok hátterét is jobban bemutathatták volna, kik ők, miért jöttek, egyáltalán mi vezérli őket, mert az hogy védik a tojásukat rendben van de nem pusztán ebből áll egy sárkány jellemzője, meg hogy gyilkol és fdelégwet mindent amit lát szerintem.
    -És még valami: a Helyszíneken sajnos nagyon látható, hogy nem öltek sok pénzt a filmbe.
  • Waterhorse
    Sárkányok viharában: Jhon Rheys Davies mint oltós király?:)))
    Sajnálom, hogy számomra nem mondott semmit a film, pedig jól megcsinálták a sárkányokat, nem úgy mint Dugeons & Dragonsba. Csak a sztori az úgymond elég sablonos volt, és mindíg történt vmi, de mégis eseménytelennek tünt, nem értem, bár lehet csak azért mert 1 délután, harmadik nekifutásra sikerült megnéznem. A kevés sárkányos film mellett megállja a helyét, de senki ne számítson Sárkányszíves színvonalra történetileg.
  • Waterhorse
    Hellboy-t valóban nem kúrták el szerencsére, én már kb 4x néztem meg, de miért írod, hogy "ez megint valami gyenge képregényadaptáció lesz"? Hulkon kívül mi volt az? Talán a Daredevil, de azt nem láttam csak ezt hallottam, így nem tudok róla véleményt mondani.
  • Sephi
    :PPPPPPPPPPPPP
  • Davidus
    Lehet egy kérdésem?
  • PetruZ
    De jó, hogy ebből az alapviccből már van x+1. változat is...
  • Davidus
    :D
  • Arch
    reklám lenne, ha beírnám... :)
  • sigmavirus1
    Megnéztem a Hellboy-t, szerintem elég fasza film, azt hittem ez megint valami gyenge képregényadaptáció lesz de elég kira töténete volt, csak a végén mikor meghalt a csaj....hát szúrkoltam hogy ne éledjen fel, szomorú lenne, de a befejezése fankóbb lett volna így. Aztán este megnéztem a Van Hellsinget ami szintén hanghulatos volt és ott a bafajezésnél még az is megtőrtén ami a Hellboyban nem, meghalt a csaj és szerintem ez igy elég faszas befejezés volt, megnyílt a menyország vagy mi meg minden...
    Ferlüdülés volt a sok "kinyírok mindenkit de elvesztem a szerettemet de nem baj mert a végén úgy is életre kel" filmek után!:)
  • Sephi
    " szánlamason "

Emmegmit akar jelenteni ?:))
  • Sephi
    Haha! Michael Moore-nak dedikalok egy viccet amit be kell ide irni :))

Bush meglatogat egy Texas allambeli Iskolat. A gyerekek koszonnek neki , majd mesel valamit es kovetkezi a Kerdez Felelek resz. Bobby jelenetkezik es mondja :

-Bush bacsi nekem 2 kerdesem lenne. - mondja Bobby.
    -Igen? Na hajjuk! - kialtja Bush bacsi.
    -Az elso az lenne hogy hogyan lehet az hogy Bush bacsi nyerte meg a valasztasokat pedig Gore folenyben volt? Es a masodik az lenne hogy miert teccet megtamadni 9/11 utan Iraq-ot akiknek semmi koze nem volt ehez?

Bush szohoz sem tud jutni par masodpercig majd odaint az egyik emberenek mire hirtelen sotetsegbe borul az egesz terem es senki nem lat semmit. Ket perc mulva ujra feny lesz es ezuttal Mary jelentkezik. Bush int neki hogy beszejen.

-Bush bacsi kerem nekem ugyanaz a ket kerdesem lenne mint Bobby-nak de lenne meg egy harmadik is... - monda Mary.
    -Na mi lenne az? - kerdi Bush mikozben megint odaint a embernek.
    -Hat hogy hol van Bobby?-kerdi Mary.

:))))))))))))))))))))))
  • Arch
    Aha. Akkor azért van a szánlamason az az... izé :))
  • Sephi
    Nem tudok mert csak ket kezem van es ket szemem :PPPP

Nem erdemes mert egy nagy kaki.
  • Glpetyus
    Jó akkor = :(
    :D
  • Arch
    Mert csak hét, vagy mert nem tudsz ennyit egyszerre olvasni?:)

Macskanőt látta vki? Érdemes azt megnézni?
  • Sephi
    Ne nevesse'! Es inkabb szomoru :PP
  • Glpetyus
    :)
  • Sephi
    Nalam is jelenleg 7 konyv vam amit szivem szerint egyserre olvasnek el :)
  • Glpetyus
    Hát sajna van még vagy 433287646338 könyv amit el kéne olvasnom :(
    (idő hiány sux)

Amúgy aki látta mit szólt a filmhez?
  • Bandew
    De a regényben a főhős nem néger és nem Mexikóban játszódik. :-D
  • Bandew
    Igazság szerint én sem. :-DDD
    De már rengeteg ismerősöm látta, akik olvasták a regényt és mind ezt mondták. A regény tényleg nagyon jó, apám egy évben minimum egyszer kiolvassa. :-P
  • Sephi
    Bazeg en meg mindig nem lattam. :(
  • Bandew
    Ráadásul van egy régebbi feldolgozása a regénynek, ami sajna eléggé bénára sikeredett:
    Man on Fire (1987)